1. svima lopate u ruke i hajmo gradit autoput sa 8 traka Zadar-Kragujevac, bratstvo & jedinstvo part II...
  (živio maršal, 16. april 2018 20:15)

  # Link komentara

 2. Barbari!
   (banetu, 16. april 2018 19:00)

  # Link komentara

 3. @miro split

  Prijatelju, a na osnovu cega bi nasa deca trebalo da budu pametnija od nas? Mi smo kao klinci i citali knjige, isli u pozoriste i bioskop a na televiziji je bio kulturno-obrazovni program na visokom nivou... Ove danasnje klince vaspitavaju realiti programi a knjigu u zivotu videli nisu... Drustvo nam je u konstantnoj degradaciji decenijama...
   (True Batman Fan, 16. april 2018 18:21)

  # Link komentara

 4. @anonimus
  Da je bilo toga i ranije, bilo je, to je tacno. Ali ako se desava i danas i u istoj meri a mozda cak i vise je podatak da kao drustvo nismo evoluirali ni milimetar. Ne vidim zasto opravdavati ovo samo zato sto nije nista novo. I tvoj stav je pogresan.
   (nijebitno, 16. april 2018 18:07)

  # Link komentara

 5. @anonimus
  Ovoga je uvik bilo? Ma, je bilo je ali to ne znači da je to nešto normalno i poželjno.
  Valjda bi dica tribala bit barem mrvu pametniji od nas, valjda bi ih tribali upozorit na naše greške u životu, da baš ne moraju učiti na svojima.
  Šaka u glavu, nogom u prsa,, potres mozga, slomljen nos, vilica, ruka, noga... Nekad posljedice ostanu za cili život i onda pričamo o nekoj časti i ponosu. Koja čast i ponos kod ovi balavaca?
  Radi se o divljaštvu, neodgojenosti i glupim neobrazovanim glavama koje će i sutra sve pokušavat rješavati silom i nasiljem.
  Dok ne nalete na jaču silu.
  (miro split, 16. april 2018 17:59)

  # Link komentara

 6. Previše se pažnje poklanja ovakvim stvarima, i ranije su se klinci tukli
  (Dragan Miladinovic, 16. april 2018 17:56)

  # Link komentara

 7. ovoga je uvek bilo, ali nije bilo telefona,interneta i medija koji jedva cekaju ovakve snimke jer im mogu biti tematika narednih 10 dana. Kakve su to nove generacija, kakav je nivo bezbednosti u skolama, da se prati disciplinski postupak protiv aktera snimka, biografija direktora itd. Ne opravdavam nasilje, ali ovo nije nista sto se odjednom pojavilo u 2018.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anonimus, 16. april 2018 17:30)

  A ti si kao ponavljač zadnjih 20 godina pa znaš kako je bilo pre i kako je sada....sve stručnjak do stručnjaka za tastaturom...
  (zemlja teletabisa, 16. april 2018 17:55)

  # Link komentara

 8. Koliko mogu da zaključim, ovo je dogovorena tuča, kao nekakav sportski događaj. Vidite da između učesnika takoreći ne postoji negativna emocija, kako mirno stoje u pauzi. Mator sam čovek na pragu srednjeg doba i u mladosti nisam bio šibadžija, ali čak i meni je jasno da ova dvojica nemaju mnogo veze sa tučom. Dva klipana koji su presisali UFC i slične morbidne moderne gladijatorske tematike. Te budalaštine treba zabraniti, pogledajte kako to utiče na omladinu.
  (probudi se, 16. april 2018 17:50)

  # Link komentara

 9. Nekažem da nije bilo tuča ali je bilo mnogo manje gledalaca koji to podrzavaju uvek se našao po neko da ih razvadi, ovako nije bilo...
   (realno., 16. april 2018 17:47)

  # Link komentara

 10. Kao i kod nas... Obuceni u trenerke, air max patike, fale samo zvukovi Sande Afrike i Mila Kitica... Treniraju za duele u Zadrugama, Farmama i slicno...
  Ah divna vremena...
  (Petar Pan, 16. april 2018 17:42)

  # Link komentara

 11. ovoga je uvek bilo, ali nije bilo telefona,interneta i medija koji jedva cekaju ovakve snimke jer im mogu biti tematika narednih 10 dana. Kakve su to nove generacija, kakav je nivo bezbednosti u skolama, da se prati disciplinski postupak protiv aktera snimka, biografija direktora itd. Ne opravdavam nasilje, ali ovo nije nista sto se odjednom pojavilo u 2018.
   (anonimus, 16. april 2018 17:30)

  # Link komentara