Četvrtak, 18.01.2018.

22:28

"Vozilo za ubistvo kupljeno 2017, a 2009. bilo u Srbiji"

Policija Kosova tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen Oliver Ivanović.

Izvor: Beta

"Vozilo za ubistvo kupljeno 2017, a 2009. bilo u Srbiji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Shuki

pre 6 godina

Lako je otkriti ubicu,jer cjela severna Mitrovica je pokrivena sigurnosnim kamerama koje je investirala drzava srbija.Mogu videti snimke zadnje nedelju dana gde su kretala ta vozila i moze se videti ko je vozio tih zadnjih 7 dana. Samo se daje tip vozila u sistem i mogu se vidjeti samo snimci tog auta,sigurno je se negde parkirao da popije kafi,kupuje cigarete itd.

Znalac

pre 6 godina

Zakacili se na vozilo ko pijan plota.Koji atentaor ili ubica profesionalac koristi pozanato vozilo.Mozda je ukradeno.Mozda su tablice ukradene i stavljenje na isto takvo ali ukradeno vozilo

MIlos

pre 6 godina

Sve inspektor do inspektora ... kada bi tako radili svoj posao kao sto "radite" tudj ... gde bi nam bio kraj ... Bili bi smo kakva bre Svajcarska i Norveska ... Oni bi trazili azil kod nas.

Istrage

pre 6 godina

Meni je u ovom slucaju sve jasno.
Pozadina celog je:1) Zastrazivanje Srba,2) Srbi su kirminalci 3)iseljenje srba,
Rezultat celog: AV daje izjavu kako oje on branio Kosovo ali eto sami Srbi sa Kosova je ne brani i blate je tako da je priznavanje neizbezno.
Sve to naravno zu dogovor Albanaca na vlasti.
E sad, mi sto dozvoljavamo da nas neko toliko jase vec godinama, da nas laze i vuce za nos, da nam unistava i drzavu i nas zivot, e za to nam niko nije kriv.

Vasilije

pre 6 godina

Odmah sam sebi postavio pitanje: Šta ako su postojala dva auta. Jedno koje se nije ni micalo sa mesta gde je upaljeno i drugo iz koga je pucano?

Pametnjaković

pre 6 godina

Ne ložite se ljudi, na kraju će se utvrditi da je auto ukraden , pa neće da idu da ubiju čoveka sa pozajmljenim autom od prvog komšije!!!!

znalac

pre 6 godina

Auto?Vlasnik?Pa svaki krimos moze da ukrade vozilo za akciju. Oni jure vlasnika mesto ubicu. Sarkazam. Oni se sprdaju sa nama.
(Zambata, 18. januar 2018 23:16) # Link komentara
covece, pa mora istraga od negde da pocne..ne mislis valjda da policija ne treba da ispita vozilo sa koga su ubice pobegle sa mesta zlocina? eto kako mali perica zamislja kriminalisticku obradu, dobar primer

Inspektor sa mozgom.

pre 6 godina

Obećajte ubici zatvor 5 god.a da razotkrije nalogodavca.Ko je naručio ubistvo njega u samicu 40g.Na taj bi način u buduće zamislio malo naručioce.A u vezi auta se ne zamajavajte,možda vas je namerno naveo da gubiti vreme oko auta dok ne napusti zemlju.Mora biti debil da ne kapira da je jednostavno doći do vlasnika auta.

Krik

pre 6 godina

Oliver nije ubijen iz vozila u pokretu jer su meci grupisani na njegovim ledjima barem tako kažu doktori sa obdukcije, znači vozilo nije ubica i nemojte više da smarate.

Nikola

pre 6 godina

Ako je ova vest tačna, eto razloga da se dozvoli našem MUP-u da sprovede izstražne radnje na Kosovu zajedno sa kosovskim kolegama. Ne znam zašto EULEX ćuti na ponudu zvaničnog Beograda da se dozvoli našim organima da učestvuju u istrazi na području Kosova.

Obilić

pre 6 godina

Vozilo je ukradeno pa je onda sa njim izvršeno delo. Najmanji problem je naći čije je vozilo, pogledati u bazi podataka ukradene opel astre i eto suzili ste pretragu na par vozila.

abc

pre 6 godina

ko uopste moze da tvrdi da je to auto iz kog je pucano!? mozda su kupili/ukrali dva ista pa zapalili ovaj drugi i tako skrenuli istragu u potpuno pogresan smer?

zare

pre 6 godina

Vozila su tu da se kupuju i prodaju! Mene brine jedna stvar sta smeta Pristini da se ukljuce istrazni organi iz Srbije u rasvetljavanju zlocina.Eto sami kazu da vozilo nekada bilo u Srbiji.U svakom slucaju srpske sluzbe nece sedeti "skrstenih ruku" Radice na sto brzem pronalazenju ubica

srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Odmah posle toga proverite da li su svecice , gefufne i kiks lageri bili ispravni u trenutku paljenja. Ne bih tu zapostavljao ni cetkice na brisacima. To jako bitan trag.
Posto Dr Nesa i Voolin (pred)vode istragu siguran sam da ce se posebna paznja posvetiti dubini sara na zimskim gumama.
Ovako je i Inspektor Kluzo' istrazivao slucajeve.

pinoche

pre 6 godina

inace na kraju ima da bude auto je iz nemačke,prvi vlasnik neka baba,proso je 100km,godinama skupljao prasinu u garazu,nikad udaran?

002

pre 6 godina

Bojim se, da se od ovoga ne napravi isto ono sto je uradjeno sa onom pevacicom iz Borce. I imam jos jedan strah.....Sta ce da kazu svi ovi nasi politicari ako se , ne daj Boze , utvrdi da ga je ubio Srbin po nalogu nekog kriminalca sa severa Kosova koga je Ivanovic mozda prozvao u predizbornoj kampanji , kao sto se inace radi na svim izborima ?Kako ce svi ovi nasi politicari izaci svetu na oči , posto su vec optuzili Albance za ubistvo? Ovo je samo jedna od mogucnosti o kojoj razmisljam a na koju me je podstakla izjava Rade Trajkovic koja ipak najbolje poznaje situaciju na severu. Kakva ce to bruka i sramota biti .......Albanci ce jedva docekati da kazu kako se ubijamo medjusobno a stalno , navodno , njih optuzujemo. A o tome sta ce reci Evropa i ostali , ne smem ni da razmisljam......Mislim da su se svi ovi analiticari , politicari i ostali "strucnjaci " malo prerano zaigrali u donosenju zakljucaka......

Tera

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.
(NZZ, 18. januar 2018 22:59)

Samo cu ti reci, kocenje Srbije u napredovanju ka EU i skidanje sa sebe tereta da vec 3 godine koce dogovoreno u Briselu, i skretanje sa problema oko suda. Ovo nije pitanje gradjana Kosova vec nekolicinecelnih ljudi, lepo je pre neki dan to rekao ambasador US-a.

d.d

pre 6 godina

A šta ti to govori ? Ovaj članak ? Njihova volja da saradjuje sa Srbijom i sa ostalim zemljama ? Da li mislis da je vlast ili DB organizovala ubistvo ? Zašto i koji su motivi po tvom mišljenju ? Da li zaista veruješ više Kosovskim liderima poput Haradinaja i Tačija ? Misliš li Haradinaj misli veće dobro našem narodu nego vlast. Ni ja ne gotivim Vucica ali optužbe da on ima veze sa ubistvom su zaista van pameti.

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru
(istina, 18. januar 2018 22:15)

NapreDno

pre 6 godina

Kako beše ono..."Ovo je uradio amater, ostavio gomilu tragova, biće rešeno brzo...biće rasvetljeno do tog dana...do tog datuma..." i na kraju - ništa.

Ria

pre 6 godina

Sta je pozadina svega nadam se da cemo saznati svi, ali na zalost njega vise nema i to je najtuznije. Kamo srece da se ovo nije ni dogodilo, pre svega zbog Oliverove dece i porodice.

istina

pre 6 godina

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru

Arhitekta

pre 6 godina

Zasto je bitno ko je bio i zadnji vlasnik vozila, da li neko misli da bi profesionalni ubica dozvolio sebi da ga povezu sa vozilom koje je koristio u trenutku zlocina...

alfezi

pre 6 godina

A što jednostavno ne ćutite i ne radite? Nema potrebe za još jednim reality-ubistvom sa milion detalja, kao u slučaju pevaljke, jer će se sve isto završiti!
Gde se izgubilo ono “istraga je u toku....”!?
U svakom slučaju, želim Vam više pameti nego sreće, a da rezultat ne izostane i da ubicu i nalogodavce razotkrijete.

29

pre 6 godina

ne postoji ni jedno ubistvo ovo nivoa a da ne moze da se resi....jer da je amerima u interesu da se nadje ubica i nalagodavac zapretili bi albancima kao i srbima sve dok se ono ne resi...drugo ovo su zemlje gde su ljudi korumpirani,siromasni i lako ih je uplasiti robijom ili im ukinuti nelegalan biznis ali i nagraditi za informaciju...ovo je ppdrucije gde rade mnogo tajne sluzbe tako da neko sigurno zna dovoljno da klupko pocne da se odmotava...na kraju amerikanci mogu satelitom da nadju i odakle je isao automobil i da imaju neki trag...ova ubistva se planiraju dugo i na terenu postoji informacija ko je i zasto ovo uradio...

Torcida

pre 6 godina

kako je providna bila konferencija za stampu vucica onaj dan, toliko nervoze, i providnog prikrivanja neceg sto zna... tek pokusaj u startu prebacivanje loptice na tlo albanaca... hmmm

NZZ

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Nigde veze sa mozgom,ima da se frljaju sa ovim kolima narednih par meseci i onda nikom nista kao i sve u ovaj napreDnoj banani....

Zeus

pre 6 godina

Jedna stvar je kome je vozilo pripadalo a ko je izvršio atentat. Malo je neoziljno davati toliko paznje tom aspektu jer je vozilo moglo biti ukradeno. Vozilo je spaljeno da se uniste tragovi unutar istog ali ne da se ne bi znalo kome vozilo pripada.

istina

pre 6 godina

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru

Torcida

pre 6 godina

kako je providna bila konferencija za stampu vucica onaj dan, toliko nervoze, i providnog prikrivanja neceg sto zna... tek pokusaj u startu prebacivanje loptice na tlo albanaca... hmmm

Arhitekta

pre 6 godina

Zasto je bitno ko je bio i zadnji vlasnik vozila, da li neko misli da bi profesionalni ubica dozvolio sebi da ga povezu sa vozilom koje je koristio u trenutku zlocina...

Zeus

pre 6 godina

Jedna stvar je kome je vozilo pripadalo a ko je izvršio atentat. Malo je neoziljno davati toliko paznje tom aspektu jer je vozilo moglo biti ukradeno. Vozilo je spaljeno da se uniste tragovi unutar istog ali ne da se ne bi znalo kome vozilo pripada.

NZZ

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.

NapreDno

pre 6 godina

Kako beše ono..."Ovo je uradio amater, ostavio gomilu tragova, biće rešeno brzo...biće rasvetljeno do tog dana...do tog datuma..." i na kraju - ništa.

29

pre 6 godina

ne postoji ni jedno ubistvo ovo nivoa a da ne moze da se resi....jer da je amerima u interesu da se nadje ubica i nalagodavac zapretili bi albancima kao i srbima sve dok se ono ne resi...drugo ovo su zemlje gde su ljudi korumpirani,siromasni i lako ih je uplasiti robijom ili im ukinuti nelegalan biznis ali i nagraditi za informaciju...ovo je ppdrucije gde rade mnogo tajne sluzbe tako da neko sigurno zna dovoljno da klupko pocne da se odmotava...na kraju amerikanci mogu satelitom da nadju i odakle je isao automobil i da imaju neki trag...ova ubistva se planiraju dugo i na terenu postoji informacija ko je i zasto ovo uradio...

Ria

pre 6 godina

Sta je pozadina svega nadam se da cemo saznati svi, ali na zalost njega vise nema i to je najtuznije. Kamo srece da se ovo nije ni dogodilo, pre svega zbog Oliverove dece i porodice.

alfezi

pre 6 godina

A što jednostavno ne ćutite i ne radite? Nema potrebe za još jednim reality-ubistvom sa milion detalja, kao u slučaju pevaljke, jer će se sve isto završiti!
Gde se izgubilo ono “istraga je u toku....”!?
U svakom slučaju, želim Vam više pameti nego sreće, a da rezultat ne izostane i da ubicu i nalogodavce razotkrijete.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Nigde veze sa mozgom,ima da se frljaju sa ovim kolima narednih par meseci i onda nikom nista kao i sve u ovaj napreDnoj banani....

Pametnjaković

pre 6 godina

Ne ložite se ljudi, na kraju će se utvrditi da je auto ukraden , pa neće da idu da ubiju čoveka sa pozajmljenim autom od prvog komšije!!!!

Inspektor sa mozgom.

pre 6 godina

Obećajte ubici zatvor 5 god.a da razotkrije nalogodavca.Ko je naručio ubistvo njega u samicu 40g.Na taj bi način u buduće zamislio malo naručioce.A u vezi auta se ne zamajavajte,možda vas je namerno naveo da gubiti vreme oko auta dok ne napusti zemlju.Mora biti debil da ne kapira da je jednostavno doći do vlasnika auta.

d.d

pre 6 godina

A šta ti to govori ? Ovaj članak ? Njihova volja da saradjuje sa Srbijom i sa ostalim zemljama ? Da li mislis da je vlast ili DB organizovala ubistvo ? Zašto i koji su motivi po tvom mišljenju ? Da li zaista veruješ više Kosovskim liderima poput Haradinaja i Tačija ? Misliš li Haradinaj misli veće dobro našem narodu nego vlast. Ni ja ne gotivim Vucica ali optužbe da on ima veze sa ubistvom su zaista van pameti.

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru
(istina, 18. januar 2018 22:15)

znalac

pre 6 godina

Auto?Vlasnik?Pa svaki krimos moze da ukrade vozilo za akciju. Oni jure vlasnika mesto ubicu. Sarkazam. Oni se sprdaju sa nama.
(Zambata, 18. januar 2018 23:16) # Link komentara
covece, pa mora istraga od negde da pocne..ne mislis valjda da policija ne treba da ispita vozilo sa koga su ubice pobegle sa mesta zlocina? eto kako mali perica zamislja kriminalisticku obradu, dobar primer

srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Odmah posle toga proverite da li su svecice , gefufne i kiks lageri bili ispravni u trenutku paljenja. Ne bih tu zapostavljao ni cetkice na brisacima. To jako bitan trag.
Posto Dr Nesa i Voolin (pred)vode istragu siguran sam da ce se posebna paznja posvetiti dubini sara na zimskim gumama.
Ovako je i Inspektor Kluzo' istrazivao slucajeve.

002

pre 6 godina

Bojim se, da se od ovoga ne napravi isto ono sto je uradjeno sa onom pevacicom iz Borce. I imam jos jedan strah.....Sta ce da kazu svi ovi nasi politicari ako se , ne daj Boze , utvrdi da ga je ubio Srbin po nalogu nekog kriminalca sa severa Kosova koga je Ivanovic mozda prozvao u predizbornoj kampanji , kao sto se inace radi na svim izborima ?Kako ce svi ovi nasi politicari izaci svetu na oči , posto su vec optuzili Albance za ubistvo? Ovo je samo jedna od mogucnosti o kojoj razmisljam a na koju me je podstakla izjava Rade Trajkovic koja ipak najbolje poznaje situaciju na severu. Kakva ce to bruka i sramota biti .......Albanci ce jedva docekati da kazu kako se ubijamo medjusobno a stalno , navodno , njih optuzujemo. A o tome sta ce reci Evropa i ostali , ne smem ni da razmisljam......Mislim da su se svi ovi analiticari , politicari i ostali "strucnjaci " malo prerano zaigrali u donosenju zakljucaka......

Obilić

pre 6 godina

Vozilo je ukradeno pa je onda sa njim izvršeno delo. Najmanji problem je naći čije je vozilo, pogledati u bazi podataka ukradene opel astre i eto suzili ste pretragu na par vozila.

Shuki

pre 6 godina

Lako je otkriti ubicu,jer cjela severna Mitrovica je pokrivena sigurnosnim kamerama koje je investirala drzava srbija.Mogu videti snimke zadnje nedelju dana gde su kretala ta vozila i moze se videti ko je vozio tih zadnjih 7 dana. Samo se daje tip vozila u sistem i mogu se vidjeti samo snimci tog auta,sigurno je se negde parkirao da popije kafi,kupuje cigarete itd.

abc

pre 6 godina

ko uopste moze da tvrdi da je to auto iz kog je pucano!? mozda su kupili/ukrali dva ista pa zapalili ovaj drugi i tako skrenuli istragu u potpuno pogresan smer?

Vasilije

pre 6 godina

Odmah sam sebi postavio pitanje: Šta ako su postojala dva auta. Jedno koje se nije ni micalo sa mesta gde je upaljeno i drugo iz koga je pucano?

Nikola

pre 6 godina

Ako je ova vest tačna, eto razloga da se dozvoli našem MUP-u da sprovede izstražne radnje na Kosovu zajedno sa kosovskim kolegama. Ne znam zašto EULEX ćuti na ponudu zvaničnog Beograda da se dozvoli našim organima da učestvuju u istrazi na području Kosova.

Tera

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.
(NZZ, 18. januar 2018 22:59)

Samo cu ti reci, kocenje Srbije u napredovanju ka EU i skidanje sa sebe tereta da vec 3 godine koce dogovoreno u Briselu, i skretanje sa problema oko suda. Ovo nije pitanje gradjana Kosova vec nekolicinecelnih ljudi, lepo je pre neki dan to rekao ambasador US-a.

pinoche

pre 6 godina

inace na kraju ima da bude auto je iz nemačke,prvi vlasnik neka baba,proso je 100km,godinama skupljao prasinu u garazu,nikad udaran?

Krik

pre 6 godina

Oliver nije ubijen iz vozila u pokretu jer su meci grupisani na njegovim ledjima barem tako kažu doktori sa obdukcije, znači vozilo nije ubica i nemojte više da smarate.

zare

pre 6 godina

Vozila su tu da se kupuju i prodaju! Mene brine jedna stvar sta smeta Pristini da se ukljuce istrazni organi iz Srbije u rasvetljavanju zlocina.Eto sami kazu da vozilo nekada bilo u Srbiji.U svakom slucaju srpske sluzbe nece sedeti "skrstenih ruku" Radice na sto brzem pronalazenju ubica

Znalac

pre 6 godina

Zakacili se na vozilo ko pijan plota.Koji atentaor ili ubica profesionalac koristi pozanato vozilo.Mozda je ukradeno.Mozda su tablice ukradene i stavljenje na isto takvo ali ukradeno vozilo

Istrage

pre 6 godina

Meni je u ovom slucaju sve jasno.
Pozadina celog je:1) Zastrazivanje Srba,2) Srbi su kirminalci 3)iseljenje srba,
Rezultat celog: AV daje izjavu kako oje on branio Kosovo ali eto sami Srbi sa Kosova je ne brani i blate je tako da je priznavanje neizbezno.
Sve to naravno zu dogovor Albanaca na vlasti.
E sad, mi sto dozvoljavamo da nas neko toliko jase vec godinama, da nas laze i vuce za nos, da nam unistava i drzavu i nas zivot, e za to nam niko nije kriv.

MIlos

pre 6 godina

Sve inspektor do inspektora ... kada bi tako radili svoj posao kao sto "radite" tudj ... gde bi nam bio kraj ... Bili bi smo kakva bre Svajcarska i Norveska ... Oni bi trazili azil kod nas.

Torcida

pre 6 godina

kako je providna bila konferencija za stampu vucica onaj dan, toliko nervoze, i providnog prikrivanja neceg sto zna... tek pokusaj u startu prebacivanje loptice na tlo albanaca... hmmm

istina

pre 6 godina

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru

alfezi

pre 6 godina

A što jednostavno ne ćutite i ne radite? Nema potrebe za još jednim reality-ubistvom sa milion detalja, kao u slučaju pevaljke, jer će se sve isto završiti!
Gde se izgubilo ono “istraga je u toku....”!?
U svakom slučaju, želim Vam više pameti nego sreće, a da rezultat ne izostane i da ubicu i nalogodavce razotkrijete.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Nigde veze sa mozgom,ima da se frljaju sa ovim kolima narednih par meseci i onda nikom nista kao i sve u ovaj napreDnoj banani....

NZZ

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.

Nikola

pre 6 godina

Ako je ova vest tačna, eto razloga da se dozvoli našem MUP-u da sprovede izstražne radnje na Kosovu zajedno sa kosovskim kolegama. Ne znam zašto EULEX ćuti na ponudu zvaničnog Beograda da se dozvoli našim organima da učestvuju u istrazi na području Kosova.

zare

pre 6 godina

Vozila su tu da se kupuju i prodaju! Mene brine jedna stvar sta smeta Pristini da se ukljuce istrazni organi iz Srbije u rasvetljavanju zlocina.Eto sami kazu da vozilo nekada bilo u Srbiji.U svakom slucaju srpske sluzbe nece sedeti "skrstenih ruku" Radice na sto brzem pronalazenju ubica

002

pre 6 godina

Bojim se, da se od ovoga ne napravi isto ono sto je uradjeno sa onom pevacicom iz Borce. I imam jos jedan strah.....Sta ce da kazu svi ovi nasi politicari ako se , ne daj Boze , utvrdi da ga je ubio Srbin po nalogu nekog kriminalca sa severa Kosova koga je Ivanovic mozda prozvao u predizbornoj kampanji , kao sto se inace radi na svim izborima ?Kako ce svi ovi nasi politicari izaci svetu na oči , posto su vec optuzili Albance za ubistvo? Ovo je samo jedna od mogucnosti o kojoj razmisljam a na koju me je podstakla izjava Rade Trajkovic koja ipak najbolje poznaje situaciju na severu. Kakva ce to bruka i sramota biti .......Albanci ce jedva docekati da kazu kako se ubijamo medjusobno a stalno , navodno , njih optuzujemo. A o tome sta ce reci Evropa i ostali , ne smem ni da razmisljam......Mislim da su se svi ovi analiticari , politicari i ostali "strucnjaci " malo prerano zaigrali u donosenju zakljucaka......

srrrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Odmah posle toga proverite da li su svecice , gefufne i kiks lageri bili ispravni u trenutku paljenja. Ne bih tu zapostavljao ni cetkice na brisacima. To jako bitan trag.
Posto Dr Nesa i Voolin (pred)vode istragu siguran sam da ce se posebna paznja posvetiti dubini sara na zimskim gumama.
Ovako je i Inspektor Kluzo' istrazivao slucajeve.

Istrage

pre 6 godina

Meni je u ovom slucaju sve jasno.
Pozadina celog je:1) Zastrazivanje Srba,2) Srbi su kirminalci 3)iseljenje srba,
Rezultat celog: AV daje izjavu kako oje on branio Kosovo ali eto sami Srbi sa Kosova je ne brani i blate je tako da je priznavanje neizbezno.
Sve to naravno zu dogovor Albanaca na vlasti.
E sad, mi sto dozvoljavamo da nas neko toliko jase vec godinama, da nas laze i vuce za nos, da nam unistava i drzavu i nas zivot, e za to nam niko nije kriv.

Arhitekta

pre 6 godina

Zasto je bitno ko je bio i zadnji vlasnik vozila, da li neko misli da bi profesionalni ubica dozvolio sebi da ga povezu sa vozilom koje je koristio u trenutku zlocina...

29

pre 6 godina

ne postoji ni jedno ubistvo ovo nivoa a da ne moze da se resi....jer da je amerima u interesu da se nadje ubica i nalagodavac zapretili bi albancima kao i srbima sve dok se ono ne resi...drugo ovo su zemlje gde su ljudi korumpirani,siromasni i lako ih je uplasiti robijom ili im ukinuti nelegalan biznis ali i nagraditi za informaciju...ovo je ppdrucije gde rade mnogo tajne sluzbe tako da neko sigurno zna dovoljno da klupko pocne da se odmotava...na kraju amerikanci mogu satelitom da nadju i odakle je isao automobil i da imaju neki trag...ova ubistva se planiraju dugo i na terenu postoji informacija ko je i zasto ovo uradio...

Zeus

pre 6 godina

Jedna stvar je kome je vozilo pripadalo a ko je izvršio atentat. Malo je neoziljno davati toliko paznje tom aspektu jer je vozilo moglo biti ukradeno. Vozilo je spaljeno da se uniste tragovi unutar istog ali ne da se ne bi znalo kome vozilo pripada.

Tera

pre 6 godina

Nikako ne mogu da nadjem motiv zbog kog bi Kosovari, u ovom veoma teskom momentu za njih kad su u haosu oko Specijalnog Suda sami sa sobom a i sa medjunarodnom zajednicom, rizikovali jedno politicko ubistvo?! Zato mislim da ce se svojski potruditi da rjese ovaj slucaj.
(NZZ, 18. januar 2018 22:59)

Samo cu ti reci, kocenje Srbije u napredovanju ka EU i skidanje sa sebe tereta da vec 3 godine koce dogovoreno u Briselu, i skretanje sa problema oko suda. Ovo nije pitanje gradjana Kosova vec nekolicinecelnih ljudi, lepo je pre neki dan to rekao ambasador US-a.

d.d

pre 6 godina

A šta ti to govori ? Ovaj članak ? Njihova volja da saradjuje sa Srbijom i sa ostalim zemljama ? Da li mislis da je vlast ili DB organizovala ubistvo ? Zašto i koji su motivi po tvom mišljenju ? Da li zaista veruješ više Kosovskim liderima poput Haradinaja i Tačija ? Misliš li Haradinaj misli veće dobro našem narodu nego vlast. Ni ja ne gotivim Vucica ali optužbe da on ima veze sa ubistvom su zaista van pameti.

nesto mi govori da Albanci bas zele da rese ovaj slucaj. Prvo jer bi to dokazalo da "nisu" kriminalci pred EU, samim tim bodovi u pregovorima, a br. 2 dokazali da su ubice kriminalci sa Kosova, bliski Vlasti u BG. Prvi put u zivotu dajem podrsku Pristini u odnosu na Beograd, jer mislim da ucesce Beograda i vlasti samo zele da skrenu istragu u drugom smeru
(istina, 18. januar 2018 22:15)

znalac

pre 6 godina

Auto?Vlasnik?Pa svaki krimos moze da ukrade vozilo za akciju. Oni jure vlasnika mesto ubicu. Sarkazam. Oni se sprdaju sa nama.
(Zambata, 18. januar 2018 23:16) # Link komentara
covece, pa mora istraga od negde da pocne..ne mislis valjda da policija ne treba da ispita vozilo sa koga su ubice pobegle sa mesta zlocina? eto kako mali perica zamislja kriminalisticku obradu, dobar primer

NapreDno

pre 6 godina

Kako beše ono..."Ovo je uradio amater, ostavio gomilu tragova, biće rešeno brzo...biće rasvetljeno do tog dana...do tog datuma..." i na kraju - ništa.

abc

pre 6 godina

ko uopste moze da tvrdi da je to auto iz kog je pucano!? mozda su kupili/ukrali dva ista pa zapalili ovaj drugi i tako skrenuli istragu u potpuno pogresan smer?

Inspektor sa mozgom.

pre 6 godina

Obećajte ubici zatvor 5 god.a da razotkrije nalogodavca.Ko je naručio ubistvo njega u samicu 40g.Na taj bi način u buduće zamislio malo naručioce.A u vezi auta se ne zamajavajte,možda vas je namerno naveo da gubiti vreme oko auta dok ne napusti zemlju.Mora biti debil da ne kapira da je jednostavno doći do vlasnika auta.

Znalac

pre 6 godina

Zakacili se na vozilo ko pijan plota.Koji atentaor ili ubica profesionalac koristi pozanato vozilo.Mozda je ukradeno.Mozda su tablice ukradene i stavljenje na isto takvo ali ukradeno vozilo

Ria

pre 6 godina

Sta je pozadina svega nadam se da cemo saznati svi, ali na zalost njega vise nema i to je najtuznije. Kamo srece da se ovo nije ni dogodilo, pre svega zbog Oliverove dece i porodice.

Vasilije

pre 6 godina

Odmah sam sebi postavio pitanje: Šta ako su postojala dva auta. Jedno koje se nije ni micalo sa mesta gde je upaljeno i drugo iz koga je pucano?

Pametnjaković

pre 6 godina

Ne ložite se ljudi, na kraju će se utvrditi da je auto ukraden , pa neće da idu da ubiju čoveka sa pozajmljenim autom od prvog komšije!!!!

pinoche

pre 6 godina

inace na kraju ima da bude auto je iz nemačke,prvi vlasnik neka baba,proso je 100km,godinama skupljao prasinu u garazu,nikad udaran?

Obilić

pre 6 godina

Vozilo je ukradeno pa je onda sa njim izvršeno delo. Najmanji problem je naći čije je vozilo, pogledati u bazi podataka ukradene opel astre i eto suzili ste pretragu na par vozila.

Krik

pre 6 godina

Oliver nije ubijen iz vozila u pokretu jer su meci grupisani na njegovim ledjima barem tako kažu doktori sa obdukcije, znači vozilo nije ubica i nemojte više da smarate.

MIlos

pre 6 godina

Sve inspektor do inspektora ... kada bi tako radili svoj posao kao sto "radite" tudj ... gde bi nam bio kraj ... Bili bi smo kakva bre Svajcarska i Norveska ... Oni bi trazili azil kod nas.

Shuki

pre 6 godina

Lako je otkriti ubicu,jer cjela severna Mitrovica je pokrivena sigurnosnim kamerama koje je investirala drzava srbija.Mogu videti snimke zadnje nedelju dana gde su kretala ta vozila i moze se videti ko je vozio tih zadnjih 7 dana. Samo se daje tip vozila u sistem i mogu se vidjeti samo snimci tog auta,sigurno je se negde parkirao da popije kafi,kupuje cigarete itd.