1. U Srbiji ne postoji opozicija.
  Samo bedni ostaci necega sto je licilo na to.
  (Kiza, 3. februar 2018 12:22)

  # Link komentara

 2. @ Marko Dorcol
  Potpisujem svaku reč.
  (dzara, 3. februar 2018 12:13)

  # Link komentara

 3. Mnogo toga ima da se prebaci opoziciji, nekima za proslost, nekima za skorije ponasanje ali ljudi,, mi imao 5 vrlo ozbiljnih, opozicionih lista na gradskim izborima. Da, velika je opasnost da neki nece preci cenzus ali toliko izbora imamo da ne znam sta reci za one koji su kao opozicija ali nemaju za koga da glasaju. Hocete nove, neukaljanje ljude? Imate novi desni centar (dveri,djb), levi centar (ndmbgd), pa i Sapica. Hocete nekoga ko je "imao rezultate", eto vam Djilas. Hocete nekoga ko ima organizaciju, iskustvo, skolovane ljude, eto vam DS, opran od silnih preletacevica. A tu je i Beli koji ce valjda u narednim danima smisliti razlog svog postojanja.
  (skr, 1. februar 2018 21:06)

  # Link komentara

 4. Marko sa Dorćola
  Pa prijatelju ako glasaš za Dveri onda smo mi u različitim vasionama! Pa šta ako nisu “koketirali” sa vlašću? Jel ih to sad uzdiže u mojim očima. Pa bolje nek ostane Vučić nego da dođu ti polufašisti! Ako zaista hoćeš bolje sutra u Srbiji onda se opredeli za neku demokratsku opciju,ne znam,samo ne za Dveri i Vučića. I sam si rekao da NDMBGD neće preći cenzus,e pa onda budi pragmatičan pa glasaj za one koji imaju najveće šanse da sruše Vučića.
  (Dragan, 1. februar 2018 17:49)

  # Link komentara

 5. Ruska stranka...

  Jel ovo veleizdaja ?
   (panto, 1. februar 2018 17:41)

  # Link komentara

 6. "Kada se izbori dobro organizuju, narod ne mora ni da izlazi."
  (Goran, 1. februar 2018 16:09)

  # Link komentara

 7. A Marko sa Dorćola će da glasa za Ne da(vi)mo Beograd zato što su "super klinci"? Toliko o ozbiljnosti glasača...
  (cvetaroš, 1. februar 2018 16:08)

  # Link komentara

 8. Nista nije cudno: opozicija se bori za fotelje i fondove. Ne za Srbiju (Beograd u ovom slucaju). Politicari koji su imali mnoge promasaje, isluzeni, politicari koji su vec gubili te iste fotelje koje sada jure. Opozicija treba da nadje nekog novog koji nije isprljao ruke u prethiodnim vladavinama i koji ne mora da kaze: jeste krivi smo, ali smo se popravili, jer ovima niko nista vishe ne veruje, a nema para da se medijska kampanja pojaca.
  (Petar, 1. februar 2018 16:06)

  # Link komentara

 9. Još samo da objasnite prijateljima, rođacima, komšijama i saradnicima da treba da glasaju ZA nekoga (i zašto baš za toga), a ne PROTIV nekoga i milina....
  (cvetaroš, 1. februar 2018 16:05)

  # Link komentara

 10. @Marko(Dorcol)

  Druže moj, dabogda svi videli stvari kao ti. Svako slovo ti je na mestu.
   (shenlook, 1. februar 2018 15:56)

  # Link komentara

 11. Gde je čika Beli ?????Ovim sam sve rekao vama i posle 30 godina mucenja nikako da dodje iz d.... u glavu da je običan Srpski političar zlo za narod i da su oni svi isti sluge zapada ,eu i Rusije (kako ko voli a narod sigirno ne voli nema ništa od njega i najviše bi voleo da ga nema za sada im dobro ide što se tiče ovog zadnje bela kuga nas razara ) tako da opet pitam gde je Beli odnosno Luka ?????
   (Burder Era, 1. februar 2018 15:40)

  # Link komentara

 12. "Ruska stranka- Mile Milošević"
  Lepo , sada imam za koga da glasam.
  Sve i da ne prodju cenzus, a mozda i prodju - narod je sit ovih prozapadnih agitatora i marioneta, kao osoba koja voli ruski narod imacu veliku satisfakciju prilikom zaokruzivanja broja.
  (Kosta, 1. februar 2018 15:39)

  # Link komentara

 13. Марко 80%(4листе)потписујем једино се не слажем код Ђиласа. Платани промењени тренутни дрворед одличан а мора да буде ауторитет.Само да нас гласа што више и да не буде “белих” листића.
  (киза Д, 1. februar 2018 15:38)

  # Link komentara

 14. @Marko ali zaboravljas kako je Radulovic usao u domacu politiku: kao Vucicev ministar ... Ponavljam, Vucicev ... Ne zelim da kazem da treba bojkotovati izbore, zelim da kazam da svi imaju putera na glavi ... O Dverima da ne pricam, ali ako cemo posteno, nikad nisu shurovali sa ovom vlascu ...
  (Prle, 1. februar 2018 15:33)

  # Link komentara

 15. Evo kako ja to vidim. Na ovim izborima bih mogao da glasam za bar 5 lista. Da krenemo redom. Inicijativa Ne davimo Beograd - super su klinci, setao sam se sa njima, ali na zalost ne prelaze cenzus. Djilas - u odnosu na Malog i Vesica je doktor nauka (i to onaj pravi), ali ne zaboravljam secu platana i autoritaran odnos prema saradnicima i gradjanima. Aleksandar Sapic - kasno se setio da nece da udje u postizbornu koaliciju sa Vucicem, a i covek, realno, ima kupljen doktorat. DS - dugo se znamo, napravili su spalir za ovaj rezim sa sve Vucicem i Dacicem (istorijsko pomirenje), tako da, ne hvala. Uzimajuci sve u obzir preostaje mi da glas dam za DJB-Dveri. Da li su idealni - nisu. Da li se u svemu slazem sa njihovim stavovima - ne. Ali niko objektivan ne moze da ospori jednu cinjenicu - za ovih 5 godina izrasli su u jedinu autenticnu opoziciju ovom nakaradnom rezimu i zbog toga su trpeli u Parlamentu najjace udarce od bot masine. Za mene je to odlucujuce. U svakom slucaju, bitno je ljudi ne samo da vi izadjete na ove izbore, vec i da objasnite svojim prijateljima, komsijama, rodjacima, saradnicima koliko su oni bitni i da je vreme da najpogubniji rezim u novijoj srpskoj istoriji posaljemo na zasluzeno mesto (nekoga van politike, a mnoge, nadam se u zatvor).
  (Marko (Dorcol), 1. februar 2018 15:09)

  # Link komentara