1. @ mando

  Gresis. Kosovo se jeste infrastrukturno izgradilo i obnovilo uglavnom zbog donacija sa zapada. Ali i dalje je vrlo slabo industrijski razvijeno, omladina sa Kosova takodje odlazi na zapad.


  Generalno je Kosovo i dalje slabije razvijeno u odnosu na ostatak Srbije.
   (Kontras, 30. jun 2018 10:06)

  # Link komentara

 2. A, majke ti, gde to napreduje. Pa cak i u odnosu na Srbiju, nazaduje, i to nezadrzivo .
  (lala, 30. jun 2018 07:37)
  Očigledno, nikad nisi bio na Kosovu ili pamtiš pre 99te. Aj malo prošetaj dole pa češ da se uveriš oko napretka. Pusti novine i motivisane informacije, realnost je drugačija, mada mi u Srbiji spavamo i sanjamo tako da je teško prihvatiti buđenje.
   (mando, 30. jun 2018 09:28)

  # Link komentara

 3. Napredak Kosova? Budimo realni, država koja postoji već 20 godina u kojoj vladaju Haradinaj, Čeku i Ljimaj je propustila zlatnu šansu da ide napred. Takođe, država je skupa organizacija, potrebni su ozbiljni rukovodioci da je vode i da ona bude sto uređenija i efikasnija za potrebe građana. Zar neko zaista misli da su ova trojica to radili? Tek priča o zajednici sa Albanijom, mislite da će ova trojica tek tako da predaju vlast i kasu Kosova Tirani? Kosovo ostaje siromašna zemlja iz koje će većina stanovništva gledati kako da pobegne glavom bez obzira, nacionalizam se ne sipa u rezervoar niti stavlja hleb na sto, ta priča će proći pre ili kasnije, ljudi tamo takođe žele kvalitetan život za svoje porodice isebe. Slično kao i ovde u Srbiji, da ne spominjem da nam je predsednik čovek koji je urlao u parlamentu da ćemo streljati sto za jednog. Razlika je što imamo od ranije kakve takve institucije, bez obzira kakav je lik na vlasti dok je njima problem i da krenu da ih grade sa ovom trojicom.
  (Vlada, 30. jun 2018 08:56)

  # Link komentara

 4. ...mora da prizna nezavisnu Srbiju.
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 30. jun 2018 08:34)

  # Link komentara

 5. vidno napreduje u etničkom čišćenju, progonu, uništavanju imovine, zastrašivanju starosedeoca Srba na KiM.
  Hoće li neko objasniti tom čoveku da da je saučesnik zločina jer svesno sakriva ustinu I obmanjuje javnost..
   (Pištaljka, 30. jun 2018 08:28)

  # Link komentara

 6. Mazanje očiju, svaki izveštaj će biti isti. Tzv Kosovo će kao imati napredak, imaće ga i Srbija.... ALI normalizacija odnosa u vidu priznanja nezavisnosti tzv Kosova će uvek biti krajni cilj zapada. Nije ni čudo što su nervozni i nezadovoljni ovim statusom zamrznutog konflikta, još vrše pritisak na zemlje da ne smeju povući priznanje nezavisnosti tzv Kosova. Je l to take demokratija i međunarodno pravo o kome svi pričaju?
   (apolo, 30. jun 2018 08:15)

  # Link komentara

 7. A, majke ti, gde to napreduje. Pa cak i u odnosu na Srbiju, nazaduje, i to nezadrzivo .
   (lala, 30. jun 2018 07:37)

  # Link komentara