Četvrtak, 31.05.2018.

10:03

Mladić koji je nokautirao starca priveden / VIDEO

Uhapšen mladić koji je na snimku, podeljenom preko društvenih mreža, udario starijeg muškarca na biciklu u Staroj Pazovi.

Izvor: B92

Mladiæ koji je nokautirao starca priveden / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

milojko

pre 5 godina

Čiča je u intervjuu novinarima rekao da je popio "samo dva-tri piva"! Opet je bio do pola go. Ne branim nasilje - momka na sud, čiču u azil. Imam godina preko 70. I vozim bicikl.

Laki

pre 5 godina

Ovako, da se razumemo, kakav god da je ovaj lik, napravio je glupost i treba biti najstroze kaznjen. Ovo je pokusaj ubistva.
E sad, posto vidim da ovde ima pregrst moralista, imam par pitanja.
Prvo, ko ce i na koji nacin stati na put matorim pedofilima, pijandurama koje seksualno maltretiraju zene i decu na ulici, u javnom prevozu...?
Ili recimo, da ova devojka nije bila uplasena, vec da je ona udarila pijanog starca koji je maltretira, da li bi Vasi komentari bili u fazonu da treba da nadje sebi ravnog? Naravno da ne, ona bi bila heroj, kraljica, a deda matora pijana drtina. Da li je onda to poruka za sve devojke koje nemaju hrabrosti da se suprostave da ne zovu pomoc i cekaju da im neko naudi? I samo bez price o policiji, jer oni da rade svoj posao ovoga ne bi ni bilo, pogotovu pijani starac ne bi bio u saobracaju, a nasilnik na slobodi. I jos samo jedna stvar, zanima me Vasa reakcija na situaciju da Vas zove cerka, zena ili majka i place jer je neko maltretira? Toliko.

Јабучило

pre 5 godina

На озбиљну робију. Могао је бре да убије човека, вишеструко слабијег, из баналног разлога. Довољно би било да је подвикнуо чичи, под условом да је чича заиста вређао.

momo

pre 5 godina

uzas i katastrofa!!! sigurna sam da su izmislili pricu da je deda nju vredjao da bi pokusao bar na neki nacin da opravda ovaj monstruozni napad. Sram vas bilo oboje!!! Sram bilo i sve vas ostale koji pravdate ovaj gnusan cin, bez obzira koji je razlog napada!!!!! za sve postoji resenje, bez upotrebe agresije!

Mare

pre 5 godina

@ miki
Pa decko je dosao kolima, devojka je isla pesaka a covek na biciklu. Tek posle je devojka usla u auto kad je dosao momak po nju. Sta ti tu nije jasno? Ona je setala star covek vozio bicilklo iza nje i dobacivao.

miki

pre 5 godina

@Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku..

Kako je mogao da napada i zlostavlja devojku u kolima u pokretu sa bicikla. Daj saberi se malo...

decko koji obecava

pre 5 godina

policija je delo okvalifikovala kao prekrsaj!!!
cim nije krivicno znaci poznat je je policiji tj poznati tata ili mama ce izgladiti stvar junacini.

bitno je da je sklonio bicikli. sto je coveka ostavio na putu (bez pruzanja pomoci sam taj cin je krivican) da ga zgaze nema veze.

posle privodjenja pusten. posle sudjenja bice- oslobodjen.

posto se vec naglasava da ima psihicke smetnje ( radi olaksavajuce okolnosti) kako je dobio dozvolu? ako je vec ima treba mu je iz istih razloga oduzeti.

Miloš

pre 5 godina

Ovo je lakmus papir za proveravanje funkcionalnosti države. Država je, naime, upravo po tome država što monopolizira fizička sredstva prisile, to jest nasilje generalno. Izvesni državni službenik ( policajac, vojnik...) ima pravo da nad nekim upotrebi fizičku silu ali samo u zakonski jasno propisanim okolnostima i uslovima. Za sve druge upotreba bilo kakvih oblika fizičkog nasilja je apsolutno zabranjena i predstavlja prekršaj ili kazneno delo (ovisno o posledicama), bez obzira na to šta je izazvalo nasilnika na njegov čin: provokacije, afekt, emocionalna nestabilnost ili nešto slično mogu biti eventualno olakotne okolnosti, ali nikako opravdanje, tj. ukoliko je utvrđen čin nasilja, nasilnik je kriv automatizmom. Ukoliko država nije u stanju monopolizirati sredstva prisile, odnosno jasno i nedvosmisleno zakonski propisanim kaznama sankcionisati prekršioce, ona nema potrebe sebe nazivati državom.

Duka

pre 5 godina

Pretukao coveka od 70 godina.. treba ga poslati u zatvor da oseti malo “zivot” pa neka posle toga glumi “momcinu”.. decko je budala

mrmlj

pre 5 godina

@(gradjanka, 31. maj 2018 11:33)
bez ikakvog pokusaja da branim ovog bilmeza, ali odavno nije slucaj da se samo vlasnici "besnih" automobila bahate, sto po putu sto van njega.

Buki

pre 5 godina

Pa sto ako je starac nesto i dobacijo zar ga za to treba prebiti brutalno.Imao sam slucaj pre par meseci kroz prozor svoje kuce vidim coveka kako stoji cetveronoske na ulici izadjem da vidim dali mu je pozlilo vidim da je stariji kad sam mu prisao vidim da je pijan i neda da mu pomognem i pocinje da me vredja od makje moje pa sve redom i sta ja da radim da idem da tucem dedu malo sam mu pomogao da sede na obalu i odmakao se od njega,danas ljudi malo preteruju pa uvek je bilo dobacivanja za zenama zvizduci i neka neprijatna rec,to se desava ovaj starac verovatno i jeste nesto rekao verovatno je bio pripit pa zar ga za to treba prebiti ovako.

...

pre 5 godina

Sve do poslednjeg dela snimka sam bio u fazonu, kakav kreten. Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku koja je sa njim, zamislio sam se i sam kako bih reagovao da neko to uradi mojoj sestri, majci ili devojci, bojim se isto kao i ovaj momak.

Zadružne mere za stare ljude

pre 5 godina

Najbolji su ovi što kažu da je starcu trebalo udariti jedan- dva-tri "vaspitna šamara", u zavisnosti kako je mlada džogerka opisala slučaj, a dobri su i ovi što ove vaspitne mere objavljuju a cenzurišu moje zgražavanje nad polupismenim i necivilizovanim "zadrugarima".

Ognjen

pre 5 godina

Jaka faca, nema šta! Nokautirao starca koji je držao biciklo. Za ovakve samo prinudni teški rad da kopa mesecima i da plati čoveku lečenje i odštetu.

mile

pre 5 godina

ako je starac stvarno vredjao devojku, mogo bi da razumem 1-2 šamara..ili ti ćuske sto bi rekli.. mada i to je mnogo, s obzirom na godine starca.. kazu da je starac psihijatr.slucaj..ali opet ponasanje momka je za svaku osudu..tj sankciju..
sutra ce taj opet isprebijati nekog.. sto ga je popreko pogledao..ili pretekao u vožnji..

srecom je starac preziveo, s obzirom na godine.. a da je umro.. ne bi mi zao nasilnika da istrune u zatvoru..

realno

pre 5 godina

"Privedeni mladić se branio rečima da mu je žao"
Da smo pravna država, bilo bi mu i te kako žao. Ovaj model ponašanja, tipičan za današnji vrednosni sistem koji se promoviše po medijima, rijalitijima, bitanga/huligan i devojka opčinjena moćima "žestokog" momka, je dijagnoza čitavog društva. Alarm je odavno uključen za urgentno ozdravljenje Srbije, koje neće biti lako ni brzo. Ako bude.

mufljuz

pre 5 godina

E sada ovome M.S., zvanom "afekt" 48-casovni pritvor po hitnom postupku preinaciti u 180 dana PRINUDNOG RADA u Padinskoj Skeli kako bi mu kicma pukla od zemljanih radova, a ne da se izlezava u zatvoru. Potom odrediti odstetu koju treba da plati ovom coveku koga je nokautirao. Hajde, pravna drzavo da te vidim!

gost_komentator

pre 5 godina

Polovni BMW, kockoglavi subinteligent humanoidnog obličja, nasilje nad slabijim. Kladim se u godišnji prihod da je njegova "djevojka" sličnog mentalnog "kalibra", praznoglava plastičara.

Stereotip koji više nije stereotip, jer je previše puta činjenično dokazan u stvarnom životu.

Goran

pre 5 godina

Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 31. maj 2018 10:16)

Opa, uvredjeni bmw-ovac, mogao bi da se zapitas zbog cega je to tako u Srbiji, i zasto se siledzije najvise vezuju za ovaj brend kola ;)

Predrasude ili ne, definitivno ima mnogo istine ;)

Show

pre 5 godina

U USA bi odmah dedu spopadali advokati za % naknade koju mogu da obezbede od ovog nasilnika.

Epilog bi bio da uskoro deda vozi BMW a ova junacina bicikl....

pravnik

pre 5 godina

Njegova priča je vrlo šuplja, a čak i da je bilo tako, svakako je ovaj nasilnik prekršio bar 3 Zakona. S obzirom na godine povređenog, na činjenicu da nasilnik ima preko 110kg, 27 godina i u punom je naponu snage, a oštećeni ima skoro 74, godine, duplo manje kilograma i oronulog je stanja, tužilac ovo može da okarakteriše i kao pokušaj ubistva.

Mister Vo

pre 5 godina

Izgleda da niste videli snimak. Udario ga je dvaput, cica je od prvog pao u nesvest a pao bi i od drugog da je bio pri svesti jer su udarci bili bar jednake jacine . I naravno da ima veze sta vozi...

Don Giovanni

pre 5 godina

Wow, koja junačina!

Deda je bar 15 cm niži, 25 kila lakši i 35 godina stariji, a ovaj dum! - nokaut, i to iz vrlo teškog i rizičnog položaja, dok je deda držao ruke na guvernalu! To ne može svako! Ma, vidi se - majstor! Valjda zato i vozi BMW...

Ali posle s velikom pažnjom sklanja bicikl, da slučajno nešto ne polomi!

Naravno, da je na biciklu bio neko njegovog gabarita, godina i kategorije, uradio bi isto. Ili možda ne bi?

Baš me zanima šta će sad uraditi ta njegova devojka, koju tako požrtvovano brani od "uvreda". Da ima barem gram mozga, momentalno bi šutnula tog psihopatu jer taj očigledno nije u stanju da se kontroliše i u budućem suživotu s njim ona bi vrlo često bila "obrađivana" na ovaj način!

no

pre 5 godina

U afektu otišao od kuće da nađe starca i da ga isprebija. Verovatno će i srpsko sudstvo to da prihvati. Uslovna od 3 meseca mu ne gine, pa da vidimo da l' će smeti tamo do septembra da nekog nokautira.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik... 
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.
Kulturo eve me, 31. maj 2018 10:56

Ovako će sutra i ona da dobije , kad ga bude iznervirala...

Brkajlo

pre 5 godina

Veliki heroj i borac, čoveka koji drži korman da ne bi pao i 3x starijeg direktno u bradu pa još i šljagu za svaki slučaj... Znamo kakvi znaju biti biciklisti ali takođe znamo kakvi tek mogu biti vozači BMW-a.
Samo adekvatna kazna će dovesti do povećanja svesti o mogućim posledicama te samim time smanjivanjem reakcije u afektu!

Gojko

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"


Ako ti misliš da u ovoj državi ne postoji jasna korelacija između marke automobila i džukačkog ponašanja, onda mi ne živimo u istoj realnosti.

gradjanka

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"

Bitno je sta vozi, jer da vozi manje vredna kola , ne bi se tako ni ponasao, pa ne bi moglo ni da se pise. Likovima sa besnim kolima ,ona ulivaju osecaj nadmocnosti, nazalost, pa se tako i ponasaju ,kada im fali osnovno vaspitanje i kultura.

expert

pre 5 godina

"bukvalno ga nokautira nekoliko puta"

Nokautirati znači poslati nekoga na zemlju tako da se ne digne dok mu odbrojiš do 10, i tu je kraj borbe, tako da je nemoguće da ga je nokautirao nekoliko puta. Možda ga je nokdaunovao, ali i to sumnjam da je za kratko vreme moguće više puta da ga ovaj obori, a on se digne i nastavi borbu.

Kulturo eve me

pre 5 godina

Uh druže koliko krivičnih dela si priznao samo u izjavi...
Ako se izvučeš sa 6 - 12 meseci zatvora... dakle priznao si da ti stariji bespomoćni čovek ništa nije uradio, niti te na bilo koji način ugrožavao, ti si nasilničkim ponašanjem u saobraćaju (obzirom da ste obojica učesnici u saobraćaju) ničim izazvan napravio ozbiljan incident, i naneo teške telesne povrede (moli boga da nema neke frakture). Oosoba u afektu ne proverava da li žrtva diše, i ne uklanja tragove svog zločina. Vređao ti devojku, šta to znači...baš me zanima snimak kako ga je pretekla i zbog čega li je deka od 73 godine imao razlog da vređa bespomoćnu devojku koja vozi ovaj BMW. Hvala bogu na društvenim mrežama koje pomažu da se ovakvi kukavički postupci objave i prošire, pa da se pogledamo u oči i kažemo ko smo i šta smo. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik...
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.

Gojko

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"


Ako ti misliš da u ovoj državi ne postoji jasna korelacija između marke automobila i džukačkog ponašanja, onda mi ne živimo u istoj realnosti.

Show

pre 5 godina

U USA bi odmah dedu spopadali advokati za % naknade koju mogu da obezbede od ovog nasilnika.

Epilog bi bio da uskoro deda vozi BMW a ova junacina bicikl....

Kulturo eve me

pre 5 godina

Uh druže koliko krivičnih dela si priznao samo u izjavi...
Ako se izvučeš sa 6 - 12 meseci zatvora... dakle priznao si da ti stariji bespomoćni čovek ništa nije uradio, niti te na bilo koji način ugrožavao, ti si nasilničkim ponašanjem u saobraćaju (obzirom da ste obojica učesnici u saobraćaju) ničim izazvan napravio ozbiljan incident, i naneo teške telesne povrede (moli boga da nema neke frakture). Oosoba u afektu ne proverava da li žrtva diše, i ne uklanja tragove svog zločina. Vređao ti devojku, šta to znači...baš me zanima snimak kako ga je pretekla i zbog čega li je deka od 73 godine imao razlog da vređa bespomoćnu devojku koja vozi ovaj BMW. Hvala bogu na društvenim mrežama koje pomažu da se ovakvi kukavički postupci objave i prošire, pa da se pogledamo u oči i kažemo ko smo i šta smo. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik...
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik... 
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.
Kulturo eve me, 31. maj 2018 10:56

Ovako će sutra i ona da dobije , kad ga bude iznervirala...

Goran

pre 5 godina

Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 31. maj 2018 10:16)

Opa, uvredjeni bmw-ovac, mogao bi da se zapitas zbog cega je to tako u Srbiji, i zasto se siledzije najvise vezuju za ovaj brend kola ;)

Predrasude ili ne, definitivno ima mnogo istine ;)

gost_komentator

pre 5 godina

Polovni BMW, kockoglavi subinteligent humanoidnog obličja, nasilje nad slabijim. Kladim se u godišnji prihod da je njegova "djevojka" sličnog mentalnog "kalibra", praznoglava plastičara.

Stereotip koji više nije stereotip, jer je previše puta činjenično dokazan u stvarnom životu.

pravnik

pre 5 godina

Njegova priča je vrlo šuplja, a čak i da je bilo tako, svakako je ovaj nasilnik prekršio bar 3 Zakona. S obzirom na godine povređenog, na činjenicu da nasilnik ima preko 110kg, 27 godina i u punom je naponu snage, a oštećeni ima skoro 74, godine, duplo manje kilograma i oronulog je stanja, tužilac ovo može da okarakteriše i kao pokušaj ubistva.

gradjanka

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"

Bitno je sta vozi, jer da vozi manje vredna kola , ne bi se tako ni ponasao, pa ne bi moglo ni da se pise. Likovima sa besnim kolima ,ona ulivaju osecaj nadmocnosti, nazalost, pa se tako i ponasaju ,kada im fali osnovno vaspitanje i kultura.

Don Giovanni

pre 5 godina

Wow, koja junačina!

Deda je bar 15 cm niži, 25 kila lakši i 35 godina stariji, a ovaj dum! - nokaut, i to iz vrlo teškog i rizičnog položaja, dok je deda držao ruke na guvernalu! To ne može svako! Ma, vidi se - majstor! Valjda zato i vozi BMW...

Ali posle s velikom pažnjom sklanja bicikl, da slučajno nešto ne polomi!

Naravno, da je na biciklu bio neko njegovog gabarita, godina i kategorije, uradio bi isto. Ili možda ne bi?

Baš me zanima šta će sad uraditi ta njegova devojka, koju tako požrtvovano brani od "uvreda". Da ima barem gram mozga, momentalno bi šutnula tog psihopatu jer taj očigledno nije u stanju da se kontroliše i u budućem suživotu s njim ona bi vrlo često bila "obrađivana" na ovaj način!

no

pre 5 godina

U afektu otišao od kuće da nađe starca i da ga isprebija. Verovatno će i srpsko sudstvo to da prihvati. Uslovna od 3 meseca mu ne gine, pa da vidimo da l' će smeti tamo do septembra da nekog nokautira.

mufljuz

pre 5 godina

E sada ovome M.S., zvanom "afekt" 48-casovni pritvor po hitnom postupku preinaciti u 180 dana PRINUDNOG RADA u Padinskoj Skeli kako bi mu kicma pukla od zemljanih radova, a ne da se izlezava u zatvoru. Potom odrediti odstetu koju treba da plati ovom coveku koga je nokautirao. Hajde, pravna drzavo da te vidim!

Mister Vo

pre 5 godina

Izgleda da niste videli snimak. Udario ga je dvaput, cica je od prvog pao u nesvest a pao bi i od drugog da je bio pri svesti jer su udarci bili bar jednake jacine . I naravno da ima veze sta vozi...

realno

pre 5 godina

"Privedeni mladić se branio rečima da mu je žao"
Da smo pravna država, bilo bi mu i te kako žao. Ovaj model ponašanja, tipičan za današnji vrednosni sistem koji se promoviše po medijima, rijalitijima, bitanga/huligan i devojka opčinjena moćima "žestokog" momka, je dijagnoza čitavog društva. Alarm je odavno uključen za urgentno ozdravljenje Srbije, koje neće biti lako ni brzo. Ako bude.

Brkajlo

pre 5 godina

Veliki heroj i borac, čoveka koji drži korman da ne bi pao i 3x starijeg direktno u bradu pa još i šljagu za svaki slučaj... Znamo kakvi znaju biti biciklisti ali takođe znamo kakvi tek mogu biti vozači BMW-a.
Samo adekvatna kazna će dovesti do povećanja svesti o mogućim posledicama te samim time smanjivanjem reakcije u afektu!

Ognjen

pre 5 godina

Jaka faca, nema šta! Nokautirao starca koji je držao biciklo. Za ovakve samo prinudni teški rad da kopa mesecima i da plati čoveku lečenje i odštetu.

mile

pre 5 godina

ako je starac stvarno vredjao devojku, mogo bi da razumem 1-2 šamara..ili ti ćuske sto bi rekli.. mada i to je mnogo, s obzirom na godine starca.. kazu da je starac psihijatr.slucaj..ali opet ponasanje momka je za svaku osudu..tj sankciju..
sutra ce taj opet isprebijati nekog.. sto ga je popreko pogledao..ili pretekao u vožnji..

srecom je starac preziveo, s obzirom na godine.. a da je umro.. ne bi mi zao nasilnika da istrune u zatvoru..

Zadružne mere za stare ljude

pre 5 godina

Najbolji su ovi što kažu da je starcu trebalo udariti jedan- dva-tri "vaspitna šamara", u zavisnosti kako je mlada džogerka opisala slučaj, a dobri su i ovi što ove vaspitne mere objavljuju a cenzurišu moje zgražavanje nad polupismenim i necivilizovanim "zadrugarima".

expert

pre 5 godina

"bukvalno ga nokautira nekoliko puta"

Nokautirati znači poslati nekoga na zemlju tako da se ne digne dok mu odbrojiš do 10, i tu je kraj borbe, tako da je nemoguće da ga je nokautirao nekoliko puta. Možda ga je nokdaunovao, ali i to sumnjam da je za kratko vreme moguće više puta da ga ovaj obori, a on se digne i nastavi borbu.

Buki

pre 5 godina

Pa sto ako je starac nesto i dobacijo zar ga za to treba prebiti brutalno.Imao sam slucaj pre par meseci kroz prozor svoje kuce vidim coveka kako stoji cetveronoske na ulici izadjem da vidim dali mu je pozlilo vidim da je stariji kad sam mu prisao vidim da je pijan i neda da mu pomognem i pocinje da me vredja od makje moje pa sve redom i sta ja da radim da idem da tucem dedu malo sam mu pomogao da sede na obalu i odmakao se od njega,danas ljudi malo preteruju pa uvek je bilo dobacivanja za zenama zvizduci i neka neprijatna rec,to se desava ovaj starac verovatno i jeste nesto rekao verovatno je bio pripit pa zar ga za to treba prebiti ovako.

Miloš

pre 5 godina

Ovo je lakmus papir za proveravanje funkcionalnosti države. Država je, naime, upravo po tome država što monopolizira fizička sredstva prisile, to jest nasilje generalno. Izvesni državni službenik ( policajac, vojnik...) ima pravo da nad nekim upotrebi fizičku silu ali samo u zakonski jasno propisanim okolnostima i uslovima. Za sve druge upotreba bilo kakvih oblika fizičkog nasilja je apsolutno zabranjena i predstavlja prekršaj ili kazneno delo (ovisno o posledicama), bez obzira na to šta je izazvalo nasilnika na njegov čin: provokacije, afekt, emocionalna nestabilnost ili nešto slično mogu biti eventualno olakotne okolnosti, ali nikako opravdanje, tj. ukoliko je utvrđen čin nasilja, nasilnik je kriv automatizmom. Ukoliko država nije u stanju monopolizirati sredstva prisile, odnosno jasno i nedvosmisleno zakonski propisanim kaznama sankcionisati prekršioce, ona nema potrebe sebe nazivati državom.

Duka

pre 5 godina

Pretukao coveka od 70 godina.. treba ga poslati u zatvor da oseti malo “zivot” pa neka posle toga glumi “momcinu”.. decko je budala

decko koji obecava

pre 5 godina

policija je delo okvalifikovala kao prekrsaj!!!
cim nije krivicno znaci poznat je je policiji tj poznati tata ili mama ce izgladiti stvar junacini.

bitno je da je sklonio bicikli. sto je coveka ostavio na putu (bez pruzanja pomoci sam taj cin je krivican) da ga zgaze nema veze.

posle privodjenja pusten. posle sudjenja bice- oslobodjen.

posto se vec naglasava da ima psihicke smetnje ( radi olaksavajuce okolnosti) kako je dobio dozvolu? ako je vec ima treba mu je iz istih razloga oduzeti.

miki

pre 5 godina

@Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku..

Kako je mogao da napada i zlostavlja devojku u kolima u pokretu sa bicikla. Daj saberi se malo...

momo

pre 5 godina

uzas i katastrofa!!! sigurna sam da su izmislili pricu da je deda nju vredjao da bi pokusao bar na neki nacin da opravda ovaj monstruozni napad. Sram vas bilo oboje!!! Sram bilo i sve vas ostale koji pravdate ovaj gnusan cin, bez obzira koji je razlog napada!!!!! za sve postoji resenje, bez upotrebe agresije!

Јабучило

pre 5 godina

На озбиљну робију. Могао је бре да убије човека, вишеструко слабијег, из баналног разлога. Довољно би било да је подвикнуо чичи, под условом да је чича заиста вређао.

mrmlj

pre 5 godina

@(gradjanka, 31. maj 2018 11:33)
bez ikakvog pokusaja da branim ovog bilmeza, ali odavno nije slucaj da se samo vlasnici "besnih" automobila bahate, sto po putu sto van njega.

...

pre 5 godina

Sve do poslednjeg dela snimka sam bio u fazonu, kakav kreten. Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku koja je sa njim, zamislio sam se i sam kako bih reagovao da neko to uradi mojoj sestri, majci ili devojci, bojim se isto kao i ovaj momak.

Mare

pre 5 godina

@ miki
Pa decko je dosao kolima, devojka je isla pesaka a covek na biciklu. Tek posle je devojka usla u auto kad je dosao momak po nju. Sta ti tu nije jasno? Ona je setala star covek vozio bicilklo iza nje i dobacivao.

Laki

pre 5 godina

Ovako, da se razumemo, kakav god da je ovaj lik, napravio je glupost i treba biti najstroze kaznjen. Ovo je pokusaj ubistva.
E sad, posto vidim da ovde ima pregrst moralista, imam par pitanja.
Prvo, ko ce i na koji nacin stati na put matorim pedofilima, pijandurama koje seksualno maltretiraju zene i decu na ulici, u javnom prevozu...?
Ili recimo, da ova devojka nije bila uplasena, vec da je ona udarila pijanog starca koji je maltretira, da li bi Vasi komentari bili u fazonu da treba da nadje sebi ravnog? Naravno da ne, ona bi bila heroj, kraljica, a deda matora pijana drtina. Da li je onda to poruka za sve devojke koje nemaju hrabrosti da se suprostave da ne zovu pomoc i cekaju da im neko naudi? I samo bez price o policiji, jer oni da rade svoj posao ovoga ne bi ni bilo, pogotovu pijani starac ne bi bio u saobracaju, a nasilnik na slobodi. I jos samo jedna stvar, zanima me Vasa reakcija na situaciju da Vas zove cerka, zena ili majka i place jer je neko maltretira? Toliko.

milojko

pre 5 godina

Čiča je u intervjuu novinarima rekao da je popio "samo dva-tri piva"! Opet je bio do pola go. Ne branim nasilje - momka na sud, čiču u azil. Imam godina preko 70. I vozim bicikl.

expert

pre 5 godina

"bukvalno ga nokautira nekoliko puta"

Nokautirati znači poslati nekoga na zemlju tako da se ne digne dok mu odbrojiš do 10, i tu je kraj borbe, tako da je nemoguće da ga je nokautirao nekoliko puta. Možda ga je nokdaunovao, ali i to sumnjam da je za kratko vreme moguće više puta da ga ovaj obori, a on se digne i nastavi borbu.

...

pre 5 godina

Sve do poslednjeg dela snimka sam bio u fazonu, kakav kreten. Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku koja je sa njim, zamislio sam se i sam kako bih reagovao da neko to uradi mojoj sestri, majci ili devojci, bojim se isto kao i ovaj momak.

Mare

pre 5 godina

@ miki
Pa decko je dosao kolima, devojka je isla pesaka a covek na biciklu. Tek posle je devojka usla u auto kad je dosao momak po nju. Sta ti tu nije jasno? Ona je setala star covek vozio bicilklo iza nje i dobacivao.

mrmlj

pre 5 godina

@(gradjanka, 31. maj 2018 11:33)
bez ikakvog pokusaja da branim ovog bilmeza, ali odavno nije slucaj da se samo vlasnici "besnih" automobila bahate, sto po putu sto van njega.

Gojko

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"


Ako ti misliš da u ovoj državi ne postoji jasna korelacija između marke automobila i džukačkog ponašanja, onda mi ne živimo u istoj realnosti.

mile

pre 5 godina

ako je starac stvarno vredjao devojku, mogo bi da razumem 1-2 šamara..ili ti ćuske sto bi rekli.. mada i to je mnogo, s obzirom na godine starca.. kazu da je starac psihijatr.slucaj..ali opet ponasanje momka je za svaku osudu..tj sankciju..
sutra ce taj opet isprebijati nekog.. sto ga je popreko pogledao..ili pretekao u vožnji..

srecom je starac preziveo, s obzirom na godine.. a da je umro.. ne bi mi zao nasilnika da istrune u zatvoru..

gradjanka

pre 5 godina

"Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
(Mita, 31. maj 2018 10:16)"

Bitno je sta vozi, jer da vozi manje vredna kola , ne bi se tako ni ponasao, pa ne bi moglo ni da se pise. Likovima sa besnim kolima ,ona ulivaju osecaj nadmocnosti, nazalost, pa se tako i ponasaju ,kada im fali osnovno vaspitanje i kultura.

Kulturo eve me

pre 5 godina

Uh druže koliko krivičnih dela si priznao samo u izjavi...
Ako se izvučeš sa 6 - 12 meseci zatvora... dakle priznao si da ti stariji bespomoćni čovek ništa nije uradio, niti te na bilo koji način ugrožavao, ti si nasilničkim ponašanjem u saobraćaju (obzirom da ste obojica učesnici u saobraćaju) ničim izazvan napravio ozbiljan incident, i naneo teške telesne povrede (moli boga da nema neke frakture). Oosoba u afektu ne proverava da li žrtva diše, i ne uklanja tragove svog zločina. Vređao ti devojku, šta to znači...baš me zanima snimak kako ga je pretekla i zbog čega li je deka od 73 godine imao razlog da vređa bespomoćnu devojku koja vozi ovaj BMW. Hvala bogu na društvenim mrežama koje pomažu da se ovakvi kukavički postupci objave i prošire, pa da se pogledamo u oči i kažemo ko smo i šta smo. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik...
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.

Goran

pre 5 godina

Najbitnije je sta vozi.Jel bi ste pisali da je vozio Renoa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 31. maj 2018 10:16)

Opa, uvredjeni bmw-ovac, mogao bi da se zapitas zbog cega je to tako u Srbiji, i zasto se siledzije najvise vezuju za ovaj brend kola ;)

Predrasude ili ne, definitivno ima mnogo istine ;)

pravnik

pre 5 godina

Njegova priča je vrlo šuplja, a čak i da je bilo tako, svakako je ovaj nasilnik prekršio bar 3 Zakona. S obzirom na godine povređenog, na činjenicu da nasilnik ima preko 110kg, 27 godina i u punom je naponu snage, a oštećeni ima skoro 74, godine, duplo manje kilograma i oronulog je stanja, tužilac ovo može da okarakteriše i kao pokušaj ubistva.

miki

pre 5 godina

@Ali onda kada su rekli da je covek zlostavljao i napadao devojku..

Kako je mogao da napada i zlostavlja devojku u kolima u pokretu sa bicikla. Daj saberi se malo...

Show

pre 5 godina

U USA bi odmah dedu spopadali advokati za % naknade koju mogu da obezbede od ovog nasilnika.

Epilog bi bio da uskoro deda vozi BMW a ova junacina bicikl....

mufljuz

pre 5 godina

E sada ovome M.S., zvanom "afekt" 48-casovni pritvor po hitnom postupku preinaciti u 180 dana PRINUDNOG RADA u Padinskoj Skeli kako bi mu kicma pukla od zemljanih radova, a ne da se izlezava u zatvoru. Potom odrediti odstetu koju treba da plati ovom coveku koga je nokautirao. Hajde, pravna drzavo da te vidim!

gost_komentator

pre 5 godina

Polovni BMW, kockoglavi subinteligent humanoidnog obličja, nasilje nad slabijim. Kladim se u godišnji prihod da je njegova "djevojka" sličnog mentalnog "kalibra", praznoglava plastičara.

Stereotip koji više nije stereotip, jer je previše puta činjenično dokazan u stvarnom životu.

Nemi posmatrač

pre 5 godina

. Alal vera i devojci koja je sve gledala, sela u auto i otišla bez griže savesti...stvoreni ste jedno za drugo...objasni joj da je saučesnik... 
Znamo kakvo nam je pravosuđe, a sada da vidimo i kakvu će poruku poslati javnom mnjenju, a i deci ovog deke na bicikli.
Kulturo eve me, 31. maj 2018 10:56

Ovako će sutra i ona da dobije , kad ga bude iznervirala...

Don Giovanni

pre 5 godina

Wow, koja junačina!

Deda je bar 15 cm niži, 25 kila lakši i 35 godina stariji, a ovaj dum! - nokaut, i to iz vrlo teškog i rizičnog položaja, dok je deda držao ruke na guvernalu! To ne može svako! Ma, vidi se - majstor! Valjda zato i vozi BMW...

Ali posle s velikom pažnjom sklanja bicikl, da slučajno nešto ne polomi!

Naravno, da je na biciklu bio neko njegovog gabarita, godina i kategorije, uradio bi isto. Ili možda ne bi?

Baš me zanima šta će sad uraditi ta njegova devojka, koju tako požrtvovano brani od "uvreda". Da ima barem gram mozga, momentalno bi šutnula tog psihopatu jer taj očigledno nije u stanju da se kontroliše i u budućem suživotu s njim ona bi vrlo često bila "obrađivana" na ovaj način!

realno

pre 5 godina

"Privedeni mladić se branio rečima da mu je žao"
Da smo pravna država, bilo bi mu i te kako žao. Ovaj model ponašanja, tipičan za današnji vrednosni sistem koji se promoviše po medijima, rijalitijima, bitanga/huligan i devojka opčinjena moćima "žestokog" momka, je dijagnoza čitavog društva. Alarm je odavno uključen za urgentno ozdravljenje Srbije, koje neće biti lako ni brzo. Ako bude.

Buki

pre 5 godina

Pa sto ako je starac nesto i dobacijo zar ga za to treba prebiti brutalno.Imao sam slucaj pre par meseci kroz prozor svoje kuce vidim coveka kako stoji cetveronoske na ulici izadjem da vidim dali mu je pozlilo vidim da je stariji kad sam mu prisao vidim da je pijan i neda da mu pomognem i pocinje da me vredja od makje moje pa sve redom i sta ja da radim da idem da tucem dedu malo sam mu pomogao da sede na obalu i odmakao se od njega,danas ljudi malo preteruju pa uvek je bilo dobacivanja za zenama zvizduci i neka neprijatna rec,to se desava ovaj starac verovatno i jeste nesto rekao verovatno je bio pripit pa zar ga za to treba prebiti ovako.

momo

pre 5 godina

uzas i katastrofa!!! sigurna sam da su izmislili pricu da je deda nju vredjao da bi pokusao bar na neki nacin da opravda ovaj monstruozni napad. Sram vas bilo oboje!!! Sram bilo i sve vas ostale koji pravdate ovaj gnusan cin, bez obzira koji je razlog napada!!!!! za sve postoji resenje, bez upotrebe agresije!

Duka

pre 5 godina

Pretukao coveka od 70 godina.. treba ga poslati u zatvor da oseti malo “zivot” pa neka posle toga glumi “momcinu”.. decko je budala

Brkajlo

pre 5 godina

Veliki heroj i borac, čoveka koji drži korman da ne bi pao i 3x starijeg direktno u bradu pa još i šljagu za svaki slučaj... Znamo kakvi znaju biti biciklisti ali takođe znamo kakvi tek mogu biti vozači BMW-a.
Samo adekvatna kazna će dovesti do povećanja svesti o mogućim posledicama te samim time smanjivanjem reakcije u afektu!

Јабучило

pre 5 godina

На озбиљну робију. Могао је бре да убије човека, вишеструко слабијег, из баналног разлога. Довољно би било да је подвикнуо чичи, под условом да је чича заиста вређао.

Ognjen

pre 5 godina

Jaka faca, nema šta! Nokautirao starca koji je držao biciklo. Za ovakve samo prinudni teški rad da kopa mesecima i da plati čoveku lečenje i odštetu.

Laki

pre 5 godina

Ovako, da se razumemo, kakav god da je ovaj lik, napravio je glupost i treba biti najstroze kaznjen. Ovo je pokusaj ubistva.
E sad, posto vidim da ovde ima pregrst moralista, imam par pitanja.
Prvo, ko ce i na koji nacin stati na put matorim pedofilima, pijandurama koje seksualno maltretiraju zene i decu na ulici, u javnom prevozu...?
Ili recimo, da ova devojka nije bila uplasena, vec da je ona udarila pijanog starca koji je maltretira, da li bi Vasi komentari bili u fazonu da treba da nadje sebi ravnog? Naravno da ne, ona bi bila heroj, kraljica, a deda matora pijana drtina. Da li je onda to poruka za sve devojke koje nemaju hrabrosti da se suprostave da ne zovu pomoc i cekaju da im neko naudi? I samo bez price o policiji, jer oni da rade svoj posao ovoga ne bi ni bilo, pogotovu pijani starac ne bi bio u saobracaju, a nasilnik na slobodi. I jos samo jedna stvar, zanima me Vasa reakcija na situaciju da Vas zove cerka, zena ili majka i place jer je neko maltretira? Toliko.

no

pre 5 godina

U afektu otišao od kuće da nađe starca i da ga isprebija. Verovatno će i srpsko sudstvo to da prihvati. Uslovna od 3 meseca mu ne gine, pa da vidimo da l' će smeti tamo do septembra da nekog nokautira.

Mister Vo

pre 5 godina

Izgleda da niste videli snimak. Udario ga je dvaput, cica je od prvog pao u nesvest a pao bi i od drugog da je bio pri svesti jer su udarci bili bar jednake jacine . I naravno da ima veze sta vozi...

Zadružne mere za stare ljude

pre 5 godina

Najbolji su ovi što kažu da je starcu trebalo udariti jedan- dva-tri "vaspitna šamara", u zavisnosti kako je mlada džogerka opisala slučaj, a dobri su i ovi što ove vaspitne mere objavljuju a cenzurišu moje zgražavanje nad polupismenim i necivilizovanim "zadrugarima".

decko koji obecava

pre 5 godina

policija je delo okvalifikovala kao prekrsaj!!!
cim nije krivicno znaci poznat je je policiji tj poznati tata ili mama ce izgladiti stvar junacini.

bitno je da je sklonio bicikli. sto je coveka ostavio na putu (bez pruzanja pomoci sam taj cin je krivican) da ga zgaze nema veze.

posle privodjenja pusten. posle sudjenja bice- oslobodjen.

posto se vec naglasava da ima psihicke smetnje ( radi olaksavajuce okolnosti) kako je dobio dozvolu? ako je vec ima treba mu je iz istih razloga oduzeti.

Miloš

pre 5 godina

Ovo je lakmus papir za proveravanje funkcionalnosti države. Država je, naime, upravo po tome država što monopolizira fizička sredstva prisile, to jest nasilje generalno. Izvesni državni službenik ( policajac, vojnik...) ima pravo da nad nekim upotrebi fizičku silu ali samo u zakonski jasno propisanim okolnostima i uslovima. Za sve druge upotreba bilo kakvih oblika fizičkog nasilja je apsolutno zabranjena i predstavlja prekršaj ili kazneno delo (ovisno o posledicama), bez obzira na to šta je izazvalo nasilnika na njegov čin: provokacije, afekt, emocionalna nestabilnost ili nešto slično mogu biti eventualno olakotne okolnosti, ali nikako opravdanje, tj. ukoliko je utvrđen čin nasilja, nasilnik je kriv automatizmom. Ukoliko država nije u stanju monopolizirati sredstva prisile, odnosno jasno i nedvosmisleno zakonski propisanim kaznama sankcionisati prekršioce, ona nema potrebe sebe nazivati državom.

milojko

pre 5 godina

Čiča je u intervjuu novinarima rekao da je popio "samo dva-tri piva"! Opet je bio do pola go. Ne branim nasilje - momka na sud, čiču u azil. Imam godina preko 70. I vozim bicikl.