1. A zasto bi Rusi NATO-u (citaj Amerima) otkrili detalje o svom naoruzanju? Ne vidim ni jedan pametan razlog! To je isto kao da su im trazili da otkriju svoje slabe tacke da mogu jos vise da ih izazivaju da bi zapoceli rat, koji ne smeju sami da vode... A zasto Ameri ne otkriju Rusima sve detalje o svom naoruzanju? Udjite lepo Ameri u rusko dvoriste, napadnite ih pa ce vam se "detalji" otkrivati jedno po jedno... Mislim da bi tada dobiki sve potrebne informacije!!!
  (Cika Nele, 4. novembar 2018 22:45)

  # Link komentara

 2. ~~~
  Pa i vi krsite dogovor o nesirenju NATO-a do granica Rusije i nikome se ne pravdate.
  ~~~

  Koji dogovor?
  (12, 31. oktobar 2018 21:38)

  # Link komentara

 3. Kakve veze ima NATO sa ovim sporazumom? Sporazum je između USA i SSSR koju je nasledila RF. Svojevremeno se SSSR bunio da sporazum treba da važi i za Britaniju, Francusku i Nemačku ali im je rečeno da oni nisu potpisnici.....
  (zatvori prozor, 31. oktobar 2018 21:36)

  # Link komentara

 4. @Plavusan
  Koji dogovor? Kada je potpisan taj dogovor i gde? Koji NATO zvanicnik je objavio taj dogovor i kada?
  (aha, 31. oktobar 2018 21:36)

  # Link komentara

 5. Što lepo ne napišete da se radi o krstarećoj raketi"Kalibar"koja se lansira sa kopna , a u jednoj od verzija može je lansirati i vozilo KH 101 koje lansira "Iskander" balističku raketu (domet do 500 km).Što se tiče daljine i vrsta bojevih glava između "Kalibra" i "Tomahawka"nema bitnih razlika,tako da je sporazum odavno pao u vodu stacioniranjem američkih lansera po Evropi ,Pacifiku,Aljasci i Bliskom istoku.Kalibar ima veću brzinu i veći izbor navođenja od američkog projektila ali ni to nije bitno ,bitno je Amerikancima da celi svet uvuku u trku u naoružanju ,a po mogućnosti i u niz ratova van svoje teritorije iz kojih bi profitirali kao iz dva prethodna svetska rata.Američki političari znaju da su S.A.D.-e neosvojiva država ali su zaboravili da nije neuništiva.
  (grama-tika-taka, 31. oktobar 2018 21:31)

  # Link komentara

 6. Pa i vi krsite dogovor o nesirenju NATO-a do granica Rusije i nikome se ne pravdate.
   (Plavusan, 31. oktobar 2018 21:04)

  # Link komentara