1. Nije mi jasno kako ljudi ovde osudjuju devojku pre presude. I dalje postoji mogucnost da je nevina, a i koliko je za verovati pravosudju dole? To je dete od dvadeset godina, bez bilo kakvih ranijih prekrsaja, pa cak i da je kriva da li stvarno treba da lezi u zatvoru dvadeset dana? Ne radi se tu o nekom ubici, zlocincu ne znam kakvom, pa da je sudiji zivot ugrozen. Ako je stvarno kriva neka je debelo novcano sankcionisu, pa ce nauciti za drugi put. Nije zatvor mesto za dete, narocito zbog "stezanja" ruke. Nego je kod nas razvijen robovsko mazohisticki mentalite pa jedva cekamo da nas kazne i obavezno krivimo sebe.
  (Stefan, 31. avgust 2018 21:50)

  # Link komentara

 2. Nastrada devojka..istina je verovatno na pola puta, ali, šta vredi.
   (Smuleco, 31. avgust 2018 21:48)

  # Link komentara

 3. Ovde mnogi ne shvataju šta znači "napad" na sudiju. Ako se optužena obratila bez dozvole, ako je podigla ton, ako je prekoračila "prag dodira" i samo dotakla sudiju, ako se na bilo koji način provokativno i nedolično ponela...stradaće. Sudija je bilo gde u Svetu neprikosnovena ličnost u Sudnici i svi advokati pripremaju ponašanje svojih klijenata za sudnicu. Ovde se radi o tome da se optužena ponela vrlo nedolično i tim gore što nije obuhvaćena predmetom pa će se tretirati kao lice koje je ugrozilo postupak sa strane. Vrlo loše joj se piše ako se ne nađe nešto dobre volje da se stvar neutrališe - ležaće minimum 3 meseca, za primer drugima, naravno. Sadavi svi duvaju u nacionalnu trubu - nema s tim veze. Ono što piše Kurir je ispod svakog nivoa, ali to se i očekuje od dnovinara koji tamo žvrljaju.
  (Darko, 31. avgust 2018 21:13)

  # Link komentara

 4. Sara udarila na jedan od tri stuba vlasti...tesko njoj..
   (mlekadzija, 31. avgust 2018 21:10)

  # Link komentara

 5. Nije mi jasno kako se ovo dete naslo prozvano da bilo sta prica ili na bilo koji nacin ucestvuje u raspravi kad je njen decko bio pred sudijom zbog tamo nekog prekrsaja.Verujem da ni njoj,a ni roditeljima nije svejedno,ali devojko ko je tebe tamo stavio da isterujes pravdu i pojedes g....
  (Vilana, 31. avgust 2018 21:06)

  # Link komentara

 6. Za ovo treba zestoko negostoprimstvo da pokazemo bivsoj braci... Dosta je bilo svega besplatnog u Srbiji. Mucite ovo dede jadno kao da je ubica. Sram vas bilo!
   (Jax, 31. avgust 2018 20:35)

  # Link komentara

 7. Hoce to da sudije napadnu,hoce.
   (South Park, 31. avgust 2018 20:30)

  # Link komentara