1. @Poenta konferencije je da novinari POSTAVLJAJU PITANJA (na koja je Tramp odgovorio, a ovom se nije svidelo sta god da je odgovorio) a ovaj je hteo da se prepire sa njim i da pretvori konferenciju u politicku debatu samo izmedju njega i Trampa, sto je bilo drsko prema ostalim kolegama.
  (Ne volim politicare, ALI..., 8. novembar 2018 18:05)
  Tramp nije odgovorio, zato je i novinar insistirao na odgovoru. Nisu to noviinari u Srbiji pa da kada predsednik ne odgovori na njihovo pitanje vec prica nesto drugo cute i idu dalje. Covek postavlja pitanje i insistira da dobije odgovor na njega. Ako Tramp nije zeleo da odgovori na pitanje to je mogao i da kaze, ne da prica nesto sta ga niko nije pitao.
  (jasdf, 9. novembar 2018 21:58)

  # Link komentara

 2. Izvor CNN. Odgledao sam konferenciju. Novinar je bio bezobrazan i više se bavio aktivizmom nego novinarstvom. Tramp se dobro poneo.
   (Aleksandar, 8. novembar 2018 19:08)

  # Link komentara

 3. Sve ovo tako podseca na na desavanja u nasoj "kući"...ko li od koga prepisuje...ili to polako postaje trend u svetu...
   (Gaga, 8. novembar 2018 18:17)

  # Link komentara

 4. Jedno od glavnih pravila novinarstva je da ne postanes deo price.

  Poenta konferencije je da novinari POSTAVLJAJU PITANJA (na koja je Tramp odgovorio, a ovom se nije svidelo sta god da je odgovorio) a ovaj je hteo da se prepire sa njim i da pretvori konferenciju u politicku debatu samo izmedju njega i Trampa, sto je bilo drsko prema ostalim kolegama.
  (Ne volim politicare, ALI..., 8. novembar 2018 18:05)

  # Link komentara

 5. Posaljes mladu zensku osobu da novinaru / opozicionaru oduzme mikrofon. Isceniras napad ili slicnu konfliktnu situaciju. Optuzis novinare / opozicionare da su nasilnici. Na relevantna pitanja ne odgovoris.
  (Phoenix

  Шта ради опозиционар на конференцији за штампу председника државе?!! Ако хоће да изиграва опозицију, зна се где је место за то.
  (Сунчица, 8. novembar 2018 18:01)

  # Link komentara

 6. Gospodin Akosta je bio bezobrazan i nevaspitan. Najpre, hteo je da postavi toliko pitanja kao da je to intervju ili talk show, a ne konferencija za stampu gde ima i drugih novinara, koji takodje imaju pravo da pitaju. Takodje je upadao u rec tako da je to licilo pre na svadju nego na bilo sta drugo. Dodirivanje je preterivanje, u tipicno americkom stilu, ali je cinjenica da je odbio da vrati mikrofon kao da je njegovo vlasnistvo. Sve u svemu, zasluzio je to sto mu se dogodilo.
  (maratonac, 8. novembar 2018 17:41)

  # Link komentara

 7. Posaljes mladu zensku osobu da novinaru / opozicionaru oduzme mikrofon. Isceniras napad ili slicnu konfliktnu situaciju. Optuzis novinare / opozicionare da su nasilnici. Na relevantna pitanja ne odgovoris.
  I posle kazu da idemo mimo sveta. Pa ovaj Tramp kao da Srbiju koristi kao opitni centar za represiju nad medijima, pa kako se koji metod dobro pokaze, on ga primeni "kod kuce".
   (Phoenix, 8. novembar 2018 17:21)

  # Link komentara

 8. Pokušali da mu nameste, ali ako CNN nedvosmisleno bude stajala iza svog zaposlenog, pokidace ih u budućnosti. Au, nije jasno Trampu koliko se zeznuo ovom namestaljkom.
   (Miks ultramoderne retrospektive, 8. novembar 2018 17:17)

  # Link komentara

 9. Tramp konacno krenuo da se obracunava s fake news CNN
  (Mladen, 8. novembar 2018 16:35)

  # Link komentara

 10. Sva Srbija je uz Akostu i CNN
  (chobanin, 8. novembar 2018 16:33)

  # Link komentara