1. A Haradinaj kaze da ce o Kosovu da odlucuje Amerika.
  (Mile, 18. april 2018 09:53)

  # Link komentara

 2. Pa ovaj Jeremic je stvarno samo za cirkus...Kosovo su mnogi obecali i prodali pre Vučića..on se bori kako bi ga očuvao
  (milamila, 18. april 2018 09:25)

  # Link komentara

 3. Jedini politicar kod nas koji je cenjen u svetu. Hteo je da vodi drugaciju politiku od DSa zato je i izbacen iz iste, jer se nije slagao sa odredjenim potezima. Mnogi ga prozivaju zbog prebacivanja dijaloga u EU ali on tu nista mnogo nije mogao da uradi protiv predsednika drzave koji izdao naredjenje da se to uradi, bio je protiv ali u manjini sto je i sam Tadic potvrdio na twiteru kada je pokusao da optuzi Jeremica i rekao da je on bio protiv prebacivanja po cenu i EU integracija i samim tim potvrdio ono sto i sam Jeremic kaze.
  (joki, 17. april 2018 15:54)

  To sto Tadic sad ponekad "nabaci" volej Jeremicu je nesto sasvim drugo.Jeremic ako se nije slagao mogao je da podnese ostavku izadje pred javnost i kaze "to je lose - necu , dajem ostavku".Hajde vise manite nas patetike.To sto Jeremic trckara po svetu ne znaci da ga postuju vec da im se nudi .Uostalom , zato ga je Portugalac i pobedio , kako nikom nije cudno da su i Rusija i SAD bile glasanjem protiv Jeremica , sta mislite zasto , procenili ga do srzi!Srbija je imala srece sto je Guteres pobedio.
  (Anja, 17. april 2018 21:52)

  # Link komentara

 4. Jedini politicar kod nas koji je cenjen u svetu. Hteo je da vodi drugaciju politiku od DSa zato je i izbacen iz iste, jer se nije slagao sa odredjenim potezima. Mnogi ga prozivaju zbog prebacivanja dijaloga u EU ali on tu nista mnogo nije mogao da uradi protiv predsednika drzave koji izdao naredjenje da se to uradi, bio je protiv ali u manjini sto je i sam Tadic potvrdio na twiteru kada je pokusao da optuzi Jeremica i rekao da je on bio protiv prebacivanja po cenu i EU integracija i samim tim potvrdio ono sto i sam Jeremic kaze.
  (joki, 17. april 2018 15:54)

  # Link komentara

 5. Ja Jeremicu licno verujem! Verujem!
   (Pera Peric vas verni citalac, 17. april 2018 14:05)

  # Link komentara

 6. Jooj, kad se setim Jeremicevog i Tadicevog poraza pred Medjunarodnim sudom i famoznog pitanja “Da li je Kosovo protiv-pravno proglasilo otcepljenje?”...
  ZASTO SE NIKO NE SETI REZOLUCIJE UN 1244 i uhvati za nju?
  (Kobaja Grande, 17. april 2018 14:01)

  # Link komentara

 7. Jbg, ne otkrivaj nam to ranije, pokvarićeš "iznenađenje":)
   (Smuleco, 17. april 2018 13:56)

  # Link komentara