Nedelja, 25.02.2018.

10:54

"To je demagogija naprimitivnije i najniže vrste"

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da su njegovi politički protivnici od silne mržnje u kampanji promašili temu, kao i da se bore protiv njega, umesto za Beograd.

Izvor: Tanjug

"To je demagogija naprimitivnije i najniže vrste" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Vujo Šević

pre 6 godina

Ti kao predsednik Srbije pljujes političke oponente iz Resnika, Batajnice, Pinosave pred lokalne izbore? Pa ti Tomi Nikoliću ne možeš "vodu da doneses" on je za tebe gospodin čovek.

Jad i beda

pre 6 godina

“ takvi smo mi sendvicari” rece on na Pinku.
Ovo je za nepoverovati - on je ponosan na partokratiju u zemlji!!! Dakle, ne pada mu napamet da ista da menja i zabranjuje zakonom.

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

Mislim da će Ovaj da nam se kandiduje i za upravnika zgrade.
(XXL, 25. februar 2018 14:03)

Па рекох ја одавно! Његова званична титула биће: Председник напредњачки, градоначелник београдски, премијер српски, власник Србије и врховни командант Александар Вучић!
На основу његових речи, омиљена песма му је вероватно "Ја волим само себе, свог јединог себе"!

Iskreno

pre 6 godina

Možeš da pričaš što god hoćeš i da obmanjuješ narod na najsavremeniji način, ali si se dokazao kao, do sada, najveći lažov svih vremena.

Rob Sinji

pre 6 godina

Reče neko ko sa mesta predsednika svih gradjana podržava svoju opciju na gradskim izborima . I to reče na predizbornom skupu . Pa Toma je za njega moralna gromada . On je dao ostavku u partiji kada je izabran za predsednika a ovaj hoce da se pita i na izborima za kućni savet.

I tata bi, sine...

pre 6 godina

Predsednik SNS-a, predsednik države, premijer (u senci), šef obaveštajnih službi (u senci), glavnokomandujući vojske Srbije, budući gradonačelnik Beograda = uspešan čovek...

Georgije

pre 6 godina

Ova osoba nije silazila sa RTS,B92,Studija B i ostalih režimskih medija za vreme prokletih žutih.Nije izbegavao TV duele.Zašto sada,u vreme nikada slobodonijh medija,ne možemo videti te tajkunske opozicionare u duelu sa prepoštenim narpednim borcima za dobrobit gradjana Srbije?Da li to,ipak,mediji nisu slobodni ili nema naprednog prosperiteta?

svemir

pre 6 godina

kazes oni se bore protiv tebe a ne za beograd. a kako onda objasnjavas onaj sns spot gde se bavite cisto protivnicima a ne beogradom? bukvalno sve sto kazu da radi opozicija zapravo oni rade.

pedja

pre 6 godina

MAJSTORE,ko TEBE prevaziđe u prostaklucima i mržnji sopstvenog naroda,malogradjanstini i pujdanju građana u krvave sukobe među sobom,TAJ ZASLUŽUJE DA MU SE DODELI NOBELOVA NAGRADA!!!!!!!!!

Milan

pre 6 godina

Demagog nekog optuzuje za demagogiju? Imas li ogledalo bahati manipulatoru, od kada si na vlasti jedino sto si doneo su podele i mrznja, nekoliko milijardi veci dug, otimanje plata i penzija. Nahranio si svoje poltrone oduzimajuci od profesora i lekara, korupcija je na svakom cosku a nepravda gde god se okrenes. Ti mrzis sve koji te agrumentovano kritikuju i jedino sto zelis su fotelja i moc. Sram te bilo.

sempervivum

pre 6 godina

Човече, погледај се у огледало!!!
Прочитај понекад баљезгарије који твоји пишу у саопштењима и постиди се ако уопште имаш осећај за срамоту.
А и сам се потруди да будеш председник свих грађана Србије, а не само председник улизица. Дакле, без коментара "они и ја", "ја паметан, ја вредан, ја... они непријатељи, они нерадници, они лопови"...

Ljuban

pre 6 godina

Svi drzavnici celog sveta od kako je predsednik Vucic na vlasti dolaze da nam ukazu postovanje i cenjenje sto nije bio slucaj za vreme predhodne vlasti.

Dejan

pre 6 godina

Izvini molim te a ciji su ono spot zabranili?aaaa vas,zato sto ste se na neprikladan nacin bavili opozicijom.A koji je vas program?metro ovo metro ono metro,metro....ne mozete grad da raskitite dva meseca a napravice te metro.Ajte molim vas predsednice.

gigatrend

pre 6 godina

Ajde, opusti se čoveče, bićeš i gradonačelnik, samo nemoj da kukaš više. Bićeš i patrijarh, predsednik SANU, direktor KC, direktor opere i baleta, ombudsman, šef svih šefova.... samo nam se više skini s vrata.

Inženjer

pre 6 godina

Koji je ovo demagog... Reklamni spot o kojem se najviše priča je njihov, u kojem na otvoreno vređaju glavne konkurente. A i ovaj njegov komentar... Prave teške svinjarije i kada se na to ukaže onda ispadneš mrzitelj. Pa normalno je valjda da slabosti i greške u tvojoj vladavini koriste protiv tebe u kampanji. Najbolje bi bilo da Vučić opoziciji diktira kakvu kampanju da vodi na izborima i šta smeju da pominju, a šta ne. Sama činjenica da se savamala desila je dovoljan razlog da nilada više ne vršite nikakvu vlast u Beogradu ili igde u Srbiji. Činjenica da ste je ovako zataškali i da niko nije snosio ni najmanju političku, a kamoli pravnu posledicu je već za bager i ...

kole

pre 6 godina

Ovo je genijalno. Buni se što opozicija napada njega, a on sa mesta predsednika svih građana vodi kampanju za gradske izbore. On je na svakoj tribini, na svakom mitingu, preti i zastrašuje one koji nisu za SNS, a takvih u Srbiji ima 75%. Toma je bio pošten i dao ostavku na mesto predsednika stranke.

Samo pitam

pre 6 godina

"Sujeta i taština su neretko, kao i strah, veliki problemi ljudi u racionalnom odlučivanju. Od silne mržnje koju su ponuduli ljudima, nisu videli čak ni stvari gde su mogli da dobiju", rekao je Vučić za Pink televiziju i dodao da je na mržnju i uvrede najbolje odgovarati rezultatima, promenom sistema

Kako je sam sebi skocio u usta. Ko siri mrznju prema politickim protivnicima? Kome su puna usta tkzv lopova,lazova.Ko nista u zivotu kako voli da kaze nije procitao? Ko su kako voli da kaze "strucnjaci" koji nista ne znaju?.Zasto uvek ide na Pink i Happy? zasto ima potrebu kao predsednik da se tamo pojavljuje svake nedelje? Ko je to gladan vlasti?

Nikola

pre 6 godina

Svi koji se bore protiv sadašnje vlasti mogu samo zavidno da posmatraju rezultate njihovog rada. Za ovaj grad niko od prethodnika nije učinio više od sadašnje vlasti.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ko ce da plati 12 milijardi duga koji vu napraviste za 5 godina? A osim 40km autoputa i muzicke fontane, ne videsmo gde potrosiste tolike pare.

Cinik

pre 6 godina

Gospodine Vučiću, šta je bilo sa vašim spotom u kome ste pokazali ljubav i poštovanje prema opoziciji. Niste li i vi malo tu skrenuli sa puta pa umesto da gradjanima Beograda kažete šta ćete uraditi vi ste malo izvređali opoziciju. Koja je razlika između njih i vas?

hohstapler

pre 6 godina

... kaže da su njegovi politički protivnici od silne mržnje, u ovoj kampanji promašili temu i bore se protiv njega, umesto za Beograd...

...rece covek koji je reklamni izborni spot zasnovao na pljuvacini protivnika!

Merlinka

pre 6 godina

Vazno je da nas Vucic voli. Iz velike ljubavi prema nama je smanjio plate i penzije, socijalnu pomoc, naknade trudnicama, svima podigao poreze nekoliko puta i zaduzio nas bar 10 milijardi evra.

Dragan

pre 6 godina

Ako je tacno, a nije tacno, da je Srbiji pretio bankrot, u takvoj situaciji se pozove bivsi premijer Mirko Cvetkovic na TV debatu na RTS-u, da dodjete ti i Dusan Vujovic i oci u oci da raspravis sa njima zasto bi drzava, da ti nisi dosao, bankrotirala. To isto vazi i za Beograd, da su oci u oci Dragan Djilas i Sinisa Mali raspravili kako je moguce da beogradski budzet bude u bankrotstvu ali je to bila notorna laz. Sa tom tvojom manipulacijom sto si zeleo to si ostvario da tvojim lazima mnogi poveruju.Zog tvog nakazno vodjenja drzavo zabranio si opozicinim liderima, raznim ekonomistima koi ce reci stvarnu istinu kako ti vodis zemlju da se pojavljuju na televiziji.

lažni doktor šćepan mali

pre 6 godina

Predsednik države, umesto da radi ono za šta ga plaćamo, a to je da vodi spoljnu politiku i lobira za sprečavanje pune nezavisnosti Kosova, on ide po predizbornim skupovima za gradski parlament i deli binu sa nadrogiranim kriminalcem, višestruko osuđivanim, između ostalog i za nasilje nad ženom. I taj i takav predsednik "ima" "obraz" da nekom drži lekciju šta može a šta ne može za džabe? A okružen je diletantima za sve, osim za kriminal. Lažne diplome, lažne tetke, fantomke, batinaši, afere, ministri keramičari sa tri srednje, mafija na severu Kosova... Elita Srbije pod AV.

XXL

pre 6 godina

Svašta pa ON je nosilac liste. Naravno za gradonačelnika pa koga drugog da napadaju? One njegove poltrone gde vrhunski doktor dečiji hirurg ide da kreči murale po Beogradu umesto da je u operacionoj sali. Samo još da zaigramo balet od 'boljitka' - Bože me 'prosti.

realno

pre 6 godina

Tvoj strah je toliko veliki da se to vidi na svakom koraku.
Samo demagogija i lazna obecanja.Tvoja prica je kao potrosena mustikla.
Pamet u glavu i da 04.03.biramo bolju buducnost.

Pedja

pre 6 godina

"Srećan sam što su na našim bilbordima i spotovima neki novi ljudi, za koje građani nisu ocekivali da budu na našoj listi."

Pa kad su ti u stranci sve sami "stručnjaci i intelektualci" onda moraš da tražiš ljude van stranke.

bljak

pre 6 godina

Ovo baljezganje je jos jedan dokaz da je u SNSu ogledalo zabranjen rekvizit. Ili, sto je verovatnije, da SNS cine politicki vampiri koji sebe ne smeju da pogledaju u ogledalu.
Sugradjani, ljudi, u pamet se pa svi na izbore. Ne, nisu svi isti, od OVOG gore ne moze.

Tarabicka

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ce ta ta njihova "mrznja" oduvati, pa da vidim sta ces onda!

Ko god vas bude pobedio, neka mu je prvi zadatak zaplena svih ugovora, tendera i racuna, to da objave na RTS-u u udarnim terminima, pa cu sa zadovoljstvom gledati tvoju zajapurenu facu kad shvatis da ti se kula od karata srusila (verujem da u dnevniku nece biti dovoljno vremena da se nabroje sve vase mahinacije i kradje)!

miloš

pre 6 godina

Šta je loše u tome što je neko protiv Vučića? Kad si protiv Vučića onda znači da si protiv Karlobaga, streljanja sto za jednog, lopovluka, laži , nerada, pretnji , vređanja, fizičkog nasilja na ženama, bratije na svim pozicijama. Uvek protiv toga.

neobavezno

pre 6 godina

Ne, niste u pravu cak ni sada! Veceg prostakluka od vas i vasih partijskih drugova ova drzava nije videla. Vecih lazova i neradnika, takodje. U necem ste stvarno bolji, nadmasili ste sve svoje predhodnike jer ste kriminal podigli na drzavni nivo!

zevs

pre 6 godina

Na Beograđanima je sada loptica da pokažu dal im ova vlast odgovara ili ne.Nemojte se više vaditi na provinciju kako eto zatucani narod ne vidi ništa dalje od SNS-A.

Zoka

pre 6 godina

Pare ne padaju sa neba i ne moze nista dzaba, nego narod danas bi sve na gotovo a sto manje da radi. Tako svakako ne ide, ako narod ne radi i ne bori se, onda propada i on i sama drzava.

Lacerta

pre 6 godina

"Oni me mrze, buhuuhuuuu! A ja sam tako dobar i bogomdan da vladam, ali oni to od mržnje neće da vide!"

To mu je otprilike ceo politički program...

bljak

pre 6 godina

Ovo baljezganje je jos jedan dokaz da je u SNSu ogledalo zabranjen rekvizit. Ili, sto je verovatnije, da SNS cine politicki vampiri koji sebe ne smeju da pogledaju u ogledalu.
Sugradjani, ljudi, u pamet se pa svi na izbore. Ne, nisu svi isti, od OVOG gore ne moze.

Rob Sinji

pre 6 godina

Reče neko ko sa mesta predsednika svih gradjana podržava svoju opciju na gradskim izborima . I to reče na predizbornom skupu . Pa Toma je za njega moralna gromada . On je dao ostavku u partiji kada je izabran za predsednika a ovaj hoce da se pita i na izborima za kućni savet.

svemir

pre 6 godina

kazes oni se bore protiv tebe a ne za beograd. a kako onda objasnjavas onaj sns spot gde se bavite cisto protivnicima a ne beogradom? bukvalno sve sto kazu da radi opozicija zapravo oni rade.

pedja

pre 6 godina

MAJSTORE,ko TEBE prevaziđe u prostaklucima i mržnji sopstvenog naroda,malogradjanstini i pujdanju građana u krvave sukobe među sobom,TAJ ZASLUŽUJE DA MU SE DODELI NOBELOVA NAGRADA!!!!!!!!!

miloš

pre 6 godina

Šta je loše u tome što je neko protiv Vučića? Kad si protiv Vučića onda znači da si protiv Karlobaga, streljanja sto za jednog, lopovluka, laži , nerada, pretnji , vređanja, fizičkog nasilja na ženama, bratije na svim pozicijama. Uvek protiv toga.

Iskreno

pre 6 godina

Možeš da pričaš što god hoćeš i da obmanjuješ narod na najsavremeniji način, ali si se dokazao kao, do sada, najveći lažov svih vremena.

neobavezno

pre 6 godina

Ne, niste u pravu cak ni sada! Veceg prostakluka od vas i vasih partijskih drugova ova drzava nije videla. Vecih lazova i neradnika, takodje. U necem ste stvarno bolji, nadmasili ste sve svoje predhodnike jer ste kriminal podigli na drzavni nivo!

Georgije

pre 6 godina

Ova osoba nije silazila sa RTS,B92,Studija B i ostalih režimskih medija za vreme prokletih žutih.Nije izbegavao TV duele.Zašto sada,u vreme nikada slobodonijh medija,ne možemo videti te tajkunske opozicionare u duelu sa prepoštenim narpednim borcima za dobrobit gradjana Srbije?Da li to,ipak,mediji nisu slobodni ili nema naprednog prosperiteta?

gigatrend

pre 6 godina

Ajde, opusti se čoveče, bićeš i gradonačelnik, samo nemoj da kukaš više. Bićeš i patrijarh, predsednik SANU, direktor KC, direktor opere i baleta, ombudsman, šef svih šefova.... samo nam se više skini s vrata.

Merlinka

pre 6 godina

Vazno je da nas Vucic voli. Iz velike ljubavi prema nama je smanjio plate i penzije, socijalnu pomoc, naknade trudnicama, svima podigao poreze nekoliko puta i zaduzio nas bar 10 milijardi evra.

Dejan

pre 6 godina

Izvini molim te a ciji su ono spot zabranili?aaaa vas,zato sto ste se na neprikladan nacin bavili opozicijom.A koji je vas program?metro ovo metro ono metro,metro....ne mozete grad da raskitite dva meseca a napravice te metro.Ajte molim vas predsednice.

Lacerta

pre 6 godina

"Oni me mrze, buhuuhuuuu! A ja sam tako dobar i bogomdan da vladam, ali oni to od mržnje neće da vide!"

To mu je otprilike ceo politički program...

Pedja

pre 6 godina

"Srećan sam što su na našim bilbordima i spotovima neki novi ljudi, za koje građani nisu ocekivali da budu na našoj listi."

Pa kad su ti u stranci sve sami "stručnjaci i intelektualci" onda moraš da tražiš ljude van stranke.

I tata bi, sine...

pre 6 godina

Predsednik SNS-a, predsednik države, premijer (u senci), šef obaveštajnih službi (u senci), glavnokomandujući vojske Srbije, budući gradonačelnik Beograda = uspešan čovek...

Cinik

pre 6 godina

Gospodine Vučiću, šta je bilo sa vašim spotom u kome ste pokazali ljubav i poštovanje prema opoziciji. Niste li i vi malo tu skrenuli sa puta pa umesto da gradjanima Beograda kažete šta ćete uraditi vi ste malo izvređali opoziciju. Koja je razlika između njih i vas?

Milan

pre 6 godina

Demagog nekog optuzuje za demagogiju? Imas li ogledalo bahati manipulatoru, od kada si na vlasti jedino sto si doneo su podele i mrznja, nekoliko milijardi veci dug, otimanje plata i penzija. Nahranio si svoje poltrone oduzimajuci od profesora i lekara, korupcija je na svakom cosku a nepravda gde god se okrenes. Ti mrzis sve koji te agrumentovano kritikuju i jedino sto zelis su fotelja i moc. Sram te bilo.

Samo pitam

pre 6 godina

"Sujeta i taština su neretko, kao i strah, veliki problemi ljudi u racionalnom odlučivanju. Od silne mržnje koju su ponuduli ljudima, nisu videli čak ni stvari gde su mogli da dobiju", rekao je Vučić za Pink televiziju i dodao da je na mržnju i uvrede najbolje odgovarati rezultatima, promenom sistema

Kako je sam sebi skocio u usta. Ko siri mrznju prema politickim protivnicima? Kome su puna usta tkzv lopova,lazova.Ko nista u zivotu kako voli da kaze nije procitao? Ko su kako voli da kaze "strucnjaci" koji nista ne znaju?.Zasto uvek ide na Pink i Happy? zasto ima potrebu kao predsednik da se tamo pojavljuje svake nedelje? Ko je to gladan vlasti?

kole

pre 6 godina

Ovo je genijalno. Buni se što opozicija napada njega, a on sa mesta predsednika svih građana vodi kampanju za gradske izbore. On je na svakoj tribini, na svakom mitingu, preti i zastrašuje one koji nisu za SNS, a takvih u Srbiji ima 75%. Toma je bio pošten i dao ostavku na mesto predsednika stranke.

zevs

pre 6 godina

Na Beograđanima je sada loptica da pokažu dal im ova vlast odgovara ili ne.Nemojte se više vaditi na provinciju kako eto zatucani narod ne vidi ništa dalje od SNS-A.

lažni doktor šćepan mali

pre 6 godina

Predsednik države, umesto da radi ono za šta ga plaćamo, a to je da vodi spoljnu politiku i lobira za sprečavanje pune nezavisnosti Kosova, on ide po predizbornim skupovima za gradski parlament i deli binu sa nadrogiranim kriminalcem, višestruko osuđivanim, između ostalog i za nasilje nad ženom. I taj i takav predsednik "ima" "obraz" da nekom drži lekciju šta može a šta ne može za džabe? A okružen je diletantima za sve, osim za kriminal. Lažne diplome, lažne tetke, fantomke, batinaši, afere, ministri keramičari sa tri srednje, mafija na severu Kosova... Elita Srbije pod AV.

Dragan

pre 6 godina

Ako je tacno, a nije tacno, da je Srbiji pretio bankrot, u takvoj situaciji se pozove bivsi premijer Mirko Cvetkovic na TV debatu na RTS-u, da dodjete ti i Dusan Vujovic i oci u oci da raspravis sa njima zasto bi drzava, da ti nisi dosao, bankrotirala. To isto vazi i za Beograd, da su oci u oci Dragan Djilas i Sinisa Mali raspravili kako je moguce da beogradski budzet bude u bankrotstvu ali je to bila notorna laz. Sa tom tvojom manipulacijom sto si zeleo to si ostvario da tvojim lazima mnogi poveruju.Zog tvog nakazno vodjenja drzavo zabranio si opozicinim liderima, raznim ekonomistima koi ce reci stvarnu istinu kako ti vodis zemlju da se pojavljuju na televiziji.

sempervivum

pre 6 godina

Човече, погледај се у огледало!!!
Прочитај понекад баљезгарије који твоји пишу у саопштењима и постиди се ако уопште имаш осећај за срамоту.
А и сам се потруди да будеш председник свих грађана Србије, а не само председник улизица. Дакле, без коментара "они и ја", "ја паметан, ја вредан, ја... они непријатељи, они нерадници, они лопови"...

realno

pre 6 godina

Tvoj strah je toliko veliki da se to vidi na svakom koraku.
Samo demagogija i lazna obecanja.Tvoja prica je kao potrosena mustikla.
Pamet u glavu i da 04.03.biramo bolju buducnost.

Inženjer

pre 6 godina

Koji je ovo demagog... Reklamni spot o kojem se najviše priča je njihov, u kojem na otvoreno vređaju glavne konkurente. A i ovaj njegov komentar... Prave teške svinjarije i kada se na to ukaže onda ispadneš mrzitelj. Pa normalno je valjda da slabosti i greške u tvojoj vladavini koriste protiv tebe u kampanji. Najbolje bi bilo da Vučić opoziciji diktira kakvu kampanju da vodi na izborima i šta smeju da pominju, a šta ne. Sama činjenica da se savamala desila je dovoljan razlog da nilada više ne vršite nikakvu vlast u Beogradu ili igde u Srbiji. Činjenica da ste je ovako zataškali i da niko nije snosio ni najmanju političku, a kamoli pravnu posledicu je već za bager i ...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ko ce da plati 12 milijardi duga koji vu napraviste za 5 godina? A osim 40km autoputa i muzicke fontane, ne videsmo gde potrosiste tolike pare.

Tarabicka

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ce ta ta njihova "mrznja" oduvati, pa da vidim sta ces onda!

Ko god vas bude pobedio, neka mu je prvi zadatak zaplena svih ugovora, tendera i racuna, to da objave na RTS-u u udarnim terminima, pa cu sa zadovoljstvom gledati tvoju zajapurenu facu kad shvatis da ti se kula od karata srusila (verujem da u dnevniku nece biti dovoljno vremena da se nabroje sve vase mahinacije i kradje)!

hohstapler

pre 6 godina

... kaže da su njegovi politički protivnici od silne mržnje, u ovoj kampanji promašili temu i bore se protiv njega, umesto za Beograd...

...rece covek koji je reklamni izborni spot zasnovao na pljuvacini protivnika!

XXL

pre 6 godina

Svašta pa ON je nosilac liste. Naravno za gradonačelnika pa koga drugog da napadaju? One njegove poltrone gde vrhunski doktor dečiji hirurg ide da kreči murale po Beogradu umesto da je u operacionoj sali. Samo još da zaigramo balet od 'boljitka' - Bože me 'prosti.

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

Mislim da će Ovaj da nam se kandiduje i za upravnika zgrade.
(XXL, 25. februar 2018 14:03)

Па рекох ја одавно! Његова званична титула биће: Председник напредњачки, градоначелник београдски, премијер српски, власник Србије и врховни командант Александар Вучић!
На основу његових речи, омиљена песма му је вероватно "Ја волим само себе, свог јединог себе"!

Vujo Šević

pre 6 godina

Ti kao predsednik Srbije pljujes političke oponente iz Resnika, Batajnice, Pinosave pred lokalne izbore? Pa ti Tomi Nikoliću ne možeš "vodu da doneses" on je za tebe gospodin čovek.

Jad i beda

pre 6 godina

“ takvi smo mi sendvicari” rece on na Pinku.
Ovo je za nepoverovati - on je ponosan na partokratiju u zemlji!!! Dakle, ne pada mu napamet da ista da menja i zabranjuje zakonom.

Ljuban

pre 6 godina

Svi drzavnici celog sveta od kako je predsednik Vucic na vlasti dolaze da nam ukazu postovanje i cenjenje sto nije bio slucaj za vreme predhodne vlasti.

Nikola

pre 6 godina

Svi koji se bore protiv sadašnje vlasti mogu samo zavidno da posmatraju rezultate njihovog rada. Za ovaj grad niko od prethodnika nije učinio više od sadašnje vlasti.

Zoka

pre 6 godina

Pare ne padaju sa neba i ne moze nista dzaba, nego narod danas bi sve na gotovo a sto manje da radi. Tako svakako ne ide, ako narod ne radi i ne bori se, onda propada i on i sama drzava.

bljak

pre 6 godina

Ovo baljezganje je jos jedan dokaz da je u SNSu ogledalo zabranjen rekvizit. Ili, sto je verovatnije, da SNS cine politicki vampiri koji sebe ne smeju da pogledaju u ogledalu.
Sugradjani, ljudi, u pamet se pa svi na izbore. Ne, nisu svi isti, od OVOG gore ne moze.

Ljuban

pre 6 godina

Svi drzavnici celog sveta od kako je predsednik Vucic na vlasti dolaze da nam ukazu postovanje i cenjenje sto nije bio slucaj za vreme predhodne vlasti.

neobavezno

pre 6 godina

Ne, niste u pravu cak ni sada! Veceg prostakluka od vas i vasih partijskih drugova ova drzava nije videla. Vecih lazova i neradnika, takodje. U necem ste stvarno bolji, nadmasili ste sve svoje predhodnike jer ste kriminal podigli na drzavni nivo!

Nikola

pre 6 godina

Svi koji se bore protiv sadašnje vlasti mogu samo zavidno da posmatraju rezultate njihovog rada. Za ovaj grad niko od prethodnika nije učinio više od sadašnje vlasti.

Pedja

pre 6 godina

"Srećan sam što su na našim bilbordima i spotovima neki novi ljudi, za koje građani nisu ocekivali da budu na našoj listi."

Pa kad su ti u stranci sve sami "stručnjaci i intelektualci" onda moraš da tražiš ljude van stranke.

miloš

pre 6 godina

Šta je loše u tome što je neko protiv Vučića? Kad si protiv Vučića onda znači da si protiv Karlobaga, streljanja sto za jednog, lopovluka, laži , nerada, pretnji , vređanja, fizičkog nasilja na ženama, bratije na svim pozicijama. Uvek protiv toga.

Vujo Šević

pre 6 godina

Ti kao predsednik Srbije pljujes političke oponente iz Resnika, Batajnice, Pinosave pred lokalne izbore? Pa ti Tomi Nikoliću ne možeš "vodu da doneses" on je za tebe gospodin čovek.

Merlinka

pre 6 godina

Vazno je da nas Vucic voli. Iz velike ljubavi prema nama je smanjio plate i penzije, socijalnu pomoc, naknade trudnicama, svima podigao poreze nekoliko puta i zaduzio nas bar 10 milijardi evra.

svemir

pre 6 godina

kazes oni se bore protiv tebe a ne za beograd. a kako onda objasnjavas onaj sns spot gde se bavite cisto protivnicima a ne beogradom? bukvalno sve sto kazu da radi opozicija zapravo oni rade.

I tata bi, sine...

pre 6 godina

Predsednik SNS-a, predsednik države, premijer (u senci), šef obaveštajnih službi (u senci), glavnokomandujući vojske Srbije, budući gradonačelnik Beograda = uspešan čovek...

Cinik

pre 6 godina

Gospodine Vučiću, šta je bilo sa vašim spotom u kome ste pokazali ljubav i poštovanje prema opoziciji. Niste li i vi malo tu skrenuli sa puta pa umesto da gradjanima Beograda kažete šta ćete uraditi vi ste malo izvređali opoziciju. Koja je razlika između njih i vas?

Georgije

pre 6 godina

Ova osoba nije silazila sa RTS,B92,Studija B i ostalih režimskih medija za vreme prokletih žutih.Nije izbegavao TV duele.Zašto sada,u vreme nikada slobodonijh medija,ne možemo videti te tajkunske opozicionare u duelu sa prepoštenim narpednim borcima za dobrobit gradjana Srbije?Da li to,ipak,mediji nisu slobodni ili nema naprednog prosperiteta?

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

Mislim da će Ovaj da nam se kandiduje i za upravnika zgrade.
(XXL, 25. februar 2018 14:03)

Па рекох ја одавно! Његова званична титула биће: Председник напредњачки, градоначелник београдски, премијер српски, власник Србије и врховни командант Александар Вучић!
На основу његових речи, омиљена песма му је вероватно "Ја волим само себе, свог јединог себе"!

realno

pre 6 godina

Tvoj strah je toliko veliki da se to vidi na svakom koraku.
Samo demagogija i lazna obecanja.Tvoja prica je kao potrosena mustikla.
Pamet u glavu i da 04.03.biramo bolju buducnost.

zevs

pre 6 godina

Na Beograđanima je sada loptica da pokažu dal im ova vlast odgovara ili ne.Nemojte se više vaditi na provinciju kako eto zatucani narod ne vidi ništa dalje od SNS-A.

Dragan

pre 6 godina

Ako je tacno, a nije tacno, da je Srbiji pretio bankrot, u takvoj situaciji se pozove bivsi premijer Mirko Cvetkovic na TV debatu na RTS-u, da dodjete ti i Dusan Vujovic i oci u oci da raspravis sa njima zasto bi drzava, da ti nisi dosao, bankrotirala. To isto vazi i za Beograd, da su oci u oci Dragan Djilas i Sinisa Mali raspravili kako je moguce da beogradski budzet bude u bankrotstvu ali je to bila notorna laz. Sa tom tvojom manipulacijom sto si zeleo to si ostvario da tvojim lazima mnogi poveruju.Zog tvog nakazno vodjenja drzavo zabranio si opozicinim liderima, raznim ekonomistima koi ce reci stvarnu istinu kako ti vodis zemlju da se pojavljuju na televiziji.

Lacerta

pre 6 godina

"Oni me mrze, buhuuhuuuu! A ja sam tako dobar i bogomdan da vladam, ali oni to od mržnje neće da vide!"

To mu je otprilike ceo politički program...

Rob Sinji

pre 6 godina

Reče neko ko sa mesta predsednika svih gradjana podržava svoju opciju na gradskim izborima . I to reče na predizbornom skupu . Pa Toma je za njega moralna gromada . On je dao ostavku u partiji kada je izabran za predsednika a ovaj hoce da se pita i na izborima za kućni savet.

Iskreno

pre 6 godina

Možeš da pričaš što god hoćeš i da obmanjuješ narod na najsavremeniji način, ali si se dokazao kao, do sada, najveći lažov svih vremena.

Jad i beda

pre 6 godina

“ takvi smo mi sendvicari” rece on na Pinku.
Ovo je za nepoverovati - on je ponosan na partokratiju u zemlji!!! Dakle, ne pada mu napamet da ista da menja i zabranjuje zakonom.

Zoka

pre 6 godina

Pare ne padaju sa neba i ne moze nista dzaba, nego narod danas bi sve na gotovo a sto manje da radi. Tako svakako ne ide, ako narod ne radi i ne bori se, onda propada i on i sama drzava.

Dejan

pre 6 godina

Izvini molim te a ciji su ono spot zabranili?aaaa vas,zato sto ste se na neprikladan nacin bavili opozicijom.A koji je vas program?metro ovo metro ono metro,metro....ne mozete grad da raskitite dva meseca a napravice te metro.Ajte molim vas predsednice.

XXL

pre 6 godina

Svašta pa ON je nosilac liste. Naravno za gradonačelnika pa koga drugog da napadaju? One njegove poltrone gde vrhunski doktor dečiji hirurg ide da kreči murale po Beogradu umesto da je u operacionoj sali. Samo još da zaigramo balet od 'boljitka' - Bože me 'prosti.

pedja

pre 6 godina

MAJSTORE,ko TEBE prevaziđe u prostaklucima i mržnji sopstvenog naroda,malogradjanstini i pujdanju građana u krvave sukobe među sobom,TAJ ZASLUŽUJE DA MU SE DODELI NOBELOVA NAGRADA!!!!!!!!!

hohstapler

pre 6 godina

... kaže da su njegovi politički protivnici od silne mržnje, u ovoj kampanji promašili temu i bore se protiv njega, umesto za Beograd...

...rece covek koji je reklamni izborni spot zasnovao na pljuvacini protivnika!

Milan

pre 6 godina

Demagog nekog optuzuje za demagogiju? Imas li ogledalo bahati manipulatoru, od kada si na vlasti jedino sto si doneo su podele i mrznja, nekoliko milijardi veci dug, otimanje plata i penzija. Nahranio si svoje poltrone oduzimajuci od profesora i lekara, korupcija je na svakom cosku a nepravda gde god se okrenes. Ti mrzis sve koji te agrumentovano kritikuju i jedino sto zelis su fotelja i moc. Sram te bilo.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Ko ce da plati 12 milijardi duga koji vu napraviste za 5 godina? A osim 40km autoputa i muzicke fontane, ne videsmo gde potrosiste tolike pare.

kole

pre 6 godina

Ovo je genijalno. Buni se što opozicija napada njega, a on sa mesta predsednika svih građana vodi kampanju za gradske izbore. On je na svakoj tribini, na svakom mitingu, preti i zastrašuje one koji nisu za SNS, a takvih u Srbiji ima 75%. Toma je bio pošten i dao ostavku na mesto predsednika stranke.

gigatrend

pre 6 godina

Ajde, opusti se čoveče, bićeš i gradonačelnik, samo nemoj da kukaš više. Bićeš i patrijarh, predsednik SANU, direktor KC, direktor opere i baleta, ombudsman, šef svih šefova.... samo nam se više skini s vrata.

lažni doktor šćepan mali

pre 6 godina

Predsednik države, umesto da radi ono za šta ga plaćamo, a to je da vodi spoljnu politiku i lobira za sprečavanje pune nezavisnosti Kosova, on ide po predizbornim skupovima za gradski parlament i deli binu sa nadrogiranim kriminalcem, višestruko osuđivanim, između ostalog i za nasilje nad ženom. I taj i takav predsednik "ima" "obraz" da nekom drži lekciju šta može a šta ne može za džabe? A okružen je diletantima za sve, osim za kriminal. Lažne diplome, lažne tetke, fantomke, batinaši, afere, ministri keramičari sa tri srednje, mafija na severu Kosova... Elita Srbije pod AV.

sempervivum

pre 6 godina

Човече, погледај се у огледало!!!
Прочитај понекад баљезгарије који твоји пишу у саопштењима и постиди се ако уопште имаш осећај за срамоту.
А и сам се потруди да будеш председник свих грађана Србије, а не само председник улизица. Дакле, без коментара "они и ја", "ја паметан, ја вредан, ја... они непријатељи, они нерадници, они лопови"...

Inženjer

pre 6 godina

Koji je ovo demagog... Reklamni spot o kojem se najviše priča je njihov, u kojem na otvoreno vređaju glavne konkurente. A i ovaj njegov komentar... Prave teške svinjarije i kada se na to ukaže onda ispadneš mrzitelj. Pa normalno je valjda da slabosti i greške u tvojoj vladavini koriste protiv tebe u kampanji. Najbolje bi bilo da Vučić opoziciji diktira kakvu kampanju da vodi na izborima i šta smeju da pominju, a šta ne. Sama činjenica da se savamala desila je dovoljan razlog da nilada više ne vršite nikakvu vlast u Beogradu ili igde u Srbiji. Činjenica da ste je ovako zataškali i da niko nije snosio ni najmanju političku, a kamoli pravnu posledicu je već za bager i ...

Samo pitam

pre 6 godina

"Sujeta i taština su neretko, kao i strah, veliki problemi ljudi u racionalnom odlučivanju. Od silne mržnje koju su ponuduli ljudima, nisu videli čak ni stvari gde su mogli da dobiju", rekao je Vučić za Pink televiziju i dodao da je na mržnju i uvrede najbolje odgovarati rezultatima, promenom sistema

Kako je sam sebi skocio u usta. Ko siri mrznju prema politickim protivnicima? Kome su puna usta tkzv lopova,lazova.Ko nista u zivotu kako voli da kaze nije procitao? Ko su kako voli da kaze "strucnjaci" koji nista ne znaju?.Zasto uvek ide na Pink i Happy? zasto ima potrebu kao predsednik da se tamo pojavljuje svake nedelje? Ko je to gladan vlasti?

Tarabicka

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ce ta ta njihova "mrznja" oduvati, pa da vidim sta ces onda!

Ko god vas bude pobedio, neka mu je prvi zadatak zaplena svih ugovora, tendera i racuna, to da objave na RTS-u u udarnim terminima, pa cu sa zadovoljstvom gledati tvoju zajapurenu facu kad shvatis da ti se kula od karata srusila (verujem da u dnevniku nece biti dovoljno vremena da se nabroje sve vase mahinacije i kradje)!