1. On ce sada intenzivno gurati populisticke teme, samo da bi zatuskao onu bahatost sa 200 km/h
  (200 km/h, 21. februar 2018 19:02)

  # Link komentara

 2. Stvarno zažto je više bitno tko je tko i da li je moj pradjed bio srbin ili trčin. Zašto ne može kao i za vrijeme Juge i prije da srbin dođe kod mene muslimana pa da pijemo rakiju uz slaninu i bijeli luk a mene zaboli što moja vjero to ne dozvoljava. Primjetio sam da meni kao normalnom koji nisam nacionalista sa područja Tuzle je veoma teško kao takvom. ODbacuju me muslimani nacionalisti, srbi i hrvsti nacionalisti. Oni su mnogo uspjeli u životu kao takvi a mene nigdje.
  (Jasmin, Tuzla, 21. februar 2018 15:39)

  # Link komentara

 3. @sah 88
  Ništa Djordje i Mišić novo nisu rekli.Jugoslavija je kao nemoguć projekat odbačena od strane Srba još 1844. Ne zato što Srbi nisu bili svesni svog Slovenstva već zog procene o izvodljivosti.Garašanin je procenio (sasvim ispravno) da ni Moskva ni Beč neće dozvoliti veliku ,nezavisnu slovensku državu na balkanu (prava Jugoslavija je obuhvatala i Bugare).
  I to se obistinilo.Beč je zabranio pominjanje Ilirskog imena,marginalizovao Gaja (iskrenog saradnika Garašaninovog ) i forsirao formiranje hrvatske nacije na srbofobiji...Moskva je reagovala baš onako kako je Garašanin predvideo - podigla je Bugare iz pepela i usmerila protiv Srba (za "bugarske" Šope možemo Rusima da zahvalimo)...kasnije sanstefanski pokušaj Rusa...
  Jugoslovenstvo je iznudjeno rešenje još tada bilo.Prava ideja je bila Slovenstvo uz uvažavanje posebnosti svakog slovenskog naroda.
  Umniji sliveni su hteli slobodu za Slovene i slobodan razvoj nacija bez uticaja Austrije i Turske i tutorstva Rusije koja je zloupotrebljavala slovenstvo za svoje imperijalne ciljeve.
  Garašaninov stav je bio zdrav po svim pitanjima i procene su mu bile tačne.
  Za Beč nije gajio iluzije da je neprijatelj Slovena a procenu da Rusi neće dozvoliti samostalnu slovensku državu na Balkanu je temeljio na dve stvari - ponašanje Moskve u vezi Sretenjskog Ustava i geopolitici - znao je da će Rusi na Carigrad preko Bugara.Sve se obistinilo.
  (Komša, 21. februar 2018 12:15)

  # Link komentara

 4. Jugoslavija je bila projekat ispred svog vremena, projaket koji je omogucavao resavanje svih nacionalih pitanja na Balkanu na miran nacin.
  Ta zemlja je funkcionisala, za razliku od banana drzavica danas.
  Hulje i probisvet koji je zajahao 90ih ima potrebu da satre sve ono dobro sto nas povezuje ili nas je povezivalo. Sve zarad licne koristi, kako bi dozivotno ziveli da grbaci naroda sve krijuci se iza velikih nacionaloh interesa i velikih prica.
  Jedina velika prica na ovom prostru je bila Jugoslavija.
  U tu zamku je upao i Dodik, koji je poceo kao liberalan poltiicar sada je ultra-konzervativni nacionalsta, branilac srpstva i rusofil par exelance. Sve zarad opstanka na vlasti i cuvanje privilegija, a mozda i slobode.
  Pozdrav svim dobrim ljudima sirom nekadasnje zemlje.
  (Djordje, 21. februar 2018 11:10)

  # Link komentara

 5. Lako je biti pametan posle dostizanja jednog od mogućih ishoda neke odluke u prošlosti. Mi danas sagledavamo prošlost iz vizure sadašnjosti i nismo fer prema ljudima koji su tada živeli, tumačimo njihove motive naivnošću jednih i zlonamernom pritvornošću drugih, ali ustvari ništa od toga nije istina, čak ni ako današnji potomci onih iz onog vremena tvrde nešto o mišljenju svojih dedova i pradedova.

  Jugoslavija je nastala radi zaštite onih koji su u nju dobrovoljno ušli, a nestala je radi kontrole štete. Nisu samo Hrvati i Slovenci želeli da se sakriju pod srpski kišobran, I SR je vrlo bolno stavio do znanja i Srbima da posle razaranja i gubitka ljudskih života sami više nisu u stanju da se odupru teritorijalnim pretenzijama npr. Bugarske koja je bila približne veličine i snage još pre Velikog rata, a da uz to neće moći da zadrže Vojvodinu protiv mađarskog revizionizma i rumunskih aspiracija ako ne budu imali Hrvate na svojoj strani.

  Sa druge strane, SFRJ se raspala pre svega zato da bi se njene članice ogradile od katastrofe koja je bila neizbežna zbog Kosova. Veliki nemiri na Kosovu ranih 1980-ih, posle čega je usledio talas terorističkih akcija Albanaca u kasarnama širom SFRJ, dovelo je do jačanja svesti u Sloveniji i Hrvatskoj da "to i nije naš problem", a kada su Amerikanci na kraju diplomatskim kanalima zapretili zbog Kosova na razdelu 80-ih i 90-ih, Hrvatska, koja je do tada pokušavala da održi dobre odnose sa Srbijom, je prelomila da mora napolje radi opstanka.
  (sale, 21. februar 2018 11:00)

  # Link komentara

 6. Nadrobio covjek svega i svacega, pa je jako tesko rasclaniti ovu papazjaniju od govora.
  Ali evo, iz ugla jedne neSrpkinje iz Federacije:
  - dijelim tvoju amtipatiju prema Izetbegovicu. Tragikomicno je ubjedjenje, da po defaultu svi gotivimo Izetbegovica, sto starog sto ovog manje starog, samo zato sto smo Bosnjaci. Tragikomicno i nepismeno.
  - za protivljenje vjezbama nato-aviona te podrzavam
  - za stav o Erdoganu i njegovoj "pomoci" te takodje podrzavam
  - za "ni oni se nama ne izvinjavaju" ogroman minus! Nije istina! Veoma mnogo Bosnjaka, ukljucujuci i mene, naravno, iskreno zali civilne zrtve iz srpskog naroda.
  Ali se slazem da je neoprostivo sto to nikada nije doslo sa zvanicnih mjesta.
  Koristim priliku da se najdublje poklonim pred srpskim zrtvama. To je nekad bio I MOJ narod, gospodine Dodik. Nemoj mi sad ti biti srpska majka.
  - nezreo stav jednog politicara "kad nisu oni, ne trebamo ni mi". Tako se ne vodi jedan narod. Tjesi se - imas istomisljenike medju politicarima iz oba druga naroda!

  - Bratstvo i jedinstvo NIJE bila greska, gospodine!
  Bila je to zivljena ideja, zahvaljujuci kojoj smo bili veliki, jaki i postovani u cijelom svijetu!
  Greska ste Vi, gospodine.
  Na nivou BiH ste greska Vi, Izetbegovic, Covic i ostala sitna bratija.
  (Amila_, 21. februar 2018 08:58)

  # Link komentara

 7. Raspadom SFRJ profitirali su samo fasisti iz svih republika. Normalni ljudi su izgubili mnogo. Svi osim Slovenaca danas zive mnogo losije osim fasistickih profitera, drustvene vrednosti, bezbednost, pravni sistemi su danas na daleko nizem nivou. Zaduzenost republika bivse SFRJ je sada daleko veca, kriminal hara, kriminalci pobedjuju na izborima i postaju predsednici, premijeri i ministri... Da nema Eu koja nas sve prisiljava da cinimo neke civilizacijske iskorake bili bi svi svinjac poput ruskog brloga i Enver Hodzine Albanije. A Srbija bi bila mozda cak i kao Severna Koreja.
   (Povidon, 21. februar 2018 08:55)

  # Link komentara

 8. Samo vi birajte i dalje ovakve genijalce...i sledeći ovakav će vas dovesti kao i ovaj - u bezizlaz. Mi Srbi ćemo jednom shvatiti da obrazovanje, znanje i pamet NEMAJU alternativu...ili ćemo shvatiti i po tome živeti, ili nas neće biti. Dragom Bogu sve svejedno - postoje i drugi Narodi i civilizacije, ne postoje odabrani, Nebeski, privilegovani. To su bajke. Zato nemojte zazivati dragog Boga, jer je primećeno da On NE pomaže ličnom intervencijom, već gotovo isključivo deluje kroz nas ljude i našu Slobodnu volju. Takođe je primećeno da pomaže onima iz pomenute grupe obrazovanih i pametnih znalaca. Hrabrost je veliki plus, ali samo hrabrost nije dovoljna. Moral? To je ljudska kategorija i slabog je efekta u borbi sa pameću. Istina, dobro je za SVE ako ga ima, ali ima ga sve manje a stvari neometano teku za obrazovane i pametne znalce, ma ko i kakvi da su...Ovo se svakodnevno pokazuje i zato prst na čelo, a znanje i pamet u glavu.
  (Darko, 21. februar 2018 08:35)

  # Link komentara

 9. Pa to je ono kad se izgubi utakmica, pa trener pala*udi kako je igra unapredjena, kako je ipak tim dobio na cvrstini......
  Da je Jugoslavija ostala, Dodik bi pricao drugacije, i 100% ne bi bio neki vazan faktor kao sto je sada. Igokea ne bi bila poznati KK, Bosna bi mozda bila sampion Jugoslavije, Velez, mozda prvak........Niko ne bi cuo za Haradinaja i Tacija......Vucic bi bio neki sudija za prekrsaje, a dobacio bi i do funkcionera nizeg ranga u C. Zvezdi, Bakir bi projektovao neke zgradice po Sarajevu.....a nama svima, mislim na ogromnu vecinu od 22 miliona bi bilo mnogo bolje......
  (VASO VASIC, 21. februar 2018 08:12)

  # Link komentara

 10. Zanimljivo je ko još protura ovakve priče, Pa, upravo oni iz svih exYu državica koji su se najviše okoristili o raspad zemlje - secikese, lopovi, mamlazi svih nacija koji na taj način naleze više opravdanje za svoja nedela.
  Ovakvu žvaku možda mogu da prodaju mlađim generacijama, mada i njima sve manje, nama starijima, koji pamtimo dalje od 1990. ne mogu. Sećamo se mi jako dobro gde su bili ovakvi pilićari - po bajbokanama ili u potpunoj ilegali, usmlejni u svojim lupetanjima.
  Skinite nam se više s grbače, VI ste upropastili državu!
  (Boki, 21. februar 2018 08:05)

  # Link komentara

 11. Rece jedan od najvecih profitera!!!
  (JA, 21. februar 2018 07:20)

  # Link komentara

 12. JUGOSLAVIJA kao i EU su dobitna kombinacija. Što veći i mnogoljudniji državni i ekonomski prostor stvaraju snažne i bogate nacije. Ekonomisti tvrde da će 21 vek završiti sa 6-7 jakih jedinstvenih ekonomsko ujedinjenih sistema kao što je EU , USA , Kina i Indija..Ne postoji više 'obor" suverenitet..niti male kraljevine sa "velikim kraljevima". Gospodin Dodik je jedan od poslednjih vladara koji bi da uživa u svemu što pruža savremena civilizacija , a svoje "podanike" da drži u srednjem veku , večno potpirujući komšijsku mržnju i plašeći ih vešticama za zapada.
   (VUK, 21. februar 2018 07:13)

  # Link komentara

 13. Proverite šta je imao 1990-te, a šta danas i onda zaključite šta god hoćete!
   (Charles, 21. februar 2018 07:09)

  # Link komentara

 14. Problem nije Jugoslavija kao ideja, nego kao realizacija. Nisu ni srpske političke elite baš bile nevine prilikom stvaranja te države, svi su imali skrivene agende. Umjesto da su se stvarali Jugosloveni, potrošile su se decenije u unutrašnjoj borbi za prevlast pojedinačnih plemena. Nastojao se stvoriti sistem kasti, gdje bi jedno pleme (po mogućnosti "naše") bilo vladajuće, rukovodeće, koje vedri i oblači, a ostala "raja" treba samo da sluša i privređuje. Svako pleme je, naravno, mislilo da upravo ono ima najviše prava na najviše, i kada tako svako vuče na svoju stranu, da li je čudno kada dođe do pucanja?
   (lebovitz, 21. februar 2018 06:40)

  # Link komentara

 15. Mozda je to bila velika greska 1918., ali je jos veca greska ponasati se 1991. kao da je 1918. Da ne pricamo o tome koliko je to danas anahrono. Tacno je, srpski narod je iskrvario za YU, ali je interes srpskog naroda 1991. bio da sa YU udje u evropu i da YU ozvanici clanstvo u NATO. Pravimo se ludi, kao ne znamo da je YU napravila strahovit posleratni razvoj zahvaljujuci americkim parama za odbranu Evrope od SSSR-a. Bili smo u de-facto savezu, prva brana protiv eventualne sovjetske invazije. Sad je to mnogo teze zbog novih, jos uvek svezih rana.

  Kao sto neko rece ispod, imali smo priliku da, kao velika i znacajna evropska zemlja, napravimo civilizacijski iskorak.
  (Pozdrav iz Toronta, 21. februar 2018 06:02)

  # Link komentara

 16. Sklonite ga i ne dajte mu medijskog prostora. On je velika zabluda i čovek koji zakuvava ali je za svaki slucaj uzeo naš pasoš , preneo veći deo svojih privrednih poslova u Srbiju i kupio ozbiljne nekretnine po Novom Sadu. A i slihta se uz Vučića i jedan drugom, zbog njima znanih interesa, odgovaraju u ovom momentu. Srbi, čuvajte se ovakvih vodja.
   (ivt, 21. februar 2018 06:00)

  # Link komentara

 17. Nisi ni ti lose prosao.
   (BgHQ, 21. februar 2018 05:36)

  # Link komentara

 18. G-dine Dodig,SFRJ nije bila zabluda,to je bio jedini nacin da svi Srbi zive u jednoj drzavi!"Kao sto vidite svi Srbi ne ZIVE vise zajedno u jednoj drzavi!Ocigledno nismo izvukli pouke iz istorije opet smo ostali rasuti po Balkanu,sve vise i po svetu!Federacije u 21.veku ne opstaju zbog etnicke pripadnosti i plemenske podeljenosti istih vec standardom osnovne celije drustva koja se zove PORODICA.Umesto da cuvamo SFRJ,(ipak se zivelo dobro), u ime "mrznje" prema komsiji, dojucerasnjoj "braci" ugasili smo SFRJ izgubivsi sve - niko nije imao koristi!
  Srbi kao narod,najvise zainteresovan da ta zajednica opstane,stvarajuci je,platili su cenu ogromnim zrtavama,treba li to zaboraviti?Kao pobednici u dva svetska rata mogli su da odluce o svojoj sudbini daleko bolje,ali nisu!Ostali narodi su kroz nju trazili put ka osamostaljenju i identitetu i na kraju uspeli.Priznati da je neko imao koristi od raspada SFRJ,opravdavate "domovinski rat", egzodus srpskog naroda u Hrvatskoj a verujem nije vam to bila namera?
  Proglasiti ideju "zabludom" potirete one Srbe,a i ostale narode koji su za to ujedinjenje juznih Slovena dali zivote!Verujem da su bar neki clanovi vase porodice imali udela u tome?Da brzo zaboravljamo istoriju svog naroda,i pokusavamo da je svakih 50 godina izmenimo u "pobednicku",nije determinise pojam nacije kojoj pripadamo.Svi smo mi Sloveni,bar po etnickoj pripadnosti,i u ime "bivse" nam zajednicke domovine,to je samo vasa "zabluda" ne moja!(objavite mi komentar)
  (bradina, 21. februar 2018 03:23)

  # Link komentara

 19. Ti si zabluda! Imali smo sansu da napravimo civilizacijski iskorak i da kao Jugoslavija udjemo u EU, ali smo izabrali fasizam i nacionalizam. Umesto da nadgradimo tekovine progresivnog socijalizma, vratili smo se 200 godina unazad. Sad ovakvi kao Dodik, sto bi cepali karte u bioskopu ili raznosili mleko u nocnoj smeni u SFRJ, vedre i oblace.(SFRJ, 21. februar 2018 00:09)EU tada nije ni postojala već EEZ i Jugoslavija je bila daleko od članstva u toj ekonomskoj uniji.Ne mogu socijalizam i komunizam biti progresivne ideologije,a naročito kada su instalirane nakon građanskog rata,krvave revolucije i zatiranju svega što je vredelo u predratnoj Jugoslaviji.Jugoslavija je umrla aprila 1941-e godine nakon okupacije,podele i stvaranje NDH.SFRJ je stvorena na pogrešnim,krvavim temeljima i zato nije mogla da opstane Ratovi 90-ih su nastavak Drugog svetskov rata,komunisti su preko noći zamenili partizanske uniforme i postali nacionalisti.
   (industrija, 21. februar 2018 02:57)

  # Link komentara

 20. Doticni gospodin je samo delimicno u pravu jer nisu samo Hrvati. Realno problem Jugoslavije je bio sto je svaka drzava, pre narod, imao svoj cilj zasto je u toj zajednici i to je pocelo jos od kraljevine SHS. Srbi su bili megalomani, zeljni „velike drzave“, Hrvati realno i nisu hteli van K&K ali posto se ova raspala, ajde da probaju da budu nacija i to velika, realno - kompleksasi, Slovenci su gledali samo svoj interes i kako da njima bude bolje - nadmeni egoisti, Crnogorci i Makedonci su hteli da i oni budu zapazeni i priznati, imajuci u vidu sve turbulencije u 19. veku na tim prostorima - zeljni paznje, Albanci su sanjali svoj san, ali se u njihovom slucaju to iskristalisalo malo kasnije (tek u SFRJ), a Bosna, eeee Bosna, realno je jedino ona zivela pravi „jugoslovenski san“ ali bila rastrzana izmedju razlicitih interesa ovih ostalih naroda i ona je na kraju najgore prosla...
  (Giovanni, 21. februar 2018 02:56)

  # Link komentara

 21. Ovako sa distance, za i protiv, ipak je Jugoslavija bila prevelika drzava za nase sitne duse.
   (vlada-so, 21. februar 2018 02:44)

  # Link komentara

 22. Ti si zabluda! Imali smo sansu da napravimo civilizacijski iskorak i da kao Jugoslavija udjemo u EU, ali smo izabrali fasizam i nacionalizam. Umesto da nadgradimo tekovine progresivnog socijalizma, vratili smo se 200 godina unazad. Sad ovakvi kao Dodik, sto bi cepali karte u bioskopu ili raznosili mleko u nocnoj smeni u SFRJ, vedre i oblace.
  (SFRJ, 21. februar 2018 00:09)

  # Link komentara

 23. Ti si takodje jedna zabluda
   (imenitelj, 21. februar 2018 00:06)

  # Link komentara

 24. Živa istina, Živojin Mišić i princ Đorđe Karađorđević to rekoše još tada i upozoravaše ali nemadoše koga.
  (sah 88, 21. februar 2018 00:03)

  # Link komentara

 25. Ma jeste, Hrvati dobili (kao) svoju državu ali izgubili više suvereniteta kako vojnog tako i političkog, a da ne govorimo ekonomski. Stotine hiljada mladih ljudi odlazi iz zemlje. Država bukvalno politički podeljena na katoličko-pronacionalističku struju (da ne koristim grublji izraz) i levičarsku tj. pro-partizansku. Hrvatska je u vreme Jugoslavije, kao i uostalom sve bivše SFRJ države bila nezavisnija nego sada. Što se tiče standarda, dobro živi Zagreb (donekle), Međumorje i Istra, ostalo, sve daleko ispod standarda SFRJ. Jedino se Slovenija možda pomerila zaista napred. Tako da Dodik, neke stvari stoje ali za ovo, smanji doživljaj...
   (html, 21. februar 2018 00:01)

  # Link komentara

 26. Istina.
   (Dejan, 20. februar 2018 23:52)

  # Link komentara

 27. Evo ga i Mile istoričar. Zabluda je da je Bosna država, jer da jeste ti bi bio u zatvoru.
   (Dusan, 20. februar 2018 23:48)

  # Link komentara

 28. Da je pameti, Jugoslovenstvo je odavno trebalo da postane krivicno delo "antisrpska delatnost najviseg ranga", a Jugosloveni da budu prinudjeni da se registruju kao agenti strane drzave, jer bazicno to i jesu : oni sanjaju, prizivaju i vole drugu drzavu i rade za interese druge drzave - a ne Srbije. Oni, otvoreno, zele da UGASE / OKONCAJU DRZAVU SRBIJU i da je ucine delom druge, nesrpske / antisrpske drzave. To je sve sto imam da kazem o tome. Zabraniti i samu rec Jugoslavija. Zakonom zabraniti.
  (kum Stanoje, 20. februar 2018 23:47)

  # Link komentara

 29. Jugoslovenstvo je penicilin za takve kao što si ti.
   (Koča, 20. februar 2018 23:46)

  # Link komentara

 30. Ja sam Jugosloven
  (Bogdan, 20. februar 2018 23:40)

  # Link komentara

 31. Jeste ako se gleda sa apekta najprizemnijeg nacionalizma.
   (i, 20. februar 2018 23:38)

  # Link komentara

 32. Није ништа слагао.
   (Смена страже, 20. februar 2018 23:33)

  # Link komentara

 33. Jugoslovenstvo je bila najbolja zamisao juznih Slovena. Da smo ostali zajedno ne bi se mogli ovako igrati sa nama. Bili bi jaka drzava koju bi svi cenili. Ovako smo samo saka jada u posvadjanim drzavama.
   (niis, 20. februar 2018 23:32)

  # Link komentara

 34. A ti jadan, osta siromah!

  Psi rata. Svi ste vi lešinari podgojeni na crkotini te iste Jugoslavije. Nemaš stida, nimalo.
  (xy, 20. februar 2018 23:30)

  # Link komentara

 35. Rece pocasni predsednik Partizana.
   (sasa, 20. februar 2018 23:30)

  # Link komentara

 36. Ovaj opet srbuje 25 godina nakon kraja rata! Njemu su džepovi puni para, valjda bi još hteo jednu vilu na Dedinju?
  (London calling, 20. februar 2018 23:28)

  # Link komentara

 37. Naravno da je potekla od Vucica. Ista je to ekipa koja nas je uvukla u ratove. Ekipa kojoj je srce u Moskvi, a u dzepovima evri i dolari. Evropski put Srbije se samo fingira.
   (Alex, 20. februar 2018 23:21)

  # Link komentara

 38. Milorade, tacno je da Srbi imaju dvije drzave ali to nisu RS i Srbija, nego Crna Gora i Srbija!!!
   (buki, 20. februar 2018 23:21)

  # Link komentara

 39. Ti i tvoji pajtosi s ove strane Drine ste najveća zabluda, koja traje evo već bezmalo 30god.
   (hangover?, 20. februar 2018 23:21)

  # Link komentara

 40. Hrvatska i ti. ;)
   (anoximus, 20. februar 2018 23:18)

  # Link komentara

 41. Tko o cemu, Dodik o istoriji. Hoce to kada nemas sta da ponudis narodu po pitanju buducnosti...
  (hm, 20. februar 2018 23:17)

  # Link komentara

 42. E ti nam kazi !!!
  (Vlada, 20. februar 2018 23:11)

  # Link komentara

 43. Реално.
  (sideswipe, 20. februar 2018 23:10)

  # Link komentara

 44. Predsjednik države bez naroda, odlaze svi pa tako ce i tvoj sin Mile kad mu dosadi da bude novi Mile Kim Sung..A nema kod nas nego saka sirotinje pa se brzo zasite raznorazni kimovi..
   (nolov, 20. februar 2018 23:07)

  # Link komentara

 45. Nastavi li ovakvom retorikom završiće kao Milošević.
  (rango, 20. februar 2018 23:01)

  # Link komentara

 46. 200 na sat - obozavam tu brzinu
   (ivan, 20. februar 2018 23:00)

  # Link komentara

 47. brale....ti ne mozes da prodjes parce hrvatske a da ne platis kaznu i da ti ne razoruzaju telohranitelje....smanji malo to za nato...
   (borivoje surdilovic, 20. februar 2018 22:59)

  # Link komentara

 48. U centar
  (as, 20. februar 2018 22:57)

  # Link komentara

 49. Idi druže prenosi nadležnosti
  (Bošnjak sandzo, 20. februar 2018 22:56)

  # Link komentara

 50. istina
   (Ziv je Draza, 20. februar 2018 22:53)

  # Link komentara

 51. Najvecu korist si izvukao ti i svi ostali koji su nam na grbaci vec 28 godina!
   (sofronije, 20. februar 2018 22:52)

  # Link komentara

 52. Kako mogu jednu vojski ciniti ljudi koji su do juce pucali i ubijali jedni druge..to je neodrzivo.. trebaju se za istu stvar boriti ljudi koji imaju potpuno drugacije politicke i nacionalne interese..
  (BLRS, 20. februar 2018 22:52)

  # Link komentara

 53. "Vojska BiH ničemu ne služi, mogu da sprečim vežbe NATO"

  А чему ти служиш ?????
  (Rugala se šerpa loncu, 20. februar 2018 22:50)

  # Link komentara

 54. Nažalost, trenutno nema boljeg za Srpsku, nažalost.
   (K, 20. februar 2018 22:45)

  # Link komentara

 55. Ovaj covek nema veze sa realnoscu..
  Pravi bosanski krkan
  (Predrag, 20. februar 2018 22:43)

  # Link komentara

 56. Hajde odseli se ti kod tvog gazde u Moskvu a nas ostavi da se ujedinimo sa Evropom i svetom.
   (Xman, 20. februar 2018 22:38)

  # Link komentara

 57. Svaka ti je ka' Njegoševa!!!
   (Anti-Jugosloven, 20. februar 2018 22:33)

  # Link komentara

 58. Klasični tajkun.
   (Phantom, 20. februar 2018 22:32)

  # Link komentara