1. Mudrom politikom ulaska u EU i NATO Makedonci će zaštiti svoju teritoriju koju Albanci sada mogu samo da sanjaju.Nesretnoj "neutralnoj" Srbijici koja uživa lažnu pomoć Rusije tek predstoje problemi oko Preševa i Sandžaka.
   (charlie, 25. februar 2018 07:59)

  # Link komentara

 2. Sta su sad, ko su sad??!!
  (silni, 24. februar 2018 23:01)

  Sada su Makedonci sa vizijom o buducnosti, a ne u kandzama proslosti. Makedonija ima srecu sto je jedna od retkih balkanskih drzava na cijem celu nije nacionalni populista, vec razuman i umeren proevropski politicar. Dok su na Zajeva prilikom incidenata u Sobranju sevali udarci razbesnelih ekstremnih vmrovaca, na njegovom krvavom licu se nije mogla videti mrznja. Promenom imena aerodroma i auto-puta, kao i kompromisom oko imena drzave, Zajev ce izgubiti neke pristalice, ali ce za Makedoniju ostvariti pocetak evrointegracija i ekspresno clanstvo u NATO savezu. To ce na duze vreme osigurati unutrasnju stabilnost Makedonije i ojacati njen polozaj u regionu i medjunarodnoj zajednici, kao i priliv investicija. Clanstvom u ovim organizacijama stavljena je tacka na snove o velikoj Albaniji, jer ce garant integriteta i suvereniteta Makedonije biti NATO.
  (Zemun grad SPO, 24. februar 2018 23:40)

  # Link komentara

 3. Svaka čast građanima Makedonije. Ovako izgleda kada jedan balkanski narod raskrsti sa mitomanijom i (nadamo se) krene putem progresa i novog načina posmatranja sveta.
  Putuj Evropo...!
   (klokan, 24. februar 2018 23:19)

  # Link komentara

 4. Sta su sad, ko su sad??!!
   (silni, 24. februar 2018 23:01)

  # Link komentara