1. Naravno da niko ne zeli sukob...ovo je bila preventivno da se rusi privedu pameti...uspelo je kako vidite...svi ljubitelji lika i dela su se ucutali...Lazanjskog nigde ni od korova?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 17. april 2018 18:57)

  # Link komentara

 2. Za pokretnuti treći svjetski rat treba j**** razlog. Putin je donio najbolju moguću odluku u zadanim parametrima. Možda je imidž Rusije trenutno slabiji zbog toga, ali nije vrijedno započeti nuklearni rat zbog smanjenog imidža. Riječi političara nemaju težinu, nego njihova djela. Ameri su također izbjegli 3.svj.rat time što nisu dirali Ruse u Siriji.
  (gulag, 17. april 2018 08:55)

  # Link komentara

 3. Tužna istina je, ističe Goldenberg, da su Asad i njegovi ruski i iranski saveznici dobili građanski rat, i najveći deo stanovništva i urbanih centara pod njihovom je kontrolom.

  Meni bas nista nije jasno. Njima je zao sto je predsednik jedne zemlje uspostavio kontrolu nad svojom zemljom??? Proterao separatiste i ekstremiste sa svoje zemlje??? Da li amerikanci slusaju sami sebe sta pricaju??? Imate na internetu slike recimo Alepa pre bombardovanja kako je bio lep, imate dokaza jos mnogo dokaza o zemljama kakve su bile pre nego sto je amerika uspostavila "pravdu".
  (pod lupom, 17. april 2018 07:43)

  # Link komentara

 4. putin i rusija su izgubili svaki kredibilitet.
   (pera, 17. april 2018 07:43)

  # Link komentara

 5. Ako je i pre koristio hemijsko oruzje zasto onda ta postrojenja nisu odmah tada unistena nego tek ovih dana? Znaci li to da americka vlada nema pojma sta i kako da radi nego proizvoljno odlucuje kao seljak kada lupi cenu za paradajz na pijaci jer je u prvom redu tezgi? Bajdvej sve te fabrike su gradile uglavnom evropske firme i obavezno su danas sravljene, pocev od iraka pa nadalje.
  (Makki, 17. april 2018 00:23)

  # Link komentara

 6. Ne znam da li je dogovoreni rat ili ne, ali Rusija je odigrala kako treba i u interesu ostatka sveta - hladno i samouvereno.
  Treći svstski sukob nikome neće koristiti!
   (David, 17. april 2018 00:23)

  # Link komentara

 7. Da, treba da stanu SAD, Britanci i Francuzi. 
  Ovo nije normalno dokle je došlo. 

  Zahvalite Bogu što Putin ima nerve k'o konopce.
  (marija, 16. april 2018 23:32)

  Hahaha, sta sve necu procitati. Nema on jake nerve, nego nema niti hrabrosti niti resursa da se suprostavi daleko superiornijem protivniku. Ako izuzmemo nuklearni arsenal Rusija izgleda komicno u poredjenju sa zapadom.
   (Amerikanac, 17. april 2018 00:21)

  # Link komentara

 8. USA je jedina supersila to je i dokazala. Rusija je pokazala u više navrata kako brani saveznike. Kako god bilo Sirija strada ovaj put. Samo je pitanje koja zemlja je sledeći poligon za nadgornjavanje.
   (Mikii, 17. april 2018 00:04)

  # Link komentara

 9. Ovo vise lici na dogovoreni napad..nit jedan aerodrom pogodjen niti išta vojno..samo zgrada koja prazna već nekoliko godina i koju gadjao Izrael jos 2013te ..trump oprao obraz tj kao ispunio obećanje ,Rusi nisu morali da reaguju jer ništa njihovo gadjano ,Asad isto ispao da mu zapad ne može ništa..i svako svoju priču za internu upotrebu.
  Ali vidim dosta razoracanih u komentarima što nije počeo treći svetski rat ..valjda misle da bi Srbiju zaobišao
   (bla, 16. april 2018 23:38)

  # Link komentara

 10. Ma Trumpe, udri, jednom se zivi...ne moj da tvoji predhodnici imaju više recki...
   (Zemunac, 16. april 2018 23:34)

  # Link komentara

 11. Da, treba da stanu SAD, Britanci i Francuzi.
  Ovo nije normalno dokle je došlo.

  Zahvalite Bogu što Putin ima nerve k'o konopce.
  (marija, 16. april 2018 23:32)

  # Link komentara

 12. Dragi Tanjuze, ako nastavite ovakve vesti da plasirate da li razmisljate sta ce Sputnjik i rt da rade? I ne, Putin nece zaratiti zbog Sirije kao sto nije ni zbog Kosova. Pa sssr koji je bio sila nije smeo da izgura rajete na Kubu vec je ustuknuo pred US. Da i proba Putin konflikt sa zapadom brzo bi ga oligarsi smenili.
  (milojko el loco, 16. april 2018 23:13)

  # Link komentara