"Hrvati nam se izvinjavaju..."

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova dobilo je veliki broj poruka od građana Hrvatske, u kojima se oni izvinjavaju za komentare fudbalera Domagoja Vide.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Vida ništa loše nije rakao. Posvetio je pobedu zemlji u kojoj je proveo deo života. Slava Ukrajini nije nikakav fašistički poklič, mante se ljudi gluposti. Šta radi van terena je njegova privatna stvar. Mogu da razumem da je to za domaćina bolna tačka i tu je Vida pogrešio što je zaboravio kod koga je u gostima ali šta FIFA ima s tim, sve se dogodilo van terena.
   (Binsr, 13. jul 2018 07:58)

  # Link komentara

 2. izvinjavaju se dok im Rusi trebaju, drugim rečima do finala. U ponedeljak će da promene ploču. Već viđeno puno puta.
   (bunjuel, 13. jul 2018 02:29)

  # Link komentara

 3. milojko, 12. jul 2018 23:25)

  Da li si svestan sta bi se desilo da je Rusija reagovala na sve te primere koje si naveo? Bolje da ne saznamo.

  Sad cu ja tebi da odgovorim kontra.
  1. NATO govorio da ce stititi Gruziju,Rusi izvrsili invaziju, NATO nije pisnuo
  2. NATO upozoravao da se ne sme napasti Ukrajina i da ce reagovati, Rusi usetali u deo Ukrajine Krim i uzeli ga, NATO opet nije smeo da pisne.
  3. Zemlje NATO (ne savez zvanicno) zapocele kampanju uklanjanja sa vlasti Basara al Asada u Siriji, pomagale opoziciji, ucestovale u ratu. Zatim Rusija ulazi u rat, preuzima kontrolu nad nebom Sirijie, pomaze Asadu da povrati teritorije, a NATO clanice ubuduce moraju da svaki put obaveste Ruse kad ce da lete i kuda u Siriji.

  Toliko o "nadmoci" NATO i koliko ti nemas pojma.
   (Mare, 13. jul 2018 02:09)

  # Link komentara

 4. Nemamo šta da se izvinjavamo. Ako ćemo da slavimo Ukrajinu to nije stvar Rusa nego naša. Slavimo i Ameriku pa šta? Dio smo NATO i Zapadnog bloka, a Rusija i Srbija su dio Istočnog bloka i tako stoje stvari danas. Ako će Rusi da "booaju" na stadionu to je isto njihovo pravo. Kao šta je moje pravo da ne želim više da kupujem u Idei, Konzumu, Mercatoru koji su sada pretežito ruski. Zapravo Rusima ne smeta ni Vida ni Ukrajina, nego najviše boli šta ih je sa SP izbacila mala Hrvatska koja je u finalu i s time se ne mogu da pomire. Kao uostalom i neki na Balkanu...
  (Xpbat, 13. jul 2018 00:24)

  # Link komentara

 5. @milojko
  Kao što je i NATO treptao okicama dok su Ruje uzimalr Krim.
   (The Advocate, 13. jul 2018 00:02)

  # Link komentara

 6. Mda, spontano salju izvinjenje i cekaju u redovima, opa ko da je Staljin pisao. Brate ne kapirate uopste sta znaci Nato, Estonija moze da se sprda sa vama a vi samo da trepcete, Turci vam ubiju dva pilota a vi preteci pitate jel treba neko oruzje a sad uzeli da smarate Hrvate jer su vas prozvali za okupaciju Ukrajine al nemate sta da kazete jer su Nato. I sve sto su rekli je tacno, sledeci put nemojte da anektirate teritoriju susedima pa vas ni oni nece ismevati.
  (milojko, 12. jul 2018 23:25)

  # Link komentara

 7. Jučer i Rusi skandirali Hrvatima a zvišzanje Vidi je prestalo negdje u drugom poluvremenu.
  (Vitez, 12. jul 2018 21:50)

  # Link komentara

 8. Ja sam Hrvat i bilo me je sram kako je taj i taj bio tupav i nekulturan prema svome domacinu!No,jucer se sam ispricao ruskom narodu na nekoj njihovoj TV,ne znam zasto se to ne objavi,nego isprika nekakvih xy Hrvata.
  (Marko, 12. jul 2018 21:34)

  # Link komentara