1. Obavezni vojni rok bi bio dobar radi zdravstvene kontrole mladih..
  (Olivera, 1. jul 2018 12:04)

  # Link komentara

 2. Bilo bi jako dobro da Srbija opet uvede obavezni vojni rok.
  (Dexy, 30. jun 2018 22:04)

  A zasto?
  Vojni rok nije ukinut, ukinuta je samo obaveza sluzenja vojnog roka, tako da je sada sluzenje vojnog roka na dobrovoljnoj bazi, ko zeli moze da sluzi a ko ne zeli ne mora.
  Drugo, mi nemamo uslova za izdrzavanje tolikog broja vojnika na obaveznom sluzenju vojnog roka....bar ne iole pristojnih uslova. Kasarne se raspadaju....a treba i obuci i nahraniti tolike vojnike.
  E sada, ako mislite da je vojni rok dobra vaspitna mera razularenoj omladini.....e resenje tog problema treba traziti na drugoj strani...nije ga vaspitala porodica, nisu ga vaspitale obrazovne ustanove..sa TV-a ga trujes bahatim zivotom starleta i krimosa i gle cuda...sada ce vojska da ga vaspitava.
  Ako je pak drzava dosla do zakljucka da ne moze da priusti profesionalnu vojsku pa bi da se vrati na narodnu armiju....e to je othranjivanje cistog topovskog mesa jer juris pesadija u slucaju bilo kakvog rata vise nema nikakvu ulogu...odnosno brojnost bez savremenog oruzja i sistema nista ne vredi. Onda bolje da placamo uslugu zastite necije tudje profesionalne vojske.
  I zato jos jednom pitam....za koji vrag vracati obavezno sluzenje vojnog roka?
   (Bane, 1. jul 2018 08:11)

  # Link komentara

 3. Kaže čak 11 hiljada od 2011. To je 1500 godišnje, jedan manji okrug kada bi vojska bila obavezna. Drugo, ako su svi toliko za obaveznu vojsku, zašto ne idu dobrovoljno? "Evo odmah bih išao samo da moram, ovako me mrzi"
   (..., 1. jul 2018 03:57)

  # Link komentara

 4. Ovo nisu novine nego gomila lupetanja punih teorija zavere i drugih budalaština kojima se truje ovaj naš već izluđeni narod!
  PS.Malo u stilu tih "novina":sva ta žuta štampa je deo orkestriranog plaćeničkog specijalnog rata za izluđivanje širokih narodnih masa.
   (Prc Milojko, 1. jul 2018 00:41)

  # Link komentara

 5. @Dexy
  Nikome niko ne brani da ode dobrovoljno u vojsku i protraći par meseci života.

  Ti idi slobodno, a ja bih se potrudio.da mi dete nikada ne izgubi ni dan slobode i života kao što sam ja izgubio bespotrebno, a da ne prilčam o hiljadama što su devedesetih izgubili živote zbog političara, tajkuna i ratnih zločinaca.
   (Kaboom, 30. jun 2018 23:33)

  # Link komentara

 6. Hvala na pregledima. Taman da ne kupim nijedne novine.
   (Skipper, 30. jun 2018 22:16)

  # Link komentara

 7. Bilo bi jako dobro da Srbija opet uvede obavezni vojni rok.
  (Dexy, 30. jun 2018 22:04)

  # Link komentara