Opet Kolinda: "Blamaže jedne predsednice"

Zagreb -- Švajcarski list "Tages-Anciger" objavio veliki članak pod naslovom "Blamaže jedne predsednice", koji se bavi nizom gafova Kolinde Grabar Kitarović.

Izvor: index.hr
Pošaljite komentar
 1. Daleko od toga da nismo imali jogurt,pa i razne vocne jogurte, ex Yu srecom nije bila u Varsavskom paktu i nije bila zemlja komunizma istocnog tipa.
  Potpuna je budalastina ta nj izjava i toliko je besmislena da je bruka sama po sebi.
  Boli me uvo za ex Yu ali je cinjenica da se tada bolje zivelo nego u istocnom bloku u koji blok bi ona da smesti i ex Yu.
  Ona je zena komedija.
   (C i n i k, 14. septembar 2018 15:50)

  # Link komentara

 2. Jos ima zivih koji se secaju i koji niau pristrasni
  (neobavezno, 14. septembar 2018 14:47)

  # Link komentara

 3. Dobra taktika da šaljete izbjeglice na hrvatsku. Pojedinci se bogate, ljudi pate, ali sve se brzo vrati...
  (marko, 14. septembar 2018 14:45)

  # Link komentara

 4. Nije ona kriva što je odrasla na selu,pa je imala u ponudi samo jednu vrstu jogurta,verovatno domaće proizvodnje,a u lokalnoj piljarnici samo jedan mrski PKB-ov :)
  (Iskompleksirana 'ljančica, 14. septembar 2018 14:39)

  # Link komentara

 5. Kolinda je slagala za jogurt a Divac je govorio kako je u Jugoslaviji bila samo jedna vrsta cokolade a kada je dosao u Ameriku imao je veci izbor. Potpuna laz, posto je jugoslovenska prehrambena industrija proizvodila razne vrste cokolada. Ta nepismenost nas je i dovela ovde gde smo sada.
  (Gale, 14. septembar 2018 14:36)

  # Link komentara

 6. Ne laže ništa Kolinda, nikada nisi u FNRJ/SFRJ mogao pročitati da je Gligorić srpski šahista, da je CZ srpki klub, da je Dinamo hrvatski, da je Hajduk hrvatski (bio je dalmatinski), da je Beograd srpski glavni grad. Ne lupajte, stranci, kad veze nemate. Inače, Kolinda me ne zanima, samo sam za istinu.
  (I pisci su bili jugoslovenski, 14. septembar 2018 14:36)

  # Link komentara

 7. Jadna je ona po svakom pogledu. Školovanje u Americi i lutanje po bijelom svijetu joj je plaćala Jugoslavija kao i svima tada. Dok je bilo Juge nije se jelo tražilo u kontejneru, danas ih na hiljade traži da prežive. Neka se srami svoih riječi.
   (Nena, 14. septembar 2018 14:33)

  # Link komentara

 8. Sve što je rekla - rekla je ispravno.

  A švicarci su ti koji prvi onemogućavaju muslimanima integraciju u svoje društvo.

  Referendum o minaretima, težina dobivanja boravišta/državljanstva i drugo.

  Nije jedino jasno zašto mediji u Srbiji ovakve vijesti stalno prenose.

  Možete joj staviti soli na rep, ukratko...Niti jedan političar s Istoka Europe joj nije ravan, a pogotovo netko iz zemalja Zapadnog Balkana.
  (Jure, 14. septembar 2018 14:33)

  # Link komentara

 9. Bravo za tekst.Žena blam.
   (glava, 14. septembar 2018 14:29)

  # Link komentara

 10. Predsjednica nam je ordinarna glupaca, oprostite mi na manjku takta.
  (zeljko zg, 14. septembar 2018 14:23)

  # Link komentara

 11. garant idu neki izbori
  (deda, 14. septembar 2018 14:22)

  # Link komentara

 12. Najblaze receno blamaza. Zasto uvek neko drugi mora da kaze. Ili zasto neko drugi uvek sme da kaze, a ja ne smem. Meni je zabranjeno nije politicki korektno. Ko odredjuje sta je politicki korektno ? Zena ne zna 'de se nalazi.
  (Brother Cavil, 14. septembar 2018 14:13)

  # Link komentara

 13. "većinom muškarci u borbenim godinama" i da je EU "primila pogrešne izbeglice".

  Šta ovde nije tačno? Kolinda čuva Hrvatsku.
   (Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku, 14. septembar 2018 14:07)

  # Link komentara

 14. A što se žalite ili čudite, pa ono normalni nisu ni mogli da rasturaju SFRJ. Morali ste da nadjete nenormalne. Imate ih sve, geopolitka im sudbinu nije menjala i dalje su meso, doduše ne za razne Austrougarske kolonije (koje nisu ni uspele ni da se inicijalno prime po bestragijama južne amerike gde su samo kosti ostavljali masovno, da im se i dan danas prividja devica Marija, još mole za onima koji nestadoše bez traga kao nekakva naslednost koja je stalno tu ugurana i pritisnuta katoličkim krstom do fašističkog besa, a ližu tu ruku ko verno pseto iako ga ova bije, a zaklalo i laje ono gde se podgojilo), već samo za popunu malokrvnosti u staračke EU. Imate i Hrvate i Rumune i Bugare i Grke (400.000 otišlo od početka dužničkog programa), Albanija i Kosovo uplatili unapred 35,000 porodica, ma nema da fali. Ima ko i da rinta i loptu da vam rita. Možda se baš zato i kao žalite na nešto. Vaša tehnologija je bolja i normalnija, a Kolinda još i pravi šou o svom trošku (i eto još naroda da od ludaka beži, samo pokažite da je kod vas najbolje).
  (i stabilnost u avliji i gustina kod kuće i predstava kao uvod u nove a opet kolonijalne priče, 14. septembar 2018 14:02)

  # Link komentara

 15. Izbeglice su u Evropu dosle silom i niko im nije stao na put,samo Orban!
  Sve je bilo na tv i sve se moze videti na jutjub,a Evropa spava :(
   (Trampo, 14. septembar 2018 13:58)

  # Link komentara

 16. Sa izbeglicama je u pravu,50% ih je bilo borbenim godinama a Evropa je primila pogresne izbeglice,ne one koje su ugrozene nego one koji su uspeli da se docepaju Evrope :(
   (cobo, 14. septembar 2018 13:56)

  # Link komentara

 17. Šlihtanje radikalnoj desnici.
   (pilgrim, 14. septembar 2018 13:56)

  # Link komentara

 18. Dotična je količinom javno iznesenih glupavosti debelo nadmašila i tradicionalne "izvore bisera" iz kategorije rijaliti polusvijeta, lokalnih manekenčica, influenserki i pevaljki. Aferim.
  (gost, 14. septembar 2018 13:54)

  # Link komentara

 19. A kud bas protiv jogurta :(
   (a jogurt revolucija ?, 14. septembar 2018 13:53)

  # Link komentara

 20. Kolinda je mentalno na razini balavice od 17 godina, zena je doslovno glupa. Ne pricam o samo ovim gafovima iz clanka i njenom povijesnom revizionizmu, nego i o onom s trumpekom gdje je samu sebe, pa i zenski rod, ponizila s onakvim ponasanjem impresionirane debitantice pred lokalnom facom /dilerom; ili o ponasanju na finalu nas i francuza. Blamovima se ne nazire kraj. Di je ona od mesica ili josipovica, kriste sto smo skriviliiiiiiiii???
  (vatHr, 14. septembar 2018 13:44)

  # Link komentara

 21. Ova jadna propaganda i ciste lazi o SFRJ traju sa strane svih hrvatskih vlasti i vecine medija jos od 90. godine. Izgleda da su samo na taj nacin mogli stvarati monstume od sasvim normalnih ljudi. Rekao bih da i Milo ide slicnim putem, samo elokventnije. Bilo je i nasih vlasti i medija takve orijentacije, ali realno u puno manjoj meri.
  (garda, 14. septembar 2018 13:42)

  # Link komentara