NBS: Sretenović imao pravo da se vrati u NBS

Doskorašnji predsednik DRI Radoslav Sretenović imao je zakonsko pravo da se po isteku te funkcije vrati u NBS, gde je bio zaposlen pre imenovanja na čelo DRI.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Penzioneri, udarna snaga našeg društva. Odmah treba podići starosnu granicu za odlazak u penziju na 70.godina života, pošto smo svi u ovoj zemlji vajni stručnjaci...
  (bežite deco odavle, 22. oktobar 2018 16:12)

  # Link komentara

 2. Penzioneri, udarna snaga našeg društva. Odmah treba podići starosnu granicu za odlazak u penziju na 70.godina života, pošto smo svi u ovoj zemlji vajni stručnjaci...
  (bežite deco odavle, 22. oktobar 2018 16:11)

  # Link komentara

 3. Penzioneri, udarna snaga našeg društva. Odmah treba podići starosnu granicu za odlazak u penziju na 70.godina života, pošto smo svi u ovoj zemlji vajni stručnjaci...
  (bežite deco odavle, 22. oktobar 2018 16:11)

  # Link komentara

 4. Da li po penzionisanju ima pravo da se vrati knjigovođa, pravnik, kafe kuvarica? Nema, već samo onaj koji pripada rukovodećem klanu i koji je "nezamenljiv". Sistem "ja tebi-ti meni". Hitno treba zabraniti svima koji su penzioneri (stariji od 65g) da rade u državnim i javnim preduzećima. To su sve mahinacije. Ako su toliko sposobni nek idu kod privatnika i nek se zaposle(ali tamo se radi). Kada će mladi doći na red, od tih "stručnjaka" i "nezamenljivih"?
  (Neverovatno!, 22. oktobar 2018 15:58)

  # Link komentara

 5. Stručna znanja Sretenovića? Da li u ta "stručna znanja" spada i veština trgovanja radnim mestima? Zamislite da čovek tolike godine rukovodi DRI a miruje mu status zaposlenog u NBS ??? Gde je taj pismeni odgovor Agencije za borbu protiv korupcije?
  (KozaNostradaus, 22. oktobar 2018 15:48)

  # Link komentara

 6. Ako je tačno ovo što je NBS navela, zašto nije vraćen na radno mesto na kome je bio (verovatno u filijali u Nišu), nego u Internu reviziju čije je sedište u Beogradu?
  Što se "prenošenja navedenih znanja i iskustva na druge zaposlene" tiče, dotični gospodin niti ima kvalifikacija, niti znanja da se bavi internom revizijom, a u samoj NBS u sektoru interne revizije ima puno zaposlenih koji imaju znanja i međunarodne sertifikate koje dotični nema.
  (Mile, 22. oktobar 2018 15:41)

  # Link komentara