1. Sta vam to sve govori meni da su radikali sa nazadnjacima.
  (Zoran, 7. decembar 2018 07:20)

  Ja još od njihovog "razlaza" tvrdim da je to sve fingirano, shvatili su da takvi kakvi su nikada neće doći na vlast pa su se samo preobukli u dve kolone..
  Rezultat vidimo.
  (s., 7. decembar 2018 09:51)

  # Link komentara

 2. Nisam clan ni jedne stranke niti bot, slobodna rec mora postojati u parlamentu, poslanici ce uvek skretati sa dnevnog reda, to nije nista novo. Dakle, protiv sam ogranicavanja slobode govora u parlamentu time sto bi se pozvali na dnevni red. Dobijaju pare da diskutuju, ako skrecu, diskutovace 8 umesto 3 sata, njihov problem, kao sto vidim amandmanima se takodje radi sve i svasta.
  (sascha, 7. decembar 2018 09:01)

  # Link komentara

 3. Zabranom govora mimo dnevnog reda bila bi ukinuta i poslednja mogućnost da se u nekoj državnoj instituciji iznese stav o vrlo bitnim stvarima...
  Tijanin zakon, Aleksin zakon i slične stvari nikada nisu došle na dnevni red koji uređuje Predsednik parlamenta i parlamentarna većina, tako da zabrana pominjanja takvih stvari bi bila zabrana slobode govore tamo gde bi ona trebala da bude najveća po Ustavu, tj u Parlamentu.
  Ono što treba zabraniti u Parlamentu je oibjedinjavanje rasprava po raznim tačkama dnevnog reda, jer je to postalo glavno sredstvo za gušenje slobode govora i glavni uzrok sve većih sukoba na političkoj sceni.
  (Sinovac, 7. decembar 2018 08:54)

  # Link komentara

 4. Pitam se: da nije ovo politička finta tate i sina da izrade pravu opoziciju, i miniraju raspravu o bilo čemu, što stado ne glasa na zvonce?

  Najviše mi liči na tako nešto....
   (Glas iz kolonije, 7. decembar 2018 08:07)

  # Link komentara

 5. Seselj ima kljucnu rec a i odluke sto se tice vlasti.Jorgovanku Tabakovic je u Skupstini nazivao bitango i da je plagirala doktorat, Martinovica naziva klempavim, ministra zdravlja doktorom smrti i mafijasem, ministarku Zoranu Mihajlovic americkim spijunem i profukljacom, Igora Becica lopovom i kondukterom, Dusana Vujovica je nazivao najvecim kriminalcem i da je trebao zaglaviti u zatvor, Rasim Ljaica najvecim vodjom narko klana, Meha Omerovica su nazivali lopovom. I na kraju je uvek bijo saslusan niko ga prekidao nije niti jednu opomenu dobijo nije i ako je gazijo Hrvatsku zastavu. Bosko Obradovic samo krene da kritikuje vlast odma jedna pa drug pa treca opomena i iskljucenje sa sednice.Sta vam to sve govori meni da su radikali sa nazadnjacima.
   (Zoran, 7. decembar 2018 07:20)

  # Link komentara