"Gospodine Tramp, mi nismo Severna Koreja"

London -- Komandant iranske Revolucionarne garde general major Mohamed Ali Džafari odbacio je ponudu predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore s Iranom.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. ...Portparol iranskog Ministarstva spoljnih poslova Bahram Kasemi izjavio je prethodno da je ponuda američkog predsednika Trampa da pregovara sa Teheranom u suprotnosti sa njegovim akcijama pošto je Vašington uveo sankcije Iranu i izvršio pritisak na druge zemlje da izbegavaju da posluju s Islamskom republikom...Da, to je ta politika ludila u kojoj normalan čovjek ne može funkcionisati. Tako oni od bolesnog i bully Kolintona -0 godina funkcionišu, jedno pričaju a drugo rade. Bolje rečeno, vrsta ludila koja upropasti državu sa kojom su u relaciji. Vrijeme je da neko kaže dosta takve priče. Radi i djeluj onako kako je u saglasju jedno sa drugim. Dvojni standardi Zapada!
  (prellee, 1. avgust 2018 08:46)

  # Link komentara

 2. Iran nema rakete koje mogu da dosegnu do SAD-a,a koje mogu da nose nuklearne bojeve glave.Prema nekim informacijama podzemni bunker u S.Koreji gde su se obavljala ispitivanja raketa se urušio i Kim je pristao na sastanak kako bi dobio na vremenu.Nema te pretnje niti poklona koji bi naterali Pjongjang da odustane u potpunosti od nuklearnog programa.Osim obećanja nismo videli nijedan potpisan dokument niti da je bilo šta urađeno nakon sastanka Trump-Kim.
   (trotineet, 1. avgust 2018 08:36)

  # Link komentara

 3. Pa niste gosodine DŽaferi... Severna Koreja ima nuklearne projektile a vi nemate... Velika razlika!
   (veljko, 1. avgust 2018 08:19)

  # Link komentara

 4. Sve se to radi da bi se manipulisalo cenom nafte na svetskom trzistu. Sada ce svetski izvoznici da podignu cenu nafte na konto krize u Iranu u slucaju rata nafta ce otici na rekordno visok nivo.
   (biće bolje, 1. avgust 2018 06:50)

  # Link komentara

 5. Pa neko mora Trampu da kaze da je cirkusa dosta bilo. Zivot nije TV shou.
  (Nikodije IV, 1. avgust 2018 00:09)

  # Link komentara

 6. Iranci pokazuju kako se vodi diplomatija. Tramp prvo se povuce iz nuklernog sporazuma, ne postujuci međunarodne obaveze i sada daje populisticke. Preuzete obaveze se trebaju postovati. Ali to za SAD ne vazi.
   (normalno, 31. jul 2018 23:05)

  # Link komentara

 7. I Iranci imaju svoga Milosevica. Nastavak price se zna.
  ('99, 31. jul 2018 22:52)

  # Link komentara

 8. u pravu su. šta taj pajac zamišlja. Jednostrano se povuče, kao demonstracija sile i onda misli da je uterao strah. neiskreno i licemerno. po dufoltu na strani suprotno usa
   (Tica, 31. jul 2018 22:23)

  # Link komentara

 9. Postovanje za Iran !
   (e viva montenegro, 31. jul 2018 22:19)

  # Link komentara

 10. Ako rusija ne izda Iran kako je to uradila sa egiptom i irakom onda ne moze niko mu biti jaci saveznik ali sumnjam o tome !
  (Realist, 31. jul 2018 22:18)

  # Link komentara