1. Nek meni neko objasni kakav je to nakaradni sistem da se u Republici Srpskoj može glasati samo za Srbe, odnosno samo Srbi se mogu kandidirati, to me podsjeća na rasne zakone iz 2. svjetskog rata!
  (Lud, zbunjen, nenormalan!, 11. oktobar 2018 19:02)
  Isto tako se Srbin ne može kandidovati u Federaciji vec samo jedan Hrvat i jedan Bošnjak.
  Elem...izguglaj Sejdić-Finci slučaj,BiH je taj slučaj izgubila pred Strazburom jer je baš rasistički da niko osim ova tri naroda nemajuu pravo da se kandiduju za predsedništvo BiH;predlog iz Republike Srpske je da se taj zakon promijeni tako što će biti da se iz Srpske bira jedan član bez prefiksa narod,što bi ispoštovalo odluku suda,a iz Federacije dva predstavnika međutim problem je u Federaciji jer imaš dvije poteškoće. Bošnjački je korpus najbrojniji i njihovo političko rukovodstvo ide na "jedan građanin jedan glas" sa izbacivanjem tročlanog predsedništva sa čime se Srpska ne slaže zbog moguće majorizacije kao ove sa Komšićem i naravno kada bi se ispoštovala odluka suda u Federaciji bi se trebalo odvojiti glasačko tijelo između korpusa Bošnjaka i Hrvata da se ne desi ponovo Komšić,sa čime se ne slaže Bošnjački korpus. U suštini Srpska nije problem da se to promijeni i da svi dobiju pravo jer je to u našem ustavu jako lako riješiti.
  (BLuka, 12. oktobar 2018 09:28)

  # Link komentara

 2. Ti isti Hrvati u BiH koji se bune što je izabran Komšić, glasaju na izborima u Hrvatskoj - zemlji koja je priznala Kosovo. Glasovi Hrvata iz BiH praktično obezbjeđuju pobjedu HDZ-u u Hrvatskoj. Čović je kao član Predsjedništva BiH glasao na izborima u Hrvatskoj. U RS-u Hrvati (i Bošnjaci) mogu glasati samo za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda. Slično vrijedi za Srbe u FBiH. U Drvaru, Grahovu i Glamoču su Srbi glasali za Čovića (te glasove on ne odbija). Ako je to sve logično i normalno, onda je i ovo s Komšićem i logično i normalno.
  (Jeremija, 12. oktobar 2018 00:08)

  # Link komentara

 3. A Dodik misli da je bog.
   (zoran, 11. oktobar 2018 20:20)

  # Link komentara

 4. A Mile se uziveo u ulogu Al Caponea
  (app, 11. oktobar 2018 20:18)

  # Link komentara

 5. mile moze protiv desetorice..a kamoli protiv ovog isprtka
   (babajega, 11. oktobar 2018 19:57)

  # Link komentara

 6. Kosovo i jeste drzava i to priznata od vecine sveta i igra sva moguca takmicenja
   (dejan, 11. oktobar 2018 19:43)

  # Link komentara

 7. Za Komšića su glasali Bošnjaci koji nisu za SDA i to treba ceniti. Ja se ne slažem sa njegovom izjavom da je Kosovo za njega nezavisno ali s većinom drugih stvari koje govori bih se složio.
  (Velja, 11. oktobar 2018 19:32)

  # Link komentara

 8. Željku Komšiću bosanski srbi i hrvati nikako ne mogu oprostiti što ne mrzi državu u kojoj je rođen, završio škole, osnovao porodicu, stekao prijatelje, branio je kad je bila napadnuta...
   (???, 11. oktobar 2018 19:11)

  # Link komentara

 9. Nek meni neko objasni kakav je to nakaradni sistem da se u Republici Srpskoj može glasati samo za Srbe, odnosno samo Srbi se mogu kandidirati, to me podsjeća na rasne zakone iz 2. svjetskog rata!
  (Lud, zbunjen, nenormalan!, 11. oktobar 2018 19:02)

  # Link komentara

 10. Dodik se uživeo u uligu Staljina...
   (Vlado, 11. oktobar 2018 19:00)

  # Link komentara

 11. "...deli lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj"

  Kako je ovo poznato! Ja sam država! Reče JEDAN čovek.
   (Brod sa belim jedrima koji nikada nije uplovio u svoju luku, 11. oktobar 2018 18:11)

  # Link komentara