1. Mislim da je Plenkoviću bilo potebno "prepucavanje" sa Srbijom zbog bacanja u senku afere Agrokor. Ali polako i sigurno sve izlazi na videlo. Imaće on tu dosta toga da objašnjava.
   (Dunster, 17. maj 2018 20:01)

  # Link komentara

 2. Plenkovic je diplomata, briselski djak.. od njega nikad necete cuti provokacije ili podbadanja Srbije kao sto to radi Dacic, Vulin, pa cak i Vucic.
  Ali to ne znaci da je manje kriv za prepucavanje. Nastup "s visoka", kao, mi smo u EU, mi smo iznad vas, je vise uvredljivo nego sva lajanja Vulina i ekipe.
  Jeste, bio je rat, jeste, ima puno rana s obje strane, neke su svjeze, a neke manje svjeze, ali strasne.
  I usprskos tomu, narod u vecini, vrlo brzo bi normalizirao odnose, samo da nije vas politicara.
  Nikad meni nece Talijan, Njemac biti blizi od Srbina. Nece, ne moze. Iako sam ratovao, izgubio prijatelje, drukcije gledam 90-te, pa ipak bih bio spreman na kompromise. Nebitno jesam li u pravu, naprimjer, da li da slavim Oluju, iako je ona meni oslobodjenje i povratak kuci, kraj rata, za Srbe je tragedija, i to treba shvatiti. Samo glup covjek ne moze to shvatiti. Pa ako zbog buducnosti, ne trebam je slaviti nikada. Nazalost, najteze se staviti Srbinu u kozu Hrvata, i obrnuto. Jer tada otpadaju opravdanja svojih grijeha. Proslih i buducih.
  (Ante, 17. maj 2018 18:43)

  # Link komentara