1. (Zlocin i kazna, 25. maj 2018 21:06)

  Gadafija i Libiju su napali Sarkozi, Ameri i Englezi, Italija je nevoljno dala svoje baze, kao najbliza clanica NATO-a, a izvukla je najdeblji kraj, tako da likujes bezveze!

  @Marko Mozda se nisam dobro izrazila, rekoh da Liga nema nista protiv stranaca koji postuju zakone, rade i uklapaju se u drustveni sistem Italije, cak imaju i Senatora, mislim da je doseljenik iz Gane, u Italiji nekih dvadesetak godina!
  (Olga, 25. maj 2018 21:33)

  # Link komentara

 2. @Olga
  Sto ubise Gadafija???
  On je sprecavao taj haos sa migrantima, to im se sada vraca kao bumerang i ja uzivam u tome!
  (Zlocin i kazna, 25. maj 2018 21:06)

  # Link komentara

 3. @Olga u pravu si mada mene lično Liga ne inspiriše jer apsolutno nikakve argumente nisu imali u predizbornoj kampanji, mnogo više morala unose Pet zvezdica. Nisu svi ekonomski stranci tako da je pogrešno oterati ih a priori, sa takvim stavom se apsolutno ne slažem. Evropskom establišmentu smetaju, zato je jedna generalna propaganda kritika u toku pre nego što su uopšte krenuli sa poslom a vidim i da naši izveštači isto to prenose prepisivajući iz evropskih novina.
  Pozdrav iz Italije!
   (Marko, 25. maj 2018 21:03)

  # Link komentara

 4. Licemerna Evropa? U Italiji? Italija je u Licemernoj Evropi. Niko se od tih lutaka političara ništa ne pita ovde
   (Fin, 25. maj 2018 21:01)

  # Link komentara

 5. Italija je najveća podvala u EU.....sve su fabrikovali i nameštali,njihov dug je preko 350% pravog BDP Italije.Sada se bliži trenutak pucanja tog lažnog mehura od sapunice a ceh će platiti cela EU osim naravno Velike Britanije koja se na vreme iskrcala iz tog EU voza koji sve brže srlja u ambis a masinovodje nema ni na vidiku.
   (necu da hranim trutove, 25. maj 2018 20:45)

  # Link komentara

 6. Glupost, Lega uopste nije neprijatewljski nastrojena prema strancima, nego prema stotinama hiljada ekonomskih migranata koji se seckaju po Italiji, bez dokumenata, sa prohtevima koje nemaju ni Italijani, nahranjeni,napojeni i zasticeni kao beli medvedi, sa besplatnom zdravstvenom zastitom, dok milioni Italijana jedva sastavljaju kraj sa krajem, kojima drzava vise nema para da pomogne ni u najosnovnijim stvarima! Licemerna Evropa im je uvalila vruc krompir, istovara im na stotine hiljada migranata, a onda zatvori granice, kako ti isti ne bi mogli da predju kod njih! Zato im i smetaju novoizabrani u Italiji, jer nece cutati i trpeti, kao prethodni!
  (Olga, 25. maj 2018 20:33)

  # Link komentara

 7. Samo da izbace ove koji su se dočepali Evrope i eto uštede u milijardama evra.
  (Evropa, 25. maj 2018 20:25)

  # Link komentara

 8. Pa ovi koliko du duzni(2.3 biliona €), bacili su Grke u sesnaesti plan:)
  (Brigate Rosse, 25. maj 2018 20:24)

  # Link komentara