1. Uklonjena je jedna od glavnih prepreka, covek koji bi digao glas i koji bi rekao ono sto misli, bez uvijanja. Nazalost 55% je slepo. Sve vise verujem u onu "teoriju zavere" da se izbori najlakse namestaju.
   (ernesto che, 11. avgust 2018 12:07)

  # Link komentara

 2. E moj Savo, na žalost kasno je za sve ovo. Omamljen medijima i lažima režima građani Srbije ne vide gde su ih doveli ovi gubitnici. Niko još nije objavio ko je naručilac i autor spota gde je nacrtana meta Oliveru, bar to mogu. Oni su toliko bahati da nikome ne moraju da se pravdaju i polažu račune. Zaboravili su samo na jednoga. Na Boga!
   (Lađar, 10. avgust 2018 23:17)

  # Link komentara

 3. E sada stvarno: ko je ubio Olivera Ivanovića?; ko je srušio Savamalu?;šta znači razgraničenje sa Albancima u prevodu na srpski jezik?; zašto mediji nisu slobodni i zašto kontinuirano iskrivljuju stvarnost?; ko stoji iza "Beograda na vodi"?; zašto je država pretvorena u partokratsko-kriminalnu u kojoj se na skupove stranaka vodi po 150-200 autobusa sa svih strana Srbije?; mnogo je pitanja "kume", a odgovora niđe! A, da zaboravih, ko će kupiti PKB?
  (Ludi Milojko, 10. avgust 2018 23:14)

  # Link komentara

 4. Svaka cast igumane, treba imati petlju za ovakve reci u danasnje vreme.
   (Das, 10. avgust 2018 22:28)

  # Link komentara