1. Odriču im pravo na ime Makedonija u nazivu zemlje kao da su oni nastavak Periklovih antičkih grka a nisu naravno.
  Podrška makedoncima!
  (TEDZG, 23. januar 2018 10:26)

  # Link komentara

 2. Grci su nama, Ilirima slovenima ukrali Aleksandra makedonskog kao sto su albanci ukrali istoriju Skadra i hoce Kosova.
  Iz mnogih istorijskih izvira se zna da Aleksandar Makedonski nije pricao grcki kao maternji, i po toponimimaa celog kopnenog dela grcke se mogu videti slovenski nazivi mesta , npr Igumenica nastavak ca je slovenskog porekla, kao i gotovo sva mesta u Albaniji. Neko je poremetio istoriju, jer zasto je Srbija isla na jug za vreme Nemanjica. Sto nije isla u Bugarsku ili Madjaraku ili Bosnu?
  Dabas smo doziveli da likujemo sto nam Grci kradu istoriju , kao Makedonci nisu ti Makedobci.
  Da li znate koliko je sela u Grckoj u kojoj zive makedonci koji govore srpsko-makedonski jezik, cak ima jedno selo gde su svi plavi svetle puti. Treba se informisati, znanje je varljivo ne treba tek tako davati drugima svoje, ali srecom istina se ne da tek tako ubiti,iako je kolju 200 godina.
  (Sinak, 22. januar 2018 10:48)

  # Link komentara

 3. Razumem grke ali iskreno ne vidim zbog cega je problem da se zove npr Nova Makedonija. U SAD imate New York, New England, New Hampshire... pa nikome nista...
   (True Batman Fan, 22. januar 2018 10:34)

  # Link komentara

 4. Uvek sam protiv ekstremizma ali Grcima puna podrška i ne odstupajte ni pedalj. Svako ko iole dobro poznaje istoriju zna sta je i Cija je oblast Makedonija.
   (apolo, 22. januar 2018 10:28)

  # Link komentara