1. (nikoletina, 11. oktobar 2018 16:11)

  Odgovara nam i djavo samo da je legitiman. Jer bi to koliko toliko smirilo nezadovoljstvo koje kulja u narodu. Poslednji put kad su muslimani u Bosni pokushali da preglasaju druge narode je izbio rat. Koliko vidim ni sada nismo daleko od tog nesrecnog ishoda.
  (Miloje, 12. oktobar 2018 05:57)

  # Link komentara

 2. @EU Citizen

  A šta ako ne bude otcijepljenja i konfederalizacije? Argumenti koje Čović daje danas u svijetu jednostavno ne piju vode jer bi se tom logikom raspala sve i jedna država. Uzmite Brexit, Trumpovu pobjedu, izbor Busha mlađeg za predsjednika... Meni se ne sviđa nijedan član Predsjedništva BiH i ne smatram niti za jednog od njih da je "my president". Ima nas takvih mnogo.
  (Jeremija, 12. oktobar 2018 00:17)

  # Link komentara

 3. I ne treba da se mire, to je bio klasičan prevarantski bezobrazluk i prljavi dil Komšića i muslimana koji su ga izglasali. On jednostavno nije legitimni predstavnik Hrvata u BiH, već rezultat prljave političke ujdurme koja je verovatno poslednji ekser u mrtvačkom sanduku federacije. Hrvati treba da zahtevaju otcepljenje i konfederalizaciju države u najmanju rulu, a to i Srbima ide na ruku.
  (EU Citizen, 11. oktobar 2018 15:27)

  Evo, ja sam Hrvatica i nisam povezana s BH. Komšić je legalno i legitimno izabrani predstavnik, kao Hrvat, jer se ne traži da bude izabran u ime hrvatskog naroda, već samo da bude Hrvat. Izabran je u Federaciji, gdje su ga, prema Ustavu, mogli birati svi stanovnici Federacije. Da li je dobar ili loš, to će budućnost pokazati. Da li je to pravedno, to je druga stvar, ali pravo i pravda nisu istoznačne riječi. Hrvati mogu samo tražiti pravedniji izborni sustav, ali za sve unutar BH, a ne samo za sebe. Ako traže za sebe, neće uspjeti. Uostalom, Pernar je u pravu. BH Hrvati su do sada birali predstavnike u Hrvatskoj. Ako oni osjećaju da izbor Komšića nije pravedan, neka se prestanu miješati u hrvatske izbore, jer se mi tako stalno osjećamo.
  (zg232, 11. oktobar 2018 19:33)

  # Link komentara

 4. Trn u oku fasistima, ima sve vecu podrsku sa ove strane Drine.
  (Milos, 11. oktobar 2018 16:17)

  # Link komentara

 5. Meni nije jasno kako nama moze odgovarati u predsednistvu predstavnik HDZ ciju politiku zovemo pro-ustaskom od Komsica koji nije i ne moze biti pro-ustaski. Mislim da je svima jasno - dvolicnost nase politike koja ima jedan jedini cilj - razvaljivanje BiH i otkidanje jednog dela uz podrsku HDZ (zbog cijeg dolaska na vlast su se navodno u Hrvatskoj a navodno i u BIH Srbi morali braniti). Politika je prljava rabota, ispada Komsic Gargamel u odnosu na HDZ sa kojim se mi eto mozemo sloziti kao sto su se Tudjman i Milosevic onomad slozili u Karadjordjevu iselili Srbe iz Hrvatske i Posavine u zamenu za RS.
  (nikoletina, 11. oktobar 2018 16:11)

  # Link komentara

 6. Nije dovoljno Hrvat. Kad se bude kao Subasic odrekao drugih svojih nacionalosti bice ok.
  (demokratija, 11. oktobar 2018 16:04)

  # Link komentara

 7. Dobro je reka oni pernar, neka sad vide bosanski hrvati kako je nama hrvatima kad oni iz bosne glasaju u hr
  (kapelica, 11. oktobar 2018 16:03)

  # Link komentara

 8. Hrvatska ce raditi ono sto joj gazde kazu kao i svaki put u svojoj istoriji da se ne lazemo.Ako gazde kazu da je Komsic okej a izgleda da ce reci,i Kolinda i Plenkovic ima da se ljube sa njim iako za njega nije glasalo ni 2 posto Hrvata.
   (kont, 11. oktobar 2018 15:36)

  # Link komentara

 9. Hrvati ne poduzimaju ništa nezakonito niti će poduzimati. Logično je da kažu da je Komšić bošnjački predstavnik jer su ga Bošnjaci izabrali i on jest bošnjački predstavnik. Bošnjaci imaju dva a Hrvati ni jednoga, ali to ne znači da je rezultat nepovoljan za Hrvate i Hrvatsku. Rezultat je nepošten i nezakonit ali može da bude koristan za Hrvate i Hrvatsku ako BiH ovim izborom ojača kao država. Ima Hrvata koji su glasali za Komšića a ima i onih koji nisu glasali ali nemaju ništa protiv.
  (Bosna, 11. oktobar 2018 15:31)

  # Link komentara

 10. I ne treba da se mire, to je bio klasičan prevarantski bezobrazluk i prljavi dil Komšića i muslimana koji su ga izglasali. On jednostavno nije legitimni predstavnik Hrvata u BiH, već rezultat prljave političke ujdurme koja je verovatno poslednji ekser u mrtvačkom sanduku federacije. Hrvati treba da zahtevaju otcepljenje i konfederalizaciju države u najmanju rulu, a to i Srbima ide na ruku.
   (EU Citizen, 11. oktobar 2018 15:27)

  # Link komentara

 11. Плач у осами.
  (Аки, 11. oktobar 2018 15:14)

  # Link komentara

 12. Jes gadna stvar ova demokratija.Čim naši ne pobede odma' ne valja.
   (Debeli Sava, 11. oktobar 2018 15:13)

  # Link komentara