1. Ja kao Bosanac želim vam u Srbiji sreću,što želio svojoj djeci Bog neka podari i vašoj.Pokazali smo se kao loši ljudi zašto nam je to trebalo.Većinu stvari sam predvidio i 91 godine i reći ču vam samo jedno ne da vas ponizim ili nedaj bože uvrijedim ali Rusija vas uvlači u opasne igre koje mogu biti katastrofalne po vas i teške za druge na vašim granicama.Pozdrav ljudima koji vole a nemrze ljudima koji slave život a ne smrt i sukobe.
  (Bogumil, 17. januar 2018 19:39)

  # Link komentara

 2. Samo nas vi palite ovakvim temema, a mi narod ko narod što smo obične ovce pa ubacujemo biračke listiće u korist huškača ratova to nam niko nije kriv.
   (ALEKSANDAR VELIKI, 17. januar 2018 19:12)

  # Link komentara

 3. spovac, 17. januar 2018 18:26)

  Izgleda da ne razumes sta su dvojezicne table a sta zvanicni jezik jedne drzave.
  Sacekaj malo pa ces videti sta je sledeći korak albanaca u Makedoniji pa ce ti biti jasnije.Albance Makedonija kao drzava ne zanima.Oni imaju dugorocan cilj pravljenja Velike Albanije.To je toliko ocigledno da ni sami albanski politicari to vise ne kriju.
   (deki185, 17. januar 2018 19:06)

  # Link komentara

 4. Šta fali što je Albanski postao zvaničan u sredinama sa više od 20% Albanaca i mi u Vojvodini živimo sa tim. Neke manjine imaju još manju zastupljenost pa imaju službeni jezik.
  (pero, 17. januar 2018 18:51)

  # Link komentara

 5. Ne vidim da je Rama svojim izjavama nacinio stetu u regionu.
  Nova vlast u Makedoniji je resila da tu malu drzavu sto pre uclani u EU i NATO. To ce biti najveca garancija njenom teritorijalnom integritetu i suverenitetu, kao i ekonomskom napretku. Ako ce Albanci biti srecniji i postovati svoju drzavu Makedoniju, zato sto su table dvojezicne, onda to nije los, vec dobar potez. Makedonci nikako ne smeju ponoviti greske Milosevicevog rezima, koji je ignorisuci probleme na KiM, doveo do sukoba i gubitka teritorije.Ne vidim sto bi smo mi u Srbiji imali interes da budemo protiv tih tabli u Makedoniji, kada se zalazemo za dvojezicne table u mestima u Hrvatskoj gde ziviv srpska zajednica.
  Na zalost, reakcije Moskve i njeni tajni i javni potezi na Balkanu pokazuju teznju da se njen uticaj prosiri i po cenu destabilizacije drzavica u regionu.
  (spovac, 17. januar 2018 18:26)

  # Link komentara