Oglasio se kabinet Federike Mogerini

Služba visoke predstavnice EU za spoljnu i politiku bezbednosti Federike Mogerini se oglasila povodom sastanaka sa Hašimom Tačijem i Aleksandrom Vučićem.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Ja ne mogu da shvatim otimanje albanaca da žive u istoj državi sa nama srbima!
  Mi ih toliko volimo , a oni ništa!
  Vođo,
  pravili ste račun bez krčmara, sad plaćajte posledice politike miloševića i VAS kao"njegovog" ministra informacija a današnjeg od boga nam poslatog svevišnjeg!

  Ukoliko se ostvari plan nemačke da za ljude sa balkana olakša uslove zapošljavanja , ostaće samo botovi , penzioneri i student generacije da uživaju u zlatnom dobu NJIHOVE srbije !
  (s..nikolić /austrija, 9. novembar 2018 07:44)

  # Link komentara

 2. Opet izjava koja ništa ne znači.Nikako da se pritisne Priština da ispuni ono što se dogovori.
  (Obrad Savčić, 9. novembar 2018 07:05)

  # Link komentara

 3. Savrsena izjava briselskog birokrate koja nema nikakav sadrzaj...
  (mlekadzija, 8. novembar 2018 23:04)

  Bolje i ovo, nego kad ti Putin kaze da ce vrlo brzo resiti problem sa uvozom naseg Fijata u Rusiju i licno proveriti gde skripi. I evo, resava vec nekoliko godina.
  (antibot, 9. novembar 2018 02:27)

  # Link komentara

 4. (Široke mase, 8. novembar 2018 21:40)

  Ti im objasni, majstore, ovi iz EU kao ne znaju zasto su najurili Tadica i doveli Vucka. Bivsi nacionalista pokazuje se uvek kao najbolji za saradnju i najbolji za ostvarenje ciljeva stranih gazdi... bas zbog njegove proslosti koja vrlo lako moze naprasno da se stavi na sto.

  Bice ipak da mi ne shvatamo neke stvari... Od 35 poglavlja zatvorili smo 2 (DVA) i to ona koja se automatski zatvaraju. To znaci da nam je EU daleka minimum 10 godina, sto je porazavajuce... ali zaista porazavajuce.
  (Peka, 9. novembar 2018 01:13)

  # Link komentara

 5. Savrsena izjava briselskog birokrate koja nema nikakav sadrzaj...
   (mlekadzija, 8. novembar 2018 23:04)

  # Link komentara

 6. A o čemu da pregovaramo o tome da im poklonimo nešto naše? E neka hvala!
  Srbija nikad u eu i nato!
   (Veteran, 8. novembar 2018 22:48)

  # Link komentara

 7. Uopšte ne pregovaraju Kosovo i Srbija nego Beograd i Priština, da pojasnim ovima u EU, pregovore vode glavni grad Republike Srbije sa administrativnim centrom autonomne pokrajine. Svima treba da bude jasno i svi treba to da poštuju, jedino tad možemo doći do napretka, inače je sve uzalud. Najviše šta Republika Srbija sme da dozvoli je federalna jedinica u okviru države, sve drugo predstavlja propast i ne dolazi u obzir. Ukoliko se poštuje međunarodno pravo, manjinska zajednica ne može da se odcepi bez odobrenja većinskog stanovništva, ne može doći do razmene teritorija bez referenduma!
   (Široke mase, 8. novembar 2018 21:40)

  # Link komentara