1. A sta to studenti u medjunarodnoj akademskoj razmeni mogu da zabrljaju pa da dobiju status Koleta?! Ovo zalaganje za olaksani vizni rezim je cista demagogija, a cinjenica da je Lipkovski izabran za prorektora vraca nas, bojim se, u vremena "necastivog na Filoloskom fakultetu", Radmila Marojevica. Slede strah, diktatura i zatvaranje.
  (marija, 31. maj 2004 18:05)

  # Link komentara

 2. Cestitam profesoru Popovicu. Mislim da je on pravi covek za Rektora i nadam se da ce raditi i u korist nas studenata, za razliku od Marije Bogdanovic koja je jedva cekala da nam oduzme sva prava koja smo imali cak i u vreme Milosevica
  (Nikola, 31. maj 2004 19:43)

  # Link komentara

 3. Cestitam profesoru Popovicu na izboru.
  Nadam se da ce se ovim izborima nesto promeniti na BU. Pre svega, mislim na odnos prema studentima i njihovim organizacijama.
  (Zoran Jovanovic, 31. maj 2004 21:12)

  # Link komentara

 4. Sve cestitke i slava profesoru Popovicu, mada sam licno navijao za Bogdana Djuricica...
  (Lazar Pavlovic, 1. jun 2004 03:28)

  # Link komentara

 5. Bez prejudiciranja, ali je malo bez veze da Rektor BU dolazi sa fakulteta vezanog sa vladajucom licnosti (trenutno Kostunica), cak sta vise mi je cudno da Dekani i istaknuti profesori sa PMF-a ili nekog od drugih svetski priznatih fakulteta ne dospevaju na te pozicije (ovde mislim na prave strucnjake ne one naklonjene politici/korporacijama/korupciji).
  (Dragan, 1. jun 2004 04:59)

  # Link komentara