Petak, 23.11.2018.

07:08

ROSU s dugim cevima, uhapšenima određen pritvor VIDEO

Specijalne jedinice kosovske policije ROSU rano jutros upale u severnu Mitrovicu i uhapsile četiri osobe. Čuli se rafali, oglašavale se i sirene za uzbunu.

Izvor: B92

ROSU s dugim cevima, uhapšenima odreðen pritvor VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

sasa jokic

pre 5 godina

Kad se malo slegla prasina, vidi se sta je cilj. Kao prvo Radojcica nisu uhapsili, sto je prvi signal da je dogovoreno, on cak ni u igrankama ne sme da bude dearanziran (kao Djuric sto je bio). Sada ce da pricaju o ratu i da kazu, moramo da se podelimo da ne bude rata.

nema ovde leba

pre 5 godina

I ptice na grani znaju ko vlada severom K.Mitrovice tako da ova akcija Rosu nije nikakva provokacija kako žele da predstave naši mediji

simens

pre 5 godina

Kada je ubijen Oliver Ivanović, Djurić je izjavio da mu ne pada na pamet da nastavi pregovore sa Albancima dok se ne rasvetli to ubistvo. Zbog toga mislim da ne bi trebalo da se bunimo sad kad rade na tome.
Ja podržavam rasvetljavanje tog dogadja, bez obzira da li to radi naša ili kosovska policija.

osprey

pre 5 godina

Mislim da ovdje treba nesto razjasniti. Ovi sto su uhapseni kazu uhapseni zbog ubistva ivanovica i ako je tako ne vidim sta je problem. Niko ne treba da bude hapsen samo zato sto je srbin niti da izbjegava odgovornost za ubistvo samo zato sto je srbin. Mislim da se ovdje prenagljuje i da kriminalci potpaljuju ovu situaciju jer im je kosovo godinama sigurna luka gdje zakoni ne vaze i gdje ne postoje nikavi organi gonjenja.

Dzo

pre 5 godina

Drama, drama, drama, i onda preda Kosovo "da ne bi bilo rata". Predstava za naivne.
(Siniša, 23. novembar 20
A.V. je vec predao sever kosova ,priznao pasose ,dao im medjunarodni broj ,stavio prave granicne prelaze..ne znam sta jos treba da uradi da bi "predao"

srbin iz bosne

pre 5 godina

E moji Srbi iz komentara se vidi da ste razbucani na sve strane i po stavovima i svemu drugom. Nikad jednoglasni bar za nesto svoje sto trebate (ili trebamo) ocuvati. Laki za manipulaciju vazda

Neutralni promatrac

pre 5 godina

Kad je Kosovo bilo odbijeno za ulazak i Interpol, na sjeveru Mitrovice se slavilo, kolone automobila su trubile, bile su razvijene srpske zastave, a iz ovog medija sam procitao da su bili skupi auti sa zatamnjenim staklima. Kriminalci su mislili da su spaseni, Kosovo je pokazalo da mogu i moraju sprovoditi zakon i istrage i bez clanstva. Nije narod u opasnosti, nego osumnjiceni za prikrivanje dokaza i pomaganja kod ubojstva Olivera Ivanovica. Izvedena je akcija uhicenja osumnjicenih, nista drugo. Dosli pokupili ih i odveli na ispitivanje i u istrazni zatvor. Ne razumijem cemu tolika pompa oko toga, cemu dizanje panike, pretjerivanja, provociranje, paljenje vatre na silu. Kome to koristi, kome je to u interesu, mozda skretanje s teme?

Tutankamon

pre 5 godina

Ne može u Interpol? Uredu! Da vidimo šta ovi imaju reći ko je i kako naručio ubistvo Ivanovića. Aha. Hajde da pregovaramo pa možda može nešto i da se uradi. Tražili ste evo vam ga.

Darko

pre 5 godina

Onog dana kada je Srpski narod kaznio Borisa Tadića i uzdigao Tomovaču i sve što ide uz to, bio je najtužniji dan u istoriji Srbije, gori od propasti na Kosovu. Na Kosovu je možda i moralo tako, ali izbor Tomovače je najveća glupost u istoriji Srbije, a bilo ih je podosta, i to se desilo bez ikakve potrebe. Demokrate su došle posle onog što je u sefu imao pola tone droge umesto novca. Eskobar je beba, fin čovek spram njih. A tek okruženje - blagi užas! Pa šta smo očekivali, da se 10 godina ludila izbriše gumicom? Da to neko drugi umesto nas uradi i iznese boljitak zemlje, a mi da ga tapšemo? Da li smo lično, svaki od nas, dali doprinos i učinili nešto da pomognemo? Ne? Naravno, opet smo uradili ono što len i malodušan Srbin (a takvih nas je na žalost najviše), voli: transfer svih odgovornosti na tzv. vođu-faraona koji nam bahato obeća leba bez motike i da će rešiti sve naše probleme (mrkim pogledom)! E, nikada to nije bilo Srbi moji, niti će ikada biti. Sada udarismo u beton padom sa desetog sprata i? Šta je čudno? Neobrazovani poltroni nas nisu doveli do boljitka, a mi kao narod ostali za...bani? Ma šta kažeš? Nisi to mogao da domisliš pre 6 godina, već ta istina treba da te zvizne u vuglu da boliiiii, pa da ukapiraš? Samo napred, napredno. Može i gore (vidi slike holokausta). Ne veruješ? Ni oni nisu verovali...hajde pokažimo da smo uopšte vredni kakvog takvog opstanka. Nestajemooooo!

milos

pre 5 godina

da nećemo možda svi da se dignemo na oružje ne bismo li zaštitili ubice i kriminalce? ko ima pravo da dole određuje koga treba braniti i je li taj neki uhapšeni nevin. odakle im pravo da pale sirene i ceo narod dižu na uzbunu? koga lažu? zašto se prave da ne znaju i da smo svi mi majmuni i ne znamo da kriminalci tamo na severu kosova vladaju?

pixy

pre 5 godina

Kada predsednik države priča jednu priču, ministar inostranih poslova Dačić drugu, a ministar odbrane treću, ko može Srbiju ozbiljno da shvati? Tuga velika....
Nekada su vladari Srbije oko sebe okupljali umne glave, a ne estradne ličnosti, glumce, pevače, cirkusante.... Gde su se sakrili pametni ljudi?

Aleks

pre 5 godina

Dosta više, vojsku odmah dole!!!!!
(Risovic Dragan, 23. novembar 2018 07:25)

Napad na NATO. Šta bi vi rekli narodu kada bi počeli sanduci da pristižu?

biće bolje

pre 5 godina

nije se dugo ratovalo, trebaće malo da se puškara, čisto da se ekonomija baci u neki drugi plan, isti oni koji su 99te otpočeli sukob na kosovu posle dve decenije opet bi da ratuju. A nije vam valjao Tadić.

BOSS

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce danas ovi reci posle sastanka???
Samo da ne bude situacija kao sa onim vicem...
Ajde ga zalijepi ako smijes, a oni pljus
ajde jos jedno, oni plus
e sad ako smijes, ovi plusss
Aco nemoj nas vise branit molimo te.

jasdf

pre 5 godina

Uhapsene cetiri osobe u sklopu istrage ubistva Olivera Ivanovica? Da li Kosovo treba da odustane od traganja za ubicama? Ili da odgovorne ne dira ako su Srbi?

Maske ubrzano padaju.

pre 5 godina

Situacija je mnogo ozbiljnija nego što mnogi misle. To je i razlog zašto se EU gotovo ne oglašava. Ovo je ustvari odgovor Amerike na želju Evrope da napravi sopstvenu vojsku koja će je štititi od Rusije, Kine i SAD !? Amerika naravno neće propustiti ovu idealnu priliku da destabilizije EU i izazove reakciju Rusije. Rusiji nije u intersu da ozbiljnije reaguje i ako reaguje, to će biti samo na verbalnom nivou a to će samo ohladiti naše odnose sa Rusijom.

Komša

pre 5 godina

Da nisu povučene srpske institucije sa severa Kosova ovo ne bi bilo moguće.
Protivno svim pravilima pregovaranja - prvo daš nešto što imaš a onda očekuješ da dobiješ nešto.
Povlačenjem srpskih institucija stvorena je nova realnost na terenu - zašto bi oni pregovarali i dali bilo šta kada su dobili nešto?
Naravno da će proširiti broj zahteva,ubaciti milion novih i gledati ne samo da zaokruže suverenitet na uzurpiranoj teritoriji nego posegnuti i za novim teritorijama kako bi dalje destabilizovali Srbiju.
Beiselski sporazum je nešto najštetnije za srpske nacionalne interese - zajedno sa još nekim potezima predhodne vlasti ravan je tajnoj konvenciji kralja Milana.

trener

pre 5 godina

Ove politicke olupine, sa obe strane treba proterati onim u.... motkama, izabrati casne i obrazovane, i iskrenim dijalogom rrsavati problem, koji zaista postoji godinama.

Mica neverica

pre 5 godina

Vučić je još jednom pokazao da ne drži reč i da je nesposoban. Da ima imalo obraza podneo bi ostavku i prepustio kormilo zemlje sposobnijima.

Keserovic

pre 5 godina

Srbija, naravno, nece ragovati..."ne zato sto je slaba, nego zato sto je jaka". Ocekujem jos jednu provalu izjava tipa "Pa sta hocete, da ratujemo sa celim svetom!?", "Jos jednom molimo za mir i odgovornost zarad ekonomskog napretka..."... I kao slag na tortu "Sada se vidi koliko sam bio u pravu sa razgranicenjem...". NECE TI PROCI VUCICU!

Desetar

pre 5 godina

Policijska akcija i hapšenje kriminalaca. Šta je sporno? Raduje činjenica da i pored neulaska KiM u Interpol kriminalci na severu neće moći slobodno da šetaju ulicama i ako je onaj sve učinio da im omogući slobodu.

zli vuk

pre 5 godina

A šta radi naša služba bezbednosti osim što ima dobre plate i što im se prave stanovi? Ona mora da zna da će ovakve stvari da se događaju i da lepo sačekaju ove iz Rosu i da ih ponude kafom i kolačima.

radar

pre 5 godina

Портпарол КФОР-а Винћенцо Грасо изјави како се ништа не догађа и да КФОР пажљиво прати ситуацију.

Ето чему служи КФОР.

anestezija

pre 5 godina

Evo uzivo iz Kosovske Mitrovice. Sirena nas je probudila vec u 6sati. Prva vest je bila (lazna naravno) da je ROSU zauzela KBC KM. Oko 6:30 javljaju da je ROSU okupirala ulicu u kojoj se nalazi Restoran Grey i da hapse Milana. Medjutim, uhapsili su 2-3policajca, koji nemaju nikakve veze sa ovom malverzacijom. Verovatno su se samo nasli na licu mesta, a ovi su morali nekog da uhapse, da bi ispalo sto dramaticnije... usli su tenkovima u grad, u jednom trenutku su se cak i rafali culi. Ali, vec oko 6:40, sve je bilo gotovo. Provozali se malo gradom i napustili ga. Sirene naravno ugasili nisu sve do 7:10. Mi(radnici) smo se uputili ka radnim mestima i nastavili da obavljamo radnu obavezu kao i svaki dan. Dakle, jos jedna predstava. Samo su dosli da preplase narod! Goveda najobicnija!I da vam kazem, bila lazna ili ne, apsolutno nikome nije prijatno da ga budi sirena za uzbunu, pa vi posle pricajte kako je ziveti na Kosovu med i mleko...

miro

pre 5 godina

Znači ni okretanje ledja Rusima nije odobrovoljilo EU i Ameriku! Najveća istorijska greška srpskog naroda; totalno ostavljeni na nemilost zapadnom svijetu kojem i dalje merazumno srljaju!

Tirion Lanister

pre 5 godina

Da drzava stvarno brine o smirivanju tenzija na Kosovu ona bi, kao prvo, jos pre 10 dana operativnim radom BIA i VBA dosla do saznanja da se spremaju danasnja hapsenja. Onda bi odrzali sednicu koju sada drze, tu cuvenu vanrednu, ali bez obavestavanja javnosti. Zatim bi o tome obavestila KFOR i zahtevala da se to spreci, ako treba tih deset dana bi se isto zahtevalo i od EU, tj zvali bi se njihovi ambasadori na sastanke. . Ako nista od toga ne uspe i hapsenje se desi, e onda izadju pred medije i kazu desilo se to i to, probali smo da sprecimo diplomatski i nije uspelo, izvinite.

Tako se radi ako stvarno resavas problem, a ovo sto nasi rade danas je samo farsa.

Лепи Цане

pre 5 godina

Докле ће се српски народ на КиМ "бранити" саопштењима? Колико бруталних провокација с њихове стране толико бљутавих конференција за новинаре с наше стране.

pukla tikva

pre 5 godina

Posle neslavne epizode u Dubaiu Albanci su okrenuli curak. I Taci i Haradinaj su imali svoje razloge da ne zatezu odnose sa Vucicem i Srpskom listom, sto radi brisleskog pregovarackog procesa, sto koalicionog partnerstva u vlasti Kosova. Samim tim i mocnim biznismenima sa Severa se gledalo kroz prste. No sad se stvari menjaju. Albanci ce pokusati u silovitim udarima na vise frontova kompromitovati srpski rezim i prikazati ga svetu kao stranu koja je jedini faktor nestabilnosti u region. S tim u vezi odlucili su da malo i porade na resavnju ubistva Olivera jer ce im se to uklopiti u plan o dezavuisanju Srba kao kredibilnog faktora u traganju za raspetljavanjem kosovodkog cvora.

goran

pre 5 godina

Trazili ste, gledajte. 2 meseca pumpanja tenzija i samo ove teme. Jadikovanje kako da damo nesto sto nije vise nase. Nerazumna copy-paste politika iz 90-tih i glumljenje zrtve. Mislimo da se svet okrece oko nas. Kosovo-stalna tema za odvlacenje paznje i dobijanja jeftinih glasova. Cinjenica je da vise niko nece da gubi glavu zbog vasih igrica. Sa novim mogucim sukobom, ostacete sami i ovoj zemlji.

joza

pre 5 godina

sta premudri jeremic kaze, sta bi on radio? on je jos radikalniji od vucica po pitanju kosova... treba nam to iskustvo prvog coveka sveta, neka se oglasi, neka da savet... moze sinisa kovacevic da mu napise to u dodolskom stilu, da zasviraju i gusle dok besede, ali neka samo kaze kako? da li moze da pozove svoje kontakte koje ima po belom svetu, i predlozi da povoku svi priznanje, ja ne vidim drugi nacin...

Metropola

pre 5 godina

Evo pa da! Ipak predsednik ne laze, lepo nam je govorio juce! Ove predstave su toliko providne da ja nemam reci! Zavitlavaju taj narod dole.

Srbin iz Krajine

pre 5 godina

Hoce li nas predsednik prestati da bude sekretarica i pomoci nasem narodu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Ili ce opet da daje izjavu od pola sata u kojem moli????

može da bidne

pre 5 godina

Podizanje tenzije do pucanja, i sa jedne i sa druge strane. A, onda će doći do potpisivanja ugovora o razgraničenju i laknuti svima. Biće srećni i Srbija i Kosovo i Metohija.

ufuf

pre 5 godina

A znači ipak će biti razgraničenja. Bez žrtava to ne ide. Sve već dogovoreno a sad će sirotinja da gine da bi zapadni mediji to opravdali svojim gledaocima. Šta se od ove ljudske rase izrodilo, pa to je za svaki prezir

Неедукован

pre 5 godina

Вучићу, хвала ти што си од Србије направио јаку земљу која је поштована у свету, која има углед и коју нико не сме да понижава. Пс. А за ове догађаје у Северној Косовској Митровици су сигурно криви Ђилас и Јеремић, не секирај се Вучићу, ниси ти.

Неедукован

pre 5 godina

Вучићу, хвала ти што си од Србије направио јаку земљу која је поштована у свету, која има углед и коју нико не сме да понижава. Пс. А за ове догађаје у Северној Косовској Митровици су сигурно криви Ђилас и Јеремић, не секирај се Вучићу, ниси ти.

Srbin iz Krajine

pre 5 godina

Hoce li nas predsednik prestati da bude sekretarica i pomoci nasem narodu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Ili ce opet da daje izjavu od pola sata u kojem moli????

Aleks

pre 5 godina

Dosta više, vojsku odmah dole!!!!!
(Risovic Dragan, 23. novembar 2018 07:25)

Napad na NATO. Šta bi vi rekli narodu kada bi počeli sanduci da pristižu?

goran

pre 5 godina

Trazili ste, gledajte. 2 meseca pumpanja tenzija i samo ove teme. Jadikovanje kako da damo nesto sto nije vise nase. Nerazumna copy-paste politika iz 90-tih i glumljenje zrtve. Mislimo da se svet okrece oko nas. Kosovo-stalna tema za odvlacenje paznje i dobijanja jeftinih glasova. Cinjenica je da vise niko nece da gubi glavu zbog vasih igrica. Sa novim mogucim sukobom, ostacete sami i ovoj zemlji.

Mica neverica

pre 5 godina

Vučić je još jednom pokazao da ne drži reč i da je nesposoban. Da ima imalo obraza podneo bi ostavku i prepustio kormilo zemlje sposobnijima.

Keserovic

pre 5 godina

Srbija, naravno, nece ragovati..."ne zato sto je slaba, nego zato sto je jaka". Ocekujem jos jednu provalu izjava tipa "Pa sta hocete, da ratujemo sa celim svetom!?", "Jos jednom molimo za mir i odgovornost zarad ekonomskog napretka..."... I kao slag na tortu "Sada se vidi koliko sam bio u pravu sa razgranicenjem...". NECE TI PROCI VUCICU!

joza

pre 5 godina

sta premudri jeremic kaze, sta bi on radio? on je jos radikalniji od vucica po pitanju kosova... treba nam to iskustvo prvog coveka sveta, neka se oglasi, neka da savet... moze sinisa kovacevic da mu napise to u dodolskom stilu, da zasviraju i gusle dok besede, ali neka samo kaze kako? da li moze da pozove svoje kontakte koje ima po belom svetu, i predlozi da povoku svi priznanje, ja ne vidim drugi nacin...

Desetar

pre 5 godina

Policijska akcija i hapšenje kriminalaca. Šta je sporno? Raduje činjenica da i pored neulaska KiM u Interpol kriminalci na severu neće moći slobodno da šetaju ulicama i ako je onaj sve učinio da im omogući slobodu.

ufuf

pre 5 godina

A znači ipak će biti razgraničenja. Bez žrtava to ne ide. Sve već dogovoreno a sad će sirotinja da gine da bi zapadni mediji to opravdali svojim gledaocima. Šta se od ove ljudske rase izrodilo, pa to je za svaki prezir

može da bidne

pre 5 godina

Podizanje tenzije do pucanja, i sa jedne i sa druge strane. A, onda će doći do potpisivanja ugovora o razgraničenju i laknuti svima. Biće srećni i Srbija i Kosovo i Metohija.

biće bolje

pre 5 godina

nije se dugo ratovalo, trebaće malo da se puškara, čisto da se ekonomija baci u neki drugi plan, isti oni koji su 99te otpočeli sukob na kosovu posle dve decenije opet bi da ratuju. A nije vam valjao Tadić.

milos

pre 5 godina

da nećemo možda svi da se dignemo na oružje ne bismo li zaštitili ubice i kriminalce? ko ima pravo da dole određuje koga treba braniti i je li taj neki uhapšeni nevin. odakle im pravo da pale sirene i ceo narod dižu na uzbunu? koga lažu? zašto se prave da ne znaju i da smo svi mi majmuni i ne znamo da kriminalci tamo na severu kosova vladaju?

Tirion Lanister

pre 5 godina

Da drzava stvarno brine o smirivanju tenzija na Kosovu ona bi, kao prvo, jos pre 10 dana operativnim radom BIA i VBA dosla do saznanja da se spremaju danasnja hapsenja. Onda bi odrzali sednicu koju sada drze, tu cuvenu vanrednu, ali bez obavestavanja javnosti. Zatim bi o tome obavestila KFOR i zahtevala da se to spreci, ako treba tih deset dana bi se isto zahtevalo i od EU, tj zvali bi se njihovi ambasadori na sastanke. . Ako nista od toga ne uspe i hapsenje se desi, e onda izadju pred medije i kazu desilo se to i to, probali smo da sprecimo diplomatski i nije uspelo, izvinite.

Tako se radi ako stvarno resavas problem, a ovo sto nasi rade danas je samo farsa.

BOSS

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce danas ovi reci posle sastanka???
Samo da ne bude situacija kao sa onim vicem...
Ajde ga zalijepi ako smijes, a oni pljus
ajde jos jedno, oni plus
e sad ako smijes, ovi plusss
Aco nemoj nas vise branit molimo te.

Komša

pre 5 godina

Da nisu povučene srpske institucije sa severa Kosova ovo ne bi bilo moguće.
Protivno svim pravilima pregovaranja - prvo daš nešto što imaš a onda očekuješ da dobiješ nešto.
Povlačenjem srpskih institucija stvorena je nova realnost na terenu - zašto bi oni pregovarali i dali bilo šta kada su dobili nešto?
Naravno da će proširiti broj zahteva,ubaciti milion novih i gledati ne samo da zaokruže suverenitet na uzurpiranoj teritoriji nego posegnuti i za novim teritorijama kako bi dalje destabilizovali Srbiju.
Beiselski sporazum je nešto najštetnije za srpske nacionalne interese - zajedno sa još nekim potezima predhodne vlasti ravan je tajnoj konvenciji kralja Milana.

trener

pre 5 godina

Ove politicke olupine, sa obe strane treba proterati onim u.... motkama, izabrati casne i obrazovane, i iskrenim dijalogom rrsavati problem, koji zaista postoji godinama.

Neutralni promatrac

pre 5 godina

Kad je Kosovo bilo odbijeno za ulazak i Interpol, na sjeveru Mitrovice se slavilo, kolone automobila su trubile, bile su razvijene srpske zastave, a iz ovog medija sam procitao da su bili skupi auti sa zatamnjenim staklima. Kriminalci su mislili da su spaseni, Kosovo je pokazalo da mogu i moraju sprovoditi zakon i istrage i bez clanstva. Nije narod u opasnosti, nego osumnjiceni za prikrivanje dokaza i pomaganja kod ubojstva Olivera Ivanovica. Izvedena je akcija uhicenja osumnjicenih, nista drugo. Dosli pokupili ih i odveli na ispitivanje i u istrazni zatvor. Ne razumijem cemu tolika pompa oko toga, cemu dizanje panike, pretjerivanja, provociranje, paljenje vatre na silu. Kome to koristi, kome je to u interesu, mozda skretanje s teme?

Darko

pre 5 godina

Onog dana kada je Srpski narod kaznio Borisa Tadića i uzdigao Tomovaču i sve što ide uz to, bio je najtužniji dan u istoriji Srbije, gori od propasti na Kosovu. Na Kosovu je možda i moralo tako, ali izbor Tomovače je najveća glupost u istoriji Srbije, a bilo ih je podosta, i to se desilo bez ikakve potrebe. Demokrate su došle posle onog što je u sefu imao pola tone droge umesto novca. Eskobar je beba, fin čovek spram njih. A tek okruženje - blagi užas! Pa šta smo očekivali, da se 10 godina ludila izbriše gumicom? Da to neko drugi umesto nas uradi i iznese boljitak zemlje, a mi da ga tapšemo? Da li smo lično, svaki od nas, dali doprinos i učinili nešto da pomognemo? Ne? Naravno, opet smo uradili ono što len i malodušan Srbin (a takvih nas je na žalost najviše), voli: transfer svih odgovornosti na tzv. vođu-faraona koji nam bahato obeća leba bez motike i da će rešiti sve naše probleme (mrkim pogledom)! E, nikada to nije bilo Srbi moji, niti će ikada biti. Sada udarismo u beton padom sa desetog sprata i? Šta je čudno? Neobrazovani poltroni nas nisu doveli do boljitka, a mi kao narod ostali za...bani? Ma šta kažeš? Nisi to mogao da domisliš pre 6 godina, već ta istina treba da te zvizne u vuglu da boliiiii, pa da ukapiraš? Samo napred, napredno. Može i gore (vidi slike holokausta). Ne veruješ? Ni oni nisu verovali...hajde pokažimo da smo uopšte vredni kakvog takvog opstanka. Nestajemooooo!

zli vuk

pre 5 godina

A šta radi naša služba bezbednosti osim što ima dobre plate i što im se prave stanovi? Ona mora da zna da će ovakve stvari da se događaju i da lepo sačekaju ove iz Rosu i da ih ponude kafom i kolačima.

Tutankamon

pre 5 godina

Ne može u Interpol? Uredu! Da vidimo šta ovi imaju reći ko je i kako naručio ubistvo Ivanovića. Aha. Hajde da pregovaramo pa možda može nešto i da se uradi. Tražili ste evo vam ga.

srbin iz bosne

pre 5 godina

E moji Srbi iz komentara se vidi da ste razbucani na sve strane i po stavovima i svemu drugom. Nikad jednoglasni bar za nesto svoje sto trebate (ili trebamo) ocuvati. Laki za manipulaciju vazda

simens

pre 5 godina

Kada je ubijen Oliver Ivanović, Djurić je izjavio da mu ne pada na pamet da nastavi pregovore sa Albancima dok se ne rasvetli to ubistvo. Zbog toga mislim da ne bi trebalo da se bunimo sad kad rade na tome.
Ja podržavam rasvetljavanje tog dogadja, bez obzira da li to radi naša ili kosovska policija.

nema ovde leba

pre 5 godina

I ptice na grani znaju ko vlada severom K.Mitrovice tako da ova akcija Rosu nije nikakva provokacija kako žele da predstave naši mediji

Лепи Цане

pre 5 godina

Докле ће се српски народ на КиМ "бранити" саопштењима? Колико бруталних провокација с њихове стране толико бљутавих конференција за новинаре с наше стране.

osprey

pre 5 godina

Mislim da ovdje treba nesto razjasniti. Ovi sto su uhapseni kazu uhapseni zbog ubistva ivanovica i ako je tako ne vidim sta je problem. Niko ne treba da bude hapsen samo zato sto je srbin niti da izbjegava odgovornost za ubistvo samo zato sto je srbin. Mislim da se ovdje prenagljuje i da kriminalci potpaljuju ovu situaciju jer im je kosovo godinama sigurna luka gdje zakoni ne vaze i gdje ne postoje nikavi organi gonjenja.

Dzo

pre 5 godina

Drama, drama, drama, i onda preda Kosovo "da ne bi bilo rata". Predstava za naivne.
(Siniša, 23. novembar 20
A.V. je vec predao sever kosova ,priznao pasose ,dao im medjunarodni broj ,stavio prave granicne prelaze..ne znam sta jos treba da uradi da bi "predao"

Maske ubrzano padaju.

pre 5 godina

Situacija je mnogo ozbiljnija nego što mnogi misle. To je i razlog zašto se EU gotovo ne oglašava. Ovo je ustvari odgovor Amerike na želju Evrope da napravi sopstvenu vojsku koja će je štititi od Rusije, Kine i SAD !? Amerika naravno neće propustiti ovu idealnu priliku da destabilizije EU i izazove reakciju Rusije. Rusiji nije u intersu da ozbiljnije reaguje i ako reaguje, to će biti samo na verbalnom nivou a to će samo ohladiti naše odnose sa Rusijom.

jasdf

pre 5 godina

Uhapsene cetiri osobe u sklopu istrage ubistva Olivera Ivanovica? Da li Kosovo treba da odustane od traganja za ubicama? Ili da odgovorne ne dira ako su Srbi?

radar

pre 5 godina

Портпарол КФОР-а Винћенцо Грасо изјави како се ништа не догађа и да КФОР пажљиво прати ситуацију.

Ето чему служи КФОР.

pukla tikva

pre 5 godina

Posle neslavne epizode u Dubaiu Albanci su okrenuli curak. I Taci i Haradinaj su imali svoje razloge da ne zatezu odnose sa Vucicem i Srpskom listom, sto radi brisleskog pregovarackog procesa, sto koalicionog partnerstva u vlasti Kosova. Samim tim i mocnim biznismenima sa Severa se gledalo kroz prste. No sad se stvari menjaju. Albanci ce pokusati u silovitim udarima na vise frontova kompromitovati srpski rezim i prikazati ga svetu kao stranu koja je jedini faktor nestabilnosti u region. S tim u vezi odlucili su da malo i porade na resavnju ubistva Olivera jer ce im se to uklopiti u plan o dezavuisanju Srba kao kredibilnog faktora u traganju za raspetljavanjem kosovodkog cvora.

pixy

pre 5 godina

Kada predsednik države priča jednu priču, ministar inostranih poslova Dačić drugu, a ministar odbrane treću, ko može Srbiju ozbiljno da shvati? Tuga velika....
Nekada su vladari Srbije oko sebe okupljali umne glave, a ne estradne ličnosti, glumce, pevače, cirkusante.... Gde su se sakrili pametni ljudi?

anestezija

pre 5 godina

Evo uzivo iz Kosovske Mitrovice. Sirena nas je probudila vec u 6sati. Prva vest je bila (lazna naravno) da je ROSU zauzela KBC KM. Oko 6:30 javljaju da je ROSU okupirala ulicu u kojoj se nalazi Restoran Grey i da hapse Milana. Medjutim, uhapsili su 2-3policajca, koji nemaju nikakve veze sa ovom malverzacijom. Verovatno su se samo nasli na licu mesta, a ovi su morali nekog da uhapse, da bi ispalo sto dramaticnije... usli su tenkovima u grad, u jednom trenutku su se cak i rafali culi. Ali, vec oko 6:40, sve je bilo gotovo. Provozali se malo gradom i napustili ga. Sirene naravno ugasili nisu sve do 7:10. Mi(radnici) smo se uputili ka radnim mestima i nastavili da obavljamo radnu obavezu kao i svaki dan. Dakle, jos jedna predstava. Samo su dosli da preplase narod! Goveda najobicnija!I da vam kazem, bila lazna ili ne, apsolutno nikome nije prijatno da ga budi sirena za uzbunu, pa vi posle pricajte kako je ziveti na Kosovu med i mleko...

sasa jokic

pre 5 godina

Kad se malo slegla prasina, vidi se sta je cilj. Kao prvo Radojcica nisu uhapsili, sto je prvi signal da je dogovoreno, on cak ni u igrankama ne sme da bude dearanziran (kao Djuric sto je bio). Sada ce da pricaju o ratu i da kazu, moramo da se podelimo da ne bude rata.

Metropola

pre 5 godina

Evo pa da! Ipak predsednik ne laze, lepo nam je govorio juce! Ove predstave su toliko providne da ja nemam reci! Zavitlavaju taj narod dole.

miro

pre 5 godina

Znači ni okretanje ledja Rusima nije odobrovoljilo EU i Ameriku! Najveća istorijska greška srpskog naroda; totalno ostavljeni na nemilost zapadnom svijetu kojem i dalje merazumno srljaju!

Srbin iz Krajine

pre 5 godina

Hoce li nas predsednik prestati da bude sekretarica i pomoci nasem narodu ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Ili ce opet da daje izjavu od pola sata u kojem moli????

Неедукован

pre 5 godina

Вучићу, хвала ти што си од Србије направио јаку земљу која је поштована у свету, која има углед и коју нико не сме да понижава. Пс. А за ове догађаје у Северној Косовској Митровици су сигурно криви Ђилас и Јеремић, не секирај се Вучићу, ниси ти.

ufuf

pre 5 godina

A znači ipak će biti razgraničenja. Bez žrtava to ne ide. Sve već dogovoreno a sad će sirotinja da gine da bi zapadni mediji to opravdali svojim gledaocima. Šta se od ove ljudske rase izrodilo, pa to je za svaki prezir

Keserovic

pre 5 godina

Srbija, naravno, nece ragovati..."ne zato sto je slaba, nego zato sto je jaka". Ocekujem jos jednu provalu izjava tipa "Pa sta hocete, da ratujemo sa celim svetom!?", "Jos jednom molimo za mir i odgovornost zarad ekonomskog napretka..."... I kao slag na tortu "Sada se vidi koliko sam bio u pravu sa razgranicenjem...". NECE TI PROCI VUCICU!

Mica neverica

pre 5 godina

Vučić je još jednom pokazao da ne drži reč i da je nesposoban. Da ima imalo obraza podneo bi ostavku i prepustio kormilo zemlje sposobnijima.

biće bolje

pre 5 godina

nije se dugo ratovalo, trebaće malo da se puškara, čisto da se ekonomija baci u neki drugi plan, isti oni koji su 99te otpočeli sukob na kosovu posle dve decenije opet bi da ratuju. A nije vam valjao Tadić.

goran

pre 5 godina

Trazili ste, gledajte. 2 meseca pumpanja tenzija i samo ove teme. Jadikovanje kako da damo nesto sto nije vise nase. Nerazumna copy-paste politika iz 90-tih i glumljenje zrtve. Mislimo da se svet okrece oko nas. Kosovo-stalna tema za odvlacenje paznje i dobijanja jeftinih glasova. Cinjenica je da vise niko nece da gubi glavu zbog vasih igrica. Sa novim mogucim sukobom, ostacete sami i ovoj zemlji.

trener

pre 5 godina

Ove politicke olupine, sa obe strane treba proterati onim u.... motkama, izabrati casne i obrazovane, i iskrenim dijalogom rrsavati problem, koji zaista postoji godinama.

BOSS

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce danas ovi reci posle sastanka???
Samo da ne bude situacija kao sa onim vicem...
Ajde ga zalijepi ako smijes, a oni pljus
ajde jos jedno, oni plus
e sad ako smijes, ovi plusss
Aco nemoj nas vise branit molimo te.

Komša

pre 5 godina

Da nisu povučene srpske institucije sa severa Kosova ovo ne bi bilo moguće.
Protivno svim pravilima pregovaranja - prvo daš nešto što imaš a onda očekuješ da dobiješ nešto.
Povlačenjem srpskih institucija stvorena je nova realnost na terenu - zašto bi oni pregovarali i dali bilo šta kada su dobili nešto?
Naravno da će proširiti broj zahteva,ubaciti milion novih i gledati ne samo da zaokruže suverenitet na uzurpiranoj teritoriji nego posegnuti i za novim teritorijama kako bi dalje destabilizovali Srbiju.
Beiselski sporazum je nešto najštetnije za srpske nacionalne interese - zajedno sa još nekim potezima predhodne vlasti ravan je tajnoj konvenciji kralja Milana.

Tirion Lanister

pre 5 godina

Da drzava stvarno brine o smirivanju tenzija na Kosovu ona bi, kao prvo, jos pre 10 dana operativnim radom BIA i VBA dosla do saznanja da se spremaju danasnja hapsenja. Onda bi odrzali sednicu koju sada drze, tu cuvenu vanrednu, ali bez obavestavanja javnosti. Zatim bi o tome obavestila KFOR i zahtevala da se to spreci, ako treba tih deset dana bi se isto zahtevalo i od EU, tj zvali bi se njihovi ambasadori na sastanke. . Ako nista od toga ne uspe i hapsenje se desi, e onda izadju pred medije i kazu desilo se to i to, probali smo da sprecimo diplomatski i nije uspelo, izvinite.

Tako se radi ako stvarno resavas problem, a ovo sto nasi rade danas je samo farsa.

zli vuk

pre 5 godina

A šta radi naša služba bezbednosti osim što ima dobre plate i što im se prave stanovi? Ona mora da zna da će ovakve stvari da se događaju i da lepo sačekaju ove iz Rosu i da ih ponude kafom i kolačima.

Desetar

pre 5 godina

Policijska akcija i hapšenje kriminalaca. Šta je sporno? Raduje činjenica da i pored neulaska KiM u Interpol kriminalci na severu neće moći slobodno da šetaju ulicama i ako je onaj sve učinio da im omogući slobodu.

Neutralni promatrac

pre 5 godina

Kad je Kosovo bilo odbijeno za ulazak i Interpol, na sjeveru Mitrovice se slavilo, kolone automobila su trubile, bile su razvijene srpske zastave, a iz ovog medija sam procitao da su bili skupi auti sa zatamnjenim staklima. Kriminalci su mislili da su spaseni, Kosovo je pokazalo da mogu i moraju sprovoditi zakon i istrage i bez clanstva. Nije narod u opasnosti, nego osumnjiceni za prikrivanje dokaza i pomaganja kod ubojstva Olivera Ivanovica. Izvedena je akcija uhicenja osumnjicenih, nista drugo. Dosli pokupili ih i odveli na ispitivanje i u istrazni zatvor. Ne razumijem cemu tolika pompa oko toga, cemu dizanje panike, pretjerivanja, provociranje, paljenje vatre na silu. Kome to koristi, kome je to u interesu, mozda skretanje s teme?

milos

pre 5 godina

da nećemo možda svi da se dignemo na oružje ne bismo li zaštitili ubice i kriminalce? ko ima pravo da dole određuje koga treba braniti i je li taj neki uhapšeni nevin. odakle im pravo da pale sirene i ceo narod dižu na uzbunu? koga lažu? zašto se prave da ne znaju i da smo svi mi majmuni i ne znamo da kriminalci tamo na severu kosova vladaju?

jasdf

pre 5 godina

Uhapsene cetiri osobe u sklopu istrage ubistva Olivera Ivanovica? Da li Kosovo treba da odustane od traganja za ubicama? Ili da odgovorne ne dira ako su Srbi?

Darko

pre 5 godina

Onog dana kada je Srpski narod kaznio Borisa Tadića i uzdigao Tomovaču i sve što ide uz to, bio je najtužniji dan u istoriji Srbije, gori od propasti na Kosovu. Na Kosovu je možda i moralo tako, ali izbor Tomovače je najveća glupost u istoriji Srbije, a bilo ih je podosta, i to se desilo bez ikakve potrebe. Demokrate su došle posle onog što je u sefu imao pola tone droge umesto novca. Eskobar je beba, fin čovek spram njih. A tek okruženje - blagi užas! Pa šta smo očekivali, da se 10 godina ludila izbriše gumicom? Da to neko drugi umesto nas uradi i iznese boljitak zemlje, a mi da ga tapšemo? Da li smo lično, svaki od nas, dali doprinos i učinili nešto da pomognemo? Ne? Naravno, opet smo uradili ono što len i malodušan Srbin (a takvih nas je na žalost najviše), voli: transfer svih odgovornosti na tzv. vođu-faraona koji nam bahato obeća leba bez motike i da će rešiti sve naše probleme (mrkim pogledom)! E, nikada to nije bilo Srbi moji, niti će ikada biti. Sada udarismo u beton padom sa desetog sprata i? Šta je čudno? Neobrazovani poltroni nas nisu doveli do boljitka, a mi kao narod ostali za...bani? Ma šta kažeš? Nisi to mogao da domisliš pre 6 godina, već ta istina treba da te zvizne u vuglu da boliiiii, pa da ukapiraš? Samo napred, napredno. Može i gore (vidi slike holokausta). Ne veruješ? Ni oni nisu verovali...hajde pokažimo da smo uopšte vredni kakvog takvog opstanka. Nestajemooooo!

Лепи Цане

pre 5 godina

Докле ће се српски народ на КиМ "бранити" саопштењима? Колико бруталних провокација с њихове стране толико бљутавих конференција за новинаре с наше стране.

nema ovde leba

pre 5 godina

I ptice na grani znaju ko vlada severom K.Mitrovice tako da ova akcija Rosu nije nikakva provokacija kako žele da predstave naši mediji

simens

pre 5 godina

Kada je ubijen Oliver Ivanović, Djurić je izjavio da mu ne pada na pamet da nastavi pregovore sa Albancima dok se ne rasvetli to ubistvo. Zbog toga mislim da ne bi trebalo da se bunimo sad kad rade na tome.
Ja podržavam rasvetljavanje tog dogadja, bez obzira da li to radi naša ili kosovska policija.

osprey

pre 5 godina

Mislim da ovdje treba nesto razjasniti. Ovi sto su uhapseni kazu uhapseni zbog ubistva ivanovica i ako je tako ne vidim sta je problem. Niko ne treba da bude hapsen samo zato sto je srbin niti da izbjegava odgovornost za ubistvo samo zato sto je srbin. Mislim da se ovdje prenagljuje i da kriminalci potpaljuju ovu situaciju jer im je kosovo godinama sigurna luka gdje zakoni ne vaze i gdje ne postoje nikavi organi gonjenja.

Maske ubrzano padaju.

pre 5 godina

Situacija je mnogo ozbiljnija nego što mnogi misle. To je i razlog zašto se EU gotovo ne oglašava. Ovo je ustvari odgovor Amerike na želju Evrope da napravi sopstvenu vojsku koja će je štititi od Rusije, Kine i SAD !? Amerika naravno neće propustiti ovu idealnu priliku da destabilizije EU i izazove reakciju Rusije. Rusiji nije u intersu da ozbiljnije reaguje i ako reaguje, to će biti samo na verbalnom nivou a to će samo ohladiti naše odnose sa Rusijom.

Dzo

pre 5 godina

Drama, drama, drama, i onda preda Kosovo "da ne bi bilo rata". Predstava za naivne.
(Siniša, 23. novembar 20
A.V. je vec predao sever kosova ,priznao pasose ,dao im medjunarodni broj ,stavio prave granicne prelaze..ne znam sta jos treba da uradi da bi "predao"

Metropola

pre 5 godina

Evo pa da! Ipak predsednik ne laze, lepo nam je govorio juce! Ove predstave su toliko providne da ja nemam reci! Zavitlavaju taj narod dole.

pixy

pre 5 godina

Kada predsednik države priča jednu priču, ministar inostranih poslova Dačić drugu, a ministar odbrane treću, ko može Srbiju ozbiljno da shvati? Tuga velika....
Nekada su vladari Srbije oko sebe okupljali umne glave, a ne estradne ličnosti, glumce, pevače, cirkusante.... Gde su se sakrili pametni ljudi?

sasa jokic

pre 5 godina

Kad se malo slegla prasina, vidi se sta je cilj. Kao prvo Radojcica nisu uhapsili, sto je prvi signal da je dogovoreno, on cak ni u igrankama ne sme da bude dearanziran (kao Djuric sto je bio). Sada ce da pricaju o ratu i da kazu, moramo da se podelimo da ne bude rata.

miro

pre 5 godina

Znači ni okretanje ledja Rusima nije odobrovoljilo EU i Ameriku! Najveća istorijska greška srpskog naroda; totalno ostavljeni na nemilost zapadnom svijetu kojem i dalje merazumno srljaju!

srbin iz bosne

pre 5 godina

E moji Srbi iz komentara se vidi da ste razbucani na sve strane i po stavovima i svemu drugom. Nikad jednoglasni bar za nesto svoje sto trebate (ili trebamo) ocuvati. Laki za manipulaciju vazda

Aleks

pre 5 godina

Dosta više, vojsku odmah dole!!!!!
(Risovic Dragan, 23. novembar 2018 07:25)

Napad na NATO. Šta bi vi rekli narodu kada bi počeli sanduci da pristižu?

joza

pre 5 godina

sta premudri jeremic kaze, sta bi on radio? on je jos radikalniji od vucica po pitanju kosova... treba nam to iskustvo prvog coveka sveta, neka se oglasi, neka da savet... moze sinisa kovacevic da mu napise to u dodolskom stilu, da zasviraju i gusle dok besede, ali neka samo kaze kako? da li moze da pozove svoje kontakte koje ima po belom svetu, i predlozi da povoku svi priznanje, ja ne vidim drugi nacin...

može da bidne

pre 5 godina

Podizanje tenzije do pucanja, i sa jedne i sa druge strane. A, onda će doći do potpisivanja ugovora o razgraničenju i laknuti svima. Biće srećni i Srbija i Kosovo i Metohija.

anestezija

pre 5 godina

Evo uzivo iz Kosovske Mitrovice. Sirena nas je probudila vec u 6sati. Prva vest je bila (lazna naravno) da je ROSU zauzela KBC KM. Oko 6:30 javljaju da je ROSU okupirala ulicu u kojoj se nalazi Restoran Grey i da hapse Milana. Medjutim, uhapsili su 2-3policajca, koji nemaju nikakve veze sa ovom malverzacijom. Verovatno su se samo nasli na licu mesta, a ovi su morali nekog da uhapse, da bi ispalo sto dramaticnije... usli su tenkovima u grad, u jednom trenutku su se cak i rafali culi. Ali, vec oko 6:40, sve je bilo gotovo. Provozali se malo gradom i napustili ga. Sirene naravno ugasili nisu sve do 7:10. Mi(radnici) smo se uputili ka radnim mestima i nastavili da obavljamo radnu obavezu kao i svaki dan. Dakle, jos jedna predstava. Samo su dosli da preplase narod! Goveda najobicnija!I da vam kazem, bila lazna ili ne, apsolutno nikome nije prijatno da ga budi sirena za uzbunu, pa vi posle pricajte kako je ziveti na Kosovu med i mleko...

radar

pre 5 godina

Портпарол КФОР-а Винћенцо Грасо изјави како се ништа не догађа и да КФОР пажљиво прати ситуацију.

Ето чему служи КФОР.

Tutankamon

pre 5 godina

Ne može u Interpol? Uredu! Da vidimo šta ovi imaju reći ko je i kako naručio ubistvo Ivanovića. Aha. Hajde da pregovaramo pa možda može nešto i da se uradi. Tražili ste evo vam ga.

pukla tikva

pre 5 godina

Posle neslavne epizode u Dubaiu Albanci su okrenuli curak. I Taci i Haradinaj su imali svoje razloge da ne zatezu odnose sa Vucicem i Srpskom listom, sto radi brisleskog pregovarackog procesa, sto koalicionog partnerstva u vlasti Kosova. Samim tim i mocnim biznismenima sa Severa se gledalo kroz prste. No sad se stvari menjaju. Albanci ce pokusati u silovitim udarima na vise frontova kompromitovati srpski rezim i prikazati ga svetu kao stranu koja je jedini faktor nestabilnosti u region. S tim u vezi odlucili su da malo i porade na resavnju ubistva Olivera jer ce im se to uklopiti u plan o dezavuisanju Srba kao kredibilnog faktora u traganju za raspetljavanjem kosovodkog cvora.