1. "Naravno da vrhovni komandant i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić treba da ima zadnju reč, jer je čovek kome Srbija najviše veruje i za koga glasa. I premijerka, ali postoji gradacija odgovornosti i pre svega to treba da učini onaj ko nosi listu i za koga Srbi glasaju, i onaj ko može da kaže da je njegova politička vizija okupila i našu listu i formirala ovu vladu", rekao je i dodao da je njemu čast to što obavlja posao ministra odbrane.
  Само због ове изјаве га треба сменити. Нити у Србији постоји врховни командант нити судбина министра одбране зависи од председника државе а и не гласају само Срби у овој држави. Њему је можда част али мене је као грађанина срамота да је овај човек министар а посебно одбране.
   (Бата Стојковић, 8. mart 2018 20:36)

  # Link komentara

 2. Nismo ni sumnjali da je drugacije.
  (Milan, 8. mart 2018 14:21)

  # Link komentara

 3. nije te narod izabrao-nego vucic postavio
  (zoran, 8. mart 2018 14:19)

  # Link komentara

 4. Da su se pitali gradjani, ti nikad ne bi smeo ni da postanes ministar,
  a kamoli ministar odbrane!
  (Bodler, 8. mart 2018 14:17)

  # Link komentara

 5. Odavno smo ironija od države, ali ova je jedna od najvećih ironija, ministar vojni nije sližio vojsku a ni vrhovni komandat nije služio vojsku! A što je najžalije i jedan i drugi su izbegli služenje vojnog roka ratnih 90ih, kada su Srbiju u rat gurale političke partije čiji su članovi bili i sadašnji ministar vojni i sadašnji vrhovni komandat!
  (cukce, 8. mart 2018 14:15)

  # Link komentara