Dačić: Prljava igra, Priština želi ultimatum

Beograd -- Priština ne želi dijalog, već očekuje da Srbija pod pritiskom pristane na nešto o čemu se neće pregovarati, nešto što će biti ultimatum, kaže Dačić.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. "Pristina odvojila nova za lobiranje"
  Haha a vi to besplatno sve,cas u jednu zemlju cas u drugu da se povuku priznanja barem oni posteno sve na videlo eto toliko smo odvojili za tu potrebu vi niti iko zna sta I koliko ste platili niti sta obecali
  na kraju krajeva to je uvek bilo I bice da se novcem lobira sta ima tu da se krije
  (oni parama ja lepotom, 9. novembar 2018 12:16)

  # Link komentara

 2. @realnost, 9. novembar 2018 09:27)
  Ima u okupiranim teritorijama i to nije nista novo.
  Realno, Kosovo ne treba dati tek tako. Dosao jaci i izlupao nas i to je razlog da mi dobrovoljno odustanemo od dela teritorije. To bi bio veoma los presedan a Ameri zato toliko i pomazu kosovske Albance. Do sada u novijoj istoriji teritorije su se dobijale i gubile samo u velikim (svetskim) ratovima (barem u Evropi), zasto bi mi sad pristali na gubitak teritorije. Dogovor sa ljudima koji tamo zive i zele svoju drzavu je po meni potreban i normalan, i treba im dati da budu svoji na svome, ali to mora vaziti i za Srbe na Kosovu (Sever Kosova ostaje u Srbijia) a verovatno i Srbima i Hrvatima u Bosni.
  Problem je Evropa i Amerika kojima je potreban nestabilan region zbog njihovih interesa, pa smo svi mi njihovi taoci.
  Na kraju Dacic lepo pita. Zasto Kosovskim Albancima ne daju viznu liberalizaciji. Sebija bi to oberucke podrzala, da ne kazu Albanci da smo uvek protiv njihovih interesa.
  (Boki, 9. novembar 2018 11:21)

  # Link komentara

 3. Nema pravde danas u svijetu,i sve zakone mozes bacit u smece ako isti idu protiv interesa SAD i EU.
  Oni te jednostavno natjeraju da ti u nesto sto nevjerujes,ladno prihvatis i jos se hvalis kako je to extra za nas itd...
   (BOSS, 9. novembar 2018 10:39)

  # Link komentara

 4. E pa komso ovo smo ucili od vas.
  Od kad ni covek sam ne zna vi ste igrali prljavo, e sta te cudi sad da neko je ucio to i igra tako. Ali vas problemm je sto mi sad igramo na pravi moment, kad ne snimaju kamere a vi ste ispred kamere kad je video vas celo svet.
  (Bani, 9. novembar 2018 10:33)

  # Link komentara

 5. ....bez dogovora s Beogradom nema trajnog rešenja...
  Trajnog rešenja mema ni sa Hrvatskom,Bosnom,Albanijem i.t.d.

  Svi su protov Srbije samo neke prijatelske zemlje kao Borundu , Faso i.t.d (ne znam ni kako se zovu ove zemlje ) nisu protiv.
  Dačiču ne bori se protiv drugog nego bori se za Srbiju.
  Pozdrav
  (bekos, 9. novembar 2018 10:22)

  # Link komentara

 6. Dizel-175din/litar
  Imate jos nesto da dodate ti i Vučić?
  (rossi le, 9. novembar 2018 10:21)

  # Link komentara

 7. ti i av samo pricate i nista konkretno ne radite a to se i vidi.
   (iseedeadpeople, 9. novembar 2018 10:17)

  # Link komentara

 8. I tako nam prodje zivot a Dacic I Vucic obisli ceo svet o nasem trosku, postadose milioneri I zbrinuli svoje familije za sledecih 500 godina....a Dan radnog staza u zivotu nemaju zajedno.....
   (klaudija, 9. novembar 2018 10:17)

  # Link komentara

 9. Od 1990 ista prica non stop neko mucenje kao mi smo zrtve jadni mi a stvarno smo jadni pored ovako katastrofalno losih vlasti svih ovih godina kao svi protiv nas mrze nas a za to vreme oni sve bogatiji zive u raskosi a ovo je prica za sirotinju strasno gde zivimo
  (Danilo, 9. novembar 2018 10:15)

  # Link komentara

 10. Ajde prestanite već više da cmizdrite kao nova mlada!
  Mučno vas je i gledati i slušati.
  Kada već niste dorasli izazovu i na međunarodnoj sceni doživeli totalni fijasko-povucite se sa funkcija i siđite već jednom i Srbima i Srbiji sa grbače.
  Zauvek.
  (White Power, 9. novembar 2018 10:13)

  # Link komentara

 11. Srbija prodaje robu na Kosovo od 400 do 500 miliona eura, sa tim novcem pravi lošu propagandu po cijelom svijetu. Vlada Kosova odlučila da se osveti novcem protiv Srbije.
  (Pametan, 9. novembar 2018 10:10)

  # Link komentara

 12. Staln ista priča, mi se borimo, mi se zauzimamo. Jedino je pitanje, ili se ne boritr dobro, ili je borba uzaludna? PONEKAD JE BOLJE KAPITULIRATI NA VREME..
  (Maks, 9. novembar 2018 10:02)

  # Link komentara

 13. Sve je u rukama UN i Amerike! Ovo je pitanje za Trampa! Dosta igri i pregovora sa nekim ko nije država, već zločinci na našoj tetotoriji! Tu EU NIJE prijatelj , i ne treba da odlučuje u naše ime!
  (ne dajte Kosovo!, 9. novembar 2018 09:57)

  # Link komentara

 14. Pedala, bre, i tebi i Vučiću!
  Dojadili ste i bogu i narodu.
   (zvezdoprc, 9. novembar 2018 09:56)

  # Link komentara

 15. A onda je mrmot zamotao cokoladu i zivot ide dalje. Sada se mi kao ljutimo da podignemo rejting Taciju, a Taci se zali na Vucica Mogerinijevoj kako bi Vucicu podigao rejting ... ja tebe vojvodo, ti mene serdaru, Toma uziva u vili koju Vucic nije hteo, Taci se provodi po svetu, a obican narod u Beogradu i Pristini pakuje kofere za Nemacku ...
  (Mrmot, 9. novembar 2018 09:55)

  # Link komentara

 16. Opet se ovi žale... Kome se žalite? Meni? Mom komšiji? Nama? Plaćeni ste da radite svoj posao, a, očigledno, radite ga očajno loše. Na svakom drugom radnom mestu popili biste pedalu samo tako. Odavno.
   (Odlazite, 9. novembar 2018 09:38)

  # Link komentara

 17. Istu igru igraju. To ih drzi na vlasti Ja tebi voz, ti meni Marka Djurica. Onda malo Gazivode s obe strane. Ajmo sad carine. Samo da cirkus radi.
   (Gazda Dojkan, 9. novembar 2018 09:34)

  # Link komentara

 18. 1.Prva greška:Prebacivanje pitanja statusa Kosova iz UN-a,u EU.
  2.Druga greška:Pristanak da direktno pregovarate sa ratnim zločincima.
  3.Treća greška:Niko nikada nije pregovarao ni sa kim, bez da ima bar jednog saveznika na tim pregovorima.
  4.Četvrta greška:Ko je, i zašto dozvolio da nemamo naših 1000 vojnika po rezoluciji 1244 na Kosovu?
  5.Da li iko zna, koje su naše crvene linije, i zbog čega one treba da ostanu kao takve?
  Suvuše naših grešaka,da bi druge krivili za neuspeh.
   (Jarić T Živadin, 9. novembar 2018 09:33)

  # Link komentara

 19. Ne lažite više ovaj narod. Ne pregovarate vi sa Prištinom, nego sa SAD i EU. Ustvari, biće onako kako su naumili, i vi se tu ništa ne pitate. Vaše foliranje da biste podigli sebi cenu i opravdali postojanje koštaće najviše ovaj narod, ali se nećete ni vi izvući...
   (Mile, 9. novembar 2018 09:31)

  # Link komentara

 20. "Prljava igra"? Znaci na tvom su terenu.
  Kažeš hoće ultimatum? Pa može im se. Vidi se šta je njima njihova borba dala a šta nama naša.
  (nasa idila, 9. novembar 2018 09:30)

  # Link komentara

 21. "Kosovo će biti priznato kao država kada bude članica Ujedinjenih nacija, to svi treba da poštuju, a to se neće nikad desiti", rekao je Dačić

  Ivice, da ti nemaš pojma o tome šta je država POKAZUJE ovo pitanje u Ujedinjenim Nacijama.

  Pitanje glasi: Kako država ili vlada dobija priznanje od Ujedinjenih Nacija.

  Odgovor jeste POTPUNO SUPROTAN tvojim tvrdnjama i pokazuje kakav si neznalica u ovim stvarima jer u odgovoru na sajtu UN piše VRLO JASNO da UN NE PRIZNAJE država ni vlade jer je to EKSKLUZIVNO PRAVO suverenih država.

  Izvor: [link]

  Dakle, ako ima nešto da se poštuje onda POSTUJ stav UN i ne IZMISLJAJ stvari u svojoj glavi.

  Drugo, ako Srbija neće da vidi Kosovo u UN onda nema više pregovora. Nema Srbije u EU jer niko ne prima državu sa nejasnim granicama odnosno državiu koja ima teritorijalne pretenzije na drugu državu.

  Treće, pa kako to da jedna "teritorija" može da ti uvede carinu?! Gde to ima u svetu? Nema nigde jer to mogu SAMO DRZAVE.

  Gde to ima da u "svoju teritoriju" moraš da tražiš DOZVOLU da bi ušao? Dakle, ako je Kosovo "tvoja teritorija" kako onda TRAZIS DOZVOLU da bi ga posetio?

  To se radi SAMO IZMEDJU DRZAVA.
  (realnost, 9. novembar 2018 09:27)

  # Link komentara

 22. Ni ti ni Vucic vise niste relevantne licnosti za bilo kakve pregovore. Neznam zasto vas novinari pozivaju i traze bilo kakve intervjue kada vi nemate sta da kazete osim nekakvih insinuacija i placa nad samim sobom. Niti imate cilj niti bilo kakve prijatelje koji imaju nekakvog uticaja u ovom procesu i kada se sve sabere vi prosto niste uradili nista i nema sanse da bilo sta uradite i jedina odluka da se povucete.
  (Roko, 9. novembar 2018 09:12)

  # Link komentara

 23. Ajde dosta više teatra, kakav crni ultimatum?!
  Albanci su ostvarili sve šta su zacrtali, nezavisnost su de facto dobili u Kumanovu, to je zetftereno Rezolucijom 1244 koja Srbiji nimalo ne ide u prilog i ne može se na nju da se poziva, pa zatim ISPRAVNOM presudom UN međunarodnog suda pravde, i zadnji ekser je zabijen Briselskim sporazumom i onim 41 sporazumom kojim su apsolutno svi instrumenti suverenosti i državnosti prešli u albanske ruke, nemaju oni nikakvog razloga ni motiva za nekakav dijalog jer nema šta da im ponudiš osim formalnog priznanja do kojeg će ionako doći, moguće je i već došlo!
  (Botverbot, 9. novembar 2018 09:02)

  # Link komentara