1. Iz nekog xyz razloga prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman nije nkad proglasio ratno stanje između Hrvatske i Srbije. Ne znam zašto ali je tako. Formalno pravno onda nema ratne odštete.
   (megatronman, 10. februar 2018 06:48)

  # Link komentara

 2. Pogrešno plasirate priču o izvinjenju. Ne traži se izvinjenje u ime Srbije, nego se traži izvinjenje Vučića u njegovo osobno ime za ono što je radio on osobno devedesetih.
  (Izvinjenje, 10. februar 2018 01:43)

  # Link komentara

 3. Samo se nadamo da će se Vučić ponašati diplomatski i da neće doći u goste kako bi provocirao domaćine. Ako učini bilo kakvu pogrešku kada mu je Hrvatska predsjednica dala ruku pomirenja i ako iznevjeri njezino povjerenje, Vučić riskira da upropasti sve napore koje je napravio kako bi zemlju uveo u EU. I Hrvatska javnost očekuje da se konačno pojavi osoba iz Srbije koja ce smirivati tenzije na način da ce se ponašati diplomatski i koji ce svoje nedisciplinirane jastrebovi držati pod kontrolom. Onda i on i KGK imaju povjesnu šansu da udare nove temelje i nove početke odnosa dviju zemalja. Hrvatska je sa svoje strane učinila puno, sada sve ovisi o Srbiji. Objavite. Hvala.
  (Mavro, 10. februar 2018 00:22)

  # Link komentara