1. Ne znam, ali stvarno ne znam, da li je Zrenjanin oduvek imao takvu vodu, a da ljudi nisu znali, ili je pokvarena u proteklih 20-tak godina, od kada se priča o tome.
  (samo da kazem..., 12. septembar 2018 07:34)

  # Link komentara

 2. Jednostavno, NECE!
  Zasto?
  Zato sto se od pocetka to i znalo. Zrenjaninska voda sadrzi veliku kolicinu organskih jedinjenja (citaj "nafte") i zato je zuta. Jedini nacin da se koristi kako-tako za pice je proces reverzibilne osmose, kojim se dobija hemijski cista voda, potpuno nezdrava za dugorocnu upotrebu, poput one iz Zepter aparata. Takva voda, mora i da se vestacki domineralizuje, jer u procesu filtracije, ostaju samo molekuli H2O.
  To su znali od pocetka, kada je njihov ortak iz Italije, poceo "kao" da gradi fabriku za sebe. Znali su da nece moci da naprave vodu za pice (vec godinu dana nisu uspeli da proizvedu jedan litar vode, koji je zavod oznacio kao vodom za pice) i znali su, da je protivustavno, da se voda kao resurs poveri privatniku. I sada, umesto da budu kaznjeni zbog toga, trazi se nacin, da im daju 8 miliona evra, kojim bi isplatili svog ortaka iz Italije (Srbina), te sa njim podelili taj novac.
  Grozan kriminal i sprdnja sa ozbiljnim problemom gradjana Zrenjanina!!!
  (Pera, 11. septembar 2018 22:23)

  # Link komentara