1. Ogradili se od telegrama saučešća? Ispade Bakir najnormalniji od njih trojice...
   (Svašta, 20. avgust 2018 19:22)

  # Link komentara

 2. Srbi i hrvaćani su primetili da po svim svojim jednostranim aktivnostima Bakir želi da po testamentu svoga oca iz njegove islamske deklaracije od cele Hercegovine i Bosne stvori kalifatsko-džamahirijsku
  tekmir-alaho-akbarsku tvorevinu gde bi muslimani i njihov fundalizam vladao, a gde bi hrišćani bili roblje kao u Osmanskoj imperiji koju zagovara i Erdogan, a svoje korenove istovremeno pokušavaju da iskreiraju iz povelja i drugih dokumenata hrišćanskih vladara Hercegovine i Bosne, kakvo ludilo.
  (SuSu, 20. avgust 2018 17:46)

  # Link komentara

 3. Kad im se ukinu strane donacije ta država prestaje da postoji istog časa. Pa oni ne mogu ni saučešće da izjave zajedno.
   (Brane Lala, 20. avgust 2018 17:38)

  # Link komentara

 4. Niko i ne spori da li moze da nesto saopsti,bila istina ili ne ali ne moze u ime BiH bez dogovora sa svima......jako jednstavno,sve ostalo je demagogija i zloupotreba.
  (BLuka, 20. avgust 2018 17:27)

  # Link komentara

 5. Bakir nije od jucer u politici i zna da je politika kompromis a ne istina ili percepcija istine. Da je istina vazna odavno bi Turska stradala radi Kurda i Izrael radi Palestinaca. Ali to sto ne zeli da se konsultuje sa drugima je isto politika. Tako i sam doprinosi udaljavanju ova tri naroda i time i raspadu zelje za koju se nacelno zalaze.
  (Dragan, 20. avgust 2018 17:24)

  # Link komentara