1. Zdravstvo se samo urusava,uvodjenjem elektonskog zakazivanja jos gore nego sto je bilo bar u ovim perifernim opstinama Beograda,najcesce termina nema ili se ne zna da li odredjeni predled-snimanje treba da zakaze lekar opste prakse ili specijalista...Nazalost prosla sam operaciju na onkologiji a zracenje je bilo nocna mora zbog kvarova aparata....ne primecujem da su liste krace,lekare dte pretvorili u administratore pacijenta i ne stizu da pregledaju samo recepte redovno daju...Zivim u Obrenovcu gde muku mucimo sa internistima,oftamolozima,nemamo kardiologa iako imamo preko 50000 stanovnika,nemamo ni gastroenerologa,nefrologa a mnogo pacijenata na dijalizi...nemamo ni porodiliste a imali smo ga!Kad uspemo da dobijemo uput za KBC i tamo guzve,termini zakazani uvek probijeni cekanje,cekanje,cekanje...moje sve tako kako slike kazu sidjite medj narod nenajavljeni...ove iz domova zdravlja posaljite malo da rade u Urgentnom ili nekoj vecoj bolnici u Bg pa da vide kako se i koliko radi...Apsolutno sve pohvale svim zaposlenim na IORS,ne mogu reci ko je ljubazniji da li na salteru da li hirurzi radiolozi tehnicko osoblje e tamo se na srecu ali i na zalost stvarno radi i bori za svakog pacijenta u sve tri smene a i njima su uslovi i teski i specificni al imaju toplu rec,osmeh i govore ustinu i samo istinu...Novac koji pojedini daju za lecenje u inostranstvu nek doniraju nasim bolnicama i nasi vrhunski strucnjaci ce im pruziti i vise nego sto tamo plate..
  (Sanja, 31. januar 2018 16:27)

  # Link komentara

 2. Baš se radujem što nam stižu i dve vrste gripa, pored dve vrste boginja - morbila i varičela, koje haraju Srbijom.
  Sva sreća pa ovakvih boleština nema u Crnoj Gori, BiH, Kosovu i sestri joj Albaniji, nema takvih boleština ni u Makedoniji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji.
  Nego, ima li iko pojma odakle te boleštine stižu, avionom???
  (A šta kažu američki novinari, a?, 31. januar 2018 16:26)

  # Link komentara

 3. ја пре месец дана хтео да се вакцинишем против грипа. кажу нема више вакцина, то се ради у октобру. у питању је дом здравља у лазаревцу.
  (веверица, 31. januar 2018 16:22)

  # Link komentara