Petak, 16.03.2018.

17:10

Vučić o međunarodnoj zajednici: Pet godina me lažu

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da međunarodnoj zajednici, koja je garant Briselskog sporazuma, a ne samo Albancima, više ništa ne veruje po pitanju ZSO.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ o meðunarodnoj zajednici: Pet godina me lažu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

BOBA

pre 6 godina

A ja se pitam otkuda bilo kome iluzija da po pitanju Kosova od Srbije bilo šta zavisi, da se Srbija za bilo šta pita, da može bilo šta da traži i zahteva. Vojno smo poraženi proterani sa Kosova a Kumanovski i svi ostali sporazumi imali su samo jedan cilj, da naša kapitulacija ne bude bezuslovna i da nam se sačuva malo časti i dostojanstva (za neka buduća vremena).

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

Šteta za ona skupocena odela što ih upropasti lezajuci na podu u Briselu !!

Polako ali sigurno magla nestaje , ali "majstor, i njegovu poslušnici se nedaju !!
Sad će on opet o fontani i "ONIMA" i tako po ko zna koji put skrenuti pažnju sa jako loše vođene politike , i to ne samo vezano za kosovo !

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni. 
(Vozdovac, 16. mart 2018 21:14)

Koliko kontradiktornosti u samo dve rečenice!? Istovremeno im je dozvoljeno " da radite šta hoćete" i "stigle i packe zbog..."!? Pa ili im je sve dozvoljeno ili su usmeravani i kontrolisani!? A ti, tamo "neki" koji "dozvoljavaju" i koji "dele packe" kojima koriguju i upravljaju Srbijom su... ? Ko? Neka "viša sila" bez identiteta, ili ...? I tu nedefinisanu silu bi hteo da istovremeno predstaviš kao nekoga ko ove koje kritikuješ kao "najgore ikad" drži na vlasti, a onda usput bi tu silu da predstaviš kao prijatelja srpskog naroda, jer eto, ta sila brine zbog "katastrofalne korupcije i stanja sudstva" u Srbiji. Dragi moj prijatelju, upravo takva opozicija, nedefnisanih stavova, neargumentovanih kritika, neodređenog cilja osim gole borbe da ponovo zajaše na vlasti, ona ove ovakve i drži na vlasti. Kad opozicija pokaže da razlikuje dobro i loše, da priznaje ono što je dobro, a da kritikuje loše i ima rešenje za otklanjanje lošeg, dobit će poverenje naroda i vlast. Dok ste takvi, ovi kakvi god su, bolji su.

never

pre 6 godina

Jednom i ja da ga pohvalim,samo za prvi deo jer u drugom opet pocinje radikalsi da napada unutrasnje protivnike,najzad da kaze ono sto svi vidimo
Ipak,izgleda da ga "pustaju niz vodu"pa da ubere simpatije kod lakovernih
Srba kod kuce.Da,blizi mu se kraj,oni ga tu "instalirali",drzali dok im je trebao.ispunjavao naloge,a sada,pa sad idi rekom bez povratka!

Jelena

pre 6 godina

Ako vam ovo ne dokazuje kakav je predsednik Vucic,onda nesto sa vama nevernicimai laznim dusebriznicima nije u redu.Ovakav covek jedino sto radi je da se bori za svoj narod i svoju drzavu,nazalost sve dobro je ono sto se najmanje ceni.

Pera

pre 6 godina

Nikome nista ne veruje, nema nista od ZSO i sta sad? Ide odmah, samo 6 dana posle toga u Brisel da dalje pregovara sa Tacijem.

Pa sta taj covek misli da smo svi mi ludi?

Bluesteel

pre 6 godina

Bavis se politikom a ne znas da je tu laz dozvoljena cak i pozeljna. Nije lako biti dobar politicar,e ti sto te lazu su dobri. I ne kukaj,to u politici ne postoji. Postoji samo dobitnik i gubitnik...a za biti podednik se ne biraju stedstva... Zato su albanski politicari doktori za tebe,dacica &co

Linija

pre 6 godina

Sve je to deo kola u koje ste se uhvatili kada ste poceli sa resavanjem pitanja oko KiM. Sa kartama koje imamo treba mudro i oprezno igrati.

dr

pre 6 godina

Kad budeš rekao to isto ovima pred kojima se smeškaš i podilaziš im iz iste te međunarodne zajednice, onda se javi. Ovako ti je lako, iz mišije rupe da sipaš hvalospeve samom sebi i svojim vernim, gladnim fanovima, koje si do ivice propasti doveo lično ti.

biće bolje

pre 6 godina

Zalosno je da se iste price serviraju narodu poslednje tri decenije, a drzava u blatu, celokupna situacija u zemlji nema veze sa Kosovom, cak i da se sutra kosovo vrati nekim globalnim politickim promenama, sta bi se u ovoj drzavi promenilo. Institucije i ekonomija su u jadnom stanju, obicni ljudi su saterani u cosak, mladi odlaze i nema vise nikakve nade da ce nesto da se promeni.

Populisti navijaju za CZ, tako i Vucic

pre 6 godina

Uh sto je hrabar, pravi dramu kako bi se pokazao hrabrim, a puzi I u Briselu I u Vasingtonu. Puna mu usta naroda, borbe za narod, a isti taj narod osiromasio, smanjio mu plate I penzije, ukino mu demokratiju, ukinuo mu drzavu, zavadio ih na Kosovu, podelio ga na "svoje" I "njihove", ukinuo mu Skupstinu, maltretira ga huliganima, vice na narod, podcenjuje ga, ruga mu se. Sve to radi, a onda kaze da voli taj podcenjeni narod. E moj Vucko, izgleda da si dogurao cara do duvara, postao si malo nerozan, jer Ameri vole da cuju I drugu stranu, nisu oni nimalo naivni da bi nasedali na tvoje lazi. To ti pali kod ovog ponizenog naroda, a svi ostali su te procitali. Spremi ono prugasto odelo koje si svojevremeno doneo u Skupstinu, eto, to je tvoj nivo. Najjadnije je to kada lazov kaze drugom da je lazov.

Milo

pre 6 godina

Generalno, ako pregovarač nije u stanju da provali posle 5min da ga lažu za diplomackim stolom. Taj onda nije dobar ni za sladoledžiju. Takvog mogu deca u parku da mažu.
Ali naravno da to što nam predsednik sad servira nije istina, jer on nebi bio tu gde jeste. "Dil" je pao i on je odradio posao za njih. I sad kako bi se opravdao pred narodom, izigrava Kalimera. Doduše, to su radili oni pre njega. A i verovatno će i oni posle njega. To je nešto što ovaj narod lako popije. Zato ja totalno svatam ove ili one na vlasti. Oni samo rade ono što im se može.

Tazo

pre 6 godina

“...Pet godina tražim i sada kažem 'lažete me’ - rekao je on odgovarajući na pitanja novinara u Prokuplju….”
Najbolji su ovi govori gde se nekom ko nije tu obracas u drugom licu !
Ovo je kao ono kad treba da se potuces sa nekim i kazes ‘Drz’te me da ga ne ubijem” a molis se Bogu da te ne puste jer znas da ce dobiti po nosu. Koji klovn.

BokaDEA

pre 6 godina

@Slovenac
Nemoj da mislis i da ne gledaju. Znaju oni sve sta ko misli i sta ko prica od nasih politicara. Makar i u snu. Nego ih ne zanima. Zanima ih samo krajnji rezultat. Tj priznanje. A ti narod zamlacuj kako hoces i mislis da je najbolje. Lako cemo mi i ovo progutati. Nego im posle ni on vise ne treba...

P. PAROL KLINIČKE SMRTI

pre 6 godina

Ma koliko nas je puta slagao da mu ja ama baš ništa ne verujem. Ni za ovih 5 godina. Ništa ne daje u javnost, nikakav ugovor, nikakav sporazum, pa kako da mu verujem. Uostalom zovu ga baron minhauzen

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ako me neko slaže jednom, slagao me i jeste lažov!
Ako me slaže i drugi put onda je veliki lažov!
Ako me slaže i treći put onda sam JA budala ako mu poverujem više ikada išta!
Ako me laže 6 godina, e onda ne znam...

deki0303

pre 6 godina

Završiće on kao Janukovic u Ukrajini kad narodu dođe iz dupeta u glavu. Te prazne priče idemo u evropu a jedva čeka da se nešto desi pa da nađe izgovor kako je ceo svet protiv nas i okreće se prema rusiji...

milke

pre 6 godina

Sasvim je sigurno da tz. Specijalni sud nece poceti raditi uskoro, ja mislim da nece nikada. Amerikanci nikada ne szde svojim saveznicima., jer bi tada morali da sude i sebi, a to necemo docekati.

Vozdovac

pre 6 godina

Oho, oštro, u Prokuplju. Sada, kada je došlo vreme da se obećano EU i SAD-u ispuni ,
malo dramimo, bacamo varnice . Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni.

Vi se , ljudi, igrate države i državom. I to je ubedljivo najveći problem ovde. Igras se nečim što nije tvoja privatna imovina. Dobio si je na upravljanje. Upravljate jako loše. Stvarate krize gde stignete.

Dejan P.

pre 6 godina

Vucic kaze da ga lazu 5 godina a to znaci da je i on pet godina lagao Srbe na Kosovu i na taj nacin dobijao izbore.
Koliko je Srbija napravila ustupaka za ovih pet godina i posle svakog sastanka Albanci su dobili nesto a Srbi obecanje o zajednici srpskih opstina.
Neka Djuric i Vucic objasne sada narodu sve one njihove pobede i slavodobitnicke govore posle svakih pregovora sa Albancima.
Ali sta vredi, nas narod ima slabo pamcenje, vodja je uvek u pravu i rijaliti se nastavlja.
U Srbiji ima dovoljno medija, dnevnih novina, politickih analiticara, istoricara, novinara koji ce objasniti da je to sto se nece formirati zajednica srpskih opstina velika pobeda naseg velikog vodje

Eidos

pre 6 godina

Lagali ga?! Pa gde su mi svi ti eksperti koje ima oko sebe i koje toliko placa narodnim parama!? Gde su mu sve godine iskustva u politici,pa da prepozna da ga lazu?! Pre ce biti da je izjava da ga lazu laz,jer ono sto u Briselu njemu kazu,i sta on nama na TV-u prenese, su dve potpuno razlicite stvari. Dakle,nije Evropa kriva,oni su verujem bili od starta direktni,vec ovi nasi vole da muljaju,obmanjuju,zavlace,kupuju politicke bodove. Rekoh ja odavno,kandidovao se za predsednika,jer ce uskoro premijer imati puno ruke posla (Priznavanje Kosova,NATO,okretanje ledja Rusiji),a on ne zeli da ima za to odgovornost,pere iskusno ruke od svega. Uskoro "fer" referendum i Kosovo je nezavisno i zvanicno. Ne znam ko se uopste iznenadjuje ovakvim izjavama.

Slovenac

pre 6 godina

To porucuje AV iz Prokuplja? A sto to ne porucuje kad je u Londonu ili Briselu ili New Yorku? Nasao je iz Prokuplja da pljuje po medjunarodnoj zajednici? Taj samit iz Prokluplja sigurno prati ceo svet sad cu gledam prenos na CNNu!

bora

pre 6 godina

Gospodine predsedniče,drago mi je što osećate kako je to kad neko bahato krši sve dogovore i kad nasilno sprovodi samovolju ne obraćajući ni trunku pažnje na drugu stranu jer Vi i vaša partija to radite gradjanima ove države svakodnevno!

Adrian

pre 6 godina

“Ono su vaše mezimče, vi ste im napravili nezavisnu drzavu, vi, SAD i mnoge evropske zemlje.”

Nezavisnu drzavu?

Znaci Kosova je nezavisna drzava. Mislio sam da je juzna pokrajina Srbije.

C i n i k

pre 6 godina

Kosovo je smesna prica.Ne kapiram toliko gubljenje vremena i para na pitanje koje uopste ne zavisi od nas i na pitanje koje je reseno 1999.?
Pitao bih AV da samo zamisli, na sta bi ova jadna drzava licila danas da je prethodnih 5,6 god svaki dan, onoliko vremena kao sto to cini povodom propale price o Kosovu,trosio na uspostavljanje vladavine zakona,demokratije i poboljsanja standarda ljudi?

bora

pre 6 godina

Gospodine predsedniče,drago mi je što osećate kako je to kad neko bahato krši sve dogovore i kad nasilno sprovodi samovolju ne obraćajući ni trunku pažnje na drugu stranu jer Vi i vaša partija to radite gradjanima ove države svakodnevno!

Adrian

pre 6 godina

“Ono su vaše mezimče, vi ste im napravili nezavisnu drzavu, vi, SAD i mnoge evropske zemlje.”

Nezavisnu drzavu?

Znaci Kosova je nezavisna drzava. Mislio sam da je juzna pokrajina Srbije.

Slovenac

pre 6 godina

To porucuje AV iz Prokuplja? A sto to ne porucuje kad je u Londonu ili Briselu ili New Yorku? Nasao je iz Prokuplja da pljuje po medjunarodnoj zajednici? Taj samit iz Prokluplja sigurno prati ceo svet sad cu gledam prenos na CNNu!

Eidos

pre 6 godina

Lagali ga?! Pa gde su mi svi ti eksperti koje ima oko sebe i koje toliko placa narodnim parama!? Gde su mu sve godine iskustva u politici,pa da prepozna da ga lazu?! Pre ce biti da je izjava da ga lazu laz,jer ono sto u Briselu njemu kazu,i sta on nama na TV-u prenese, su dve potpuno razlicite stvari. Dakle,nije Evropa kriva,oni su verujem bili od starta direktni,vec ovi nasi vole da muljaju,obmanjuju,zavlace,kupuju politicke bodove. Rekoh ja odavno,kandidovao se za predsednika,jer ce uskoro premijer imati puno ruke posla (Priznavanje Kosova,NATO,okretanje ledja Rusiji),a on ne zeli da ima za to odgovornost,pere iskusno ruke od svega. Uskoro "fer" referendum i Kosovo je nezavisno i zvanicno. Ne znam ko se uopste iznenadjuje ovakvim izjavama.

Vozdovac

pre 6 godina

Oho, oštro, u Prokuplju. Sada, kada je došlo vreme da se obećano EU i SAD-u ispuni ,
malo dramimo, bacamo varnice . Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni.

Vi se , ljudi, igrate države i državom. I to je ubedljivo najveći problem ovde. Igras se nečim što nije tvoja privatna imovina. Dobio si je na upravljanje. Upravljate jako loše. Stvarate krize gde stignete.

Dejan P.

pre 6 godina

Vucic kaze da ga lazu 5 godina a to znaci da je i on pet godina lagao Srbe na Kosovu i na taj nacin dobijao izbore.
Koliko je Srbija napravila ustupaka za ovih pet godina i posle svakog sastanka Albanci su dobili nesto a Srbi obecanje o zajednici srpskih opstina.
Neka Djuric i Vucic objasne sada narodu sve one njihove pobede i slavodobitnicke govore posle svakih pregovora sa Albancima.
Ali sta vredi, nas narod ima slabo pamcenje, vodja je uvek u pravu i rijaliti se nastavlja.
U Srbiji ima dovoljno medija, dnevnih novina, politickih analiticara, istoricara, novinara koji ce objasniti da je to sto se nece formirati zajednica srpskih opstina velika pobeda naseg velikog vodje

C i n i k

pre 6 godina

Kosovo je smesna prica.Ne kapiram toliko gubljenje vremena i para na pitanje koje uopste ne zavisi od nas i na pitanje koje je reseno 1999.?
Pitao bih AV da samo zamisli, na sta bi ova jadna drzava licila danas da je prethodnih 5,6 god svaki dan, onoliko vremena kao sto to cini povodom propale price o Kosovu,trosio na uspostavljanje vladavine zakona,demokratije i poboljsanja standarda ljudi?

milke

pre 6 godina

Sasvim je sigurno da tz. Specijalni sud nece poceti raditi uskoro, ja mislim da nece nikada. Amerikanci nikada ne szde svojim saveznicima., jer bi tada morali da sude i sebi, a to necemo docekati.

Populisti navijaju za CZ, tako i Vucic

pre 6 godina

Uh sto je hrabar, pravi dramu kako bi se pokazao hrabrim, a puzi I u Briselu I u Vasingtonu. Puna mu usta naroda, borbe za narod, a isti taj narod osiromasio, smanjio mu plate I penzije, ukino mu demokratiju, ukinuo mu drzavu, zavadio ih na Kosovu, podelio ga na "svoje" I "njihove", ukinuo mu Skupstinu, maltretira ga huliganima, vice na narod, podcenjuje ga, ruga mu se. Sve to radi, a onda kaze da voli taj podcenjeni narod. E moj Vucko, izgleda da si dogurao cara do duvara, postao si malo nerozan, jer Ameri vole da cuju I drugu stranu, nisu oni nimalo naivni da bi nasedali na tvoje lazi. To ti pali kod ovog ponizenog naroda, a svi ostali su te procitali. Spremi ono prugasto odelo koje si svojevremeno doneo u Skupstinu, eto, to je tvoj nivo. Najjadnije je to kada lazov kaze drugom da je lazov.

dr

pre 6 godina

Kad budeš rekao to isto ovima pred kojima se smeškaš i podilaziš im iz iste te međunarodne zajednice, onda se javi. Ovako ti je lako, iz mišije rupe da sipaš hvalospeve samom sebi i svojim vernim, gladnim fanovima, koje si do ivice propasti doveo lično ti.

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ako me neko slaže jednom, slagao me i jeste lažov!
Ako me slaže i drugi put onda je veliki lažov!
Ako me slaže i treći put onda sam JA budala ako mu poverujem više ikada išta!
Ako me laže 6 godina, e onda ne znam...

Linija

pre 6 godina

Sve je to deo kola u koje ste se uhvatili kada ste poceli sa resavanjem pitanja oko KiM. Sa kartama koje imamo treba mudro i oprezno igrati.

biće bolje

pre 6 godina

Zalosno je da se iste price serviraju narodu poslednje tri decenije, a drzava u blatu, celokupna situacija u zemlji nema veze sa Kosovom, cak i da se sutra kosovo vrati nekim globalnim politickim promenama, sta bi se u ovoj drzavi promenilo. Institucije i ekonomija su u jadnom stanju, obicni ljudi su saterani u cosak, mladi odlaze i nema vise nikakve nade da ce nesto da se promeni.

deki0303

pre 6 godina

Završiće on kao Janukovic u Ukrajini kad narodu dođe iz dupeta u glavu. Te prazne priče idemo u evropu a jedva čeka da se nešto desi pa da nađe izgovor kako je ceo svet protiv nas i okreće se prema rusiji...

P. PAROL KLINIČKE SMRTI

pre 6 godina

Ma koliko nas je puta slagao da mu ja ama baš ništa ne verujem. Ni za ovih 5 godina. Ništa ne daje u javnost, nikakav ugovor, nikakav sporazum, pa kako da mu verujem. Uostalom zovu ga baron minhauzen

Tazo

pre 6 godina

“...Pet godina tražim i sada kažem 'lažete me’ - rekao je on odgovarajući na pitanja novinara u Prokuplju….”
Najbolji su ovi govori gde se nekom ko nije tu obracas u drugom licu !
Ovo je kao ono kad treba da se potuces sa nekim i kazes ‘Drz’te me da ga ne ubijem” a molis se Bogu da te ne puste jer znas da ce dobiti po nosu. Koji klovn.

Jelena

pre 6 godina

Ako vam ovo ne dokazuje kakav je predsednik Vucic,onda nesto sa vama nevernicimai laznim dusebriznicima nije u redu.Ovakav covek jedino sto radi je da se bori za svoj narod i svoju drzavu,nazalost sve dobro je ono sto se najmanje ceni.

BokaDEA

pre 6 godina

@Slovenac
Nemoj da mislis i da ne gledaju. Znaju oni sve sta ko misli i sta ko prica od nasih politicara. Makar i u snu. Nego ih ne zanima. Zanima ih samo krajnji rezultat. Tj priznanje. A ti narod zamlacuj kako hoces i mislis da je najbolje. Lako cemo mi i ovo progutati. Nego im posle ni on vise ne treba...

Milo

pre 6 godina

Generalno, ako pregovarač nije u stanju da provali posle 5min da ga lažu za diplomackim stolom. Taj onda nije dobar ni za sladoledžiju. Takvog mogu deca u parku da mažu.
Ali naravno da to što nam predsednik sad servira nije istina, jer on nebi bio tu gde jeste. "Dil" je pao i on je odradio posao za njih. I sad kako bi se opravdao pred narodom, izigrava Kalimera. Doduše, to su radili oni pre njega. A i verovatno će i oni posle njega. To je nešto što ovaj narod lako popije. Zato ja totalno svatam ove ili one na vlasti. Oni samo rade ono što im se može.

Pera

pre 6 godina

Nikome nista ne veruje, nema nista od ZSO i sta sad? Ide odmah, samo 6 dana posle toga u Brisel da dalje pregovara sa Tacijem.

Pa sta taj covek misli da smo svi mi ludi?

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni. 
(Vozdovac, 16. mart 2018 21:14)

Koliko kontradiktornosti u samo dve rečenice!? Istovremeno im je dozvoljeno " da radite šta hoćete" i "stigle i packe zbog..."!? Pa ili im je sve dozvoljeno ili su usmeravani i kontrolisani!? A ti, tamo "neki" koji "dozvoljavaju" i koji "dele packe" kojima koriguju i upravljaju Srbijom su... ? Ko? Neka "viša sila" bez identiteta, ili ...? I tu nedefinisanu silu bi hteo da istovremeno predstaviš kao nekoga ko ove koje kritikuješ kao "najgore ikad" drži na vlasti, a onda usput bi tu silu da predstaviš kao prijatelja srpskog naroda, jer eto, ta sila brine zbog "katastrofalne korupcije i stanja sudstva" u Srbiji. Dragi moj prijatelju, upravo takva opozicija, nedefnisanih stavova, neargumentovanih kritika, neodređenog cilja osim gole borbe da ponovo zajaše na vlasti, ona ove ovakve i drži na vlasti. Kad opozicija pokaže da razlikuje dobro i loše, da priznaje ono što je dobro, a da kritikuje loše i ima rešenje za otklanjanje lošeg, dobit će poverenje naroda i vlast. Dok ste takvi, ovi kakvi god su, bolji su.

Bluesteel

pre 6 godina

Bavis se politikom a ne znas da je tu laz dozvoljena cak i pozeljna. Nije lako biti dobar politicar,e ti sto te lazu su dobri. I ne kukaj,to u politici ne postoji. Postoji samo dobitnik i gubitnik...a za biti podednik se ne biraju stedstva... Zato su albanski politicari doktori za tebe,dacica &co

never

pre 6 godina

Jednom i ja da ga pohvalim,samo za prvi deo jer u drugom opet pocinje radikalsi da napada unutrasnje protivnike,najzad da kaze ono sto svi vidimo
Ipak,izgleda da ga "pustaju niz vodu"pa da ubere simpatije kod lakovernih
Srba kod kuce.Da,blizi mu se kraj,oni ga tu "instalirali",drzali dok im je trebao.ispunjavao naloge,a sada,pa sad idi rekom bez povratka!

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

Šteta za ona skupocena odela što ih upropasti lezajuci na podu u Briselu !!

Polako ali sigurno magla nestaje , ali "majstor, i njegovu poslušnici se nedaju !!
Sad će on opet o fontani i "ONIMA" i tako po ko zna koji put skrenuti pažnju sa jako loše vođene politike , i to ne samo vezano za kosovo !

BOBA

pre 6 godina

A ja se pitam otkuda bilo kome iluzija da po pitanju Kosova od Srbije bilo šta zavisi, da se Srbija za bilo šta pita, da može bilo šta da traži i zahteva. Vojno smo poraženi proterani sa Kosova a Kumanovski i svi ostali sporazumi imali su samo jedan cilj, da naša kapitulacija ne bude bezuslovna i da nam se sačuva malo časti i dostojanstva (za neka buduća vremena).

C i n i k

pre 6 godina

Kosovo je smesna prica.Ne kapiram toliko gubljenje vremena i para na pitanje koje uopste ne zavisi od nas i na pitanje koje je reseno 1999.?
Pitao bih AV da samo zamisli, na sta bi ova jadna drzava licila danas da je prethodnih 5,6 god svaki dan, onoliko vremena kao sto to cini povodom propale price o Kosovu,trosio na uspostavljanje vladavine zakona,demokratije i poboljsanja standarda ljudi?

bora

pre 6 godina

Gospodine predsedniče,drago mi je što osećate kako je to kad neko bahato krši sve dogovore i kad nasilno sprovodi samovolju ne obraćajući ni trunku pažnje na drugu stranu jer Vi i vaša partija to radite gradjanima ove države svakodnevno!

Adrian

pre 6 godina

“Ono su vaše mezimče, vi ste im napravili nezavisnu drzavu, vi, SAD i mnoge evropske zemlje.”

Nezavisnu drzavu?

Znaci Kosova je nezavisna drzava. Mislio sam da je juzna pokrajina Srbije.

Eidos

pre 6 godina

Lagali ga?! Pa gde su mi svi ti eksperti koje ima oko sebe i koje toliko placa narodnim parama!? Gde su mu sve godine iskustva u politici,pa da prepozna da ga lazu?! Pre ce biti da je izjava da ga lazu laz,jer ono sto u Briselu njemu kazu,i sta on nama na TV-u prenese, su dve potpuno razlicite stvari. Dakle,nije Evropa kriva,oni su verujem bili od starta direktni,vec ovi nasi vole da muljaju,obmanjuju,zavlace,kupuju politicke bodove. Rekoh ja odavno,kandidovao se za predsednika,jer ce uskoro premijer imati puno ruke posla (Priznavanje Kosova,NATO,okretanje ledja Rusiji),a on ne zeli da ima za to odgovornost,pere iskusno ruke od svega. Uskoro "fer" referendum i Kosovo je nezavisno i zvanicno. Ne znam ko se uopste iznenadjuje ovakvim izjavama.

milke

pre 6 godina

Sasvim je sigurno da tz. Specijalni sud nece poceti raditi uskoro, ja mislim da nece nikada. Amerikanci nikada ne szde svojim saveznicima., jer bi tada morali da sude i sebi, a to necemo docekati.

Vozdovac

pre 6 godina

Oho, oštro, u Prokuplju. Sada, kada je došlo vreme da se obećano EU i SAD-u ispuni ,
malo dramimo, bacamo varnice . Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni.

Vi se , ljudi, igrate države i državom. I to je ubedljivo najveći problem ovde. Igras se nečim što nije tvoja privatna imovina. Dobio si je na upravljanje. Upravljate jako loše. Stvarate krize gde stignete.

Dejan P.

pre 6 godina

Vucic kaze da ga lazu 5 godina a to znaci da je i on pet godina lagao Srbe na Kosovu i na taj nacin dobijao izbore.
Koliko je Srbija napravila ustupaka za ovih pet godina i posle svakog sastanka Albanci su dobili nesto a Srbi obecanje o zajednici srpskih opstina.
Neka Djuric i Vucic objasne sada narodu sve one njihove pobede i slavodobitnicke govore posle svakih pregovora sa Albancima.
Ali sta vredi, nas narod ima slabo pamcenje, vodja je uvek u pravu i rijaliti se nastavlja.
U Srbiji ima dovoljno medija, dnevnih novina, politickih analiticara, istoricara, novinara koji ce objasniti da je to sto se nece formirati zajednica srpskih opstina velika pobeda naseg velikog vodje

Slovenac

pre 6 godina

To porucuje AV iz Prokuplja? A sto to ne porucuje kad je u Londonu ili Briselu ili New Yorku? Nasao je iz Prokuplja da pljuje po medjunarodnoj zajednici? Taj samit iz Prokluplja sigurno prati ceo svet sad cu gledam prenos na CNNu!

never

pre 6 godina

Jednom i ja da ga pohvalim,samo za prvi deo jer u drugom opet pocinje radikalsi da napada unutrasnje protivnike,najzad da kaze ono sto svi vidimo
Ipak,izgleda da ga "pustaju niz vodu"pa da ubere simpatije kod lakovernih
Srba kod kuce.Da,blizi mu se kraj,oni ga tu "instalirali",drzali dok im je trebao.ispunjavao naloge,a sada,pa sad idi rekom bez povratka!

Bluesteel

pre 6 godina

Bavis se politikom a ne znas da je tu laz dozvoljena cak i pozeljna. Nije lako biti dobar politicar,e ti sto te lazu su dobri. I ne kukaj,to u politici ne postoji. Postoji samo dobitnik i gubitnik...a za biti podednik se ne biraju stedstva... Zato su albanski politicari doktori za tebe,dacica &co

Pera

pre 6 godina

Nikome nista ne veruje, nema nista od ZSO i sta sad? Ide odmah, samo 6 dana posle toga u Brisel da dalje pregovara sa Tacijem.

Pa sta taj covek misli da smo svi mi ludi?

Populisti navijaju za CZ, tako i Vucic

pre 6 godina

Uh sto je hrabar, pravi dramu kako bi se pokazao hrabrim, a puzi I u Briselu I u Vasingtonu. Puna mu usta naroda, borbe za narod, a isti taj narod osiromasio, smanjio mu plate I penzije, ukino mu demokratiju, ukinuo mu drzavu, zavadio ih na Kosovu, podelio ga na "svoje" I "njihove", ukinuo mu Skupstinu, maltretira ga huliganima, vice na narod, podcenjuje ga, ruga mu se. Sve to radi, a onda kaze da voli taj podcenjeni narod. E moj Vucko, izgleda da si dogurao cara do duvara, postao si malo nerozan, jer Ameri vole da cuju I drugu stranu, nisu oni nimalo naivni da bi nasedali na tvoje lazi. To ti pali kod ovog ponizenog naroda, a svi ostali su te procitali. Spremi ono prugasto odelo koje si svojevremeno doneo u Skupstinu, eto, to je tvoj nivo. Najjadnije je to kada lazov kaze drugom da je lazov.

dr

pre 6 godina

Kad budeš rekao to isto ovima pred kojima se smeškaš i podilaziš im iz iste te međunarodne zajednice, onda se javi. Ovako ti je lako, iz mišije rupe da sipaš hvalospeve samom sebi i svojim vernim, gladnim fanovima, koje si do ivice propasti doveo lično ti.

BokaDEA

pre 6 godina

@Slovenac
Nemoj da mislis i da ne gledaju. Znaju oni sve sta ko misli i sta ko prica od nasih politicara. Makar i u snu. Nego ih ne zanima. Zanima ih samo krajnji rezultat. Tj priznanje. A ti narod zamlacuj kako hoces i mislis da je najbolje. Lako cemo mi i ovo progutati. Nego im posle ni on vise ne treba...

biće bolje

pre 6 godina

Zalosno je da se iste price serviraju narodu poslednje tri decenije, a drzava u blatu, celokupna situacija u zemlji nema veze sa Kosovom, cak i da se sutra kosovo vrati nekim globalnim politickim promenama, sta bi se u ovoj drzavi promenilo. Institucije i ekonomija su u jadnom stanju, obicni ljudi su saterani u cosak, mladi odlaze i nema vise nikakve nade da ce nesto da se promeni.

deki0303

pre 6 godina

Završiće on kao Janukovic u Ukrajini kad narodu dođe iz dupeta u glavu. Te prazne priče idemo u evropu a jedva čeka da se nešto desi pa da nađe izgovor kako je ceo svet protiv nas i okreće se prema rusiji...

BOBA

pre 6 godina

A ja se pitam otkuda bilo kome iluzija da po pitanju Kosova od Srbije bilo šta zavisi, da se Srbija za bilo šta pita, da može bilo šta da traži i zahteva. Vojno smo poraženi proterani sa Kosova a Kumanovski i svi ostali sporazumi imali su samo jedan cilj, da naša kapitulacija ne bude bezuslovna i da nam se sačuva malo časti i dostojanstva (za neka buduća vremena).

Milo

pre 6 godina

Generalno, ako pregovarač nije u stanju da provali posle 5min da ga lažu za diplomackim stolom. Taj onda nije dobar ni za sladoledžiju. Takvog mogu deca u parku da mažu.
Ali naravno da to što nam predsednik sad servira nije istina, jer on nebi bio tu gde jeste. "Dil" je pao i on je odradio posao za njih. I sad kako bi se opravdao pred narodom, izigrava Kalimera. Doduše, to su radili oni pre njega. A i verovatno će i oni posle njega. To je nešto što ovaj narod lako popije. Zato ja totalno svatam ove ili one na vlasti. Oni samo rade ono što im se može.

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

Šteta za ona skupocena odela što ih upropasti lezajuci na podu u Briselu !!

Polako ali sigurno magla nestaje , ali "majstor, i njegovu poslušnici se nedaju !!
Sad će on opet o fontani i "ONIMA" i tako po ko zna koji put skrenuti pažnju sa jako loše vođene politike , i to ne samo vezano za kosovo !

P. PAROL KLINIČKE SMRTI

pre 6 godina

Ma koliko nas je puta slagao da mu ja ama baš ništa ne verujem. Ni za ovih 5 godina. Ništa ne daje u javnost, nikakav ugovor, nikakav sporazum, pa kako da mu verujem. Uostalom zovu ga baron minhauzen

Tazo

pre 6 godina

“...Pet godina tražim i sada kažem 'lažete me’ - rekao je on odgovarajući na pitanja novinara u Prokuplju….”
Najbolji su ovi govori gde se nekom ko nije tu obracas u drugom licu !
Ovo je kao ono kad treba da se potuces sa nekim i kazes ‘Drz’te me da ga ne ubijem” a molis se Bogu da te ne puste jer znas da ce dobiti po nosu. Koji klovn.

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ako me neko slaže jednom, slagao me i jeste lažov!
Ako me slaže i drugi put onda je veliki lažov!
Ako me slaže i treći put onda sam JA budala ako mu poverujem više ikada išta!
Ako me laže 6 godina, e onda ne znam...

Jelena

pre 6 godina

Ako vam ovo ne dokazuje kakav je predsednik Vucic,onda nesto sa vama nevernicimai laznim dusebriznicima nije u redu.Ovakav covek jedino sto radi je da se bori za svoj narod i svoju drzavu,nazalost sve dobro je ono sto se najmanje ceni.

Linija

pre 6 godina

Sve je to deo kola u koje ste se uhvatili kada ste poceli sa resavanjem pitanja oko KiM. Sa kartama koje imamo treba mudro i oprezno igrati.

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Dozvoljeno vam je ovde da radite sta hoćete i sad kad treba da ispunis svoj deo , odmah problem. U međuvremenu , stigle i packe zbog katastrofalne korupcije i stanja sudstva , pa smo dodatno uznemireni. 
(Vozdovac, 16. mart 2018 21:14)

Koliko kontradiktornosti u samo dve rečenice!? Istovremeno im je dozvoljeno " da radite šta hoćete" i "stigle i packe zbog..."!? Pa ili im je sve dozvoljeno ili su usmeravani i kontrolisani!? A ti, tamo "neki" koji "dozvoljavaju" i koji "dele packe" kojima koriguju i upravljaju Srbijom su... ? Ko? Neka "viša sila" bez identiteta, ili ...? I tu nedefinisanu silu bi hteo da istovremeno predstaviš kao nekoga ko ove koje kritikuješ kao "najgore ikad" drži na vlasti, a onda usput bi tu silu da predstaviš kao prijatelja srpskog naroda, jer eto, ta sila brine zbog "katastrofalne korupcije i stanja sudstva" u Srbiji. Dragi moj prijatelju, upravo takva opozicija, nedefnisanih stavova, neargumentovanih kritika, neodređenog cilja osim gole borbe da ponovo zajaše na vlasti, ona ove ovakve i drži na vlasti. Kad opozicija pokaže da razlikuje dobro i loše, da priznaje ono što je dobro, a da kritikuje loše i ima rešenje za otklanjanje lošeg, dobit će poverenje naroda i vlast. Dok ste takvi, ovi kakvi god su, bolji su.