1. @onako uzgred
  Ako sam dobro primetio, ni jedno od navedenih nema nikakve veze sa Austrijom. Da li vi mislite da u parlamentu Austrije treba da se vode diskusije o svim nepravdama sveta, ili diskusije o predlozima zakona Austrije? Takodje, da li mislite da reper treba da budu najlosija uredjenja i da za sve pronalazimo opravdanje u postojanju jos goreg?
  Da, Holokaust i Holodomor su najveci zlocini u istoriji, ali to ne znaci da drustvo trebq da se ugleda na njih vec da napredujemo kako se ne bi ponovili.
   (jasdf, 14. jun 2018 08:43)

  # Link komentara

 2. onako uzgred, šta Alma ima sa Pakistanom, S. Arabijom, Somalijom itd?
   (Mr. Sarkastični, 14. jun 2018 08:18)

  # Link komentara

 3. "Ona je kazala da se sve više narušava dostojanstvo parlamenta."

  Eeee, otkad smo mi s tim raskrstili...
  (Kosta, 14. jun 2018 07:58)

  # Link komentara

 4. realnost se pretapa preko fantazija, filtriranog sećanja, a civilizacija je neumoljiva. Svet u kome je tudji život igra... uskoro počinje
  (sa svim poštovanjem prema svima, 14. jun 2018 02:16)

  # Link komentara

 5. (Onako uzgred, ako nekog zanimaju istina i cinjenice ..., 13. jun 2018 23:35

  Kakve veze imaju Iran ili Saudijska Arabija s bilo cim? Odnosno, otkud njih dovede u kontekst s bilo cim? Vjerovatno je tacno to sto govoris, ali kakve veze Alma, Bosna, ili Austrija imaju veze s tim sto ti spominjes? Nidje veze, sto bi se kod nas reklo.
  (Uz Almu, 14. jun 2018 02:06)

  # Link komentara

 6. @Onako...

  Molim te, objasni mi samo tu tvoju obrnutu logiku i tipičnu logičku grešku koju namerno koriste desničarski političari zarad sticanja jeftinih političkih poena. Kakve veze imaju, u ovom slučaju, dotična Almira, žena, belkinja, muslimanka iz Evrope, Bosne, koja je verovatno i rođena u Austriji, ali je poreklom iz Bosne, i tamo neki Pakistanac, Somalijac i šta ti znam ko. Dotična sa takvima ima zajedničko samo religiju, a i to ima jednu veliku začkoljicu, o kojoj ne bih pisao sada (iako se kao budući pravnik jako zanimam za šerijatsko pravo), pošto Islam ima 4 različite pravne škole koje su podeljene po teritorijalnom principu, i svi ti koje si naveo, spadaju u različite. Isto bi bilo, ako bi se vodili tvojom “logikom”, kao kada bi tebe neki crnac iz tako napao i pitao zašto ste vi belci ugnjetavali crnce od pamtiveka(?!). Nije Almira dužna da odgovara i ispravlja tuđe krive Drine drugih naroda i kultura. Sva ta pitanja koja si uputio dotičnoj možeš fino poslati putem mejla Vladama i ministarstvima zemalja koje si pomenuo...
  (Rđavom kupcu i dlaka smeta, 14. jun 2018 01:08)

  # Link komentara

 7. SRS i SNS imaju potpisan sporazum o međusobnoj saradnji sa FPO. Našle krpe zakrpu, bilo kuda, radikali svuda...
  (Rđavom kupcu i dlaka smeta, 14. jun 2018 00:51)

  # Link komentara

 8. (Onako uzgred, ako nekog zanimaju istina i cinjenice ..., 13. jun 2018 23:35)

  Grau Alma je rodjena u BiH. Kakve veze ima ona sa muslimanima u SA, Pakistanu, Somaliji? Ako su iste vjere ne znaci da dijele iste stavove i misljenja kaoo i svi ostali muslimani... pomijesali ste zabe i avione i pri tome promasili poentu...
  (mediokritet koji se ne pravi pametan, 14. jun 2018 00:50)

  # Link komentara

 9. Sta bi tek austrijski poslanici rekli da mogu da cuju "diskusije" u majinoj skupstini.
  (dendi, 13. jun 2018 23:40)

  # Link komentara

 10. Politicka korektnost ce nas unazaditi. Svaka rec dobije rep.
  (BigZ, 13. jun 2018 23:36)

  # Link komentara

 11. Alma, a da li je seksisticko kada iracanin siluje i ubije nemicu? Kada moja zena ne moze da nosi mini suknju u SA?
  Da li je ksenofobicno sto u SA ima saobracajni znak za muslimane, a drugi za nemuslimane? Kada u Pakistanu po Ustavu nemusliman ne moze da bude ni predsednik ni premijer?

  Da li je seksisticko kada devojcicama u Somaliji rade genitalnu mutilaciju? A kesnofobicno kad hriscane ubijaju po Bangladesu samo jer su hriscani? Ateistima prete smrcu?

  Ili ste Vi selektivno osetljivi sa stostruko razlicitim kriterijumima?
  (Onako uzgred, ako nekog zanimaju istina i cinjenice ..., 13. jun 2018 23:35)

  # Link komentara