1. Vlasnik sam kuce u Morinju, godinama idem tamo i potpisujem sve sto je Maks rekao. Putevi su izuzetno klizavi i zbog veceg procenta kamena u odnosu na bitumen u asfaltu. Kada padne jos i blaga kisica, pretvaraju se u staklo.
   (Boki, 30. jun 2018 11:59)

  # Link komentara

 2. @Maks
  Druze ja svako leto letujem u Risnu, imam kucu, deonicu pored manastira pred risnom koriste lokalni momci koji probaju svoje mocne masine, jureci tom deonicom iznad 150 na sat!!!
  I kako da budes oprezan to je jednostavno ruski rulet, mozes da pazis koliko hoces ali ako ti doleti takav projektil gotovo je.
  Pa ja se od njih plasim cak i u vodi i nikad ne okrecem ledja magistrali!
  (Fury road, 30. jun 2018 11:56)

  # Link komentara

 3. Kao neko ko prakticno zivi na primorju,u Boki,tacnije u Risnu,fantasticno poznajem lokalne puteve i sve problematicne tacke na magistrali.
  Magistrala je na deonicama od Veriga,pa sve do Kotora,jedan od najopasnijih puteva koji postoje u ovom delu sveta.
  Razlog za to je sirina kolovoza,kao i neverovatno los i klizav asfalt,koji gotovo uvek mokar,zahvaljujuci ogromnim kolicinama vlage usled blizine mora.
  Posebno su zeznute deonice u Morinju,gde ljudi masovno padaju u Morinjsku reku i fudbalski teren,deonica izmedju Strpa i Risna,gde zustri vozaci slecu u more.
  Magistralom u Boki se vozi ISKLJUCIVO postovanjem saobracajnih znakova i ogranicenja,dobre gume su obaveze tokom cele godine,jer taj put ne oprasta.
  Kako ga koristim godinama,tacno znam koje su kriticne deonice i veoma pazim dok tuda prolazim,ali turisti ih ne znaju ,kao i lokalci koji ne zele da ih znaju i najvise stradaju.
  (Pobesneo Maks, 30. jun 2018 10:37)

  # Link komentara