PSG: Poslanici, izađite na ulice i trgove

Pokret slobodnih građana pozvao je poslanike koji poštuju instituciju Narodne skupštine da sednice organizuju "na slobodnim trgovima i ulicama".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nisu svi besposleni kao vi pa da samo setaju.
  (Sanja, 16. april 2018 20:06)

  # Link komentara

 2. Šta ćete postići izlaskom na ulice i gradske trgove? Birali smo vas da bi ste se borili u Narodnoj skupstini protiv vlasti a ne da ispijate kafe po bastama kafica! Sve vas mi plaćamo!
  (Dejan, 16. april 2018 17:49)

  Ti ih ocigledno nisi birao, jer svako iole normalan vidi sta radi vladajuca vecina i kakav je odnos Predsednice prema svakom ko se usudi da izgovori dve reci koje nisu u skladu sa naprednjackim forama, prema tome, ti nastavi da placas cirkusante i prostake, a ja cu nastaviti da placam ove druge i rado cu ih slusati na svezem vazduhu, kao pretpostavljam i veliki broj gradjana, a onda tvoji mogu da se prostace do mile volje, medjusobno i sami snose odgovornost za sve "pametne" odluke koje donesu! A i jadna Maja nece morati da sprovodi Pavlovljev eksperiment i dresira svoje poslanike zvoncem!
  (djeram, 16. april 2018 19:13)

  # Link komentara

 3. Šta ćete postići izlaskom na ulice i gradske trgove? Birali smo vas da bi ste se borili u Narodnoj skupstini protiv vlasti a ne da ispijate kafe po bastama kafica! Sve vas mi plaćamo!
  (Dejan, 16. april 2018 17:49)

  # Link komentara

 4. Opozicija je ta koja je od skupštine napravila cirkus.
  (Joca, 16. april 2018 17:29)

  # Link komentara

 5. Izgleda da PSG ponovo poziva na vandalizam i nemire.
  (kristinad, 16. april 2018 17:24)

  # Link komentara