Četvrtak, 15.11.2018.

13:53

Privedene vođe grupe "Levijatan"

Vođe grupe “Levijatan“ su privedene zbog pretnji koje su na internetu uputili jednom azilu za pse, nezvanično saznaje B92.net.

Izvor: B92

Privedene voðe grupe "Levijatan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

E pa neće to tako da može ...

pre 5 godina

Za sve one neupućene i kratkovide ...
Ovo je isti slučaj ko sa raznim grupicama tkz vodjama raznih grupa navijača i podgrupa koji pak kontrolišu blentavu omladinu i kao oni navijaju a u stvari svi znamo da je to samo paravan za svašta van zakona.
Tako vam je i sa ovim tkz borcima za zaštitu životinja.
Ali jbs nas kad smo kratkovidi.
Drugo kada će se u ovoj zemlji doneti zakon o zabrani držanja opasnih ljubimaca ,kao što postoji u celoj EU.
I treće postoje dve vrste onih koji muče životinje ,prvi jako vidljivi malobrojni manijaci koji fizički povređuju životinje i oni drugi mnogobrojni koji psihicki muče jadne životinje, podsticu kod njih agresivnost, teraju ih i uče nečemu samo da bi sebi nešto dokazali,uzimaju životinje zato što je to in,posle ih puste na ulicu kad im dosade( zato je sve više i više lutalica na ulici),ili pak uzimaju životinje iz nekog drugoh svog hira ,znači to je druga gomila mučitelja životinja i kojih ima sve više i više.
Nažalost pravih istinskih ljubitelja životinja koji cene njih i njihovu slobodu i koji sa svojim ljubimcima budu do kraja,a ne kao što vidim mnogi čim se životinja razboli ili ostari puste ih na ulicu e takvih je sve manje i to budite sigurni nisu ovi nasilnici i ... Koji prete ljudima ...

Muzičar

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!

Pex

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!
(Muzičar, 15. novembar 2018 17:11)

Prosecan stanovnik to ne razume. Jahani i konstantno ugnjetavani (doduse dobrim delom po svom licnom izboru)zeljni su neke pravde i prepoznaju je cak i u ovako nenormalnim i necivilizacijskim pristupima. Naravno da postoji razlog zasto se ovakve stvari desavaju bas tamo gde si ti rekao,na divljem zapadu a ne u civilizovanim drzavama i sistemima. Nazalost, veliki procenat pritajenih sadista u okviru populacije ne shvata koja je opasnost od ovako necega i da je mnogo veca nego problem koji oni "resavaju". Ali za to je potrebno i nesto skole i svesti, dve deficitarne stvari u ovome sto je ostalo medju onima koji na vreme nisu pobegli sto je dalje moguce. Ukratko, postoji razlog zasto smo poslendji u evropi po skoro svemu,a to je prosecna inteligencija stanovnika globalno gledano. Podrska ovakvim primerima je samo jos jedan od dokaza, a drugi ces videti na sledecim izborima.

Pex

pre 5 godina

A zasto onda ne odete u klanicu i prebijete mesare?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm hm, 15. novembar 2018 16:06)

Lol...pa imaju nozeve i mogu da pruze otpor :)

Jovana L

pre 5 godina

Oni treba da ukazu na problem i pozovu policiju da preuzme slucaj a ne da prete zlostavljacima zivotinja i da se igraju boga. Clanovi ove grupe su agresivni i isfrustrirani i deluju da bi sutra na smrt pretukli pesaka na ulici zato sto je npr probao da predje pesacki na crveno, svoju humanost ponistavaju mnogo vecom agresijom i samo traze opravdanje kako bi bili nasilni

Lepo lepo

pre 5 godina

Tako npr mene neko nervira ili sam isfrustriran il agresivne prirode il sociopata i onda vidim nekoga na ulici kako je udario psa i odem otkinem ga od batina zadovoljim svoje porive bolesne i to opravdam kao odbranom zivotinja.
Ili pretim jednostavno a izgovor uvek imam da je to zbog zivotinja

sef strucnog staba

pre 5 godina

Konacno, bio je red da im vec jednom neko stane na put. Ipak ovde postoji kakav takav zakon i ustanove koje resavaju probleme, a ne grupa gradjana delikvenata.

Darko

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da zivim u drzavi gde se ovi momci prikazuju kao heroji. Alo neinformisana maso, ovi momci su kriminalci sa dosijeom, dileri i izbacivaci iz diskoteka, koji svoju agresiju usmeravaju ka onima koji povredjuju zivotinje zato sto ih drustvo ne osudjuje zbog toga. Postoji drugi nacin da se drzava obracuna sa nasilnicima a to svakako nije ovaj gde ce jos veci nasilinici tj kriminalci njima pretiti i glumiti neku humanost pod izgovorom da brane zivotinje.

ja1987

pre 5 godina

U Merici svi koji se bave ovim poslom su obicno bivsi robijasi kojima sluzi kao rehabilitacija. Mogu se naci emisije koje prate rad njihovih azila. Da ne ulazim u privatan zivot Levijatan udruzenja,ali po izjavama nisu cisti i ne beze od toga. E sad,malo je hipokratski cime se oni bave za moj ukus,krimi ekipa koja ide i mlati sizofrenicare koji maltretiraju zivotinje. Ali da ih razumem,apsolutno ih razumem! Toliko smo se izopacili kao drustvo posle ratova da imamo pukotine na sve strane!!! Drzava apsolutno nista ne preduzima,a stvarno se treba pozabaviti ovim problemom o zlostavljanju zivotinja. U svakom slucaju ni sam ne znam kako bih reagovao da vidim ruznu scenu maltretiranja psa ili bilo koje druge zivotinje...

nema zveri koja je veća i nadležnija od zakona, čačkao si je, poješće te

pre 5 godina

Pravo na praktikovanje sile nije apsolutno i slobodno. Ne može da se samoproglasi. Upotrebu sile regulišu zakoni. A ovi i sude i praktikuju nasilje kao zakon ili silu kao zakon i stoga su van zakona, čak slično terorizmu, jer postoji proklamovana ideologija, postoji drama, postoje neprijatelji, učenje pameti nevernika i naravno napadi i to sve da bi možda udovoljili ličnoj sujeti i shvatanju sveta. Mogu da odgovaraju i za ugrožavanje bezbednosti, napad na državu i njene gradjanje i institucije, pa i terorističko delovanje. Koristiće im poznanje prava.

Markos

pre 5 godina

Ahahah kakav smo narod.Obozavam da citam komentare.Prvo kao ko daje pravo tim nasilnicima, tetoviranim bitangama da uzimaju zakon u svoje ruke.Sad kad su ih uhapsili odjednom se menja prica.Sto nije uhapsen ovaj,sto nije uhapsen onaj.Moracu ovo okaciti na grupu prosecni srbenda

bimmer

pre 5 godina

Da li se ta organizacija bavi samo zaštitom pasa ili svih životinja? Zašto sad u novembru kad je svinjokolj ne pođu po selima da vide kako se kolju svinje, da vide kakvo je to mučenje životinja. Ili kako se kastriraju prasići, naravno na živo.

Sale

pre 5 godina

Zakon je isti za sve i mora da se poštuje.
Čemu tolika frka što su privedeni? Pa za ovo ide novčana ili uslovna kazna ili zabrana prilaska, kućni pritvor u najgorem slučaju. Sve je u redu, dok ovo čitate, oni su već su na slobodi...nastaviće se...

Edo caajka

pre 5 godina

E ako su oni najveći problem ove države, onda nju treba ukinuti. Noćas u Nišu upaljena 4 automobila, u Zemunu džip odleteo u vazduh, a hapse se volonteri iz društva za zaštitu zlostavljanja životinja!?!

Pera

pre 5 godina

U Srbiji bi Marvelovi super heroji koji su borci za pravdu, na primer Supermen, Betmen, Robin i drugi, imali najvece pecate od kafe na policijskim dosijeima. Majka Tereza bi trunula u Zabeli, a Gandija bi verovatno javno besili na Terazijama.

Dendy

pre 5 godina

Podržavam njihov rad.Zapanjena sam nasiljem nad životinjama,tu surovost i zlo koji pojedini ljudi nose u sebi treba obelodaniti.Žao mi je što Srbija nije Država ni u jednom segmentu,volela bih da se imena svih koji prekrše Zakon zajedno s fotografijom objave.Posebno pedofila i zlostavljača životinja.Privođenje je farsa.Dirnuli su mafiju.🐒🐯🦁🐈🐎🐃🐺🐶💋🙋

Mason

pre 5 godina

Rade dobru i plemenitu stvar, mucitelje zivotinja treba maltretirati jer drzava ne postoji ovde ! Jedino se ne slazem sa glorifikovanjem kriminalaca..

Mia

pre 5 godina

Napred Levijatan, puna podrška! Pazi one što se bune da ovakve stvari izlaze iz pravnih okvira. A ne izlazi noćno rušenje Savamale, helikopter, tetka iz Kanade, ukradena lična karta, falsifikovane diplome, izmišljene dina kartice, novogodišnji milionski ukrasi, zgrada na vrh planine, menjanje toka reka, odbijanje doživotnog zatvora za ubice dece... To je sve ok? Ok je vezati kuce za auto i voziti tako dok ne ugine u najgorim mukama. Ok je odrati živu mačku? Sve je to super, samo eto Levijatan vam nije po volji. Sram vas bilo!

Stefan

pre 5 godina

Kako nasedate na igre Službe, to je čudo jedno... Podmetnu vam šačicu tipova stave ih u kontekst 'boraca za prava životinja', ovi narušavaju pravni sistem jer im je to funkcija - onda od njih kao prave žrtve, a zapravo služe za iste svrhe kao i Vojislav Šešelj - da ih prikazuju kao 'zlo koje će doći, ako budete protiv AV'...

Ima ona iz '91: "Oni kao hoće da se odcepe, a mi im kao ne damo", ovo vam je to isto.

danny

pre 5 godina

Svima koji podržavaju ove želim da dožive da im npr. u saobraćaju izleti iz kola majmun, štanglom im preuredi kola jer ga mrzi do prekršajnog da se cima. A zna da je vaša krivica jer on je pravda.

Mile

pre 5 godina

Da li Levijatan pokazuje misice i proziva na drustvenim mrezama, sa sve licnim podacima, i vlasnike pasa koji svoje ljubimce, protivno gradskim aktima, vode bez zastitne korpe i povoca u vreme kada je to navedenim aktima zabranjeno? Da li fizicki prete i vlasnicima koji ne ciste za svojim ljubimcima?

Сурови Заплањац

pre 5 godina

Питање.... Да ли Левијатан делује и према оним џиберима што пуштају псе једни против других,мислим на псе расе Пит бул теријер?

Sanja

pre 5 godina

Ostavite te momke na miru. Rade posao koji bi drzava trebalo da radi. Otkrili su stravicnu korupciju i lopovluk i to je pravi razlog njihovog hapsenja. O tome koliko su zivotinja spasili, koliko su patoloskih slucajeva osvetlili...da ni ne pocinjem. Umesto da se drzava osloni na taj rad i podigne sve to na visi nivo, vi ih hapsite?! Dokle vise?

Radoje

pre 5 godina

Da li je Levijatan išta uradio protiv mafijaških organizatora borbi pasa u Srbiji, kojih ima podosta, ili za pretnje i osvetu zbog zlostavljanja bira samo slabije pojedince, tipa maloletnika ili izolovanih psihopatoloških slučajeva?

>>dreams

pre 5 godina

podrska za momke JEDINI KOJI SE BORE ZA ZIVOTINJE....MEDJU NJIMA IMA I SPORTISTA I MNOGI GLUMCI SU IM DALI PODRSKU.... ISKRENO UVEK BI TUKAO TE MUCITELJE SAMO DA NALETIM NA 1.... U OVOJ DRZAVI SVE STO VALJA SMETA...I TREBA DA SEJU STRAH A TAJ STO JE UBIO ZIVOTINJU I JOS SE HVALI TIME DA SE BOJI SVAKOG MRAKA....

ehhhh

pre 5 godina

Prvo navijaci pa zastitnici zivotinja, sledece ce biti zastitnici dece pa im ne smes nista. A narod glup pa sve guta, jao pa fini su sipa stite zivotinje... Ma naravno ..

Nesha

pre 5 godina

Osobe koje prete javno drugim osobama, otkrivaju lične podatke drugih ljudi i pozivaju na linč tih ljudi i treba da budu privedene - bez obzira na to da li se bore za prava životinja, spasavanje drveća, Kosovo ili raj.
Ono što je Levijatan radio je u domenu krivičnog dela i podstrekivanja na nasilje.
Ako to oni mogu da rade, onda može svako to da radi. A to onda nije država i pravni sistem, već Divlji zapad.

DellBoy

pre 5 godina

Bolje bi bilo da ste priveli one što su noćas podmetnuli eksploziv ispod automobila, gde samo pukom srećom niko nije stradao, a što se inače svakodnevno dešava, nego što privodite ove koji niti kriju svoj identitet, niti svoje delovanje. Uostalom, nisu pretili nikom ko nije zaslužio.

joj

pre 5 godina

Подршка момцима. Сви који их пљују се о њима информишу путем медија и никад нису погледали неки њихов клип

Kapis

pre 5 godina

Ja ako hocu da spaljujem li bijem pse sta bre oni imaju sa tim? Kakvi su to paralelni organi vlasti? Ne mozes ni da se nagodis sa njima. Njazad da neko reaguje.

Dr.mabuzo

pre 5 godina

Ma da , oni su huligani a psihopate što muče životinje su ok ..
Kakvim god sredstvima deluju , momci rade generalno ispravnu stvar,pošto kod nas i ne može drugacije.Da imaju druge instrumente (pravna država), verovatno bi ih i koristili.Zašto njihovu borbu (iz dobrih namera ,izvedenu diskutabilnim načinom) niste podigli na viši nivo i zakonski ih podržali, uveli u sistem ?

Bitno da ste njih uhapsili , dok dileri i navijaci divljaju po ulicama , lokalni šerifi pljačkaju bez milosti,kriminalce i lopine oslobadja apelacija ...

moramo propasti

Marko (Dorcol)

pre 5 godina

Gospodo drzavnici, ovi mladi ljudi su samo lakmus papir da drzave u stvari kod nas i nema. Da je ima, ne bi bilo potrebno da oni deluju, jer bi drzava procesuirala psihopate koji svakodnevno muce i zlostavljaju zivotinje. Sve dok ne bude drzave na ovim prostorima, puna podrska za Levijatan.
PS. Njih znate da hapsite, a da pruzite asistenciju Ministarstvu gradjevina za rusenje hotela na Kopaoniku ne znate. Sram Vas bilo.

Rza

pre 5 godina

Prosto ne mogu da verujem dok citam komentare koliko su ljudi jadni.Momci iz grupe Levijatan svaka im cast i treba prebiti svakog ko ugrozava bilo ciji zivot kad vec ne reaguju organi vlasti na pocinitelje neko mora preduzeti nesto a oni su bili jedini koji su skupili muda i povuki potez. Cujem budala kaze " kakve oni veze imaju ,ja Ako ocu da spaljem ili bijem zivotinju "pa ti si bre retardiran cim imas takve misli idiote glupi. Toliko smo dotakli DNO da je to neverovatno ma probili smo i to zbog takvih kao sto ste vi.
LEVIJTAN SVA MOJA PODRSKA I CELE MOJE PORODICE!!!

Marko (Dorcol)

pre 5 godina

Gospodo drzavnici, ovi mladi ljudi su samo lakmus papir da drzave u stvari kod nas i nema. Da je ima, ne bi bilo potrebno da oni deluju, jer bi drzava procesuirala psihopate koji svakodnevno muce i zlostavljaju zivotinje. Sve dok ne bude drzave na ovim prostorima, puna podrska za Levijatan.
PS. Njih znate da hapsite, a da pruzite asistenciju Ministarstvu gradjevina za rusenje hotela na Kopaoniku ne znate. Sram Vas bilo.

Nesha

pre 5 godina

Osobe koje prete javno drugim osobama, otkrivaju lične podatke drugih ljudi i pozivaju na linč tih ljudi i treba da budu privedene - bez obzira na to da li se bore za prava životinja, spasavanje drveća, Kosovo ili raj.
Ono što je Levijatan radio je u domenu krivičnog dela i podstrekivanja na nasilje.
Ako to oni mogu da rade, onda može svako to da radi. A to onda nije država i pravni sistem, već Divlji zapad.

Dr.mabuzo

pre 5 godina

Ma da , oni su huligani a psihopate što muče životinje su ok ..
Kakvim god sredstvima deluju , momci rade generalno ispravnu stvar,pošto kod nas i ne može drugacije.Da imaju druge instrumente (pravna država), verovatno bi ih i koristili.Zašto njihovu borbu (iz dobrih namera ,izvedenu diskutabilnim načinom) niste podigli na viši nivo i zakonski ih podržali, uveli u sistem ?

Bitno da ste njih uhapsili , dok dileri i navijaci divljaju po ulicama , lokalni šerifi pljačkaju bez milosti,kriminalce i lopine oslobadja apelacija ...

moramo propasti

>>dreams

pre 5 godina

podrska za momke JEDINI KOJI SE BORE ZA ZIVOTINJE....MEDJU NJIMA IMA I SPORTISTA I MNOGI GLUMCI SU IM DALI PODRSKU.... ISKRENO UVEK BI TUKAO TE MUCITELJE SAMO DA NALETIM NA 1.... U OVOJ DRZAVI SVE STO VALJA SMETA...I TREBA DA SEJU STRAH A TAJ STO JE UBIO ZIVOTINJU I JOS SE HVALI TIME DA SE BOJI SVAKOG MRAKA....

joj

pre 5 godina

Подршка момцима. Сви који их пљују се о њима информишу путем медија и никад нису погледали неки њихов клип

DellBoy

pre 5 godina

Bolje bi bilo da ste priveli one što su noćas podmetnuli eksploziv ispod automobila, gde samo pukom srećom niko nije stradao, a što se inače svakodnevno dešava, nego što privodite ove koji niti kriju svoj identitet, niti svoje delovanje. Uostalom, nisu pretili nikom ko nije zaslužio.

Sanja

pre 5 godina

Ostavite te momke na miru. Rade posao koji bi drzava trebalo da radi. Otkrili su stravicnu korupciju i lopovluk i to je pravi razlog njihovog hapsenja. O tome koliko su zivotinja spasili, koliko su patoloskih slucajeva osvetlili...da ni ne pocinjem. Umesto da se drzava osloni na taj rad i podigne sve to na visi nivo, vi ih hapsite?! Dokle vise?

Edo caajka

pre 5 godina

E ako su oni najveći problem ove države, onda nju treba ukinuti. Noćas u Nišu upaljena 4 automobila, u Zemunu džip odleteo u vazduh, a hapse se volonteri iz društva za zaštitu zlostavljanja životinja!?!

Mia

pre 5 godina

Napred Levijatan, puna podrška! Pazi one što se bune da ovakve stvari izlaze iz pravnih okvira. A ne izlazi noćno rušenje Savamale, helikopter, tetka iz Kanade, ukradena lična karta, falsifikovane diplome, izmišljene dina kartice, novogodišnji milionski ukrasi, zgrada na vrh planine, menjanje toka reka, odbijanje doživotnog zatvora za ubice dece... To je sve ok? Ok je vezati kuce za auto i voziti tako dok ne ugine u najgorim mukama. Ok je odrati živu mačku? Sve je to super, samo eto Levijatan vam nije po volji. Sram vas bilo!

Rza

pre 5 godina

Prosto ne mogu da verujem dok citam komentare koliko su ljudi jadni.Momci iz grupe Levijatan svaka im cast i treba prebiti svakog ko ugrozava bilo ciji zivot kad vec ne reaguju organi vlasti na pocinitelje neko mora preduzeti nesto a oni su bili jedini koji su skupili muda i povuki potez. Cujem budala kaze " kakve oni veze imaju ,ja Ako ocu da spaljem ili bijem zivotinju "pa ti si bre retardiran cim imas takve misli idiote glupi. Toliko smo dotakli DNO da je to neverovatno ma probili smo i to zbog takvih kao sto ste vi.
LEVIJTAN SVA MOJA PODRSKA I CELE MOJE PORODICE!!!

Dendy

pre 5 godina

Podržavam njihov rad.Zapanjena sam nasiljem nad životinjama,tu surovost i zlo koji pojedini ljudi nose u sebi treba obelodaniti.Žao mi je što Srbija nije Država ni u jednom segmentu,volela bih da se imena svih koji prekrše Zakon zajedno s fotografijom objave.Posebno pedofila i zlostavljača životinja.Privođenje je farsa.Dirnuli su mafiju.🐒🐯🦁🐈🐎🐃🐺🐶💋🙋

Сурови Заплањац

pre 5 godina

Питање.... Да ли Левијатан делује и према оним џиберима што пуштају псе једни против других,мислим на псе расе Пит бул теријер?

Pera

pre 5 godina

U Srbiji bi Marvelovi super heroji koji su borci za pravdu, na primer Supermen, Betmen, Robin i drugi, imali najvece pecate od kafe na policijskim dosijeima. Majka Tereza bi trunula u Zabeli, a Gandija bi verovatno javno besili na Terazijama.

Muzičar

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!

Radoje

pre 5 godina

Da li je Levijatan išta uradio protiv mafijaških organizatora borbi pasa u Srbiji, kojih ima podosta, ili za pretnje i osvetu zbog zlostavljanja bira samo slabije pojedince, tipa maloletnika ili izolovanih psihopatoloških slučajeva?

Darko

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da zivim u drzavi gde se ovi momci prikazuju kao heroji. Alo neinformisana maso, ovi momci su kriminalci sa dosijeom, dileri i izbacivaci iz diskoteka, koji svoju agresiju usmeravaju ka onima koji povredjuju zivotinje zato sto ih drustvo ne osudjuje zbog toga. Postoji drugi nacin da se drzava obracuna sa nasilnicima a to svakako nije ovaj gde ce jos veci nasilinici tj kriminalci njima pretiti i glumiti neku humanost pod izgovorom da brane zivotinje.

Mason

pre 5 godina

Rade dobru i plemenitu stvar, mucitelje zivotinja treba maltretirati jer drzava ne postoji ovde ! Jedino se ne slazem sa glorifikovanjem kriminalaca..

ehhhh

pre 5 godina

Prvo navijaci pa zastitnici zivotinja, sledece ce biti zastitnici dece pa im ne smes nista. A narod glup pa sve guta, jao pa fini su sipa stite zivotinje... Ma naravno ..

danny

pre 5 godina

Svima koji podržavaju ove želim da dožive da im npr. u saobraćaju izleti iz kola majmun, štanglom im preuredi kola jer ga mrzi do prekršajnog da se cima. A zna da je vaša krivica jer on je pravda.

ja1987

pre 5 godina

U Merici svi koji se bave ovim poslom su obicno bivsi robijasi kojima sluzi kao rehabilitacija. Mogu se naci emisije koje prate rad njihovih azila. Da ne ulazim u privatan zivot Levijatan udruzenja,ali po izjavama nisu cisti i ne beze od toga. E sad,malo je hipokratski cime se oni bave za moj ukus,krimi ekipa koja ide i mlati sizofrenicare koji maltretiraju zivotinje. Ali da ih razumem,apsolutno ih razumem! Toliko smo se izopacili kao drustvo posle ratova da imamo pukotine na sve strane!!! Drzava apsolutno nista ne preduzima,a stvarno se treba pozabaviti ovim problemom o zlostavljanju zivotinja. U svakom slucaju ni sam ne znam kako bih reagovao da vidim ruznu scenu maltretiranja psa ili bilo koje druge zivotinje...

Jovana L

pre 5 godina

Oni treba da ukazu na problem i pozovu policiju da preuzme slucaj a ne da prete zlostavljacima zivotinja i da se igraju boga. Clanovi ove grupe su agresivni i isfrustrirani i deluju da bi sutra na smrt pretukli pesaka na ulici zato sto je npr probao da predje pesacki na crveno, svoju humanost ponistavaju mnogo vecom agresijom i samo traze opravdanje kako bi bili nasilni

Pex

pre 5 godina

A zasto onda ne odete u klanicu i prebijete mesare?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm hm, 15. novembar 2018 16:06)

Lol...pa imaju nozeve i mogu da pruze otpor :)

Mile

pre 5 godina

Da li Levijatan pokazuje misice i proziva na drustvenim mrezama, sa sve licnim podacima, i vlasnike pasa koji svoje ljubimce, protivno gradskim aktima, vode bez zastitne korpe i povoca u vreme kada je to navedenim aktima zabranjeno? Da li fizicki prete i vlasnicima koji ne ciste za svojim ljubimcima?

Markos

pre 5 godina

Ahahah kakav smo narod.Obozavam da citam komentare.Prvo kao ko daje pravo tim nasilnicima, tetoviranim bitangama da uzimaju zakon u svoje ruke.Sad kad su ih uhapsili odjednom se menja prica.Sto nije uhapsen ovaj,sto nije uhapsen onaj.Moracu ovo okaciti na grupu prosecni srbenda

bimmer

pre 5 godina

Da li se ta organizacija bavi samo zaštitom pasa ili svih životinja? Zašto sad u novembru kad je svinjokolj ne pođu po selima da vide kako se kolju svinje, da vide kakvo je to mučenje životinja. Ili kako se kastriraju prasići, naravno na živo.

Kapis

pre 5 godina

Ja ako hocu da spaljujem li bijem pse sta bre oni imaju sa tim? Kakvi su to paralelni organi vlasti? Ne mozes ni da se nagodis sa njima. Njazad da neko reaguje.

Lepo lepo

pre 5 godina

Tako npr mene neko nervira ili sam isfrustriran il agresivne prirode il sociopata i onda vidim nekoga na ulici kako je udario psa i odem otkinem ga od batina zadovoljim svoje porive bolesne i to opravdam kao odbranom zivotinja.
Ili pretim jednostavno a izgovor uvek imam da je to zbog zivotinja

sef strucnog staba

pre 5 godina

Konacno, bio je red da im vec jednom neko stane na put. Ipak ovde postoji kakav takav zakon i ustanove koje resavaju probleme, a ne grupa gradjana delikvenata.

Pex

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!
(Muzičar, 15. novembar 2018 17:11)

Prosecan stanovnik to ne razume. Jahani i konstantno ugnjetavani (doduse dobrim delom po svom licnom izboru)zeljni su neke pravde i prepoznaju je cak i u ovako nenormalnim i necivilizacijskim pristupima. Naravno da postoji razlog zasto se ovakve stvari desavaju bas tamo gde si ti rekao,na divljem zapadu a ne u civilizovanim drzavama i sistemima. Nazalost, veliki procenat pritajenih sadista u okviru populacije ne shvata koja je opasnost od ovako necega i da je mnogo veca nego problem koji oni "resavaju". Ali za to je potrebno i nesto skole i svesti, dve deficitarne stvari u ovome sto je ostalo medju onima koji na vreme nisu pobegli sto je dalje moguce. Ukratko, postoji razlog zasto smo poslendji u evropi po skoro svemu,a to je prosecna inteligencija stanovnika globalno gledano. Podrska ovakvim primerima je samo jos jedan od dokaza, a drugi ces videti na sledecim izborima.

Stefan

pre 5 godina

Kako nasedate na igre Službe, to je čudo jedno... Podmetnu vam šačicu tipova stave ih u kontekst 'boraca za prava životinja', ovi narušavaju pravni sistem jer im je to funkcija - onda od njih kao prave žrtve, a zapravo služe za iste svrhe kao i Vojislav Šešelj - da ih prikazuju kao 'zlo koje će doći, ako budete protiv AV'...

Ima ona iz '91: "Oni kao hoće da se odcepe, a mi im kao ne damo", ovo vam je to isto.

E pa neće to tako da može ...

pre 5 godina

Za sve one neupućene i kratkovide ...
Ovo je isti slučaj ko sa raznim grupicama tkz vodjama raznih grupa navijača i podgrupa koji pak kontrolišu blentavu omladinu i kao oni navijaju a u stvari svi znamo da je to samo paravan za svašta van zakona.
Tako vam je i sa ovim tkz borcima za zaštitu životinja.
Ali jbs nas kad smo kratkovidi.
Drugo kada će se u ovoj zemlji doneti zakon o zabrani držanja opasnih ljubimaca ,kao što postoji u celoj EU.
I treće postoje dve vrste onih koji muče životinje ,prvi jako vidljivi malobrojni manijaci koji fizički povređuju životinje i oni drugi mnogobrojni koji psihicki muče jadne životinje, podsticu kod njih agresivnost, teraju ih i uče nečemu samo da bi sebi nešto dokazali,uzimaju životinje zato što je to in,posle ih puste na ulicu kad im dosade( zato je sve više i više lutalica na ulici),ili pak uzimaju životinje iz nekog drugoh svog hira ,znači to je druga gomila mučitelja životinja i kojih ima sve više i više.
Nažalost pravih istinskih ljubitelja životinja koji cene njih i njihovu slobodu i koji sa svojim ljubimcima budu do kraja,a ne kao što vidim mnogi čim se životinja razboli ili ostari puste ih na ulicu e takvih je sve manje i to budite sigurni nisu ovi nasilnici i ... Koji prete ljudima ...

Sale

pre 5 godina

Zakon je isti za sve i mora da se poštuje.
Čemu tolika frka što su privedeni? Pa za ovo ide novčana ili uslovna kazna ili zabrana prilaska, kućni pritvor u najgorem slučaju. Sve je u redu, dok ovo čitate, oni su već su na slobodi...nastaviće se...

nema zveri koja je veća i nadležnija od zakona, čačkao si je, poješće te

pre 5 godina

Pravo na praktikovanje sile nije apsolutno i slobodno. Ne može da se samoproglasi. Upotrebu sile regulišu zakoni. A ovi i sude i praktikuju nasilje kao zakon ili silu kao zakon i stoga su van zakona, čak slično terorizmu, jer postoji proklamovana ideologija, postoji drama, postoje neprijatelji, učenje pameti nevernika i naravno napadi i to sve da bi možda udovoljili ličnoj sujeti i shvatanju sveta. Mogu da odgovaraju i za ugrožavanje bezbednosti, napad na državu i njene gradjanje i institucije, pa i terorističko delovanje. Koristiće im poznanje prava.

Kapis

pre 5 godina

Ja ako hocu da spaljujem li bijem pse sta bre oni imaju sa tim? Kakvi su to paralelni organi vlasti? Ne mozes ni da se nagodis sa njima. Njazad da neko reaguje.

Nesha

pre 5 godina

Osobe koje prete javno drugim osobama, otkrivaju lične podatke drugih ljudi i pozivaju na linč tih ljudi i treba da budu privedene - bez obzira na to da li se bore za prava životinja, spasavanje drveća, Kosovo ili raj.
Ono što je Levijatan radio je u domenu krivičnog dela i podstrekivanja na nasilje.
Ako to oni mogu da rade, onda može svako to da radi. A to onda nije država i pravni sistem, već Divlji zapad.

joj

pre 5 godina

Подршка момцима. Сви који их пљују се о њима информишу путем медија и никад нису погледали неки њихов клип

>>dreams

pre 5 godina

podrska za momke JEDINI KOJI SE BORE ZA ZIVOTINJE....MEDJU NJIMA IMA I SPORTISTA I MNOGI GLUMCI SU IM DALI PODRSKU.... ISKRENO UVEK BI TUKAO TE MUCITELJE SAMO DA NALETIM NA 1.... U OVOJ DRZAVI SVE STO VALJA SMETA...I TREBA DA SEJU STRAH A TAJ STO JE UBIO ZIVOTINJU I JOS SE HVALI TIME DA SE BOJI SVAKOG MRAKA....

sef strucnog staba

pre 5 godina

Konacno, bio je red da im vec jednom neko stane na put. Ipak ovde postoji kakav takav zakon i ustanove koje resavaju probleme, a ne grupa gradjana delikvenata.

Marko (Dorcol)

pre 5 godina

Gospodo drzavnici, ovi mladi ljudi su samo lakmus papir da drzave u stvari kod nas i nema. Da je ima, ne bi bilo potrebno da oni deluju, jer bi drzava procesuirala psihopate koji svakodnevno muce i zlostavljaju zivotinje. Sve dok ne bude drzave na ovim prostorima, puna podrska za Levijatan.
PS. Njih znate da hapsite, a da pruzite asistenciju Ministarstvu gradjevina za rusenje hotela na Kopaoniku ne znate. Sram Vas bilo.

Dr.mabuzo

pre 5 godina

Ma da , oni su huligani a psihopate što muče životinje su ok ..
Kakvim god sredstvima deluju , momci rade generalno ispravnu stvar,pošto kod nas i ne može drugacije.Da imaju druge instrumente (pravna država), verovatno bi ih i koristili.Zašto njihovu borbu (iz dobrih namera ,izvedenu diskutabilnim načinom) niste podigli na viši nivo i zakonski ih podržali, uveli u sistem ?

Bitno da ste njih uhapsili , dok dileri i navijaci divljaju po ulicama , lokalni šerifi pljačkaju bez milosti,kriminalce i lopine oslobadja apelacija ...

moramo propasti

Darko

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da zivim u drzavi gde se ovi momci prikazuju kao heroji. Alo neinformisana maso, ovi momci su kriminalci sa dosijeom, dileri i izbacivaci iz diskoteka, koji svoju agresiju usmeravaju ka onima koji povredjuju zivotinje zato sto ih drustvo ne osudjuje zbog toga. Postoji drugi nacin da se drzava obracuna sa nasilnicima a to svakako nije ovaj gde ce jos veci nasilinici tj kriminalci njima pretiti i glumiti neku humanost pod izgovorom da brane zivotinje.

Rza

pre 5 godina

Prosto ne mogu da verujem dok citam komentare koliko su ljudi jadni.Momci iz grupe Levijatan svaka im cast i treba prebiti svakog ko ugrozava bilo ciji zivot kad vec ne reaguju organi vlasti na pocinitelje neko mora preduzeti nesto a oni su bili jedini koji su skupili muda i povuki potez. Cujem budala kaze " kakve oni veze imaju ,ja Ako ocu da spaljem ili bijem zivotinju "pa ti si bre retardiran cim imas takve misli idiote glupi. Toliko smo dotakli DNO da je to neverovatno ma probili smo i to zbog takvih kao sto ste vi.
LEVIJTAN SVA MOJA PODRSKA I CELE MOJE PORODICE!!!

Muzičar

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!

ehhhh

pre 5 godina

Prvo navijaci pa zastitnici zivotinja, sledece ce biti zastitnici dece pa im ne smes nista. A narod glup pa sve guta, jao pa fini su sipa stite zivotinje... Ma naravno ..

Mia

pre 5 godina

Napred Levijatan, puna podrška! Pazi one što se bune da ovakve stvari izlaze iz pravnih okvira. A ne izlazi noćno rušenje Savamale, helikopter, tetka iz Kanade, ukradena lična karta, falsifikovane diplome, izmišljene dina kartice, novogodišnji milionski ukrasi, zgrada na vrh planine, menjanje toka reka, odbijanje doživotnog zatvora za ubice dece... To je sve ok? Ok je vezati kuce za auto i voziti tako dok ne ugine u najgorim mukama. Ok je odrati živu mačku? Sve je to super, samo eto Levijatan vam nije po volji. Sram vas bilo!

danny

pre 5 godina

Svima koji podržavaju ove želim da dožive da im npr. u saobraćaju izleti iz kola majmun, štanglom im preuredi kola jer ga mrzi do prekršajnog da se cima. A zna da je vaša krivica jer on je pravda.

Sanja

pre 5 godina

Ostavite te momke na miru. Rade posao koji bi drzava trebalo da radi. Otkrili su stravicnu korupciju i lopovluk i to je pravi razlog njihovog hapsenja. O tome koliko su zivotinja spasili, koliko su patoloskih slucajeva osvetlili...da ni ne pocinjem. Umesto da se drzava osloni na taj rad i podigne sve to na visi nivo, vi ih hapsite?! Dokle vise?

Sale

pre 5 godina

Zakon je isti za sve i mora da se poštuje.
Čemu tolika frka što su privedeni? Pa za ovo ide novčana ili uslovna kazna ili zabrana prilaska, kućni pritvor u najgorem slučaju. Sve je u redu, dok ovo čitate, oni su već su na slobodi...nastaviće se...

Markos

pre 5 godina

Ahahah kakav smo narod.Obozavam da citam komentare.Prvo kao ko daje pravo tim nasilnicima, tetoviranim bitangama da uzimaju zakon u svoje ruke.Sad kad su ih uhapsili odjednom se menja prica.Sto nije uhapsen ovaj,sto nije uhapsen onaj.Moracu ovo okaciti na grupu prosecni srbenda

Jovana L

pre 5 godina

Oni treba da ukazu na problem i pozovu policiju da preuzme slucaj a ne da prete zlostavljacima zivotinja i da se igraju boga. Clanovi ove grupe su agresivni i isfrustrirani i deluju da bi sutra na smrt pretukli pesaka na ulici zato sto je npr probao da predje pesacki na crveno, svoju humanost ponistavaju mnogo vecom agresijom i samo traze opravdanje kako bi bili nasilni

bimmer

pre 5 godina

Da li se ta organizacija bavi samo zaštitom pasa ili svih životinja? Zašto sad u novembru kad je svinjokolj ne pođu po selima da vide kako se kolju svinje, da vide kakvo je to mučenje životinja. Ili kako se kastriraju prasići, naravno na živo.

Dendy

pre 5 godina

Podržavam njihov rad.Zapanjena sam nasiljem nad životinjama,tu surovost i zlo koji pojedini ljudi nose u sebi treba obelodaniti.Žao mi je što Srbija nije Država ni u jednom segmentu,volela bih da se imena svih koji prekrše Zakon zajedno s fotografijom objave.Posebno pedofila i zlostavljača životinja.Privođenje je farsa.Dirnuli su mafiju.🐒🐯🦁🐈🐎🐃🐺🐶💋🙋

Lepo lepo

pre 5 godina

Tako npr mene neko nervira ili sam isfrustriran il agresivne prirode il sociopata i onda vidim nekoga na ulici kako je udario psa i odem otkinem ga od batina zadovoljim svoje porive bolesne i to opravdam kao odbranom zivotinja.
Ili pretim jednostavno a izgovor uvek imam da je to zbog zivotinja

Pera

pre 5 godina

U Srbiji bi Marvelovi super heroji koji su borci za pravdu, na primer Supermen, Betmen, Robin i drugi, imali najvece pecate od kafe na policijskim dosijeima. Majka Tereza bi trunula u Zabeli, a Gandija bi verovatno javno besili na Terazijama.

Mile

pre 5 godina

Da li Levijatan pokazuje misice i proziva na drustvenim mrezama, sa sve licnim podacima, i vlasnike pasa koji svoje ljubimce, protivno gradskim aktima, vode bez zastitne korpe i povoca u vreme kada je to navedenim aktima zabranjeno? Da li fizicki prete i vlasnicima koji ne ciste za svojim ljubimcima?

Mason

pre 5 godina

Rade dobru i plemenitu stvar, mucitelje zivotinja treba maltretirati jer drzava ne postoji ovde ! Jedino se ne slazem sa glorifikovanjem kriminalaca..

Stefan

pre 5 godina

Kako nasedate na igre Službe, to je čudo jedno... Podmetnu vam šačicu tipova stave ih u kontekst 'boraca za prava životinja', ovi narušavaju pravni sistem jer im je to funkcija - onda od njih kao prave žrtve, a zapravo služe za iste svrhe kao i Vojislav Šešelj - da ih prikazuju kao 'zlo koje će doći, ako budete protiv AV'...

Ima ona iz '91: "Oni kao hoće da se odcepe, a mi im kao ne damo", ovo vam je to isto.

nema zveri koja je veća i nadležnija od zakona, čačkao si je, poješće te

pre 5 godina

Pravo na praktikovanje sile nije apsolutno i slobodno. Ne može da se samoproglasi. Upotrebu sile regulišu zakoni. A ovi i sude i praktikuju nasilje kao zakon ili silu kao zakon i stoga su van zakona, čak slično terorizmu, jer postoji proklamovana ideologija, postoji drama, postoje neprijatelji, učenje pameti nevernika i naravno napadi i to sve da bi možda udovoljili ličnoj sujeti i shvatanju sveta. Mogu da odgovaraju i za ugrožavanje bezbednosti, napad na državu i njene gradjanje i institucije, pa i terorističko delovanje. Koristiće im poznanje prava.

Radoje

pre 5 godina

Da li je Levijatan išta uradio protiv mafijaških organizatora borbi pasa u Srbiji, kojih ima podosta, ili za pretnje i osvetu zbog zlostavljanja bira samo slabije pojedince, tipa maloletnika ili izolovanih psihopatoloških slučajeva?

E pa neće to tako da može ...

pre 5 godina

Za sve one neupućene i kratkovide ...
Ovo je isti slučaj ko sa raznim grupicama tkz vodjama raznih grupa navijača i podgrupa koji pak kontrolišu blentavu omladinu i kao oni navijaju a u stvari svi znamo da je to samo paravan za svašta van zakona.
Tako vam je i sa ovim tkz borcima za zaštitu životinja.
Ali jbs nas kad smo kratkovidi.
Drugo kada će se u ovoj zemlji doneti zakon o zabrani držanja opasnih ljubimaca ,kao što postoji u celoj EU.
I treće postoje dve vrste onih koji muče životinje ,prvi jako vidljivi malobrojni manijaci koji fizički povređuju životinje i oni drugi mnogobrojni koji psihicki muče jadne životinje, podsticu kod njih agresivnost, teraju ih i uče nečemu samo da bi sebi nešto dokazali,uzimaju životinje zato što je to in,posle ih puste na ulicu kad im dosade( zato je sve više i više lutalica na ulici),ili pak uzimaju životinje iz nekog drugoh svog hira ,znači to je druga gomila mučitelja životinja i kojih ima sve više i više.
Nažalost pravih istinskih ljubitelja životinja koji cene njih i njihovu slobodu i koji sa svojim ljubimcima budu do kraja,a ne kao što vidim mnogi čim se životinja razboli ili ostari puste ih na ulicu e takvih je sve manje i to budite sigurni nisu ovi nasilnici i ... Koji prete ljudima ...

DellBoy

pre 5 godina

Bolje bi bilo da ste priveli one što su noćas podmetnuli eksploziv ispod automobila, gde samo pukom srećom niko nije stradao, a što se inače svakodnevno dešava, nego što privodite ove koji niti kriju svoj identitet, niti svoje delovanje. Uostalom, nisu pretili nikom ko nije zaslužio.

Edo caajka

pre 5 godina

E ako su oni najveći problem ove države, onda nju treba ukinuti. Noćas u Nišu upaljena 4 automobila, u Zemunu džip odleteo u vazduh, a hapse se volonteri iz društva za zaštitu zlostavljanja životinja!?!

Pex

pre 5 godina

Ne verujem kakvih sve indijanaca ima u komentarima...kakva bre podrška za taj Levijatan? To što država ne radi svoj posao nije nikakva amnestija da bilo ko drugi uzima zakon u svoje ruke, to je najbolji put u Divlji Zapad. Pravi i jedini ispravan put je jačati institucije države i demokratiju a ove što prete nasiljem u CZ. Da ne pominjem folklor koji prati ovaj Levijatan, pa taj Pavle promoviše najgori ološ tipa Luke Bojovića i Arkana, to su ti idoli kojima tezi Levijatan a i vi zajedno sa njima. Dno!
(Muzičar, 15. novembar 2018 17:11)

Prosecan stanovnik to ne razume. Jahani i konstantno ugnjetavani (doduse dobrim delom po svom licnom izboru)zeljni su neke pravde i prepoznaju je cak i u ovako nenormalnim i necivilizacijskim pristupima. Naravno da postoji razlog zasto se ovakve stvari desavaju bas tamo gde si ti rekao,na divljem zapadu a ne u civilizovanim drzavama i sistemima. Nazalost, veliki procenat pritajenih sadista u okviru populacije ne shvata koja je opasnost od ovako necega i da je mnogo veca nego problem koji oni "resavaju". Ali za to je potrebno i nesto skole i svesti, dve deficitarne stvari u ovome sto je ostalo medju onima koji na vreme nisu pobegli sto je dalje moguce. Ukratko, postoji razlog zasto smo poslendji u evropi po skoro svemu,a to je prosecna inteligencija stanovnika globalno gledano. Podrska ovakvim primerima je samo jos jedan od dokaza, a drugi ces videti na sledecim izborima.

Pex

pre 5 godina

A zasto onda ne odete u klanicu i prebijete mesare?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm hm, 15. novembar 2018 16:06)

Lol...pa imaju nozeve i mogu da pruze otpor :)

ja1987

pre 5 godina

U Merici svi koji se bave ovim poslom su obicno bivsi robijasi kojima sluzi kao rehabilitacija. Mogu se naci emisije koje prate rad njihovih azila. Da ne ulazim u privatan zivot Levijatan udruzenja,ali po izjavama nisu cisti i ne beze od toga. E sad,malo je hipokratski cime se oni bave za moj ukus,krimi ekipa koja ide i mlati sizofrenicare koji maltretiraju zivotinje. Ali da ih razumem,apsolutno ih razumem! Toliko smo se izopacili kao drustvo posle ratova da imamo pukotine na sve strane!!! Drzava apsolutno nista ne preduzima,a stvarno se treba pozabaviti ovim problemom o zlostavljanju zivotinja. U svakom slucaju ni sam ne znam kako bih reagovao da vidim ruznu scenu maltretiranja psa ili bilo koje druge zivotinje...

Сурови Заплањац

pre 5 godina

Питање.... Да ли Левијатан делује и према оним џиберима што пуштају псе једни против других,мислим на псе расе Пит бул теријер?