1. @bova
  Pa šta aku su ateisti, komunisti i ... glasali za Komsica. Kada ćete prestati da glasate po nacionalnost i veroispovesti? Primitivizam i nacizam u 21. veku.
  (Prokleta avlija, 12. oktobar 2018 10:04)

  # Link komentara

 2. Svako ko pokusava da od Bosne stvori drzavu gradjana odmah je sumnjiv srpsko-hrvatskim patriotama...srbi i hrvati ne mogu da se sloze ni oko cega sem oko Bosne...misle da je treba podeliti ili bar izazvati novi rat?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 12. oktobar 2018 09:31)

  # Link komentara

 3. Jadna Bosna.

  Zbog osvedočenih lopova i nacionalista tipa Dodika i Bakira iz nacionalnih stranaka koji jašu još od ranih 1990ih, niko ne protestuje. Njima su, izgleda, pozicije zacementirane Dejtonskim Sporazumom.

  Protestuje se samo kad se nekako desi da se provuče jedan relativno umeren političar koji nije nacionalista i nije etnički čist (pola-Hrvat, pola-Srbin), glasovima umerenih Hrvata i nekolicine Muslimana.
  (SrbHrv, 12. oktobar 2018 06:05)

  # Link komentara

 4. Izbegavam nesto politiku u poslednje vreme, ali u sredu uvece, sasvim slucajno i po prvi put u zivotu cujem tog Komsica u nekom intervjuu na N1... I covek me odusevi svojim jednostavnim i prizemnim komentarima i ljudskim stavovima. Ako covek nije glumac za Oskara, stekao sam utisak da je okrenut pre svega ljudima u BiH bez obzira koje su vere i nacije. Neostrascen i neopterecen time sta je po nacionalnosti, ali vrlo svestan gde zivi i koji su sve problemi u okruzenju. I cini mi se da je upravo to i razlog zasto ga 'njegovi' Hrvati napadaju. Ispada da ce u Predsednistvu biti jedan clan koji ce zastupati stavove Bosnjaka, jedan predstavnik Srba i jedan Komsic koji se nece libiti da radi u interesu svih gradjana BiH. I tu im on kvari politiku 'zavadi pa vladaj' po kojoj vec decenijama funkcionisu politicari na ovim prostorima. Kako je i Dacic stupio u polemiku sa njim, jos vise sam uveren da je covek 'na mestu'.
  (ObServer, 12. oktobar 2018 00:52)

  # Link komentara

 5. Ne znam zašto, ali se sjetih onih zavezanih zastava HDZ i SDA iz 1991. godine pa zavezanih zastava BiH i Hrvatske iz 1992. godine, pa onih izliva ljubavi i priči o muslimanima kao hrvatskom cvijeću, pa...
  (Hortikultura, 12. oktobar 2018 00:17)

  # Link komentara

 6. Pravi bosnjaci su glasali za SDA.. za Komsica su glasali takozvani gradjani ateisti i komunisti
   (bova, 11. oktobar 2018 20:48)

  # Link komentara

 7. Rece hrvatski politicar iz Zagreba da vide iz HDZ Kako je kada iz Bosne dodju puni autobusi da bi glasali u Hrvatsku
   (dejan, 11. oktobar 2018 20:45)

  # Link komentara

 8. Predstavnik Hrvata koji je kao znak dobre volje izabran glasovima Bošnjaka.
   (Beograđanin, 11. oktobar 2018 20:33)

  # Link komentara