1. @istina
  Gde je princip za Kipar ili Krim?
  (Bolje grob nego bot, 6. mart 2018 16:24)

  # Link komentara

 2. Covek objasnio ... Nema se sta dodati. Uvek kazem idite do madjarske pa vidite sta u i gde su i najveca zasluga tome nije Orban nego jer su postali deo EU.
  (Pera, 6. mart 2018 13:54)

  Nema potrebe da idem u Madjarsku da bih video kako zive Madjari. Dolaze oni masovno u Nemacku, rade ovde najjednostavnije poslove. Neke sam upoznao, kazu da u Madjarskoj nema 'leba, nema posla, a ako imas posao, onda radis za crkavicu sa kojom ne mozes od prvog do prvog da prezivis. Sta se dogadja u Hrvatskoj svi znamo, egzodus Hrvata iz "lijepe im njihove". E isto je i u Madjarskoj. Znaci Pero ne siri demagogiju i lazi o obecanoj zemlji Madjarskoj.
  (Nikola koji je odavno "pobeg'o" iz Srbije., 6. mart 2018 15:37)

  # Link komentara

 3. Pa mi i ne trebamo da idemo u EU, nezaposlenost kod nas manja nego u EU Slovackoj!
  (DooX, 6. mart 2018 15:07)

  # Link komentara

 4. @"istina"

  Ne razumem zbog čega se uvek javi neko da nam objasni kako zemlje koje nisu priznale KiM to rade isključivo iz svog interesa?
  Kao da je drugačija stvar sa onima koje su to priznale.
  (Milutin3000, 6. mart 2018 15:06)

  # Link komentara

 5. @istina: uvek je lako biti principijelan kada princip ne diktira nešto TEBI štetno. A i principi su dobro rodili, za svakog se nađe neki koji mu odgovara.
  (Moj burazer živi od starog pravila, 6. mart 2018 14:39)

  # Link komentara

 6. "Šef slovačke diplomatije Ivan Korčog diplomatije ponovio je da će Slovačka ostati dosledna i neće priznati Kosovo, ali ne zbog Srbije, već, kako kaže, zbog principa."

  Istina je da Slovačka ne priznaje Kosovo zbog Srbije ali, u najmanju ruku, slovački minstar laže oko "principa". Slovačka ne priznaje Kosovo isključivo zbog mađarske manjine u toj državi. Nema tu nikakvog principa jer ako se radi o principima i poštovanju zakona onda to su skandinavske države poput Švedske, Norveške i Finske koje priznaju Kosovo ili Danske koja redovno jeste na vrhu država gde ima najamnje korurpcije u svetu.
  (istina, 6. mart 2018 14:07)

  # Link komentara

 7. Covek objasnio ... Nema se sta dodati. Uvek kazem idite do madjarske pa vidite sta u i gde su i najveca zasluga tome nije Orban nego jer su postali deo EU.
  (Pera, 6. mart 2018 13:54)

  # Link komentara