"Kvinta poručila Prištini: Još nije vreme"

Priština -- Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da su zemlje Kvinte savetovale da Kosovo za sada ne aplicira u članstvo u Saveta Evrope.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @alban

  "Historiske veze" Hahahahhaahahahahahahaha. 99.9% Amerikanaca nema pojma ko ste i gde ste. Nikakve "historiske" veze nema izmedju Albanaca i Amerike, Niste bili saveznci nikada, do pre koju deceniju ste bili kinesko-ruska prcevina, tako da o cemu ti pricas? To sto recidivi Klinton administracije americke administracije podrzavaju vas primitivni naci projekat ne predstavlja "historiske" veze. Jugoslavija je bila priznata od mnogo vise drzava, clanica UN-a, ozbiljna drzava pa je vise nema kada su se promenili interesi u svetu, a ti fantaziras da ce ta tvoja ilegalna tvorevina, nesposobna i izdrzavana i totalno NEBITNA da opstane za sva vremena i da SAD, Francuska ili V. BRtanija ako im se sutra promene prioriteti i nteresi nece nikada povuci prizananja? HAHhahahahaahahaha. Seti se II svetskog rata kada je jedna od najvecih tadasnjih svetskih sila, nacisticka Nemacka pomogla u otcepljenju Kosova od Srbije i sta se desilo? Dobro, razumemo da vam decenijama ispiraju mozak velikoalbanskom mitomanijom i da ste umislili da ste svetski faktor ali ipak...
  (na cemu si aljbanski patriljoto?, 14. jun 2018 06:38)

  # Link komentara

 2. (alban, 13. jun 2018 22:41)
  Sasvim ti je jasno da dok god vas ne prizna Srbija (a to se nikada nece desiti) vi stvarno, nikada necete biti drzava. Na stranu mog misljenja da ste nas, prisiln8m ocepljenjem, u stvari spasili upliva vase kulture i uticaja, Kosovo (kao i vecina tvorevina nastalih posle SFRJ) predstavlja eksperiment pravljenja drzave koja to nije sa razlikom tom sto su ostale međunarodno priznate a Kosovo, na vasu veliku zalost, to nikada nece biti. Pozz
   (fabrika_metalnih_proizvoda, 14. jun 2018 06:26)

  # Link komentara

 3. Bolje da vidimo kakvu autonomiju možete da dobijete u okviru Srbije, da ne trošite vreme džabe. Nezavisni nikada nećete biti, a okupatora ćemo nekada isterati.
   (Dragana, 14. jun 2018 01:58)

  # Link komentara

 4. alban, 13. jun 2018 22:41

  Ti treba da znas da je vecina tih zemalja, a pogotovo Japan priznalo Kosovo i Metohiju zarad dobrih odnosa sa USA, a ne zato sto planiraju da sa vama prave neke velike projekte ili ulazu u takozvanu drzavu sa zvezdicom koja ima preko 60% stanovnistva samo sa osnovnom skolom i to Albanskom. Ovo je cetvrti put da Kosovo i metohija proglasavaju nekakvu nezavisnost. Ono sto ja zelim je da se ovaj put ne zavrsi novim krvoprolicem u koji vas guraju vasi veliki mislioci i sanjari Velike Albanije. Pamet u glavu i zelim ti sve najbolje.. iskreno.
  (Jole, 14. jun 2018 01:02)

  # Link komentara

 5. Alban: a kakva je to istorijska veza između Albanaca i Amerikanaca? Jel postoji neki dokaz?
   (istina, 14. jun 2018 00:35)

  # Link komentara

 6. Dunster

  Vrlo si smesan covece. Trump ne odlucuje u odnosima Albanaca i Amerikanaca. Veza izmedju Albanaca i Amerikanaca je historiska i tu se Trump nista ne pita i to nemoze promeniti nijedan americki predsednik i da hoce. A sto se tice da nas niko nepriznaje, pogledaj malo oko sebe, sve zemlje Evrope i to najmocnije su nas priznale da ne pricam o Kanadi Japanu i drugih zemalja po svetu. Samo jedno je dovoljno a to je da su nas priznale Amerika, Nemacka, Svajcarska, Engleska, Francuska i Italija i vise nego dovoljno.
  (alban, 13. jun 2018 22:41)

  # Link komentara

 7. Nećete vi nigde više aplicirati. Samo da Tramp razjuri još par vaših lobista u Americi. Bićete propao projekat koga još jedino Merkelova podržava i niko, ama baš niko više.
   (Dunster, 13. jun 2018 22:04)

  # Link komentara

 8. Opa! Problemi jel?
   (hm, 13. jun 2018 21:56)

  # Link komentara

 9. Naravno, prvo nas precednik treba da ih prizna.
  (BigZ, 13. jun 2018 21:44)

  # Link komentara