Utorak, 16.01.2018.

13:07

Vučić: Teroristički akt, Srbija da učestvuje u istrazi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi.

Izvor: B92

Vuèiæ: Teroristièki akt, Srbija da uèestvuje u istrazi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Jadran

pre 6 godina

Ubijen je čovek koji se borio za interese svog naroda i za takvu politriku uložio svoj život.Hoće da ovim ubistvom zaprete svima koji žele da vode politiku kakvu je vodio Oliver Ivanović. To je poruka.

Tolja

pre 6 godina

Ovaj akt je direktno izveden sa ciljem da se poljuljaju odnosi Srba i Albanaca i destabilizuje region i sveopšta situacija kako bi nastali veliki nemiri.

Iva

pre 6 godina

Ovo je pre svega strašan udarac za njegovu porodicu, njegovu decu, prijatelje. Srbija mora doprineti rasvetljavanju ovog slučaja, bar toliko duguje Oliveru Ivanoviću.

Uros

pre 6 godina

U resveti ovog gnusnog teroristickog napada Srbija mora obavezno da ucestvuje...nikako se ne sme dozvoliti da rasvetljavaju zlocin Albanci i njihovi naklogodavci.

Tara

pre 6 godina

Ako postoje tragovi koje je ubica ostavio, a kosovska policija ne moze da pronadje ubice onda se samo moze logicno zakljuciti da su i pristinske vlasti umesane u ubistvo!

Una

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovica je gnusan teroristicki akt, Srbija mora preduzeti sve sto je u njenoj moci da rasvetli ovaj slucaj i pocinioce ovog zlocina izvede pred lice pravde.

Agim

pre 6 godina

"Za državu Srbiju ovaj akt je teroristički i u skladu sa tim ćemo se prema tom aktu i odnositi", kazao je Vučić. 

I mi sa Kosova slazemo se da se radi o teroristickom aktom, samo postavlja se pitanje ko stoji iza toga. A ko bi drugo osim AV i LS.

Iluminat ili samo laminat

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

U Nis nadam se ne mogu ali Kursumlija opuste i sve cesce ih srecemo dok sabiramo pecurke da prezivimo. Opkolise nas skroz. Inace Ivanovic je izjavio da se vise plasi Srba u dzipovima bez tablica nego od Siptara. Pa ako moze ministar Policije da nam objasni kakvi su to dzipovi? Neregistrovani? Ili registrovani ali su zakon za Policiju toga kraja?

2.5 x 2.5

pre 6 godina

Alo bre, ne mozete da nadjete ubice. Na tako malom prostoru "pokrivenog kamerama" ne mozete da nadjete informacije koje bi vas odvele do ubice.....
Ako je to tacno onda ste vi najgora banana drzava i ne zasluzujete bolji tretman ni kuci ni u svetu.
Sramota!!!!!

Vladimir

pre 6 godina

Teroristički čin na KIM zahteva u ovom trenutku diplomatske specijalce kao adekvatne pregovarače i ispitivače onih i sa onima sa kojima Srbija mora da sprovodi pravdu.

GoZh22

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovića je teroristički čin, koji za cilj ima destabilizaciju situaciju na KiM .
(palcica, 16. januar 2018 17:42)

A otkud ti znas koji je bio cilj ovog odvratnog zlocina?

wH

pre 6 godina

Србија не може да реши сл. Савамала на територији где има полицију јер полиција није хтела да дејствује по позивима грађана. Како ће онда на територији где нема полиције? - Преко конференција за штампу.

Ana

pre 6 godina

Vrijeme ce pokazati da li je ovo jos jedna od onih izjava poput "Savamalu je rusio kompletan idiot i on ce odgovarati", "Ubica pjevace ce biti uhapsen za 48h".
Ako jeste, onda je ovo melodrama da bi prosao trenutak a ako nije onda cemo ubrzo znati ko je ubio covjeka.
Zao mi je, ako je trazio pomoc od Vucica i odavno znao da je u opasnosti, nesto vise se moglo preduzeti.

LowLander

pre 6 godina

Mene ovaj zahtev za učešće srpskih organa u istrazi na Kosovu neodoljivo podseća na zahtev Austro-Ugarske za vršenjem istrage u Srbiji posle atentata na Franca Ferdinanda. Kako su i oni tada, a i mi sada, znali da se to neće desiti postavlja se pitanje zašto je predsednik to uopšte i zatražio? Za Austro-Ugarsku znamo.

kiki

pre 6 godina

Ubistvo Ivanovica je teroristicki akt i tako ce se nasa drzava i odnositi prema njemu i sigurni smo da ce se istraziti ko je pocinilac ove velike tragedije gde smo svi sokirani i jako tuzni jer je on bio zaista jako dobar covek koji je svoj posao obavljao najbolje moguce.

Vucko

pre 6 godina

Pa rece pre neki dan da se situacija na Kosovu promenila i da je nas narod sigurniji od kada je SNS na vlasti. I sada ubise glavnog borca za interesa Srba na Kosovu. Reaguj vise negde, kod svojih 'prijatelja' u EU, ucini nesto, ako treba ponisti Briselski sporazum, samo ucini nesto za svoj narod i nemoj vise da nas lazes i ponizavas.

vucicevci

pre 6 godina

Kosovom, kako kaže, upravljaju Albanci i stranci i sada oni treba da kažu ko je ubica. “Ako nećete vi, onda ćemo mi”, rekao je on.“Onda ćemo da se pitamo kako nisu našli ubicu, a mi jesno.

PAZI sta pricas, barem zbog porodice gospodina Ivanovica. Umes lako da dajes obecanja ali ova vest i ovaj komemtar ce ostati kao vecni zapis sta si rekao a sta je uradjeno!

Momir

pre 6 godina

Samo vi da ne ulazite u istragu! Poslali ste ga nevinog u zatvor dok ste usli u Briselske pregovore. Kada je izasao iz zatvora, zapalili su mu auto, pretili smrcu, cetvorica clanova njegove stranke su napustili istu zbog zastrasivanja i pritisaka iz Srbije! Sta sad, kao keramicar nije znao za to? Nije reagovao i sad svi kao sokirani?!

Mozak

pre 6 godina

Zalost je da jedan posten Srbin kao sto je Oliver ovako zavrsi
(Jasna, 16. januar 2018 16:12)

A sad je posten jeli?!
A do prekjuce je bio izdajnik i lopov koji se drznuo da se usprotivi Vucicu i srpskoj listi.
Kako vas bre nije sramota...

Opijum

pre 6 godina

... Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...(Oposum, 16. januar 2018 15:25)

Covek je sam rekao da se najvise plasi Srba u dzipovima bez tablica koji haraju gradom, a ne albanaca. Iz tog razloga sta nije jasno i cemu Vas komentar?!

Henry Chinasky

pre 6 godina

Za sedam dana vlast u Srbiji neće pominjati ovaj slučaj. Ivanović je bio Vučićev politički protivnik, zato je Vučićev govor bio hladan i bez padanja u vatru. Više je žalio za Vladom Mutavim.

Jarilo

pre 6 godina

To se dešava kada se monopolizuje politika i "patriotizam" i kada se svi koji nisu u tvojoj stranci nazivaju izdajnicima.. Ovo je bilo samo pitanje trenutka. Treba da vas je sramota pred senima Olivera Ivanovića i od svih pristojnih ljudi u ovoj zemlji.

IvanM

pre 6 godina

Саучешће породици Ивановић!

Драге сестре и драга браћо, докле ћемо да окрећемо главе и глумимо другарство са свима? Докле? Брига ме шта ће рећи ренџери, баћкушке или неко трећи. Неко је код нас направио проблем? Е сада да видите како изгледа када ми решавамо проблеме.

nena

pre 6 godina

Bilo bi dostojno čovečnosti da u ovom teškom trenutku EU, EULEKS i UMNIK dozvole našim organima da učestvuju u razrešenju ovog brutalnog, političkog ubistva.

dabome

pre 6 godina

"Nema nikog iz politike... Ne dam vam da napravite od Srbije drzavu ubica i mafijasa. Niko OD NAS nije ubica kao sto bi to neko zeleo."

Ista ona mantra kao kod helikoptera "Ne dam Batu Gasica i Loncara", kod Savamale "Ne dam Malog i Stefanovica", kod tetke iz Kanade "Ne dam Vulina"... Znaci, u ovom slucaju stiti one njegove pajtose odozdo sto mu urlicu na mobilni i kaze, ne znam ko je pocinio atentat, ali SIGURNO znam ko nije. Da li je na njemu da nekog apriori amnestira od bilo kakve istrage i krivice i na taj nacin automatski posalje poruku da je neko nedodirljiv? Zasto bi bilo ko verovao njemu na rec da neko nesto NIJE uradio, samo zato sto on kaze da nije? Nek istraga i tuzilastvo pokazu da li je i ko sve bio umesan, pod uslovom da su nezavisni i ne trpe pritiske naravno...

Oposum

pre 6 godina

Pokojni Ivanovic, je mozda smetao pojedinim SrBskim strukturama ali cisto sumnjam da bi Srbija smela, htela da ga ukloni. Kosovskim Albancima odgovara ova konfuzija, slucaj nece biti resen, Srbija ce zaostriti stav prema svim temama u vezi Kosova. Albanci ce reci, Srbija ne saradjuje u vezi toga i toga, tenzije rastu... Sud za ratne zlocine na Kosovu nece jos poceti da radi. Albanci ce reci Srbija je imala vise koristi od njegove smrti, vrtece se to godinu minimum, vrh na celu sa Tacijem i Haradinajem odlaze sve u vezi suda za ratne zlocine, Haradinaj u medjuvremenu dobio Albansko drzavljanstvo... Oni su clanica NATO pakta, ne izrucuju svoje drzavljane. U medjuvremenu dobice i Taci(zmija) njihovo drzavljanstvo... Ajde sad recite kome vise odgovara ovo rasulo i zatezanje odnosa? Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...

bojan

pre 6 godina

Mislim da albanci nemaju nikakve veze sa ovim jel da su hteli da ga ubiju odavno bi to uradili,pocinioce i nalogodavce treba traziti medju Srbima. Strasno. Iskreno saucesce porodici Ivanovicu

Ako ne znamo da pravimo mercedese znamo da se bijemo

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

Opasan je bio i kao Vojvoda Vucic a tek sad kad je Vrhovni komandant oruzanih snaga Srbije. Najezih se. Ako treba i ako mi sef da slobodnu subotu rado cu doci da ratujem vikendom. Bar smo mi iz Beca blizu. A i dosadno nam je.

Kolumbija nam nije ravna

pre 6 godina

Oliver vlastima na kosovu nije smetao. Da li su ti koji su pucali imali fantomke? Svaka slicnost sa slicnima iz Beograda je slucajna. Ili mozda nije?

A.

pre 6 godina

Ok? Šta preduzimaš?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veverac, 16. januar 2018 13:14)

Pa, "zatevao" je, "nije predlagao", "da se naši bezbednosni službenici uključe u istragu". Takođe, rekao je da, ako Oni ne pronađu ubicu, Mi ćemo reći KO je. Valjda će opet da radi "telepromtovanje" na mesto zločina. (Izvinite na ironiji.)

Saučešće porodici Olivera Ivanovića. Strašno mi je žao.

Mira

pre 6 godina

Zalosno je sto je ubijen... borio se i zeleo da uradi pravu stvar. Saucesce njegovoj porodici, iako je malo reci za utehu. Nadam se da ce se utvrditi pocinioci

sotir zvani djubre

pre 6 godina

Pod to "srbija da učestvuje u istrazi" misliš na bata santosa i bia-u? Oni si trebali ovo da spreče a ne da istažuju. Počinioci nikada neće biti pronađeni, što znači da...

ja

pre 6 godina

"Tri puta sam vam odgovorio i rekao da to ne znam, niti je moguće da znam. Niste to tražili, nije vam to ni trebalo, nego nešto drugo. Svi ovi ... Lekić, Janjić, Đilas..., Ne dam vam da napravite od Srbije državu ubica i mafijaša. Niko od nas nije ubica, kao što bi to neko želeo."

Samo jedna reč : helikopter.

abc

pre 6 godina

A da se nasi organi ne mesaju,mozda i pronadju ubicu.Ovi ni kod nas ne mogu pronaci ubice a kamoli na Kosovu.Jesu li zatajile neke nase sluzbe kad nisu znale sta mu se sprema?

Roki

pre 6 godina

Predsedniče SNS, delite narod na izdajnie i plaćenike i rodoljube. Na žalost . g-na Olivera I. ste na Kosovu svrstali na stranu one prve grupe i grubo ga blatili. Sada pitajte one koji grade na Pančićevom vrhu ,šta se desilo. Iskreno saučeće porodici velikog patriote i Srbina!

zoran

pre 6 godina

Samo da nadjete prvo za Savamalu, pa cete lako otkriti ubice gospodine Ivanovica.Ovaj vise nije ni smesan, vec prelazi u nivo mizerije.

Balkan je najvece leglo kriminala u Evropi.

zelena trava

pre 6 godina

Malo je ovo veci zalogaj od onog oruzja u Jajincima, sa parcijalnim DNK, a ni to nije reseno. A Srbija nema fizicke mogucnosti da resi "teroristicki akt" na teritoriji Kosova, tako je bolje bilo ne pricati nista. Svaki cin, stvaran ili ne, ciji trag vodi do aktuelne srpske vlasti ostaje neresen, ako i ovaj ostane takav, znacemo odakle je potekao.
Posebna je prica kako i zasto svemocni Haradinaj jos opstaje u politici na Kosovu bez ikakve kontrole. Mogao je i licno da ubije Ivanovica i ne bi mu bilo nista.
Cenu ovih monstruoznih politickih igara je platilo mnogo Srba s Kosova, Oliver Ivanovic je, na zalost, jedan od njih. Ne mozete biti dobronamerni na Balkanu i preziveti.

general

pre 6 godina

Tri kljucne funkcije bezbednosti: Vojska, MUP, i BiA? Ko su ljudi na celu tih institucija koje treba da brane narod i drzavu? Kakve su im skolske reference, iskustvo na polju bezbednosti, strucna usavrsenost tokom rada obavljana tih funkcija? Meni bi bilo sramota bilo sta reci, samo uzevsi u obzir ove cinjenice, o ovim ljudima, da sam na Vučićevom mestu. Samo Bog moze pomoci Srbiji, samo Bog i niko vise. Amin

Zoran Tošić

pre 6 godina

Bivši premijer, a sad predsednik ni nakon neloliko godina još uvek ni reč nije rekao o slučaju "Panda".
Bojim se da će ova tragedija poći tim putem. Realno, g-din Ivanović nije mnogo smetao prištinskim vlastima. Ne bih dalje da idem, ko razmišlja svojom glavom, zna šta sam želeo da kažem.
Kao i uvek, gluma predsednika je vrhunska, a to što je obraćanje naciji povodom ove tragedije iskoristio za samopromociju i blaćenje političkih protivnika je u najmanju ruku sramno i.....ne bih da koristim teške srpske reči.

Stanislava

pre 6 godina

Bezuman teroristicki akt koji mora biti kaznjen. Oliver je vazio za umerenog politicara ali na zalost smetao je mnogima. Ocekujem i verujem da ce Srbija pomoci u pronalazenju ubice.

laki78

pre 6 godina

Mora on da se meša kao začin C u sve.Što se tiče ovog ubistva i ja imam određene pretpostavke.Po meni za sad su sumnjivi Albanci i određene strukture bliske vlasti u Srbiji.Ajd da vidimo gde će istraga odvesti, mada sumnjam da će se daleko odmaći tamo gde politika umeša prste.

Skywalker

pre 6 godina

"...namerno je ostavljen automobil u Brdjanima (inace, ovo naselje se zove Brdo, osim ako nisu trazili i promenili naziv) kako bi moglo da se kaze i da je otisao i prema Suvom dolu i prema Zvecanu."

A gde su otisli oni koji su napali integrisani prelaz sa 20-ak policajaca, pa kad su bezali skrenu ka Belom Brdu i ostave krajsler zapaljen nekoliko stotina metara od prelaza gde obican narod ne moze ni da pomisli da predje u C.Srbiju jer ih srpska zandarmerija vraca. Ko je taj koji moze mirno da prodje pored srpske zandarmerije i to onda kad je vec javljeno da niko ne sme proci. Ili su se mozda odatle peske uputuli prema Kacaniku sto je najlogicnije, zar ne predsednice? Rakic ti rekao kako je narod u KM ubedjen da su ovo ucinili Albanci. Cudno, narod je prilicno siguran da nalogodavci nisu Albanci. Verovatno Rakic ima neki svoj narod.

Миша Младеновић

pre 6 godina

Па наша полиција не може годину дана да нађе ко је рушио град у фантомкама ноћу а сада ће да нађе убицу на Косову. Искрено саучешће поридици Ивановић и надам се да ће убица бити ухваћен али ово је стварно лицемерна изјава. Да не причам колико убистава у Београду је остало нерешено.

buki

pre 6 godina

Bitno je samo da se "univerzalni strucnjak nad strucnjacima" ukljicio u ocenu. Definitivno nam spasa ne moze biti ! Pravnici, u normalnim uslovima, kao najgori djaci, odlucuju o daleko boljima od sebe o svemu, a slabo o cemu imaju znanja !! Rijetki, koji po nesto i znaju, ali imaju obraz, se ne cuju, niti im se to dopusta.

velicanstveni

pre 6 godina

Imam utisak da predsedniku odgovara ovakva situacija,sad ima na svim televizijama da gostuje i usput pomene sve politicke neprijatelje.Saucesce porodici Ivanovic.

A.

pre 6 godina

Vučić nekim novinarima: "Znam ja da niste hteli da kažete ..., nego ste hteli da kažete ... I na konferenciji za novinare zakazanoj zbog podmuklog ubistva mora da priča o " ... koji se bore za fotelje da bi radili protiv Srbije". Strašno.

Zoran Tošić

pre 6 godina

Bivši premijer, a sad predsednik ni nakon neloliko godina još uvek ni reč nije rekao o slučaju "Panda".
Bojim se da će ova tragedija poći tim putem. Realno, g-din Ivanović nije mnogo smetao prištinskim vlastima. Ne bih dalje da idem, ko razmišlja svojom glavom, zna šta sam želeo da kažem.
Kao i uvek, gluma predsednika je vrhunska, a to što je obraćanje naciji povodom ove tragedije iskoristio za samopromociju i blaćenje političkih protivnika je u najmanju ruku sramno i.....ne bih da koristim teške srpske reči.

Миша Младеновић

pre 6 godina

Па наша полиција не може годину дана да нађе ко је рушио град у фантомкама ноћу а сада ће да нађе убицу на Косову. Искрено саучешће поридици Ивановић и надам се да ће убица бити ухваћен али ово је стварно лицемерна изјава. Да не причам колико убистава у Београду је остало нерешено.

ja

pre 6 godina

"Tri puta sam vam odgovorio i rekao da to ne znam, niti je moguće da znam. Niste to tražili, nije vam to ni trebalo, nego nešto drugo. Svi ovi ... Lekić, Janjić, Đilas..., Ne dam vam da napravite od Srbije državu ubica i mafijaša. Niko od nas nije ubica, kao što bi to neko želeo."

Samo jedna reč : helikopter.

zoran

pre 6 godina

Samo da nadjete prvo za Savamalu, pa cete lako otkriti ubice gospodine Ivanovica.Ovaj vise nije ni smesan, vec prelazi u nivo mizerije.

Balkan je najvece leglo kriminala u Evropi.

bojan

pre 6 godina

Mislim da albanci nemaju nikakve veze sa ovim jel da su hteli da ga ubiju odavno bi to uradili,pocinioce i nalogodavce treba traziti medju Srbima. Strasno. Iskreno saucesce porodici Ivanovicu

Skywalker

pre 6 godina

"...namerno je ostavljen automobil u Brdjanima (inace, ovo naselje se zove Brdo, osim ako nisu trazili i promenili naziv) kako bi moglo da se kaze i da je otisao i prema Suvom dolu i prema Zvecanu."

A gde su otisli oni koji su napali integrisani prelaz sa 20-ak policajaca, pa kad su bezali skrenu ka Belom Brdu i ostave krajsler zapaljen nekoliko stotina metara od prelaza gde obican narod ne moze ni da pomisli da predje u C.Srbiju jer ih srpska zandarmerija vraca. Ko je taj koji moze mirno da prodje pored srpske zandarmerije i to onda kad je vec javljeno da niko ne sme proci. Ili su se mozda odatle peske uputuli prema Kacaniku sto je najlogicnije, zar ne predsednice? Rakic ti rekao kako je narod u KM ubedjen da su ovo ucinili Albanci. Cudno, narod je prilicno siguran da nalogodavci nisu Albanci. Verovatno Rakic ima neki svoj narod.

Roki

pre 6 godina

Predsedniče SNS, delite narod na izdajnie i plaćenike i rodoljube. Na žalost . g-na Olivera I. ste na Kosovu svrstali na stranu one prve grupe i grubo ga blatili. Sada pitajte one koji grade na Pančićevom vrhu ,šta se desilo. Iskreno saučeće porodici velikog patriote i Srbina!

A.

pre 6 godina

Vučić nekim novinarima: "Znam ja da niste hteli da kažete ..., nego ste hteli da kažete ... I na konferenciji za novinare zakazanoj zbog podmuklog ubistva mora da priča o " ... koji se bore za fotelje da bi radili protiv Srbije". Strašno.

Kolumbija nam nije ravna

pre 6 godina

Oliver vlastima na kosovu nije smetao. Da li su ti koji su pucali imali fantomke? Svaka slicnost sa slicnima iz Beograda je slucajna. Ili mozda nije?

velicanstveni

pre 6 godina

Imam utisak da predsedniku odgovara ovakva situacija,sad ima na svim televizijama da gostuje i usput pomene sve politicke neprijatelje.Saucesce porodici Ivanovic.

general

pre 6 godina

Tri kljucne funkcije bezbednosti: Vojska, MUP, i BiA? Ko su ljudi na celu tih institucija koje treba da brane narod i drzavu? Kakve su im skolske reference, iskustvo na polju bezbednosti, strucna usavrsenost tokom rada obavljana tih funkcija? Meni bi bilo sramota bilo sta reci, samo uzevsi u obzir ove cinjenice, o ovim ljudima, da sam na Vučićevom mestu. Samo Bog moze pomoci Srbiji, samo Bog i niko vise. Amin

dabome

pre 6 godina

"Nema nikog iz politike... Ne dam vam da napravite od Srbije drzavu ubica i mafijasa. Niko OD NAS nije ubica kao sto bi to neko zeleo."

Ista ona mantra kao kod helikoptera "Ne dam Batu Gasica i Loncara", kod Savamale "Ne dam Malog i Stefanovica", kod tetke iz Kanade "Ne dam Vulina"... Znaci, u ovom slucaju stiti one njegove pajtose odozdo sto mu urlicu na mobilni i kaze, ne znam ko je pocinio atentat, ali SIGURNO znam ko nije. Da li je na njemu da nekog apriori amnestira od bilo kakve istrage i krivice i na taj nacin automatski posalje poruku da je neko nedodirljiv? Zasto bi bilo ko verovao njemu na rec da neko nesto NIJE uradio, samo zato sto on kaze da nije? Nek istraga i tuzilastvo pokazu da li je i ko sve bio umesan, pod uslovom da su nezavisni i ne trpe pritiske naravno...

sotir zvani djubre

pre 6 godina

Pod to "srbija da učestvuje u istrazi" misliš na bata santosa i bia-u? Oni si trebali ovo da spreče a ne da istažuju. Počinioci nikada neće biti pronađeni, što znači da...

Ako ne znamo da pravimo mercedese znamo da se bijemo

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

Opasan je bio i kao Vojvoda Vucic a tek sad kad je Vrhovni komandant oruzanih snaga Srbije. Najezih se. Ako treba i ako mi sef da slobodnu subotu rado cu doci da ratujem vikendom. Bar smo mi iz Beca blizu. A i dosadno nam je.

A.

pre 6 godina

Ok? Šta preduzimaš?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veverac, 16. januar 2018 13:14)

Pa, "zatevao" je, "nije predlagao", "da se naši bezbednosni službenici uključe u istragu". Takođe, rekao je da, ako Oni ne pronađu ubicu, Mi ćemo reći KO je. Valjda će opet da radi "telepromtovanje" na mesto zločina. (Izvinite na ironiji.)

Saučešće porodici Olivera Ivanovića. Strašno mi je žao.

Oposum

pre 6 godina

Pokojni Ivanovic, je mozda smetao pojedinim SrBskim strukturama ali cisto sumnjam da bi Srbija smela, htela da ga ukloni. Kosovskim Albancima odgovara ova konfuzija, slucaj nece biti resen, Srbija ce zaostriti stav prema svim temama u vezi Kosova. Albanci ce reci, Srbija ne saradjuje u vezi toga i toga, tenzije rastu... Sud za ratne zlocine na Kosovu nece jos poceti da radi. Albanci ce reci Srbija je imala vise koristi od njegove smrti, vrtece se to godinu minimum, vrh na celu sa Tacijem i Haradinajem odlaze sve u vezi suda za ratne zlocine, Haradinaj u medjuvremenu dobio Albansko drzavljanstvo... Oni su clanica NATO pakta, ne izrucuju svoje drzavljane. U medjuvremenu dobice i Taci(zmija) njihovo drzavljanstvo... Ajde sad recite kome vise odgovara ovo rasulo i zatezanje odnosa? Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...

Mira

pre 6 godina

Zalosno je sto je ubijen... borio se i zeleo da uradi pravu stvar. Saucesce njegovoj porodici, iako je malo reci za utehu. Nadam se da ce se utvrditi pocinioci

Mozak

pre 6 godina

Zalost je da jedan posten Srbin kao sto je Oliver ovako zavrsi
(Jasna, 16. januar 2018 16:12)

A sad je posten jeli?!
A do prekjuce je bio izdajnik i lopov koji se drznuo da se usprotivi Vucicu i srpskoj listi.
Kako vas bre nije sramota...

Una

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovica je gnusan teroristicki akt, Srbija mora preduzeti sve sto je u njenoj moci da rasvetli ovaj slucaj i pocinioce ovog zlocina izvede pred lice pravde.

Momir

pre 6 godina

Samo vi da ne ulazite u istragu! Poslali ste ga nevinog u zatvor dok ste usli u Briselske pregovore. Kada je izasao iz zatvora, zapalili su mu auto, pretili smrcu, cetvorica clanova njegove stranke su napustili istu zbog zastrasivanja i pritisaka iz Srbije! Sta sad, kao keramicar nije znao za to? Nije reagovao i sad svi kao sokirani?!

Opijum

pre 6 godina

... Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...(Oposum, 16. januar 2018 15:25)

Covek je sam rekao da se najvise plasi Srba u dzipovima bez tablica koji haraju gradom, a ne albanaca. Iz tog razloga sta nije jasno i cemu Vas komentar?!

buki

pre 6 godina

Bitno je samo da se "univerzalni strucnjak nad strucnjacima" ukljicio u ocenu. Definitivno nam spasa ne moze biti ! Pravnici, u normalnim uslovima, kao najgori djaci, odlucuju o daleko boljima od sebe o svemu, a slabo o cemu imaju znanja !! Rijetki, koji po nesto i znaju, ali imaju obraz, se ne cuju, niti im se to dopusta.

Henry Chinasky

pre 6 godina

Za sedam dana vlast u Srbiji neće pominjati ovaj slučaj. Ivanović je bio Vučićev politički protivnik, zato je Vučićev govor bio hladan i bez padanja u vatru. Više je žalio za Vladom Mutavim.

abc

pre 6 godina

A da se nasi organi ne mesaju,mozda i pronadju ubicu.Ovi ni kod nas ne mogu pronaci ubice a kamoli na Kosovu.Jesu li zatajile neke nase sluzbe kad nisu znale sta mu se sprema?

nena

pre 6 godina

Bilo bi dostojno čovečnosti da u ovom teškom trenutku EU, EULEKS i UMNIK dozvole našim organima da učestvuju u razrešenju ovog brutalnog, političkog ubistva.

wH

pre 6 godina

Србија не може да реши сл. Савамала на територији где има полицију јер полиција није хтела да дејствује по позивима грађана. Како ће онда на територији где нема полиције? - Преко конференција за штампу.

Stanislava

pre 6 godina

Bezuman teroristicki akt koji mora biti kaznjen. Oliver je vazio za umerenog politicara ali na zalost smetao je mnogima. Ocekujem i verujem da ce Srbija pomoci u pronalazenju ubice.

laki78

pre 6 godina

Mora on da se meša kao začin C u sve.Što se tiče ovog ubistva i ja imam određene pretpostavke.Po meni za sad su sumnjivi Albanci i određene strukture bliske vlasti u Srbiji.Ajd da vidimo gde će istraga odvesti, mada sumnjam da će se daleko odmaći tamo gde politika umeša prste.

Jarilo

pre 6 godina

To se dešava kada se monopolizuje politika i "patriotizam" i kada se svi koji nisu u tvojoj stranci nazivaju izdajnicima.. Ovo je bilo samo pitanje trenutka. Treba da vas je sramota pred senima Olivera Ivanovića i od svih pristojnih ljudi u ovoj zemlji.

Ana

pre 6 godina

Vrijeme ce pokazati da li je ovo jos jedna od onih izjava poput "Savamalu je rusio kompletan idiot i on ce odgovarati", "Ubica pjevace ce biti uhapsen za 48h".
Ako jeste, onda je ovo melodrama da bi prosao trenutak a ako nije onda cemo ubrzo znati ko je ubio covjeka.
Zao mi je, ako je trazio pomoc od Vucica i odavno znao da je u opasnosti, nesto vise se moglo preduzeti.

vucicevci

pre 6 godina

Kosovom, kako kaže, upravljaju Albanci i stranci i sada oni treba da kažu ko je ubica. “Ako nećete vi, onda ćemo mi”, rekao je on.“Onda ćemo da se pitamo kako nisu našli ubicu, a mi jesno.

PAZI sta pricas, barem zbog porodice gospodina Ivanovica. Umes lako da dajes obecanja ali ova vest i ovaj komemtar ce ostati kao vecni zapis sta si rekao a sta je uradjeno!

zelena trava

pre 6 godina

Malo je ovo veci zalogaj od onog oruzja u Jajincima, sa parcijalnim DNK, a ni to nije reseno. A Srbija nema fizicke mogucnosti da resi "teroristicki akt" na teritoriji Kosova, tako je bolje bilo ne pricati nista. Svaki cin, stvaran ili ne, ciji trag vodi do aktuelne srpske vlasti ostaje neresen, ako i ovaj ostane takav, znacemo odakle je potekao.
Posebna je prica kako i zasto svemocni Haradinaj jos opstaje u politici na Kosovu bez ikakve kontrole. Mogao je i licno da ubije Ivanovica i ne bi mu bilo nista.
Cenu ovih monstruoznih politickih igara je platilo mnogo Srba s Kosova, Oliver Ivanovic je, na zalost, jedan od njih. Ne mozete biti dobronamerni na Balkanu i preziveti.

Vladimir

pre 6 godina

Teroristički čin na KIM zahteva u ovom trenutku diplomatske specijalce kao adekvatne pregovarače i ispitivače onih i sa onima sa kojima Srbija mora da sprovodi pravdu.

Vucko

pre 6 godina

Pa rece pre neki dan da se situacija na Kosovu promenila i da je nas narod sigurniji od kada je SNS na vlasti. I sada ubise glavnog borca za interesa Srba na Kosovu. Reaguj vise negde, kod svojih 'prijatelja' u EU, ucini nesto, ako treba ponisti Briselski sporazum, samo ucini nesto za svoj narod i nemoj vise da nas lazes i ponizavas.

LowLander

pre 6 godina

Mene ovaj zahtev za učešće srpskih organa u istrazi na Kosovu neodoljivo podseća na zahtev Austro-Ugarske za vršenjem istrage u Srbiji posle atentata na Franca Ferdinanda. Kako su i oni tada, a i mi sada, znali da se to neće desiti postavlja se pitanje zašto je predsednik to uopšte i zatražio? Za Austro-Ugarsku znamo.

Tara

pre 6 godina

Ako postoje tragovi koje je ubica ostavio, a kosovska policija ne moze da pronadje ubice onda se samo moze logicno zakljuciti da su i pristinske vlasti umesane u ubistvo!

Agim

pre 6 godina

"Za državu Srbiju ovaj akt je teroristički i u skladu sa tim ćemo se prema tom aktu i odnositi", kazao je Vučić. 

I mi sa Kosova slazemo se da se radi o teroristickom aktom, samo postavlja se pitanje ko stoji iza toga. A ko bi drugo osim AV i LS.

kiki

pre 6 godina

Ubistvo Ivanovica je teroristicki akt i tako ce se nasa drzava i odnositi prema njemu i sigurni smo da ce se istraziti ko je pocinilac ove velike tragedije gde smo svi sokirani i jako tuzni jer je on bio zaista jako dobar covek koji je svoj posao obavljao najbolje moguce.

Iluminat ili samo laminat

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

U Nis nadam se ne mogu ali Kursumlija opuste i sve cesce ih srecemo dok sabiramo pecurke da prezivimo. Opkolise nas skroz. Inace Ivanovic je izjavio da se vise plasi Srba u dzipovima bez tablica nego od Siptara. Pa ako moze ministar Policije da nam objasni kakvi su to dzipovi? Neregistrovani? Ili registrovani ali su zakon za Policiju toga kraja?

GoZh22

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovića je teroristički čin, koji za cilj ima destabilizaciju situaciju na KiM .
(palcica, 16. januar 2018 17:42)

A otkud ti znas koji je bio cilj ovog odvratnog zlocina?

Tolja

pre 6 godina

Ovaj akt je direktno izveden sa ciljem da se poljuljaju odnosi Srba i Albanaca i destabilizuje region i sveopšta situacija kako bi nastali veliki nemiri.

Jadran

pre 6 godina

Ubijen je čovek koji se borio za interese svog naroda i za takvu politriku uložio svoj život.Hoće da ovim ubistvom zaprete svima koji žele da vode politiku kakvu je vodio Oliver Ivanović. To je poruka.

Iva

pre 6 godina

Ovo je pre svega strašan udarac za njegovu porodicu, njegovu decu, prijatelje. Srbija mora doprineti rasvetljavanju ovog slučaja, bar toliko duguje Oliveru Ivanoviću.

Uros

pre 6 godina

U resveti ovog gnusnog teroristickog napada Srbija mora obavezno da ucestvuje...nikako se ne sme dozvoliti da rasvetljavaju zlocin Albanci i njihovi naklogodavci.

2.5 x 2.5

pre 6 godina

Alo bre, ne mozete da nadjete ubice. Na tako malom prostoru "pokrivenog kamerama" ne mozete da nadjete informacije koje bi vas odvele do ubice.....
Ako je to tacno onda ste vi najgora banana drzava i ne zasluzujete bolji tretman ni kuci ni u svetu.
Sramota!!!!!

IvanM

pre 6 godina

Саучешће породици Ивановић!

Драге сестре и драга браћо, докле ћемо да окрећемо главе и глумимо другарство са свима? Докле? Брига ме шта ће рећи ренџери, баћкушке или неко трећи. Неко је код нас направио проблем? Е сада да видите како изгледа када ми решавамо проблеме.

A.

pre 6 godina

Ok? Šta preduzimaš?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veverac, 16. januar 2018 13:14)

Pa, "zatevao" je, "nije predlagao", "da se naši bezbednosni službenici uključe u istragu". Takođe, rekao je da, ako Oni ne pronađu ubicu, Mi ćemo reći KO je. Valjda će opet da radi "telepromtovanje" na mesto zločina. (Izvinite na ironiji.)

Saučešće porodici Olivera Ivanovića. Strašno mi je žao.

zoran

pre 6 godina

Samo da nadjete prvo za Savamalu, pa cete lako otkriti ubice gospodine Ivanovica.Ovaj vise nije ni smesan, vec prelazi u nivo mizerije.

Balkan je najvece leglo kriminala u Evropi.

dabome

pre 6 godina

"Nema nikog iz politike... Ne dam vam da napravite od Srbije drzavu ubica i mafijasa. Niko OD NAS nije ubica kao sto bi to neko zeleo."

Ista ona mantra kao kod helikoptera "Ne dam Batu Gasica i Loncara", kod Savamale "Ne dam Malog i Stefanovica", kod tetke iz Kanade "Ne dam Vulina"... Znaci, u ovom slucaju stiti one njegove pajtose odozdo sto mu urlicu na mobilni i kaze, ne znam ko je pocinio atentat, ali SIGURNO znam ko nije. Da li je na njemu da nekog apriori amnestira od bilo kakve istrage i krivice i na taj nacin automatski posalje poruku da je neko nedodirljiv? Zasto bi bilo ko verovao njemu na rec da neko nesto NIJE uradio, samo zato sto on kaze da nije? Nek istraga i tuzilastvo pokazu da li je i ko sve bio umesan, pod uslovom da su nezavisni i ne trpe pritiske naravno...

sotir zvani djubre

pre 6 godina

Pod to "srbija da učestvuje u istrazi" misliš na bata santosa i bia-u? Oni si trebali ovo da spreče a ne da istažuju. Počinioci nikada neće biti pronađeni, što znači da...

Ako ne znamo da pravimo mercedese znamo da se bijemo

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

Opasan je bio i kao Vojvoda Vucic a tek sad kad je Vrhovni komandant oruzanih snaga Srbije. Najezih se. Ako treba i ako mi sef da slobodnu subotu rado cu doci da ratujem vikendom. Bar smo mi iz Beca blizu. A i dosadno nam je.

GoZh22

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovića je teroristički čin, koji za cilj ima destabilizaciju situaciju na KiM .
(palcica, 16. januar 2018 17:42)

A otkud ti znas koji je bio cilj ovog odvratnog zlocina?

ja

pre 6 godina

"Tri puta sam vam odgovorio i rekao da to ne znam, niti je moguće da znam. Niste to tražili, nije vam to ni trebalo, nego nešto drugo. Svi ovi ... Lekić, Janjić, Đilas..., Ne dam vam da napravite od Srbije državu ubica i mafijaša. Niko od nas nije ubica, kao što bi to neko želeo."

Samo jedna reč : helikopter.

Jarilo

pre 6 godina

To se dešava kada se monopolizuje politika i "patriotizam" i kada se svi koji nisu u tvojoj stranci nazivaju izdajnicima.. Ovo je bilo samo pitanje trenutka. Treba da vas je sramota pred senima Olivera Ivanovića i od svih pristojnih ljudi u ovoj zemlji.

Kolumbija nam nije ravna

pre 6 godina

Oliver vlastima na kosovu nije smetao. Da li su ti koji su pucali imali fantomke? Svaka slicnost sa slicnima iz Beograda je slucajna. Ili mozda nije?

2.5 x 2.5

pre 6 godina

Alo bre, ne mozete da nadjete ubice. Na tako malom prostoru "pokrivenog kamerama" ne mozete da nadjete informacije koje bi vas odvele do ubice.....
Ako je to tacno onda ste vi najgora banana drzava i ne zasluzujete bolji tretman ni kuci ni u svetu.
Sramota!!!!!

Oposum

pre 6 godina

Pokojni Ivanovic, je mozda smetao pojedinim SrBskim strukturama ali cisto sumnjam da bi Srbija smela, htela da ga ukloni. Kosovskim Albancima odgovara ova konfuzija, slucaj nece biti resen, Srbija ce zaostriti stav prema svim temama u vezi Kosova. Albanci ce reci, Srbija ne saradjuje u vezi toga i toga, tenzije rastu... Sud za ratne zlocine na Kosovu nece jos poceti da radi. Albanci ce reci Srbija je imala vise koristi od njegove smrti, vrtece se to godinu minimum, vrh na celu sa Tacijem i Haradinajem odlaze sve u vezi suda za ratne zlocine, Haradinaj u medjuvremenu dobio Albansko drzavljanstvo... Oni su clanica NATO pakta, ne izrucuju svoje drzavljane. U medjuvremenu dobice i Taci(zmija) njihovo drzavljanstvo... Ajde sad recite kome vise odgovara ovo rasulo i zatezanje odnosa? Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...

Roki

pre 6 godina

Predsedniče SNS, delite narod na izdajnie i plaćenike i rodoljube. Na žalost . g-na Olivera I. ste na Kosovu svrstali na stranu one prve grupe i grubo ga blatili. Sada pitajte one koji grade na Pančićevom vrhu ,šta se desilo. Iskreno saučeće porodici velikog patriote i Srbina!

bojan

pre 6 godina

Mislim da albanci nemaju nikakve veze sa ovim jel da su hteli da ga ubiju odavno bi to uradili,pocinioce i nalogodavce treba traziti medju Srbima. Strasno. Iskreno saucesce porodici Ivanovicu

zelena trava

pre 6 godina

Malo je ovo veci zalogaj od onog oruzja u Jajincima, sa parcijalnim DNK, a ni to nije reseno. A Srbija nema fizicke mogucnosti da resi "teroristicki akt" na teritoriji Kosova, tako je bolje bilo ne pricati nista. Svaki cin, stvaran ili ne, ciji trag vodi do aktuelne srpske vlasti ostaje neresen, ako i ovaj ostane takav, znacemo odakle je potekao.
Posebna je prica kako i zasto svemocni Haradinaj jos opstaje u politici na Kosovu bez ikakve kontrole. Mogao je i licno da ubije Ivanovica i ne bi mu bilo nista.
Cenu ovih monstruoznih politickih igara je platilo mnogo Srba s Kosova, Oliver Ivanovic je, na zalost, jedan od njih. Ne mozete biti dobronamerni na Balkanu i preziveti.

Миша Младеновић

pre 6 godina

Па наша полиција не може годину дана да нађе ко је рушио град у фантомкама ноћу а сада ће да нађе убицу на Косову. Искрено саучешће поридици Ивановић и надам се да ће убица бити ухваћен али ово је стварно лицемерна изјава. Да не причам колико убистава у Београду је остало нерешено.

abc

pre 6 godina

A da se nasi organi ne mesaju,mozda i pronadju ubicu.Ovi ni kod nas ne mogu pronaci ubice a kamoli na Kosovu.Jesu li zatajile neke nase sluzbe kad nisu znale sta mu se sprema?

Skywalker

pre 6 godina

"...namerno je ostavljen automobil u Brdjanima (inace, ovo naselje se zove Brdo, osim ako nisu trazili i promenili naziv) kako bi moglo da se kaze i da je otisao i prema Suvom dolu i prema Zvecanu."

A gde su otisli oni koji su napali integrisani prelaz sa 20-ak policajaca, pa kad su bezali skrenu ka Belom Brdu i ostave krajsler zapaljen nekoliko stotina metara od prelaza gde obican narod ne moze ni da pomisli da predje u C.Srbiju jer ih srpska zandarmerija vraca. Ko je taj koji moze mirno da prodje pored srpske zandarmerije i to onda kad je vec javljeno da niko ne sme proci. Ili su se mozda odatle peske uputuli prema Kacaniku sto je najlogicnije, zar ne predsednice? Rakic ti rekao kako je narod u KM ubedjen da su ovo ucinili Albanci. Cudno, narod je prilicno siguran da nalogodavci nisu Albanci. Verovatno Rakic ima neki svoj narod.

laki78

pre 6 godina

Mora on da se meša kao začin C u sve.Što se tiče ovog ubistva i ja imam određene pretpostavke.Po meni za sad su sumnjivi Albanci i određene strukture bliske vlasti u Srbiji.Ajd da vidimo gde će istraga odvesti, mada sumnjam da će se daleko odmaći tamo gde politika umeša prste.

general

pre 6 godina

Tri kljucne funkcije bezbednosti: Vojska, MUP, i BiA? Ko su ljudi na celu tih institucija koje treba da brane narod i drzavu? Kakve su im skolske reference, iskustvo na polju bezbednosti, strucna usavrsenost tokom rada obavljana tih funkcija? Meni bi bilo sramota bilo sta reci, samo uzevsi u obzir ove cinjenice, o ovim ljudima, da sam na Vučićevom mestu. Samo Bog moze pomoci Srbiji, samo Bog i niko vise. Amin

velicanstveni

pre 6 godina

Imam utisak da predsedniku odgovara ovakva situacija,sad ima na svim televizijama da gostuje i usput pomene sve politicke neprijatelje.Saucesce porodici Ivanovic.

IvanM

pre 6 godina

Саучешће породици Ивановић!

Драге сестре и драга браћо, докле ћемо да окрећемо главе и глумимо другарство са свима? Докле? Брига ме шта ће рећи ренџери, баћкушке или неко трећи. Неко је код нас направио проблем? Е сада да видите како изгледа када ми решавамо проблеме.

Agim

pre 6 godina

"Za državu Srbiju ovaj akt je teroristički i u skladu sa tim ćemo se prema tom aktu i odnositi", kazao je Vučić. 

I mi sa Kosova slazemo se da se radi o teroristickom aktom, samo postavlja se pitanje ko stoji iza toga. A ko bi drugo osim AV i LS.

Mozak

pre 6 godina

Zalost je da jedan posten Srbin kao sto je Oliver ovako zavrsi
(Jasna, 16. januar 2018 16:12)

A sad je posten jeli?!
A do prekjuce je bio izdajnik i lopov koji se drznuo da se usprotivi Vucicu i srpskoj listi.
Kako vas bre nije sramota...

A.

pre 6 godina

Vučić nekim novinarima: "Znam ja da niste hteli da kažete ..., nego ste hteli da kažete ... I na konferenciji za novinare zakazanoj zbog podmuklog ubistva mora da priča o " ... koji se bore za fotelje da bi radili protiv Srbije". Strašno.

Zoran Tošić

pre 6 godina

Bivši premijer, a sad predsednik ni nakon neloliko godina još uvek ni reč nije rekao o slučaju "Panda".
Bojim se da će ova tragedija poći tim putem. Realno, g-din Ivanović nije mnogo smetao prištinskim vlastima. Ne bih dalje da idem, ko razmišlja svojom glavom, zna šta sam želeo da kažem.
Kao i uvek, gluma predsednika je vrhunska, a to što je obraćanje naciji povodom ove tragedije iskoristio za samopromociju i blaćenje političkih protivnika je u najmanju ruku sramno i.....ne bih da koristim teške srpske reči.

buki

pre 6 godina

Bitno je samo da se "univerzalni strucnjak nad strucnjacima" ukljicio u ocenu. Definitivno nam spasa ne moze biti ! Pravnici, u normalnim uslovima, kao najgori djaci, odlucuju o daleko boljima od sebe o svemu, a slabo o cemu imaju znanja !! Rijetki, koji po nesto i znaju, ali imaju obraz, se ne cuju, niti im se to dopusta.

nena

pre 6 godina

Bilo bi dostojno čovečnosti da u ovom teškom trenutku EU, EULEKS i UMNIK dozvole našim organima da učestvuju u razrešenju ovog brutalnog, političkog ubistva.

Iluminat ili samo laminat

pre 6 godina

Veseljiju je poručio da do Niša neće stići.

I Niš će ostati lep grad koji mogu da posete kao turisti.

"A to da dolaze sa vojskom, to neka zaborave", zaključio je Vučić.

U Nis nadam se ne mogu ali Kursumlija opuste i sve cesce ih srecemo dok sabiramo pecurke da prezivimo. Opkolise nas skroz. Inace Ivanovic je izjavio da se vise plasi Srba u dzipovima bez tablica nego od Siptara. Pa ako moze ministar Policije da nam objasni kakvi su to dzipovi? Neregistrovani? Ili registrovani ali su zakon za Policiju toga kraja?

Opijum

pre 6 godina

... Garantujem da cemo u sledecim par dana procitati saopstenje iz Albanije kako su njihove sluzbe utvrdile da je atentat sumnjiv i da mirise na sluzbu Srbije! Zivi bili pa videli, cirkus krece, garant uz podrsku jos nekih sluzbi sa zapada...(Oposum, 16. januar 2018 15:25)

Covek je sam rekao da se najvise plasi Srba u dzipovima bez tablica koji haraju gradom, a ne albanaca. Iz tog razloga sta nije jasno i cemu Vas komentar?!

wH

pre 6 godina

Србија не може да реши сл. Савамала на територији где има полицију јер полиција није хтела да дејствује по позивима грађана. Како ће онда на територији где нема полиције? - Преко конференција за штампу.

Momir

pre 6 godina

Samo vi da ne ulazite u istragu! Poslali ste ga nevinog u zatvor dok ste usli u Briselske pregovore. Kada je izasao iz zatvora, zapalili su mu auto, pretili smrcu, cetvorica clanova njegove stranke su napustili istu zbog zastrasivanja i pritisaka iz Srbije! Sta sad, kao keramicar nije znao za to? Nije reagovao i sad svi kao sokirani?!

Vucko

pre 6 godina

Pa rece pre neki dan da se situacija na Kosovu promenila i da je nas narod sigurniji od kada je SNS na vlasti. I sada ubise glavnog borca za interesa Srba na Kosovu. Reaguj vise negde, kod svojih 'prijatelja' u EU, ucini nesto, ako treba ponisti Briselski sporazum, samo ucini nesto za svoj narod i nemoj vise da nas lazes i ponizavas.

Ana

pre 6 godina

Vrijeme ce pokazati da li je ovo jos jedna od onih izjava poput "Savamalu je rusio kompletan idiot i on ce odgovarati", "Ubica pjevace ce biti uhapsen za 48h".
Ako jeste, onda je ovo melodrama da bi prosao trenutak a ako nije onda cemo ubrzo znati ko je ubio covjeka.
Zao mi je, ako je trazio pomoc od Vucica i odavno znao da je u opasnosti, nesto vise se moglo preduzeti.

Henry Chinasky

pre 6 godina

Za sedam dana vlast u Srbiji neće pominjati ovaj slučaj. Ivanović je bio Vučićev politički protivnik, zato je Vučićev govor bio hladan i bez padanja u vatru. Više je žalio za Vladom Mutavim.

LowLander

pre 6 godina

Mene ovaj zahtev za učešće srpskih organa u istrazi na Kosovu neodoljivo podseća na zahtev Austro-Ugarske za vršenjem istrage u Srbiji posle atentata na Franca Ferdinanda. Kako su i oni tada, a i mi sada, znali da se to neće desiti postavlja se pitanje zašto je predsednik to uopšte i zatražio? Za Austro-Ugarsku znamo.

Stanislava

pre 6 godina

Bezuman teroristicki akt koji mora biti kaznjen. Oliver je vazio za umerenog politicara ali na zalost smetao je mnogima. Ocekujem i verujem da ce Srbija pomoci u pronalazenju ubice.

vucicevci

pre 6 godina

Kosovom, kako kaže, upravljaju Albanci i stranci i sada oni treba da kažu ko je ubica. “Ako nećete vi, onda ćemo mi”, rekao je on.“Onda ćemo da se pitamo kako nisu našli ubicu, a mi jesno.

PAZI sta pricas, barem zbog porodice gospodina Ivanovica. Umes lako da dajes obecanja ali ova vest i ovaj komemtar ce ostati kao vecni zapis sta si rekao a sta je uradjeno!

kiki

pre 6 godina

Ubistvo Ivanovica je teroristicki akt i tako ce se nasa drzava i odnositi prema njemu i sigurni smo da ce se istraziti ko je pocinilac ove velike tragedije gde smo svi sokirani i jako tuzni jer je on bio zaista jako dobar covek koji je svoj posao obavljao najbolje moguce.

Una

pre 6 godina

Ubistvo Olivera Ivanovica je gnusan teroristicki akt, Srbija mora preduzeti sve sto je u njenoj moci da rasvetli ovaj slucaj i pocinioce ovog zlocina izvede pred lice pravde.

Tara

pre 6 godina

Ako postoje tragovi koje je ubica ostavio, a kosovska policija ne moze da pronadje ubice onda se samo moze logicno zakljuciti da su i pristinske vlasti umesane u ubistvo!

Uros

pre 6 godina

U resveti ovog gnusnog teroristickog napada Srbija mora obavezno da ucestvuje...nikako se ne sme dozvoliti da rasvetljavaju zlocin Albanci i njihovi naklogodavci.

Vladimir

pre 6 godina

Teroristički čin na KIM zahteva u ovom trenutku diplomatske specijalce kao adekvatne pregovarače i ispitivače onih i sa onima sa kojima Srbija mora da sprovodi pravdu.

Tolja

pre 6 godina

Ovaj akt je direktno izveden sa ciljem da se poljuljaju odnosi Srba i Albanaca i destabilizuje region i sveopšta situacija kako bi nastali veliki nemiri.

Iva

pre 6 godina

Ovo je pre svega strašan udarac za njegovu porodicu, njegovu decu, prijatelje. Srbija mora doprineti rasvetljavanju ovog slučaja, bar toliko duguje Oliveru Ivanoviću.

Jadran

pre 6 godina

Ubijen je čovek koji se borio za interese svog naroda i za takvu politriku uložio svoj život.Hoće da ovim ubistvom zaprete svima koji žele da vode politiku kakvu je vodio Oliver Ivanović. To je poruka.

Mira

pre 6 godina

Zalosno je sto je ubijen... borio se i zeleo da uradi pravu stvar. Saucesce njegovoj porodici, iako je malo reci za utehu. Nadam se da ce se utvrditi pocinioci