1. Srpski menadžeri da ostanu u Srbiji i podižu srpske institucije. Ne dozvolimo da ovakvi direktori koji znaju i imaju dar da podižu iz pepela institucije budu tretirani kao nepoželjni. Direktor Darko ima punu podršku roditelja, jer pored toga, što obezbeđuje izuzetne uslove za učenje obožava svako dete. Harizma ovod profesora nije mogla ostati u zapećku teških uslova u kojima živimo u ovoj opštini.
  (Dr Sladjan Adžić, 28. jun 2018 22:52)

  Pre svega, da kazem da se apsolutno slazem da ovaj direktor zasluzuje sve pohvale! Ovo naglasavam da ostatak moje poruke ne biste pogresno shvatili. U zemlji u kojoj zivim mnoge od stvari koje ovaj covek uvodi su vec uvedene i o ucenicima se zaista vodi racuna na nacin koji on zeli da postigne. Medjutim... u poslednje vreme se dosta prica u ovoj, vrlo naprednoj zapadno-evropskoj zemlji o padu kvaliteta obrazovanja, to se pre svega ogleda u prirodnim i tehnickim oblastima - a upravo takva znanja su trenutno najpotrebnija. U tom smislu bi ovu sliku upotpunila informacija o napretku kvaliteta obrazovanja u doticnoj skoli - npr koliko ucenika dospe do republickih takmicenja u raznim oblastima u odnosu na period od pre 10 godina itt. Mislim da direktor sa ovakvom snagom moze da postigne i ozbiljna poboljsanja u toj oblasti, ako vec nije.
  (samo da dodam, 21. septembar 2018 14:53)

  # Link komentara

 2. Srpski menadžeri da ostanu u Srbiji i podižu srpske institucije. Ne dozvolimo da ovakvi direktori koji znaju i imaju dar da podižu iz pepela institucije budu tretirani kao nepoželjni. Direktor Darko ima punu podršku roditelja, jer pored toga, što obezbeđuje izuzetne uslove za učenje obožava svako dete. Harizma ovod profesora nije mogla ostati u zapećku teških uslova u kojima živimo u ovoj opštini. Darko je prihvatio našu molbu da vodi školu i na tome mu se iskreno zahvaljujemo. Škola svake godine ima sve veći broj djaka i nastavnika. Škola ima skolski autobus, savremen boravak za decu i projekte koji podržavaju ideju ministarstva o dualnim obrazovanju. Ovaj tekst je samo deo onoga što ova škola ima. Deca ostvaruju i visoke pozicije na republickim takmicenjima. Velika podrška za Darka, sve profesore, roditelje i sve učenike i velika zahvalnost svima koji pomažu školu.
  (Dr Sladjan Adžić, 28. jun 2018 22:52)

  # Link komentara

 3. Bravo! Svaka čast učiteljima i nastavnicima, na trudu, požrtvovanju i što su se odazvali svojoj profesiji u potpunosti. Bravo što se niste predali i prepustili, vi ste uzor toj vašoj deci. Blago njima sa vama!
   (Gradski čistač, 28. jun 2018 20:18)

  # Link komentara

 4. Svaka cast
  (Zlatan, 28. jun 2018 20:15)

  # Link komentara

 5. Svaka cast za direktora i skolu.jos kad bi se prosirilo po srbiji .
  (Trazite onih 10 miliona koje nije dao fudbalerima, 28. jun 2018 20:11)

  # Link komentara

 6. Svaka čast!
   (Pera ložač, 28. jun 2018 19:49)

  # Link komentara

 7. Svaka čast!
   (Smederevo, 28. jun 2018 19:40)

  # Link komentara