Subota, 29.09.2018.

21:14

"Neki su znali šta će da se dogodi, tražiću od Putina..."

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su o situaciji na KiM obavešteni ambasadori Rusije, SAD i drugi i da će o tome razgovarati i sa predsednikom Rusije.

Izvor: B92

"Neki su znali šta æe da se dogodi, tražiæu od Putina..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

s.

pre 5 godina

"Neki su znali šta će da se dogodi, tražiću od Putina..."

I tako, mic po mic, žaba je skuvana, a ništa nije primetila.
I još je ludo zaljubljena u kuvara.

miki

pre 5 godina

brane Rusi i siriju pa pogledajte kako izgleda. ne treba nasedati na provokacije. srpska glava je najvrednija i treba svaku sacuvati. daj zaposlite malo nekog sa mozgom a ne neke starlete.

Bojan

pre 5 godina

Сам запад нас гура у руке Путину!Неправедни су и бахати према Србији да морамо да се приклонимо Русији да нас штити и брани!

Ненад

pre 5 godina

Јел он изјавио да у Америци сваких десет секунди погине један перач прозора, односно годишње више од 3.000,000 људи? Па јел то нормалан човек може да изјави?

Pop

pre 5 godina

Кад већ имамо толико напада и прекршаја свих могућих и резолуција и договора зашто се конкретно нешто не предузме, у недоглед не може се ово посматрати а да последице не сагледамо. Мир није одржив оваквим провокацијама албанаца.

Bojan

pre 5 godina

Запад би да нестане Србија и Русија, да испаре и Срби и Руси! Па нису им проблем ни Срби ни Руси него су они сами себи проблем што су се претворили у садистичка, сатанистичка бездушна и потрошачка друштва!Они су охоли и бахати и обузети силом и злом!

Bojan

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .
(Boki, 30. septembar 2018 07:20)


Dragi imenjace ne poznajes medjunarodno pravo pa te molim da ne lupetas od sabajle...

Ana

pre 5 godina

Ne pratim bas zbivanja, pa ne znam jesam li dobro pohvatala situaciju. Dakle, predsjednik jedne zemlje posjeti dio te iste zemlje, a predsjednik druge zemlje radi te posjete digne vojsku u pripravnost, organizira vanrednu pressicu I cihelu zemlju digne na noge. Bas svasta.

Vlada

pre 5 godina

Biraj bre bitke mučeniče, biraj u šta se upuštaš. Postaje očigledno da ćeš putem kojim si krenuo morati da na kraju upadneš sa vojskom na taj sever Kosova kao tvoj guru Putin na Krim, a onda ta beda koja će nas snaći neće biti vredna malog teritorijalnog proširenja i bićeš smenjen na ulici kao Sloba. Trebalo je da priznaš Kosovo i spinuješ da je to već potpisano 1999, ali sada si zakasnio, previše si se investirao u ovo ratno huškanje da bi sad izbegao neku čarku.

kokan

pre 5 godina

On nam je rekao da nemamo više TAMO nikakve nade, pa kreće putem "slavnog"
mu druga Miloševića - provociranjem rata; Pa ko nije normalan ili ko to još nije shvatio ... !?

don kihot

pre 5 godina

"On je uveren da Hašim Tači nije samoinicajtivno, na svoju ruku, preduzeo današnju provokaciju posetom Gazivodama..."

Tacno je,o...svemoguci veliki vodjo...nije on to na svoju ruku,vec u dogovoru sa tobom,a na savet vasih gazda i kreatora svega sto se desava na ovom nasem "trusnom" podrucju! Samo te molim,skini nam se malo sa grbace,ne mogu vise da podnesem tu tvoju patetiku i glumatanje...(dok nam istovremeno pljackas drzavu i gradjane)!!!

Guru

pre 5 godina

Dal je još nekoga osim mene blam citati ovakvo saopstenje predsednika.
Ovoliko kmecanje i nabrojavanje krada, dok njemu pred vratima u Beogradu skoro svakodnevna ubistva i eksplozije pod kolima, ostali kriminal da ne spominjem.
Nula od državničkog ponašanja, poručuje Albancima da im ne može ništa i da ce se žalili "prijateljima" , jer Albanci imaju jaće prijatelje koji im dopuštaju nestašluke.

Bucko razmišljam

pre 5 godina

Pomno sam pratio "obracanje Predsednika Vučica naciji" i moram priznati da je svaka njegova rec kao i sve ono sto je nabrojao o ponasanju Albanske strane na Kosovu bila istinita !
Jedino sto nisam bas uspeo da razumem je to iz kog razloga je on to nama "nabrajao" ?
Zasta je on ustvari trazio "razumevanje i podrsku nacije" nabrajajuci sve "svoje tegobe" u resavanju kosovskog pitanja koje ima sa "albanskom stranom" sa onima koji podrzavaju Kosovo i koji mu se ne javljaju na telefon kada su mu najpotrebniji ?
Kako bilo da bilo Predsednik ima moju "neogranicenu podrsku" !
I samo jos da dodam i ovo "od cega da se uzdrzimo" kada otvaramo fabrike dok se Taci vozi camcem po Jezeru Gazivode ?

prcko

pre 5 godina

cisti amaterizam, dogurace do toga da vise niko niti ce citati niti uzimati za ozbiljno bilo kakvu vrstu izjava iz vladajucih krugova srbija. ponasate se kao pijani postari, jadan dan jedno drugi drugo, uvek ista prica i jadikovanje a vec decinijama je jasno da niko na svetu sem rusa nema ama bas nikakav obzir za srpske interese. jasno je da su srbiji vec odavno svi okrenuli ledja barem od onih gde bi mi kao hteli da pripadamo. smislite taktiku konacno, trazi sever kosova od amera za ne davanje dipolomatskog statusa ruskom centru u nisu i ako nece daj im diplomatski status pa neka imaju rusku bazu ispred nosa pa da ih vidim da udare na srbiju kad zagusti

Bratec Martin

pre 5 godina

I predsednik i novinari i mediji da se lepo nose u tri picke materine prodali ste zemlju!!
(Nikola, 30. septembar 2018 00:21)

Druže, na vlasti vam je doktor diktatorskih nauka.
Divide et impera, podijeli pa vladaj, podijelio vas je na x dijelova, maksimalno oprema policiju i vojsku, dijeli im stanove i privilegije, morat ćete sačekati do Firer napuni 93 godine pa da ko Mugabe siđe s vlasti, a možda abdicira ranije u korist svog sina!

@

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava.  

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...
(petarpan, 29. septembar 2018 21:54)
nije isto. savamala je srušena do temelja...

Marko

pre 5 godina

A ja cuo da u te amrike svakih 10 sekundi pogine po jedan perac prozora.Uvatili sumara pa sta??Kad su vatali one u sava mali ti si teo da im se pridruzis??Ako ti Putin u tvojoj budalastini ne pomogne niko nece!!!

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

И док он нама "објашњава" ситуацију ову и разне друге, гориво сваки дан поскупљује, храна, намирнице итд...

Fillip

pre 5 godina

Predsednik Rusije Putin ce sigurno dati potpunu podrsku Aleksansru Vucicu u njegovoj borbi za Kosovo. Jer bovo sto cine Albanci uz pomoc medjunarodnih faktora nema smisla da cute samo dokle vise.

Boki

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Мислим да би био ред да се уведе свакодневно обраћање нашег градоначелника Београдског, председника напрдњачког, премијера српског, врховног команданта, председника и власника Србије његовог величанства Александра Вучића нпр. у 20 часова! Да нам каже колико смо данас победа остварили у Бриселу, колики нам је дневни историјску БДП, за колило је смањена незапосленост, за колико је повећана просечна плата и колики је њен данашњи историјски максимум, колико је страних инвеститора доведено итд.. Мислим да би нам улице биле пусте!

jevgeniji Onjegin

pre 5 godina

Rusi će nas prodati za sitne pare.
(Kao i obično, 29. septembar 2018 23:37)

Davno je proslo vreme kad su Rusima trebale sitne pare.

Solunac

pre 5 godina

""Obratite pažnju, dan druge države, kao nacionalni praznik, a nama, dodao je, i dalje poruka da se uzrdžimo. Od čega da se uzdržimo, ponovo pitam pre svega njihove zapadne saveznike!", pitao je Vučić."

A ja kazem: Da smo mi birali Zapad za saveznike, sa Kosovom nikad ne bi bilo problema. A sto se tice Putina - mozes da places i da se tuzakas pred njim do sutra, ali sve je to dzabe.
Uostalom, Ruse nikad nije interesovala Srbija na Balkanu - samo Bugarska.

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

"četvrta industrijska revolucija"?!
KAKO?
Otvarajući fabrike za ručno motanje kablova, prediva, kanapa...sve digitalno tj. radi se prstima.
E, moj Aleksandre. Jedini si političar koji nije izneverio moja očekivanja.
Znao sam da ćeš nas uništiti i nisam pogrešio. Glumiš sa tolikim patosom da već postaje mučno slušati i gledati tvoje tirade. Nije više ni smešno.
Jadan narod koji ti i tvoji branite.

mislim dakle postojim

pre 5 godina

Ajde ti objasni kako je zbog opozicije, koja kako kazes ima 9 ili10 odsto podrske, propao istorijski dogovor o Kosovu? Ako si zaboravio to si juce izjavio.

posle frka

pre 5 godina

Ono kad moraš da govoriš svojoj babi da se ne brine i da je sve ovo nameštaljka... Dokle bre više lozite narod? Bombardovanje i sankcije nisu bile doboljno traumatične??

svasta

pre 5 godina

Ova dvojica su potpuno isti - lazu i mazu, ovaj nas, onaj njih! Pre tri nedelje je Vucic imao svoj sou, danas Taci svoj. Sledece nedelje obojica na kafici od 100k evra u Briselu, a mi blejimo i dalje (sa obe strane)

bata kome ne objavljuju komentare

pre 5 godina

Političkoj eliti Srbije: Molim vas, prestanite, mami je pozlilo zbog vaših političkih nadmudrivanja i tumačenja puke posete jedne osobe nekom mestu. Pozivali ste, pobogu, na vojnu pripravnost. Ako vam je iole stalo do Srba i skoro pa svih srpskih majki, prekinkte sa ovim igrarijama. Oteraćete i nas malo što je ostalo a onda vam džaba sve fabrike i poruke o "budućnosti Srbije"... Unapred zahvalan, stanovnik Srbije u drugoj deceniji koji bi da ostane u zemlji.

marija

pre 5 godina

Da, svima je jasno da su krivi Jeremić, Janković, Obradović,...,
a nikako ti , Tači i kompanija.
Jer,
vi veze nemate sa ovim ludilom danas: jesu zauzeli Gazivode - nisu zauzeli Gazivode, "desant" na Gazivode - samo hteo da se provoza čamcem, najviša borbena gotovost Vojske Srbije - najviša borbena gotovost policije a ne Vojske, dramatičan ton Marka Djurića, izvinjavanje ambasada ne znamo kojih,...

Daj im da pregovaraju pa im vidi pamet.
Završićemo u vikend-ratovima, što rekao albanski novinar.

Samo ste uplašili ljude na KiM sumanutim saopštenjima.

Bilo bi sjajno kad bi tebe, Tačija, Haradinaja i onog Kurtija malko duže zadržali u Briselu,
jedno deset godina.
Da se smire i Srbi i Albanci i počnemo da živimo kao sav normalan svet.

Aleksandar

pre 5 godina

Ovo mi je sve delovalo kao predstava - svakoga za svoju publiku. Onaj ide kao da se provoza po Gazivodama i uziva na izletu, ovaj odmah saziva vanrednu konferenciju, ko zna koju po redu, dize mobilnost vojske, a zna da sa njom ne sme nista da uradi na Kosovu... Frka, drama... Koja predstava i jednog i drugog. Nadam se da se obicnom narodu i tamo i ovde sve ovo vec smucilo. Ovi politicari treba vec jednom da nas puste na miru! Stvarno zalosno. Obican svet zeli da zivi.

Cinik

pre 5 godina

Eh, diži borbenu gotovost, spuštaj borbenu gotovost, pa opet diži, pa opet spuštaj. Zovi Brisel, ne javljaju se, subota, ne rade. Zovi amerikance, oni spuste slušalicu čim čuju ko zove. Novinari ko novinar, pozoveš ih, dodju, misle čuće nešto epohalno ali hoćeš. Sva ta priča, okruglo pa na ćoše i tako na svakih 15 dana. Dani prolaze, godine polaze, predstava sa jednim glumcem traje, večeras je bila jubilarna 2555 predstava. Bard našeg političkog glumišta.

Nik Super Hik

pre 5 godina

Ovaj kao da je znao šta će se desiti, za ovakav govor moraš se pripremati danima, on kao iz topa...
(vlaxx, 29. septembar 2018 22:46)

Pa on čita 600 stranica dnevno i gleda 9 TV-a odjednom!

Cika Djura

pre 5 godina

Ovaj stalno prica o nekom miru
A ko to nudi rat? U cemu je problem sto je Taci bio na Gazivodama. Bio je i Vucic.Hteo je na silu u Brnjak i.on to sada naziva incidentom.Svakom normalnom je jasno da Kosovo nije Srbija.Na zalost. Vucicu ovo vec sada izgleda providno.Sam si rekao da je tvoja politika dozivela poraz.Cemu onda mesecno jedanput dizanje tenzije.Sta li ce da bude sledeci mesec.Ja tebi i Marku Djuricu nista ne verujem kada je u pitanju Kosovo.Sve ovo je u cilju odrzavanja politickog rejtinga

Beograd011

pre 5 godina

Nemam više ni vremena, ni želje, ni kalorija da pratim Vučićeva prenemaganja i dramaturgije. Jel Vojska Srbije i dalje u stanju pripravnosti i najviše borbene gotovosti ili je dobila "voljno"?

Pravnik

pre 5 godina

Ovo de facto pokazuje i da je sever KIMa deo kosovske države. Tu državu su de iure priznali i Srbi s Kosova jer participiraju u sve 3 grane vlasti: zakonodavnoj, izvršnoj i sudskoj.

Big Salamy

pre 5 godina

"Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava."

A Savamala Vučiću?

gagic

pre 5 godina

I opet zaplet, i samo zaplet, a raspleta ni na vidiku. Eto sad on zna da je neko znao, ali ne moze da kaze...i posle par dana svi zaborave i vise ne pominju, a Vucic smisli nesto drugo, pa ce biti fokus na to nesto drugo....

Zadruga je nista

pre 5 godina

Brzo se zavrsila ova epizoda. Sledeca ce garant biti zanimljivija. Pretpostavljam da ce u pitanju biti ili drzavni udar ili ce da pronadju neko oruzje u bg.

kao da je bilo nekad

pre 5 godina

Ako vam nije jasno, sad cu da vam objasnim o cemu se radi. Kao sto ste vi, pre par nedelja provocirali njih odlaskom na Gazivode i pokusajem da prodjete kroz albansko selo, tako i oni danas, provociraju vas, sepurenjem na Gazivodama. Razlika je u tome sto oni moraju da puste specijalce kao prethodnicu jer se nalaze na "neprijateljskoj" teritoriji, dok vi ne mozete da vodite svoje specijalce na Kosovo jer im je tamo pristup zabranjen. A pokazite gde to pise da njihova milicija ili specijalci ne mogu na tu teritoriju sa dugim ili bilo kakvim cevima, ja to u Briselskom sporazumu ne videh.

ne dopada mi se

pre 5 godina

A ja imam potpuno drugacije misljenje. Moje misljenje je da je ovo bilo dogovoreno izmedju Vucica i Tacija. zasto? Zato sto Taciju ocajnicki treba podrska Albanaca koji politicke poene daju samo antisrpskim elementima. Taci gubi podrsku Albanaca i upitna je vecina u Kosovskoj skupstini za nastavak pregovora. Svi osim Tacija ne zele bilo kakav dogovor sa Srbojom i ovo je samo vetar u ledja Taciju da ostane glavni za pregovore, sakupljanjem podrske Albanaca. Da su hteli da zauzmu Gazivode jos uvek bi bili tamo a ne da se povuku poslepodne. NATO je odradio posao bas kako treba, tj nije ga odradio kako se ne bi nasli izmedju cekica i nakovnja. Iz ovoga profitiraju samo Vucic a najvise Taci.

slavko

pre 5 godina

Koji je ovo smor od drzave i coveka. Covek zivi za vanredna obracanja i da bude u centru paznje. I uvek u tom obracanju ne kaze nista. Sve kao ne smem da kazem itd. A i da, Djilaz, Jeremic i Jankovic su krivi obavezno. Covece sjasi malo, pusti nas bar vikendom na miru !

Xman

pre 5 godina

Samo ti suruj sa Rusima pa se zali nekome posle. Putin okupirao pola svojih komsija, ceo svet mu uveo sankcije a ti mu trcis pod skute dok glumis evropejca. I jos se cudis sto Albanci imaju podrsku od zapada.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Слушам га шта прича и питам се зашто све ово говори нама грађанима Србије. Нека прича ово његовим пријатељима по свету ако их интересује! Он је позвао Србе да подрже Харадинајеву владу. А како је Харадинај "испарио" са Интерполове потернице то је тек посебна прича!

Zoran

pre 5 godina

,,Izostavili smo danas otvaranje dve prelepe fabrike." Koje dve? Juče je jednu otvorio. Onda su to tri, juče jedna i danas dve. Živela Srbija i opozicioni lideri.

Кривокапић

pre 5 godina

Питај коалиционог партнера Харадинија или саветнике Блера и Шредера.
Намештаљка није успела. Народ је престао да се ложи на измишљене кризе.

Bojan Todorović

pre 5 godina

Pa kad bi se nekim slučajem ( samo hipotetički - kažem jer je to u stvarnosti nemoguće ) kod nas desilo da grupa ljudi liši slobode nedužne građane i uvede buldožere da bez ikakve dozvole, rešenja, presude sruše objekte u kojima se radi i živi pa već sutra bi ti i takvi bili iza rešetaka zajedno sa nalogodavcima i zajednički bi nadoknađivali štetu.
Ali kad na Kosovu nema pravne države kao kod nas - dešavaju se i ovakve ( nama nezamislive ) stvari.

Nadzirac

pre 5 godina

"Jos jedan dokaz da Albanci mogu da rade sta zele i kako zele, a sve to uz blagoslov svetskih mocnika."
(Sonja, 29. septembar 2018 21:19)

Da li tu mislis i na Ruse i Kineze, ili pak mislis da oni nisu svetski mocnici?

petarpan

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava. 

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...

Ma, jok, ja sam...

pre 5 godina

Al se sve uklopilo, frka na Gazivodama, prva epizoda VOJNE AKADEMIJE, govor Predsednika.
Da je na Kosovu padala kiša, verovatno bi sve bilo premešteno za neki naredni vikend.
Predsedniče, a kada ste naslutili da se suprotna strana neće držati dogovora, da će slagati?
Pet godina je pregovora i sad, (kao) odjednom- ništa ne važi ?!

ps. Ljudi vedrog duha mogu 'dugim cevima' smatrati i toplovod

Кривокапић

pre 5 godina

Питај коалиционог партнера Харадинија или саветнике Блера и Шредера.
Намештаљка није успела. Народ је престао да се ложи на измишљене кризе.

Big Salamy

pre 5 godina

"Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava."

A Savamala Vučiću?

Bojan Todorović

pre 5 godina

Pa kad bi se nekim slučajem ( samo hipotetički - kažem jer je to u stvarnosti nemoguće ) kod nas desilo da grupa ljudi liši slobode nedužne građane i uvede buldožere da bez ikakve dozvole, rešenja, presude sruše objekte u kojima se radi i živi pa već sutra bi ti i takvi bili iza rešetaka zajedno sa nalogodavcima i zajednički bi nadoknađivali štetu.
Ali kad na Kosovu nema pravne države kao kod nas - dešavaju se i ovakve ( nama nezamislive ) stvari.

kao da je bilo nekad

pre 5 godina

Ako vam nije jasno, sad cu da vam objasnim o cemu se radi. Kao sto ste vi, pre par nedelja provocirali njih odlaskom na Gazivode i pokusajem da prodjete kroz albansko selo, tako i oni danas, provociraju vas, sepurenjem na Gazivodama. Razlika je u tome sto oni moraju da puste specijalce kao prethodnicu jer se nalaze na "neprijateljskoj" teritoriji, dok vi ne mozete da vodite svoje specijalce na Kosovo jer im je tamo pristup zabranjen. A pokazite gde to pise da njihova milicija ili specijalci ne mogu na tu teritoriju sa dugim ili bilo kakvim cevima, ja to u Briselskom sporazumu ne videh.

petarpan

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava. 

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...

Cinik

pre 5 godina

Eh, diži borbenu gotovost, spuštaj borbenu gotovost, pa opet diži, pa opet spuštaj. Zovi Brisel, ne javljaju se, subota, ne rade. Zovi amerikance, oni spuste slušalicu čim čuju ko zove. Novinari ko novinar, pozoveš ih, dodju, misle čuće nešto epohalno ali hoćeš. Sva ta priča, okruglo pa na ćoše i tako na svakih 15 dana. Dani prolaze, godine polaze, predstava sa jednim glumcem traje, večeras je bila jubilarna 2555 predstava. Bard našeg političkog glumišta.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Слушам га шта прича и питам се зашто све ово говори нама грађанима Србије. Нека прича ово његовим пријатељима по свету ако их интересује! Он је позвао Србе да подрже Харадинајеву владу. А како је Харадинај "испарио" са Интерполове потернице то је тек посебна прича!

Cika Djura

pre 5 godina

Ovaj stalno prica o nekom miru
A ko to nudi rat? U cemu je problem sto je Taci bio na Gazivodama. Bio je i Vucic.Hteo je na silu u Brnjak i.on to sada naziva incidentom.Svakom normalnom je jasno da Kosovo nije Srbija.Na zalost. Vucicu ovo vec sada izgleda providno.Sam si rekao da je tvoja politika dozivela poraz.Cemu onda mesecno jedanput dizanje tenzije.Sta li ce da bude sledeci mesec.Ja tebi i Marku Djuricu nista ne verujem kada je u pitanju Kosovo.Sve ovo je u cilju odrzavanja politickog rejtinga

slavko

pre 5 godina

Koji je ovo smor od drzave i coveka. Covek zivi za vanredna obracanja i da bude u centru paznje. I uvek u tom obracanju ne kaze nista. Sve kao ne smem da kazem itd. A i da, Djilaz, Jeremic i Jankovic su krivi obavezno. Covece sjasi malo, pusti nas bar vikendom na miru !

Nik Super Hik

pre 5 godina

Ovaj kao da je znao šta će se desiti, za ovakav govor moraš se pripremati danima, on kao iz topa...
(vlaxx, 29. septembar 2018 22:46)

Pa on čita 600 stranica dnevno i gleda 9 TV-a odjednom!

Beograd011

pre 5 godina

Nemam više ni vremena, ni želje, ni kalorija da pratim Vučićeva prenemaganja i dramaturgije. Jel Vojska Srbije i dalje u stanju pripravnosti i najviše borbene gotovosti ili je dobila "voljno"?

Zoran

pre 5 godina

,,Izostavili smo danas otvaranje dve prelepe fabrike." Koje dve? Juče je jednu otvorio. Onda su to tri, juče jedna i danas dve. Živela Srbija i opozicioni lideri.

Zadruga je nista

pre 5 godina

Brzo se zavrsila ova epizoda. Sledeca ce garant biti zanimljivija. Pretpostavljam da ce u pitanju biti ili drzavni udar ili ce da pronadju neko oruzje u bg.

marija

pre 5 godina

Da, svima je jasno da su krivi Jeremić, Janković, Obradović,...,
a nikako ti , Tači i kompanija.
Jer,
vi veze nemate sa ovim ludilom danas: jesu zauzeli Gazivode - nisu zauzeli Gazivode, "desant" na Gazivode - samo hteo da se provoza čamcem, najviša borbena gotovost Vojske Srbije - najviša borbena gotovost policije a ne Vojske, dramatičan ton Marka Djurića, izvinjavanje ambasada ne znamo kojih,...

Daj im da pregovaraju pa im vidi pamet.
Završićemo u vikend-ratovima, što rekao albanski novinar.

Samo ste uplašili ljude na KiM sumanutim saopštenjima.

Bilo bi sjajno kad bi tebe, Tačija, Haradinaja i onog Kurtija malko duže zadržali u Briselu,
jedno deset godina.
Da se smire i Srbi i Albanci i počnemo da živimo kao sav normalan svet.

bata kome ne objavljuju komentare

pre 5 godina

Političkoj eliti Srbije: Molim vas, prestanite, mami je pozlilo zbog vaših političkih nadmudrivanja i tumačenja puke posete jedne osobe nekom mestu. Pozivali ste, pobogu, na vojnu pripravnost. Ako vam je iole stalo do Srba i skoro pa svih srpskih majki, prekinkte sa ovim igrarijama. Oteraćete i nas malo što je ostalo a onda vam džaba sve fabrike i poruke o "budućnosti Srbije"... Unapred zahvalan, stanovnik Srbije u drugoj deceniji koji bi da ostane u zemlji.

gagic

pre 5 godina

I opet zaplet, i samo zaplet, a raspleta ni na vidiku. Eto sad on zna da je neko znao, ali ne moze da kaze...i posle par dana svi zaborave i vise ne pominju, a Vucic smisli nesto drugo, pa ce biti fokus na to nesto drugo....

Ma, jok, ja sam...

pre 5 godina

Al se sve uklopilo, frka na Gazivodama, prva epizoda VOJNE AKADEMIJE, govor Predsednika.
Da je na Kosovu padala kiša, verovatno bi sve bilo premešteno za neki naredni vikend.
Predsedniče, a kada ste naslutili da se suprotna strana neće držati dogovora, da će slagati?
Pet godina je pregovora i sad, (kao) odjednom- ništa ne važi ?!

ps. Ljudi vedrog duha mogu 'dugim cevima' smatrati i toplovod

Fillip

pre 5 godina

Predsednik Rusije Putin ce sigurno dati potpunu podrsku Aleksansru Vucicu u njegovoj borbi za Kosovo. Jer bovo sto cine Albanci uz pomoc medjunarodnih faktora nema smisla da cute samo dokle vise.

svasta

pre 5 godina

Ova dvojica su potpuno isti - lazu i mazu, ovaj nas, onaj njih! Pre tri nedelje je Vucic imao svoj sou, danas Taci svoj. Sledece nedelje obojica na kafici od 100k evra u Briselu, a mi blejimo i dalje (sa obe strane)

ne dopada mi se

pre 5 godina

A ja imam potpuno drugacije misljenje. Moje misljenje je da je ovo bilo dogovoreno izmedju Vucica i Tacija. zasto? Zato sto Taciju ocajnicki treba podrska Albanaca koji politicke poene daju samo antisrpskim elementima. Taci gubi podrsku Albanaca i upitna je vecina u Kosovskoj skupstini za nastavak pregovora. Svi osim Tacija ne zele bilo kakav dogovor sa Srbojom i ovo je samo vetar u ledja Taciju da ostane glavni za pregovore, sakupljanjem podrske Albanaca. Da su hteli da zauzmu Gazivode jos uvek bi bili tamo a ne da se povuku poslepodne. NATO je odradio posao bas kako treba, tj nije ga odradio kako se ne bi nasli izmedju cekica i nakovnja. Iz ovoga profitiraju samo Vucic a najvise Taci.

Xman

pre 5 godina

Samo ti suruj sa Rusima pa se zali nekome posle. Putin okupirao pola svojih komsija, ceo svet mu uveo sankcije a ti mu trcis pod skute dok glumis evropejca. I jos se cudis sto Albanci imaju podrsku od zapada.

Pravnik

pre 5 godina

Ovo de facto pokazuje i da je sever KIMa deo kosovske države. Tu državu su de iure priznali i Srbi s Kosova jer participiraju u sve 3 grane vlasti: zakonodavnoj, izvršnoj i sudskoj.

Bojan

pre 5 godina

Запад би да нестане Србија и Русија, да испаре и Срби и Руси! Па нису им проблем ни Срби ни Руси него су они сами себи проблем што су се претворили у садистичка, сатанистичка бездушна и потрошачка друштва!Они су охоли и бахати и обузети силом и злом!

Bojan

pre 5 godina

Сам запад нас гура у руке Путину!Неправедни су и бахати према Србији да морамо да се приклонимо Русији да нас штити и брани!

Aleksandar

pre 5 godina

Ovo mi je sve delovalo kao predstava - svakoga za svoju publiku. Onaj ide kao da se provoza po Gazivodama i uziva na izletu, ovaj odmah saziva vanrednu konferenciju, ko zna koju po redu, dize mobilnost vojske, a zna da sa njom ne sme nista da uradi na Kosovu... Frka, drama... Koja predstava i jednog i drugog. Nadam se da se obicnom narodu i tamo i ovde sve ovo vec smucilo. Ovi politicari treba vec jednom da nas puste na miru! Stvarno zalosno. Obican svet zeli da zivi.

Nadzirac

pre 5 godina

"Jos jedan dokaz da Albanci mogu da rade sta zele i kako zele, a sve to uz blagoslov svetskih mocnika."
(Sonja, 29. septembar 2018 21:19)

Da li tu mislis i na Ruse i Kineze, ili pak mislis da oni nisu svetski mocnici?

@

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava.  

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...
(petarpan, 29. septembar 2018 21:54)
nije isto. savamala je srušena do temelja...

Pop

pre 5 godina

Кад већ имамо толико напада и прекршаја свих могућих и резолуција и договора зашто се конкретно нешто не предузме, у недоглед не може се ово посматрати а да последице не сагледамо. Мир није одржив оваквим провокацијама албанаца.

mislim dakle postojim

pre 5 godina

Ajde ti objasni kako je zbog opozicije, koja kako kazes ima 9 ili10 odsto podrske, propao istorijski dogovor o Kosovu? Ako si zaboravio to si juce izjavio.

Boki

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Мислим да би био ред да се уведе свакодневно обраћање нашег градоначелника Београдског, председника напрдњачког, премијера српског, врховног команданта, председника и власника Србије његовог величанства Александра Вучића нпр. у 20 часова! Да нам каже колико смо данас победа остварили у Бриселу, колики нам је дневни историјску БДП, за колило је смањена незапосленост, за колико је повећана просечна плата и колики је њен данашњи историјски максимум, колико је страних инвеститора доведено итд.. Мислим да би нам улице биле пусте!

posle frka

pre 5 godina

Ono kad moraš da govoriš svojoj babi da se ne brine i da je sve ovo nameštaljka... Dokle bre više lozite narod? Bombardovanje i sankcije nisu bile doboljno traumatične??

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

"četvrta industrijska revolucija"?!
KAKO?
Otvarajući fabrike za ručno motanje kablova, prediva, kanapa...sve digitalno tj. radi se prstima.
E, moj Aleksandre. Jedini si političar koji nije izneverio moja očekivanja.
Znao sam da ćeš nas uništiti i nisam pogrešio. Glumiš sa tolikim patosom da već postaje mučno slušati i gledati tvoje tirade. Nije više ni smešno.
Jadan narod koji ti i tvoji branite.

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

И док он нама "објашњава" ситуацију ову и разне друге, гориво сваки дан поскупљује, храна, намирнице итд...

Solunac

pre 5 godina

""Obratite pažnju, dan druge države, kao nacionalni praznik, a nama, dodao je, i dalje poruka da se uzrdžimo. Od čega da se uzdržimo, ponovo pitam pre svega njihove zapadne saveznike!", pitao je Vučić."

A ja kazem: Da smo mi birali Zapad za saveznike, sa Kosovom nikad ne bi bilo problema. A sto se tice Putina - mozes da places i da se tuzakas pred njim do sutra, ali sve je to dzabe.
Uostalom, Ruse nikad nije interesovala Srbija na Balkanu - samo Bugarska.

prcko

pre 5 godina

cisti amaterizam, dogurace do toga da vise niko niti ce citati niti uzimati za ozbiljno bilo kakvu vrstu izjava iz vladajucih krugova srbija. ponasate se kao pijani postari, jadan dan jedno drugi drugo, uvek ista prica i jadikovanje a vec decinijama je jasno da niko na svetu sem rusa nema ama bas nikakav obzir za srpske interese. jasno je da su srbiji vec odavno svi okrenuli ledja barem od onih gde bi mi kao hteli da pripadamo. smislite taktiku konacno, trazi sever kosova od amera za ne davanje dipolomatskog statusa ruskom centru u nisu i ako nece daj im diplomatski status pa neka imaju rusku bazu ispred nosa pa da ih vidim da udare na srbiju kad zagusti

Ana

pre 5 godina

Ne pratim bas zbivanja, pa ne znam jesam li dobro pohvatala situaciju. Dakle, predsjednik jedne zemlje posjeti dio te iste zemlje, a predsjednik druge zemlje radi te posjete digne vojsku u pripravnost, organizira vanrednu pressicu I cihelu zemlju digne na noge. Bas svasta.

Bucko razmišljam

pre 5 godina

Pomno sam pratio "obracanje Predsednika Vučica naciji" i moram priznati da je svaka njegova rec kao i sve ono sto je nabrojao o ponasanju Albanske strane na Kosovu bila istinita !
Jedino sto nisam bas uspeo da razumem je to iz kog razloga je on to nama "nabrajao" ?
Zasta je on ustvari trazio "razumevanje i podrsku nacije" nabrajajuci sve "svoje tegobe" u resavanju kosovskog pitanja koje ima sa "albanskom stranom" sa onima koji podrzavaju Kosovo i koji mu se ne javljaju na telefon kada su mu najpotrebniji ?
Kako bilo da bilo Predsednik ima moju "neogranicenu podrsku" !
I samo jos da dodam i ovo "od cega da se uzdrzimo" kada otvaramo fabrike dok se Taci vozi camcem po Jezeru Gazivode ?

Bratec Martin

pre 5 godina

I predsednik i novinari i mediji da se lepo nose u tri picke materine prodali ste zemlju!!
(Nikola, 30. septembar 2018 00:21)

Druže, na vlasti vam je doktor diktatorskih nauka.
Divide et impera, podijeli pa vladaj, podijelio vas je na x dijelova, maksimalno oprema policiju i vojsku, dijeli im stanove i privilegije, morat ćete sačekati do Firer napuni 93 godine pa da ko Mugabe siđe s vlasti, a možda abdicira ranije u korist svog sina!

Guru

pre 5 godina

Dal je još nekoga osim mene blam citati ovakvo saopstenje predsednika.
Ovoliko kmecanje i nabrojavanje krada, dok njemu pred vratima u Beogradu skoro svakodnevna ubistva i eksplozije pod kolima, ostali kriminal da ne spominjem.
Nula od državničkog ponašanja, poručuje Albancima da im ne može ništa i da ce se žalili "prijateljima" , jer Albanci imaju jaće prijatelje koji im dopuštaju nestašluke.

don kihot

pre 5 godina

"On je uveren da Hašim Tači nije samoinicajtivno, na svoju ruku, preduzeo današnju provokaciju posetom Gazivodama..."

Tacno je,o...svemoguci veliki vodjo...nije on to na svoju ruku,vec u dogovoru sa tobom,a na savet vasih gazda i kreatora svega sto se desava na ovom nasem "trusnom" podrucju! Samo te molim,skini nam se malo sa grbace,ne mogu vise da podnesem tu tvoju patetiku i glumatanje...(dok nam istovremeno pljackas drzavu i gradjane)!!!

jevgeniji Onjegin

pre 5 godina

Rusi će nas prodati za sitne pare.
(Kao i obično, 29. septembar 2018 23:37)

Davno je proslo vreme kad su Rusima trebale sitne pare.

Marko

pre 5 godina

A ja cuo da u te amrike svakih 10 sekundi pogine po jedan perac prozora.Uvatili sumara pa sta??Kad su vatali one u sava mali ti si teo da im se pridruzis??Ako ti Putin u tvojoj budalastini ne pomogne niko nece!!!

Vlada

pre 5 godina

Biraj bre bitke mučeniče, biraj u šta se upuštaš. Postaje očigledno da ćeš putem kojim si krenuo morati da na kraju upadneš sa vojskom na taj sever Kosova kao tvoj guru Putin na Krim, a onda ta beda koja će nas snaći neće biti vredna malog teritorijalnog proširenja i bićeš smenjen na ulici kao Sloba. Trebalo je da priznaš Kosovo i spinuješ da je to već potpisano 1999, ali sada si zakasnio, previše si se investirao u ovo ratno huškanje da bi sad izbegao neku čarku.

Ненад

pre 5 godina

Јел он изјавио да у Америци сваких десет секунди погине један перач прозора, односно годишње више од 3.000,000 људи? Па јел то нормалан човек може да изјави?

s.

pre 5 godina

"Neki su znali šta će da se dogodi, tražiću od Putina..."

I tako, mic po mic, žaba je skuvana, a ništa nije primetila.
I još je ludo zaljubljena u kuvara.

miki

pre 5 godina

brane Rusi i siriju pa pogledajte kako izgleda. ne treba nasedati na provokacije. srpska glava je najvrednija i treba svaku sacuvati. daj zaposlite malo nekog sa mozgom a ne neke starlete.

Bojan

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .
(Boki, 30. septembar 2018 07:20)


Dragi imenjace ne poznajes medjunarodno pravo pa te molim da ne lupetas od sabajle...

kokan

pre 5 godina

On nam je rekao da nemamo više TAMO nikakve nade, pa kreće putem "slavnog"
mu druga Miloševića - provociranjem rata; Pa ko nije normalan ili ko to još nije shvatio ... !?

Кривокапић

pre 5 godina

Питај коалиционог партнера Харадинија или саветнике Блера и Шредера.
Намештаљка није успела. Народ је престао да се ложи на измишљене кризе.

kao da je bilo nekad

pre 5 godina

Ako vam nije jasno, sad cu da vam objasnim o cemu se radi. Kao sto ste vi, pre par nedelja provocirali njih odlaskom na Gazivode i pokusajem da prodjete kroz albansko selo, tako i oni danas, provociraju vas, sepurenjem na Gazivodama. Razlika je u tome sto oni moraju da puste specijalce kao prethodnicu jer se nalaze na "neprijateljskoj" teritoriji, dok vi ne mozete da vodite svoje specijalce na Kosovo jer im je tamo pristup zabranjen. A pokazite gde to pise da njihova milicija ili specijalci ne mogu na tu teritoriju sa dugim ili bilo kakvim cevima, ja to u Briselskom sporazumu ne videh.

petarpan

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava. 

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...

Bojan Todorović

pre 5 godina

Pa kad bi se nekim slučajem ( samo hipotetički - kažem jer je to u stvarnosti nemoguće ) kod nas desilo da grupa ljudi liši slobode nedužne građane i uvede buldožere da bez ikakve dozvole, rešenja, presude sruše objekte u kojima se radi i živi pa već sutra bi ti i takvi bili iza rešetaka zajedno sa nalogodavcima i zajednički bi nadoknađivali štetu.
Ali kad na Kosovu nema pravne države kao kod nas - dešavaju se i ovakve ( nama nezamislive ) stvari.

Big Salamy

pre 5 godina

"Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava."

A Savamala Vučiću?

O.T.A.N.

pre 5 godina

Слушам га шта прича и питам се зашто све ово говори нама грађанима Србије. Нека прича ово његовим пријатељима по свету ако их интересује! Он је позвао Србе да подрже Харадинајеву владу. А како је Харадинај "испарио" са Интерполове потернице то је тек посебна прича!

Cinik

pre 5 godina

Eh, diži borbenu gotovost, spuštaj borbenu gotovost, pa opet diži, pa opet spuštaj. Zovi Brisel, ne javljaju se, subota, ne rade. Zovi amerikance, oni spuste slušalicu čim čuju ko zove. Novinari ko novinar, pozoveš ih, dodju, misle čuće nešto epohalno ali hoćeš. Sva ta priča, okruglo pa na ćoše i tako na svakih 15 dana. Dani prolaze, godine polaze, predstava sa jednim glumcem traje, večeras je bila jubilarna 2555 predstava. Bard našeg političkog glumišta.

Cika Djura

pre 5 godina

Ovaj stalno prica o nekom miru
A ko to nudi rat? U cemu je problem sto je Taci bio na Gazivodama. Bio je i Vucic.Hteo je na silu u Brnjak i.on to sada naziva incidentom.Svakom normalnom je jasno da Kosovo nije Srbija.Na zalost. Vucicu ovo vec sada izgleda providno.Sam si rekao da je tvoja politika dozivela poraz.Cemu onda mesecno jedanput dizanje tenzije.Sta li ce da bude sledeci mesec.Ja tebi i Marku Djuricu nista ne verujem kada je u pitanju Kosovo.Sve ovo je u cilju odrzavanja politickog rejtinga

slavko

pre 5 godina

Koji je ovo smor od drzave i coveka. Covek zivi za vanredna obracanja i da bude u centru paznje. I uvek u tom obracanju ne kaze nista. Sve kao ne smem da kazem itd. A i da, Djilaz, Jeremic i Jankovic su krivi obavezno. Covece sjasi malo, pusti nas bar vikendom na miru !

marija

pre 5 godina

Da, svima je jasno da su krivi Jeremić, Janković, Obradović,...,
a nikako ti , Tači i kompanija.
Jer,
vi veze nemate sa ovim ludilom danas: jesu zauzeli Gazivode - nisu zauzeli Gazivode, "desant" na Gazivode - samo hteo da se provoza čamcem, najviša borbena gotovost Vojske Srbije - najviša borbena gotovost policije a ne Vojske, dramatičan ton Marka Djurića, izvinjavanje ambasada ne znamo kojih,...

Daj im da pregovaraju pa im vidi pamet.
Završićemo u vikend-ratovima, što rekao albanski novinar.

Samo ste uplašili ljude na KiM sumanutim saopštenjima.

Bilo bi sjajno kad bi tebe, Tačija, Haradinaja i onog Kurtija malko duže zadržali u Briselu,
jedno deset godina.
Da se smire i Srbi i Albanci i počnemo da živimo kao sav normalan svet.

Nik Super Hik

pre 5 godina

Ovaj kao da je znao šta će se desiti, za ovakav govor moraš se pripremati danima, on kao iz topa...
(vlaxx, 29. septembar 2018 22:46)

Pa on čita 600 stranica dnevno i gleda 9 TV-a odjednom!

Zoran

pre 5 godina

,,Izostavili smo danas otvaranje dve prelepe fabrike." Koje dve? Juče je jednu otvorio. Onda su to tri, juče jedna i danas dve. Živela Srbija i opozicioni lideri.

Beograd011

pre 5 godina

Nemam više ni vremena, ni želje, ni kalorija da pratim Vučićeva prenemaganja i dramaturgije. Jel Vojska Srbije i dalje u stanju pripravnosti i najviše borbene gotovosti ili je dobila "voljno"?

gagic

pre 5 godina

I opet zaplet, i samo zaplet, a raspleta ni na vidiku. Eto sad on zna da je neko znao, ali ne moze da kaze...i posle par dana svi zaborave i vise ne pominju, a Vucic smisli nesto drugo, pa ce biti fokus na to nesto drugo....

Ma, jok, ja sam...

pre 5 godina

Al se sve uklopilo, frka na Gazivodama, prva epizoda VOJNE AKADEMIJE, govor Predsednika.
Da je na Kosovu padala kiša, verovatno bi sve bilo premešteno za neki naredni vikend.
Predsedniče, a kada ste naslutili da se suprotna strana neće držati dogovora, da će slagati?
Pet godina je pregovora i sad, (kao) odjednom- ništa ne važi ?!

ps. Ljudi vedrog duha mogu 'dugim cevima' smatrati i toplovod

Zadruga je nista

pre 5 godina

Brzo se zavrsila ova epizoda. Sledeca ce garant biti zanimljivija. Pretpostavljam da ce u pitanju biti ili drzavni udar ili ce da pronadju neko oruzje u bg.

Xman

pre 5 godina

Samo ti suruj sa Rusima pa se zali nekome posle. Putin okupirao pola svojih komsija, ceo svet mu uveo sankcije a ti mu trcis pod skute dok glumis evropejca. I jos se cudis sto Albanci imaju podrsku od zapada.

ne dopada mi se

pre 5 godina

A ja imam potpuno drugacije misljenje. Moje misljenje je da je ovo bilo dogovoreno izmedju Vucica i Tacija. zasto? Zato sto Taciju ocajnicki treba podrska Albanaca koji politicke poene daju samo antisrpskim elementima. Taci gubi podrsku Albanaca i upitna je vecina u Kosovskoj skupstini za nastavak pregovora. Svi osim Tacija ne zele bilo kakav dogovor sa Srbojom i ovo je samo vetar u ledja Taciju da ostane glavni za pregovore, sakupljanjem podrske Albanaca. Da su hteli da zauzmu Gazivode jos uvek bi bili tamo a ne da se povuku poslepodne. NATO je odradio posao bas kako treba, tj nije ga odradio kako se ne bi nasli izmedju cekica i nakovnja. Iz ovoga profitiraju samo Vucic a najvise Taci.

bata kome ne objavljuju komentare

pre 5 godina

Političkoj eliti Srbije: Molim vas, prestanite, mami je pozlilo zbog vaših političkih nadmudrivanja i tumačenja puke posete jedne osobe nekom mestu. Pozivali ste, pobogu, na vojnu pripravnost. Ako vam je iole stalo do Srba i skoro pa svih srpskih majki, prekinkte sa ovim igrarijama. Oteraćete i nas malo što je ostalo a onda vam džaba sve fabrike i poruke o "budućnosti Srbije"... Unapred zahvalan, stanovnik Srbije u drugoj deceniji koji bi da ostane u zemlji.

Pravnik

pre 5 godina

Ovo de facto pokazuje i da je sever KIMa deo kosovske države. Tu državu su de iure priznali i Srbi s Kosova jer participiraju u sve 3 grane vlasti: zakonodavnoj, izvršnoj i sudskoj.

svasta

pre 5 godina

Ova dvojica su potpuno isti - lazu i mazu, ovaj nas, onaj njih! Pre tri nedelje je Vucic imao svoj sou, danas Taci svoj. Sledece nedelje obojica na kafici od 100k evra u Briselu, a mi blejimo i dalje (sa obe strane)

Aleksandar

pre 5 godina

Ovo mi je sve delovalo kao predstava - svakoga za svoju publiku. Onaj ide kao da se provoza po Gazivodama i uziva na izletu, ovaj odmah saziva vanrednu konferenciju, ko zna koju po redu, dize mobilnost vojske, a zna da sa njom ne sme nista da uradi na Kosovu... Frka, drama... Koja predstava i jednog i drugog. Nadam se da se obicnom narodu i tamo i ovde sve ovo vec smucilo. Ovi politicari treba vec jednom da nas puste na miru! Stvarno zalosno. Obican svet zeli da zivi.

Nadzirac

pre 5 godina

"Jos jedan dokaz da Albanci mogu da rade sta zele i kako zele, a sve to uz blagoslov svetskih mocnika."
(Sonja, 29. septembar 2018 21:19)

Da li tu mislis i na Ruse i Kineze, ili pak mislis da oni nisu svetski mocnici?

Marko

pre 5 godina

A ja cuo da u te amrike svakih 10 sekundi pogine po jedan perac prozora.Uvatili sumara pa sta??Kad su vatali one u sava mali ti si teo da im se pridruzis??Ako ti Putin u tvojoj budalastini ne pomogne niko nece!!!

@

pre 5 godina

Blokirali su saobraćajnice oko Gazivoda i maltretirali više lica, a četvoro držali kao taoce i za to nisu imali nikakvog razloga, niti prava.  

Zamenis Gazivode sa Savamala...i ista je poenta...
(petarpan, 29. septembar 2018 21:54)
nije isto. savamala je srušena do temelja...

Ненад

pre 5 godina

Јел он изјавио да у Америци сваких десет секунди погине један перач прозора, односно годишње више од 3.000,000 људи? Па јел то нормалан човек може да изјави?

kokan

pre 5 godina

On nam je rekao da nemamo više TAMO nikakve nade, pa kreće putem "slavnog"
mu druga Miloševića - provociranjem rata; Pa ko nije normalan ili ko to još nije shvatio ... !?

Bratec Martin

pre 5 godina

I predsednik i novinari i mediji da se lepo nose u tri picke materine prodali ste zemlju!!
(Nikola, 30. septembar 2018 00:21)

Druže, na vlasti vam je doktor diktatorskih nauka.
Divide et impera, podijeli pa vladaj, podijelio vas je na x dijelova, maksimalno oprema policiju i vojsku, dijeli im stanove i privilegije, morat ćete sačekati do Firer napuni 93 godine pa da ko Mugabe siđe s vlasti, a možda abdicira ranije u korist svog sina!

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

И док он нама "објашњава" ситуацију ову и разне друге, гориво сваки дан поскупљује, храна, намирнице итд...

Guru

pre 5 godina

Dal je još nekoga osim mene blam citati ovakvo saopstenje predsednika.
Ovoliko kmecanje i nabrojavanje krada, dok njemu pred vratima u Beogradu skoro svakodnevna ubistva i eksplozije pod kolima, ostali kriminal da ne spominjem.
Nula od državničkog ponašanja, poručuje Albancima da im ne može ništa i da ce se žalili "prijateljima" , jer Albanci imaju jaće prijatelje koji im dopuštaju nestašluke.

KadPorastemBićuKengur

pre 5 godina

"četvrta industrijska revolucija"?!
KAKO?
Otvarajući fabrike za ručno motanje kablova, prediva, kanapa...sve digitalno tj. radi se prstima.
E, moj Aleksandre. Jedini si političar koji nije izneverio moja očekivanja.
Znao sam da ćeš nas uništiti i nisam pogrešio. Glumiš sa tolikim patosom da već postaje mučno slušati i gledati tvoje tirade. Nije više ni smešno.
Jadan narod koji ti i tvoji branite.

Тата спалио Ђенку

pre 5 godina

Мислим да би био ред да се уведе свакодневно обраћање нашег градоначелника Београдског, председника напрдњачког, премијера српског, врховног команданта, председника и власника Србије његовог величанства Александра Вучића нпр. у 20 часова! Да нам каже колико смо данас победа остварили у Бриселу, колики нам је дневни историјску БДП, за колило је смањена незапосленост, за колико је повећана просечна плата и колики је њен данашњи историјски максимум, колико је страних инвеститора доведено итд.. Мислим да би нам улице биле пусте!

Bojan

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .
(Boki, 30. septembar 2018 07:20)


Dragi imenjace ne poznajes medjunarodno pravo pa te molim da ne lupetas od sabajle...

Ana

pre 5 godina

Ne pratim bas zbivanja, pa ne znam jesam li dobro pohvatala situaciju. Dakle, predsjednik jedne zemlje posjeti dio te iste zemlje, a predsjednik druge zemlje radi te posjete digne vojsku u pripravnost, organizira vanrednu pressicu I cihelu zemlju digne na noge. Bas svasta.

mislim dakle postojim

pre 5 godina

Ajde ti objasni kako je zbog opozicije, koja kako kazes ima 9 ili10 odsto podrske, propao istorijski dogovor o Kosovu? Ako si zaboravio to si juce izjavio.

posle frka

pre 5 godina

Ono kad moraš da govoriš svojoj babi da se ne brine i da je sve ovo nameštaljka... Dokle bre više lozite narod? Bombardovanje i sankcije nisu bile doboljno traumatične??

Boki

pre 5 godina

Ne vidim ništa loše o tome da presednik Kosova ide na sever i popije kafu sa svojim sugrađanima na severu. U Srbiju toliko panike bez razloga...a možda ima razloga zbog političke kampanje kako bi ostao na vlasti sto duže !!! Vučić zna vrlo dobro da Kosovo je nezavisno. Rezolucija 1244 bila na snazi dok je bilo Jugoslavije, Srbija nije Jugoslavija pa zato i ne vredi vise .

prcko

pre 5 godina

cisti amaterizam, dogurace do toga da vise niko niti ce citati niti uzimati za ozbiljno bilo kakvu vrstu izjava iz vladajucih krugova srbija. ponasate se kao pijani postari, jadan dan jedno drugi drugo, uvek ista prica i jadikovanje a vec decinijama je jasno da niko na svetu sem rusa nema ama bas nikakav obzir za srpske interese. jasno je da su srbiji vec odavno svi okrenuli ledja barem od onih gde bi mi kao hteli da pripadamo. smislite taktiku konacno, trazi sever kosova od amera za ne davanje dipolomatskog statusa ruskom centru u nisu i ako nece daj im diplomatski status pa neka imaju rusku bazu ispred nosa pa da ih vidim da udare na srbiju kad zagusti

jevgeniji Onjegin

pre 5 godina

Rusi će nas prodati za sitne pare.
(Kao i obično, 29. septembar 2018 23:37)

Davno je proslo vreme kad su Rusima trebale sitne pare.

don kihot

pre 5 godina

"On je uveren da Hašim Tači nije samoinicajtivno, na svoju ruku, preduzeo današnju provokaciju posetom Gazivodama..."

Tacno je,o...svemoguci veliki vodjo...nije on to na svoju ruku,vec u dogovoru sa tobom,a na savet vasih gazda i kreatora svega sto se desava na ovom nasem "trusnom" podrucju! Samo te molim,skini nam se malo sa grbace,ne mogu vise da podnesem tu tvoju patetiku i glumatanje...(dok nam istovremeno pljackas drzavu i gradjane)!!!

Bucko razmišljam

pre 5 godina

Pomno sam pratio "obracanje Predsednika Vučica naciji" i moram priznati da je svaka njegova rec kao i sve ono sto je nabrojao o ponasanju Albanske strane na Kosovu bila istinita !
Jedino sto nisam bas uspeo da razumem je to iz kog razloga je on to nama "nabrajao" ?
Zasta je on ustvari trazio "razumevanje i podrsku nacije" nabrajajuci sve "svoje tegobe" u resavanju kosovskog pitanja koje ima sa "albanskom stranom" sa onima koji podrzavaju Kosovo i koji mu se ne javljaju na telefon kada su mu najpotrebniji ?
Kako bilo da bilo Predsednik ima moju "neogranicenu podrsku" !
I samo jos da dodam i ovo "od cega da se uzdrzimo" kada otvaramo fabrike dok se Taci vozi camcem po Jezeru Gazivode ?

Solunac

pre 5 godina

""Obratite pažnju, dan druge države, kao nacionalni praznik, a nama, dodao je, i dalje poruka da se uzrdžimo. Od čega da se uzdržimo, ponovo pitam pre svega njihove zapadne saveznike!", pitao je Vučić."

A ja kazem: Da smo mi birali Zapad za saveznike, sa Kosovom nikad ne bi bilo problema. A sto se tice Putina - mozes da places i da se tuzakas pred njim do sutra, ali sve je to dzabe.
Uostalom, Ruse nikad nije interesovala Srbija na Balkanu - samo Bugarska.

Vlada

pre 5 godina

Biraj bre bitke mučeniče, biraj u šta se upuštaš. Postaje očigledno da ćeš putem kojim si krenuo morati da na kraju upadneš sa vojskom na taj sever Kosova kao tvoj guru Putin na Krim, a onda ta beda koja će nas snaći neće biti vredna malog teritorijalnog proširenja i bićeš smenjen na ulici kao Sloba. Trebalo je da priznaš Kosovo i spinuješ da je to već potpisano 1999, ali sada si zakasnio, previše si se investirao u ovo ratno huškanje da bi sad izbegao neku čarku.

miki

pre 5 godina

brane Rusi i siriju pa pogledajte kako izgleda. ne treba nasedati na provokacije. srpska glava je najvrednija i treba svaku sacuvati. daj zaposlite malo nekog sa mozgom a ne neke starlete.

s.

pre 5 godina

"Neki su znali šta će da se dogodi, tražiću od Putina..."

I tako, mic po mic, žaba je skuvana, a ništa nije primetila.
I još je ludo zaljubljena u kuvara.

Fillip

pre 5 godina

Predsednik Rusije Putin ce sigurno dati potpunu podrsku Aleksansru Vucicu u njegovoj borbi za Kosovo. Jer bovo sto cine Albanci uz pomoc medjunarodnih faktora nema smisla da cute samo dokle vise.

Bojan

pre 5 godina

Запад би да нестане Србија и Русија, да испаре и Срби и Руси! Па нису им проблем ни Срби ни Руси него су они сами себи проблем што су се претворили у садистичка, сатанистичка бездушна и потрошачка друштва!Они су охоли и бахати и обузети силом и злом!

Bojan

pre 5 godina

Сам запад нас гура у руке Путину!Неправедни су и бахати према Србији да морамо да се приклонимо Русији да нас штити и брани!

Pop

pre 5 godina

Кад већ имамо толико напада и прекршаја свих могућих и резолуција и договора зашто се конкретно нешто не предузме, у недоглед не може се ово посматрати а да последице не сагледамо. Мир није одржив оваквим провокацијама албанаца.