Utorak, 16.01.2018.

19:14

"Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije (FOTO, VIDEO)

Građani su se okupili u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

Izvor: B92

"Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije (FOTO, VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

LIR

pre 6 godina

Nije nas vise, da nas je vise ne bi Brankicu cuvala policija, do sada bi znali ko je iza politickih ubistava novinara i politicara ukljucujuci Stambolica i Djindjica, znali bi zasto se ljudi koji su izvikani kao Gasic i Vulin, Dacic, Stefanovic....jos uvek imenuju na kljucne pozicije...zato sto nas nema vise a ovo ubistvo je samo deo beznadezne slike naseg stanja...

aleksandar mali

pre 6 godina

iduce godine ce mu ovi podici spomenik.pricati da je heroj...veliki covek...bez stida ....pravice see ludi sta su govorili o njemu I sta su mu radili..

RR

pre 6 godina

ja neznam kako ga je ko dozivljavo. ali mi taj covek uvek bio drag, smiren i niskim tonom pricao, bez nasrtaja na bilo koga. kako i jedni i drugi i treci danas rade u njegovom poslu. bas mi ga je zao kao coveka. Saucesce Porodici

Nina

pre 6 godina

Ceo dan razmišljam kako je danas pucano u zdrav razum, pristojnost i umerenost na Kosovu. Ko god da je pucao. Poštovanje i saučešće porodici.

Miki

pre 6 godina

Narcos stil ubistva, ovo je upozorenje svima koji nešto pričaju protiv mafije, ne treba da pretimo Albancima, treba mafioze sa kosova da pohvatamo.

logicar

pre 6 godina

verujem da je covek zasluzio postovanje i njegova smrt je tragedija za porodicu i prijatelje,ali mi stvarno nije jasna ova dramatizacija, ko to napada Srbiju i zasto.je predsednik zrtva i sta i kome ti skupovi porucuju. sve ce se zaboraviti kada se to odluci da tako bude

zeljac

pre 6 godina

Da li Nas je vise?! Da li CE svetlo pobediti mrak?! Znam samo da se svaki Krug zatvori I otvara Novi. Koliko CE nas tada biti?! Verujuci covek Oliver Ivanovic. Verovao je u Nas I svetlo. Pocivao u svetlosti.

Rece mi jedan coek

pre 6 godina

Ali,ljudi,zaista je degutantno,da oni koji su ga pljuvali,koliko juce,sada iskacu iz TV kutija,kao oni pajaci na federe,i pricaju drugu pricu.Da li je to idraz zemlje u kojoj zivimo?

USA help us !!!

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.
(Saša, 16. januar 2018 21:15)

Zasto ja ovo saznajem iz komentara,zasto se o ovom coveku ne pise danas i ne spominje zajedno sa ivanovicem!? Znaci ovo je bitna stvar za javnost! ovo nije prvi put !

Dex

pre 6 godina

Okupljanje građana u znak odavanja pošte ubijenom Ivanoviću je gest vredan divljenja,uz uslov da se ne pretvori u političku tribinu.
(Ladislav, 16. januar 2018 22:48)

U redu je, sve dok se politikom bave za to jedini ovlasceni u ovoj zemlji; kao i dok se ne potezu nezgodna pitanja u vezi ovakvih nemilih dogadjaja.

Topcina

pre 6 godina

Jasno je ko dan o čemu se ovde radi...smetao je,,svojima''dole,Kosovo je postalo balkanski Meksiko,jadan čovek nek mu je laka zemlja.Saučešće porodici...

Komunista

pre 6 godina

Ovo ubistvo, nije samo "običan" teroristički akt, već atentat sa političkom pozadinom. Treba pogledati šta je, sada već pokojni, Oliver govorio zadnjih godinu dana. Mnoge stvari biće jasnije.

analiticar_amater

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....
(Drago Markovic, 16. januar 2018 20:12)

Eh moj naivni narode. Kakve veze Rusija ima sa ubistvom Djindjica? U kojoj stranoj zemlji su se krili ucesnici tog atentata i sa cijim pasosima? Ti vec znas da su Rusi umesani u ovo sad, kako? Sta sa Makedonijom, sta su tamo Rusi uradili? Crna Gora, sta sa Crnom Gorom? Nepostojeci i izmisljeni pokusaj drzavnog udara?

BOSS

pre 6 godina

Ubijen velili covjek,srbin pravi za razliku od ovih sto ga napadaju. Nadam se da pink,happy i informer se nece priblizavat familiji,niti dolazit na sahranu...
Ako imaju obraza i gram.

kiki

pre 6 godina

Tragedija koja se jutros dogodila sve nas gradjane je jako potresla i jako rastuzila jer je odnela jedan zivot koji je jako vredeo i koji se borio za svoj narod.

Čole

pre 6 godina

Narod neće dozvoliti da ovaj slučaj bue još jedan nerešen, koji će se naći na " Srpskom zidu plača ". Drago mi je da je država stala uz svoj narod na KiM, i odmah preduzela mere da se ovaj zločin reši.

Nizdis

pre 6 godina

Ne pratim politiku u Srbiji niti me interesuje. Ovog coveka mi je bas zao, koliko sam danas video i cuo, nije bio neka nepismena huskacka politicka kreatura, imao je neki cilj i za njega se i borio i na kraju za njega i umro. To je za postovanje svakog od nas a izgubljen zivot na nacionalnoj osnovi za zaljenje. Iskreno saucesce porodici nastradalog.

+SAVO

pre 6 godina

Гледате ли ове цинике који на РТСу и даље монструозно користе ово убиство за своје политикатске циљеве?

miki

pre 6 godina

Ovo je veliki sok za celu Srbiju ja se nadam da ce se sto pre naci ubica i kazniti ma ko god da je zasluzuje najstroziju kaznu,saucesce porodici.

Saša

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.

werty

pre 6 godina

@ Ovo ubistvo ne sme proci nekaznjeno.
(Lela, 16. januar 2018 20:20)

Aha, isto kao i ubistvo Đinđića. Isti nalogodavac, i dalje na slobodi. I to ne samo na slobodi ...

Ns

pre 6 godina

(Wunderknabe, 16. januar 2018 20:57)

Pa prsli smo skroz, sta drugo moze biti. Valjda smo bili i u gorim uslovima, pa sad tolerisemo ovako nesto. Oni koji ne mogu da izdrze svo to mucenje uglavnom pale preko. Za bolji zivot se ima snage, a ovde je takav smrad od zivota postao da je to uzasno da niko nece da se cima.

David

pre 6 godina

Ivanovic nije zasluzio ni u zatvor da ode, a ne da mu se prekine zivot na ovaj nacin. Zaista je strasno i sramotno ovo sto se dogodino. Ovo je teroristicki akt koji oznacava da vise nema mira i stabilnosti na Kosovu a ni u regionu.

Wunderknabe

pre 6 godina

Ma dajte ljudi, kod nas bila bitno veća frka protiv vjeronauka u školama, ne razumijem zašto to trpite, Rumuni i Poljaci za svaki ku**c masovno izlaze na ulice!

Bogoljub

pre 6 godina

Ostavimo politička trvenja po strani i budimo ljudi, ali mi ne bi bili srbi kada bismo to mogli da ostvarimo, naširoko i nadugačko raspredamo o svemu u sitna crevca i razvlačimo jadnog Ivanovića po svim mogućim medijima.

ja iz bosne

pre 6 godina

Slušao sam na radio beograd 1 radu trajković i njeno uključenje. Ona je rekla nešto čudno, spominjala je odnos među ljudima dole. Sve ostale izjave se ponovo puštaju u informativnim emisijama samo nju ne repriziraju!

Amfiohoje

pre 6 godina

Gradjani Srbije znate li ko je naručio ovo ubistvo? Da li je neki Srbin političar, koji eliminiše političke protivnike? Saučešće porodici Ivanović, bojim se da se nikad neće saznati istina.

POP

pre 6 godina

SNS , Informer , Pink , Happy Tv, Studio B svakodnevno sire govor mrznje , etiketiraju ljude i proglasavaju protivnike za izdajnike i lopove .

I onda kada se ovako nesto desi drze govore pune samilosti .E,pa ne moze to tako. SRBIJO BUDI SE

Zemun grad SPO

pre 6 godina

Ekstremni Albanci mu nikada nisu oprostili sto ih je zaustavio na mostu u Kosovskoj Mitrovici. Ekstremni Srbi ga nisu voleli jer je vodio realnu politiku i govorio istinu.Pucnji u takvog coveka su pucnji u istinu i u pomirenje Srba i Albanaca.
Kada su 1991. u Osjeku ekstremisti ubili Rajha Kira, koji se angazovao da sacuva mir medju Srbima i Hrvatima, obicni gradjani su prokomentarisali recenicom ,,U Osjeku nece biti mira, ubili su Rajha Kira". Na srecu, na KiM su medjunarodne trupe koje nece dozvoliti sukobe. Nadajmo se da ce ovaj zlocin otrezniti vecinu kosmetskih Srba i Albanaca i okrenuti ih razumu i toleranciji.

Виоп

pre 6 godina

Покој му души. Нешто овде није у реду, превелика се бука диже. Опасно ми то смрди.

Drago Markovic

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....

Leskovcanin

pre 6 godina

Lepo sto smo se okupili da zapalimo svecu. Ali Rada Trajkovic je danas rekla da Srbi na Kosovu pretezno misle da ga nisu ubili Albanci.Do danas su Sns i njegovi mediji govorili da je Ivanovic Nato placenik, spijun, kriminalac...a od danas ti isti ga oplakuju. Jasno je svima sve. Dno dna.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Јадан човек. Њега нема , ником ништа. Држаће се говори, гураће се око његовог сандука и на крају , за 20 дана све стишати .

hm

pre 6 godina

Odvratno korišćenje terorističkog dela (ubistva) za sticanje promila političkih poena.
Da nisu ispolitizovali pa da se cela Srbija okupi oko ove tuge a ovako...

Napo Leon

pre 6 godina

Mislio sam da će čuvena krilatica:"Gotov je",ostati nepraviziđena,međutim ,ova nova:"Nas je ipak više",deluje veoma ohrabrujuće i moćno da za početak okupi kritičnu masu

dr NS

pre 6 godina

Želim da verujem da nas je ipak više od raznih kriminalaca i političara na vlasti koji ih inspirišu. Neka je laka crna zemlja Oliveru.
Nikada nije bila jasnija sprega vlasti i raznih huligana i kriminalaca no što je to danas.

Mile

pre 6 godina

Već se vidi epilog ove strašne tragedije, ubice se neće otkriti i sve će polako i sigurno pasti u zaborav. Moje duboko saučešće porodici Olivera Ivanovića !

Bukova daska

pre 6 godina

Građani Srbije, ovaj događaj bi za mnoge građane država EU, sveta i naravno Rusije bio alarm da se vrisne iz grla do neba! Mi? Ušuškani u tople domove čekamo svoju sudbinu i ne sumnjajte da će biti grozna jer smo dozvolili da satrapi uništavaju najbolje među nama. Vi mediji ste bitni saučesnici ovoga što se dešava. Neka ti je laka zemlja Olivere, porodici saučešće. Veliki je greh što si život dao ni zašta, jer te ovi građani Srbije nisu zaslužili.

gojko 12

pre 6 godina

Pod tim sloganom je Oliver Ivanović izašao na prošle Kosovske izbore nadajući se da je na Kosovu više onih srba koje Srpska Lista neće moći potkupiti,podmititi,zaplašiti,nadao se Oliver da je više onih koji se ne boje kriminalaca...
Na žalost Srpska Lista i SNS su pobedili i ušli u koaliciju sa Haradinajem a Olivera su proglasili izdajnikom.

Oliver je sam u nekoliko poslednjih intervjua istakao da se oseća ugroženim od strane Beogradskih i kriminalaca sa Severa Kosova i da strahuje za život .

Рајко Четник

pre 6 godina

Ицкрен поздрав окупљеним. Покажимо да смо јачи од безумља лопова на овим балканским просторима. Оливер је убијен јер је сметао криминалцима који немају ни веру ни нацију.

boki milos

pre 6 godina

Хајде да видимо колико НАС ЈЕ? Чини ми се да смо давно у мањини, Срби међ србима!

Zoran

pre 6 godina

Suprugi i deci Olivera Ivanovica pod hitno dodeliti petosoban stan u Beogradu.Suprugi dodeliti posao,deci do god se skoluju dodeliti novcana sredstva bez obzira koliku penziju dobije supruga.

POP

pre 6 godina

SNS , Informer , Pink , Happy Tv, Studio B svakodnevno sire govor mrznje , etiketiraju ljude i proglasavaju protivnike za izdajnike i lopove .

I onda kada se ovako nesto desi drze govore pune samilosti .E,pa ne moze to tako. SRBIJO BUDI SE

Leskovcanin

pre 6 godina

Lepo sto smo se okupili da zapalimo svecu. Ali Rada Trajkovic je danas rekla da Srbi na Kosovu pretezno misle da ga nisu ubili Albanci.Do danas su Sns i njegovi mediji govorili da je Ivanovic Nato placenik, spijun, kriminalac...a od danas ti isti ga oplakuju. Jasno je svima sve. Dno dna.

ja iz bosne

pre 6 godina

Slušao sam na radio beograd 1 radu trajković i njeno uključenje. Ona je rekla nešto čudno, spominjala je odnos među ljudima dole. Sve ostale izjave se ponovo puštaju u informativnim emisijama samo nju ne repriziraju!

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Јадан човек. Њега нема , ником ништа. Држаће се говори, гураће се око његовог сандука и на крају , за 20 дана све стишати .

Saša

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.

dr NS

pre 6 godina

Želim da verujem da nas je ipak više od raznih kriminalaca i političara na vlasti koji ih inspirišu. Neka je laka crna zemlja Oliveru.
Nikada nije bila jasnija sprega vlasti i raznih huligana i kriminalaca no što je to danas.

werty

pre 6 godina

@ Ovo ubistvo ne sme proci nekaznjeno.
(Lela, 16. januar 2018 20:20)

Aha, isto kao i ubistvo Đinđića. Isti nalogodavac, i dalje na slobodi. I to ne samo na slobodi ...

boki milos

pre 6 godina

Хајде да видимо колико НАС ЈЕ? Чини ми се да смо давно у мањини, Срби међ србима!

Amfiohoje

pre 6 godina

Gradjani Srbije znate li ko je naručio ovo ubistvo? Da li je neki Srbin političar, koji eliminiše političke protivnike? Saučešće porodici Ivanović, bojim se da se nikad neće saznati istina.

Wunderknabe

pre 6 godina

Ma dajte ljudi, kod nas bila bitno veća frka protiv vjeronauka u školama, ne razumijem zašto to trpite, Rumuni i Poljaci za svaki ku**c masovno izlaze na ulice!

BOSS

pre 6 godina

Ubijen velili covjek,srbin pravi za razliku od ovih sto ga napadaju. Nadam se da pink,happy i informer se nece priblizavat familiji,niti dolazit na sahranu...
Ako imaju obraza i gram.

Mile

pre 6 godina

Već se vidi epilog ove strašne tragedije, ubice se neće otkriti i sve će polako i sigurno pasti u zaborav. Moje duboko saučešće porodici Olivera Ivanovića !

hm

pre 6 godina

Odvratno korišćenje terorističkog dela (ubistva) za sticanje promila političkih poena.
Da nisu ispolitizovali pa da se cela Srbija okupi oko ove tuge a ovako...

Komunista

pre 6 godina

Ovo ubistvo, nije samo "običan" teroristički akt, već atentat sa političkom pozadinom. Treba pogledati šta je, sada već pokojni, Oliver govorio zadnjih godinu dana. Mnoge stvari biće jasnije.

Zemun grad SPO

pre 6 godina

Ekstremni Albanci mu nikada nisu oprostili sto ih je zaustavio na mostu u Kosovskoj Mitrovici. Ekstremni Srbi ga nisu voleli jer je vodio realnu politiku i govorio istinu.Pucnji u takvog coveka su pucnji u istinu i u pomirenje Srba i Albanaca.
Kada su 1991. u Osjeku ekstremisti ubili Rajha Kira, koji se angazovao da sacuva mir medju Srbima i Hrvatima, obicni gradjani su prokomentarisali recenicom ,,U Osjeku nece biti mira, ubili su Rajha Kira". Na srecu, na KiM su medjunarodne trupe koje nece dozvoliti sukobe. Nadajmo se da ce ovaj zlocin otrezniti vecinu kosmetskih Srba i Albanaca i okrenuti ih razumu i toleranciji.

Napo Leon

pre 6 godina

Mislio sam da će čuvena krilatica:"Gotov je",ostati nepraviziđena,međutim ,ova nova:"Nas je ipak više",deluje veoma ohrabrujuće i moćno da za početak okupi kritičnu masu

Topcina

pre 6 godina

Jasno je ko dan o čemu se ovde radi...smetao je,,svojima''dole,Kosovo je postalo balkanski Meksiko,jadan čovek nek mu je laka zemlja.Saučešće porodici...

+SAVO

pre 6 godina

Гледате ли ове цинике који на РТСу и даље монструозно користе ово убиство за своје политикатске циљеве?

Dex

pre 6 godina

Okupljanje građana u znak odavanja pošte ubijenom Ivanoviću je gest vredan divljenja,uz uslov da se ne pretvori u političku tribinu.
(Ladislav, 16. januar 2018 22:48)

U redu je, sve dok se politikom bave za to jedini ovlasceni u ovoj zemlji; kao i dok se ne potezu nezgodna pitanja u vezi ovakvih nemilih dogadjaja.

Ns

pre 6 godina

(Wunderknabe, 16. januar 2018 20:57)

Pa prsli smo skroz, sta drugo moze biti. Valjda smo bili i u gorim uslovima, pa sad tolerisemo ovako nesto. Oni koji ne mogu da izdrze svo to mucenje uglavnom pale preko. Za bolji zivot se ima snage, a ovde je takav smrad od zivota postao da je to uzasno da niko nece da se cima.

analiticar_amater

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....
(Drago Markovic, 16. januar 2018 20:12)

Eh moj naivni narode. Kakve veze Rusija ima sa ubistvom Djindjica? U kojoj stranoj zemlji su se krili ucesnici tog atentata i sa cijim pasosima? Ti vec znas da su Rusi umesani u ovo sad, kako? Sta sa Makedonijom, sta su tamo Rusi uradili? Crna Gora, sta sa Crnom Gorom? Nepostojeci i izmisljeni pokusaj drzavnog udara?

David

pre 6 godina

Ivanovic nije zasluzio ni u zatvor da ode, a ne da mu se prekine zivot na ovaj nacin. Zaista je strasno i sramotno ovo sto se dogodino. Ovo je teroristicki akt koji oznacava da vise nema mira i stabilnosti na Kosovu a ni u regionu.

Drago Markovic

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....

gojko 12

pre 6 godina

Pod tim sloganom je Oliver Ivanović izašao na prošle Kosovske izbore nadajući se da je na Kosovu više onih srba koje Srpska Lista neće moći potkupiti,podmititi,zaplašiti,nadao se Oliver da je više onih koji se ne boje kriminalaca...
Na žalost Srpska Lista i SNS su pobedili i ušli u koaliciju sa Haradinajem a Olivera su proglasili izdajnikom.

Oliver je sam u nekoliko poslednjih intervjua istakao da se oseća ugroženim od strane Beogradskih i kriminalaca sa Severa Kosova i da strahuje za život .

Nizdis

pre 6 godina

Ne pratim politiku u Srbiji niti me interesuje. Ovog coveka mi je bas zao, koliko sam danas video i cuo, nije bio neka nepismena huskacka politicka kreatura, imao je neki cilj i za njega se i borio i na kraju za njega i umro. To je za postovanje svakog od nas a izgubljen zivot na nacionalnoj osnovi za zaljenje. Iskreno saucesce porodici nastradalog.

Рајко Четник

pre 6 godina

Ицкрен поздрав окупљеним. Покажимо да смо јачи од безумља лопова на овим балканским просторима. Оливер је убијен јер је сметао криминалцима који немају ни веру ни нацију.

USA help us !!!

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.
(Saša, 16. januar 2018 21:15)

Zasto ja ovo saznajem iz komentara,zasto se o ovom coveku ne pise danas i ne spominje zajedno sa ivanovicem!? Znaci ovo je bitna stvar za javnost! ovo nije prvi put !

Rece mi jedan coek

pre 6 godina

Ali,ljudi,zaista je degutantno,da oni koji su ga pljuvali,koliko juce,sada iskacu iz TV kutija,kao oni pajaci na federe,i pricaju drugu pricu.Da li je to idraz zemlje u kojoj zivimo?

aleksandar mali

pre 6 godina

iduce godine ce mu ovi podici spomenik.pricati da je heroj...veliki covek...bez stida ....pravice see ludi sta su govorili o njemu I sta su mu radili..

Čole

pre 6 godina

Narod neće dozvoliti da ovaj slučaj bue još jedan nerešen, koji će se naći na " Srpskom zidu plača ". Drago mi je da je država stala uz svoj narod na KiM, i odmah preduzela mere da se ovaj zločin reši.

Bukova daska

pre 6 godina

Građani Srbije, ovaj događaj bi za mnoge građane država EU, sveta i naravno Rusije bio alarm da se vrisne iz grla do neba! Mi? Ušuškani u tople domove čekamo svoju sudbinu i ne sumnjajte da će biti grozna jer smo dozvolili da satrapi uništavaju najbolje među nama. Vi mediji ste bitni saučesnici ovoga što se dešava. Neka ti je laka zemlja Olivere, porodici saučešće. Veliki je greh što si život dao ni zašta, jer te ovi građani Srbije nisu zaslužili.

Виоп

pre 6 godina

Покој му души. Нешто овде није у реду, превелика се бука диже. Опасно ми то смрди.

Miki

pre 6 godina

Narcos stil ubistva, ovo je upozorenje svima koji nešto pričaju protiv mafije, ne treba da pretimo Albancima, treba mafioze sa kosova da pohvatamo.

Zoran

pre 6 godina

Suprugi i deci Olivera Ivanovica pod hitno dodeliti petosoban stan u Beogradu.Suprugi dodeliti posao,deci do god se skoluju dodeliti novcana sredstva bez obzira koliku penziju dobije supruga.

RR

pre 6 godina

ja neznam kako ga je ko dozivljavo. ali mi taj covek uvek bio drag, smiren i niskim tonom pricao, bez nasrtaja na bilo koga. kako i jedni i drugi i treci danas rade u njegovom poslu. bas mi ga je zao kao coveka. Saucesce Porodici

Nina

pre 6 godina

Ceo dan razmišljam kako je danas pucano u zdrav razum, pristojnost i umerenost na Kosovu. Ko god da je pucao. Poštovanje i saučešće porodici.

kiki

pre 6 godina

Tragedija koja se jutros dogodila sve nas gradjane je jako potresla i jako rastuzila jer je odnela jedan zivot koji je jako vredeo i koji se borio za svoj narod.

zeljac

pre 6 godina

Da li Nas je vise?! Da li CE svetlo pobediti mrak?! Znam samo da se svaki Krug zatvori I otvara Novi. Koliko CE nas tada biti?! Verujuci covek Oliver Ivanovic. Verovao je u Nas I svetlo. Pocivao u svetlosti.

miki

pre 6 godina

Ovo je veliki sok za celu Srbiju ja se nadam da ce se sto pre naci ubica i kazniti ma ko god da je zasluzuje najstroziju kaznu,saucesce porodici.

Bogoljub

pre 6 godina

Ostavimo politička trvenja po strani i budimo ljudi, ali mi ne bi bili srbi kada bismo to mogli da ostvarimo, naširoko i nadugačko raspredamo o svemu u sitna crevca i razvlačimo jadnog Ivanovića po svim mogućim medijima.

LIR

pre 6 godina

Nije nas vise, da nas je vise ne bi Brankicu cuvala policija, do sada bi znali ko je iza politickih ubistava novinara i politicara ukljucujuci Stambolica i Djindjica, znali bi zasto se ljudi koji su izvikani kao Gasic i Vulin, Dacic, Stefanovic....jos uvek imenuju na kljucne pozicije...zato sto nas nema vise a ovo ubistvo je samo deo beznadezne slike naseg stanja...

logicar

pre 6 godina

verujem da je covek zasluzio postovanje i njegova smrt je tragedija za porodicu i prijatelje,ali mi stvarno nije jasna ova dramatizacija, ko to napada Srbiju i zasto.je predsednik zrtva i sta i kome ti skupovi porucuju. sve ce se zaboraviti kada se to odluci da tako bude

Drago Markovic

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....

POP

pre 6 godina

SNS , Informer , Pink , Happy Tv, Studio B svakodnevno sire govor mrznje , etiketiraju ljude i proglasavaju protivnike za izdajnike i lopove .

I onda kada se ovako nesto desi drze govore pune samilosti .E,pa ne moze to tako. SRBIJO BUDI SE

Čole

pre 6 godina

Narod neće dozvoliti da ovaj slučaj bue još jedan nerešen, koji će se naći na " Srpskom zidu plača ". Drago mi je da je država stala uz svoj narod na KiM, i odmah preduzela mere da se ovaj zločin reši.

dr NS

pre 6 godina

Želim da verujem da nas je ipak više od raznih kriminalaca i političara na vlasti koji ih inspirišu. Neka je laka crna zemlja Oliveru.
Nikada nije bila jasnija sprega vlasti i raznih huligana i kriminalaca no što je to danas.

Leskovcanin

pre 6 godina

Lepo sto smo se okupili da zapalimo svecu. Ali Rada Trajkovic je danas rekla da Srbi na Kosovu pretezno misle da ga nisu ubili Albanci.Do danas su Sns i njegovi mediji govorili da je Ivanovic Nato placenik, spijun, kriminalac...a od danas ti isti ga oplakuju. Jasno je svima sve. Dno dna.

Napo Leon

pre 6 godina

Mislio sam da će čuvena krilatica:"Gotov je",ostati nepraviziđena,međutim ,ova nova:"Nas je ipak više",deluje veoma ohrabrujuće i moćno da za početak okupi kritičnu masu

Amfiohoje

pre 6 godina

Gradjani Srbije znate li ko je naručio ovo ubistvo? Da li je neki Srbin političar, koji eliminiše političke protivnike? Saučešće porodici Ivanović, bojim se da se nikad neće saznati istina.

gojko 12

pre 6 godina

Pod tim sloganom je Oliver Ivanović izašao na prošle Kosovske izbore nadajući se da je na Kosovu više onih srba koje Srpska Lista neće moći potkupiti,podmititi,zaplašiti,nadao se Oliver da je više onih koji se ne boje kriminalaca...
Na žalost Srpska Lista i SNS su pobedili i ušli u koaliciju sa Haradinajem a Olivera su proglasili izdajnikom.

Oliver je sam u nekoliko poslednjih intervjua istakao da se oseća ugroženim od strane Beogradskih i kriminalaca sa Severa Kosova i da strahuje za život .

werty

pre 6 godina

@ Ovo ubistvo ne sme proci nekaznjeno.
(Lela, 16. januar 2018 20:20)

Aha, isto kao i ubistvo Đinđića. Isti nalogodavac, i dalje na slobodi. I to ne samo na slobodi ...

hm

pre 6 godina

Odvratno korišćenje terorističkog dela (ubistva) za sticanje promila političkih poena.
Da nisu ispolitizovali pa da se cela Srbija okupi oko ove tuge a ovako...

Wunderknabe

pre 6 godina

Ma dajte ljudi, kod nas bila bitno veća frka protiv vjeronauka u školama, ne razumijem zašto to trpite, Rumuni i Poljaci za svaki ku**c masovno izlaze na ulice!

Mile

pre 6 godina

Već se vidi epilog ove strašne tragedije, ubice se neće otkriti i sve će polako i sigurno pasti u zaborav. Moje duboko saučešće porodici Olivera Ivanovića !

boki milos

pre 6 godina

Хајде да видимо колико НАС ЈЕ? Чини ми се да смо давно у мањини, Срби међ србима!

Bukova daska

pre 6 godina

Građani Srbije, ovaj događaj bi za mnoge građane država EU, sveta i naravno Rusije bio alarm da se vrisne iz grla do neba! Mi? Ušuškani u tople domove čekamo svoju sudbinu i ne sumnjajte da će biti grozna jer smo dozvolili da satrapi uništavaju najbolje među nama. Vi mediji ste bitni saučesnici ovoga što se dešava. Neka ti je laka zemlja Olivere, porodici saučešće. Veliki je greh što si život dao ni zašta, jer te ovi građani Srbije nisu zaslužili.

analiticar_amater

pre 6 godina

Unistice nas Rusi.

Prvo ubistvo Djindjica,sad ovo.

Prosto, ucinice sve samo da Balkan ne postane deo civilizovanog i demokratskog sveta, da li je u putanju Crna gora, Makedonija, faktor Dodik, Srbija....
(Drago Markovic, 16. januar 2018 20:12)

Eh moj naivni narode. Kakve veze Rusija ima sa ubistvom Djindjica? U kojoj stranoj zemlji su se krili ucesnici tog atentata i sa cijim pasosima? Ti vec znas da su Rusi umesani u ovo sad, kako? Sta sa Makedonijom, sta su tamo Rusi uradili? Crna Gora, sta sa Crnom Gorom? Nepostojeci i izmisljeni pokusaj drzavnog udara?

Ns

pre 6 godina

(Wunderknabe, 16. januar 2018 20:57)

Pa prsli smo skroz, sta drugo moze biti. Valjda smo bili i u gorim uslovima, pa sad tolerisemo ovako nesto. Oni koji ne mogu da izdrze svo to mucenje uglavnom pale preko. Za bolji zivot se ima snage, a ovde je takav smrad od zivota postao da je to uzasno da niko nece da se cima.

BOSS

pre 6 godina

Ubijen velili covjek,srbin pravi za razliku od ovih sto ga napadaju. Nadam se da pink,happy i informer se nece priblizavat familiji,niti dolazit na sahranu...
Ako imaju obraza i gram.

+SAVO

pre 6 godina

Гледате ли ове цинике који на РТСу и даље монструозно користе ово убиство за своје политикатске циљеве?

Zoran

pre 6 godina

Suprugi i deci Olivera Ivanovica pod hitno dodeliti petosoban stan u Beogradu.Suprugi dodeliti posao,deci do god se skoluju dodeliti novcana sredstva bez obzira koliku penziju dobije supruga.

ja iz bosne

pre 6 godina

Slušao sam na radio beograd 1 radu trajković i njeno uključenje. Ona je rekla nešto čudno, spominjala je odnos među ljudima dole. Sve ostale izjave se ponovo puštaju u informativnim emisijama samo nju ne repriziraju!

Zemun grad SPO

pre 6 godina

Ekstremni Albanci mu nikada nisu oprostili sto ih je zaustavio na mostu u Kosovskoj Mitrovici. Ekstremni Srbi ga nisu voleli jer je vodio realnu politiku i govorio istinu.Pucnji u takvog coveka su pucnji u istinu i u pomirenje Srba i Albanaca.
Kada su 1991. u Osjeku ekstremisti ubili Rajha Kira, koji se angazovao da sacuva mir medju Srbima i Hrvatima, obicni gradjani su prokomentarisali recenicom ,,U Osjeku nece biti mira, ubili su Rajha Kira". Na srecu, na KiM su medjunarodne trupe koje nece dozvoliti sukobe. Nadajmo se da ce ovaj zlocin otrezniti vecinu kosmetskih Srba i Albanaca i okrenuti ih razumu i toleranciji.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Јадан човек. Њега нема , ником ништа. Држаће се говори, гураће се око његовог сандука и на крају , за 20 дана све стишати .

Рајко Четник

pre 6 godina

Ицкрен поздрав окупљеним. Покажимо да смо јачи од безумља лопова на овим балканским просторима. Оливер је убијен јер је сметао криминалцима који немају ни веру ни нацију.

logicar

pre 6 godina

verujem da je covek zasluzio postovanje i njegova smrt je tragedija za porodicu i prijatelje,ali mi stvarno nije jasna ova dramatizacija, ko to napada Srbiju i zasto.je predsednik zrtva i sta i kome ti skupovi porucuju. sve ce se zaboraviti kada se to odluci da tako bude

Dex

pre 6 godina

Okupljanje građana u znak odavanja pošte ubijenom Ivanoviću je gest vredan divljenja,uz uslov da se ne pretvori u političku tribinu.
(Ladislav, 16. januar 2018 22:48)

U redu je, sve dok se politikom bave za to jedini ovlasceni u ovoj zemlji; kao i dok se ne potezu nezgodna pitanja u vezi ovakvih nemilih dogadjaja.

Topcina

pre 6 godina

Jasno je ko dan o čemu se ovde radi...smetao je,,svojima''dole,Kosovo je postalo balkanski Meksiko,jadan čovek nek mu je laka zemlja.Saučešće porodici...

Saša

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.

aleksandar mali

pre 6 godina

iduce godine ce mu ovi podici spomenik.pricati da je heroj...veliki covek...bez stida ....pravice see ludi sta su govorili o njemu I sta su mu radili..

Komunista

pre 6 godina

Ovo ubistvo, nije samo "običan" teroristički akt, već atentat sa političkom pozadinom. Treba pogledati šta je, sada već pokojni, Oliver govorio zadnjih godinu dana. Mnoge stvari biće jasnije.

USA help us !!!

pre 6 godina

Pre tačno četiri godine, na isti ovaj dan je ubijen Dimitrije Janićijević, odbornik u parlamentu Kosovske Mitrovice. Na isti način, iz automatskog oružja ispred svoje kuće. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Počinioci nikada nisu pronađeni, a niko se gotovo i ne seća zločina koji se odigrao po istom scenariju. Neka im je večna slava.
(Saša, 16. januar 2018 21:15)

Zasto ja ovo saznajem iz komentara,zasto se o ovom coveku ne pise danas i ne spominje zajedno sa ivanovicem!? Znaci ovo je bitna stvar za javnost! ovo nije prvi put !

Rece mi jedan coek

pre 6 godina

Ali,ljudi,zaista je degutantno,da oni koji su ga pljuvali,koliko juce,sada iskacu iz TV kutija,kao oni pajaci na federe,i pricaju drugu pricu.Da li je to idraz zemlje u kojoj zivimo?

David

pre 6 godina

Ivanovic nije zasluzio ni u zatvor da ode, a ne da mu se prekine zivot na ovaj nacin. Zaista je strasno i sramotno ovo sto se dogodino. Ovo je teroristicki akt koji oznacava da vise nema mira i stabilnosti na Kosovu a ni u regionu.

LIR

pre 6 godina

Nije nas vise, da nas je vise ne bi Brankicu cuvala policija, do sada bi znali ko je iza politickih ubistava novinara i politicara ukljucujuci Stambolica i Djindjica, znali bi zasto se ljudi koji su izvikani kao Gasic i Vulin, Dacic, Stefanovic....jos uvek imenuju na kljucne pozicije...zato sto nas nema vise a ovo ubistvo je samo deo beznadezne slike naseg stanja...

kiki

pre 6 godina

Tragedija koja se jutros dogodila sve nas gradjane je jako potresla i jako rastuzila jer je odnela jedan zivot koji je jako vredeo i koji se borio za svoj narod.

Bogoljub

pre 6 godina

Ostavimo politička trvenja po strani i budimo ljudi, ali mi ne bi bili srbi kada bismo to mogli da ostvarimo, naširoko i nadugačko raspredamo o svemu u sitna crevca i razvlačimo jadnog Ivanovića po svim mogućim medijima.

Виоп

pre 6 godina

Покој му души. Нешто овде није у реду, превелика се бука диже. Опасно ми то смрди.

miki

pre 6 godina

Ovo je veliki sok za celu Srbiju ja se nadam da ce se sto pre naci ubica i kazniti ma ko god da je zasluzuje najstroziju kaznu,saucesce porodici.

Miki

pre 6 godina

Narcos stil ubistva, ovo je upozorenje svima koji nešto pričaju protiv mafije, ne treba da pretimo Albancima, treba mafioze sa kosova da pohvatamo.

zeljac

pre 6 godina

Da li Nas je vise?! Da li CE svetlo pobediti mrak?! Znam samo da se svaki Krug zatvori I otvara Novi. Koliko CE nas tada biti?! Verujuci covek Oliver Ivanovic. Verovao je u Nas I svetlo. Pocivao u svetlosti.

Nizdis

pre 6 godina

Ne pratim politiku u Srbiji niti me interesuje. Ovog coveka mi je bas zao, koliko sam danas video i cuo, nije bio neka nepismena huskacka politicka kreatura, imao je neki cilj i za njega se i borio i na kraju za njega i umro. To je za postovanje svakog od nas a izgubljen zivot na nacionalnoj osnovi za zaljenje. Iskreno saucesce porodici nastradalog.

RR

pre 6 godina

ja neznam kako ga je ko dozivljavo. ali mi taj covek uvek bio drag, smiren i niskim tonom pricao, bez nasrtaja na bilo koga. kako i jedni i drugi i treci danas rade u njegovom poslu. bas mi ga je zao kao coveka. Saucesce Porodici

Nina

pre 6 godina

Ceo dan razmišljam kako je danas pucano u zdrav razum, pristojnost i umerenost na Kosovu. Ko god da je pucao. Poštovanje i saučešće porodici.