1. "Sada je kraj 2018. Prethodne dve godine se govori da je 2018. godina ta ključna godina kada će se desiti ta određena vrsta sporazuma,..."

  Ako cemo da budemo iskreni ni Vucic ni Taci ni jednu godinu ne fokusiraju to rade oni kojima se zuri , dakle Mogerini i Merkel jer idu izbori za evropski parlament pa da se pohvale uspehom.Pregovori izmedju dve osobe znaju bit naporni a ne da nece biti pregovori izmedju dva naroda za suzivot na nekom prostoru.Tako da tu nema price o zelji Vucica i Tacija da nasamare Mogerini i Merkel , vec potreba briselsko/berlinskog dvojca da ugrabe pocasti pomiritelja.
  (Jovana, 9. novembar 2018 11:10)

  # Link komentara

 2. Evo ovaj covek je primer zasto Albanci mogu sve a mi ne. Na Kosovu svi od ovakvih analiticara do opozcije pricaju kako Srbija koci. A kod nas uvek je i Srbija i Kosovo koce. A realno samo pogledajte ko je pravio incidente pred svaki razgovor. Ko nije ispunio ama bas nista. Ko jos dodaje srpske teritorije.... Nema ovde resenja. Albancima odgovara da se ovo razvuce jer znaju da cemo mi nako narod popustiti cim ekonomija krene da pada i Eu odluci da nas stavi na standby.
  (PEra, 9. novembar 2018 10:11)

  # Link komentara