1. Pa dobro, opet je narod kriv - što glasa za one koji takve zakone donose i što ne izlazi na ulice i ne zahteva smenu kad njihovi izabranici počnu da donose zakone koji legalizuju korupciju? Demokratija nije samo jednom u četiri godine (a kod nas i češće) zaokružiti nekoga ko te bolje lagao u predizbornoj kampanji, demokratija zahteva i praćenje rada izabranih predstavnika i korigovanje sistema kad ustreba.

  Ako izostane drugi deo odgovornost za nuspojave u sistemu pada na one koji biraju a oni i snose ultimativnu cenu svoje neodgovornosti.
  (Aleksandar, 13. januar 2018 01:32)

  # Link komentara

 2. Korupcije je uvek bilo i bice... nazalost... Ali ne mogu da shvatim jednu stvar, kad okite, sto ste okitili i bacili tolike pare na to, kad ne okite: najgori smo, samo mi nismo okiceni, ova vlast nista ne radi. Ima li ikad pozitivnog komentara?! Ljudima je u glavi sve crno i nikad im nista ne odgovara.
   (Osoba koja ne podrzava sadasnju vlast, ali ne podnosi ni balkanski mentalitet, 12. januar 2018 19:42)

  # Link komentara

 3. Vidis @pero, nije tako jednostavno. Ovo je primer sistemske korupcije - napises zakone tako da omogucis korupciju. Cim moze komisija da raspise tender takav da samo jedan ponudjac prolazi. I onda komisija usvoji i sve po zakonu. I dzepu.
   (MisterNo, 12. januar 2018 19:10)

  # Link komentara

 4. Jel vi stvarno mislite da nešto svetli u Nišu.Jedini ukras,koga na žalost nema, trebalo bi da budemo mi!
   (Vladan, 12. januar 2018 18:42)

  # Link komentara

 5. Ajde više! Ili ih tuzite ili ćutite. Ko šta radi samo kukumavcimo, ali nikako da skupite dokaze ili makar indicije i podnesete tužbu. Koliko god da je pravosudje loše, to je jedini način. Kip lajt zabole za ovo trapavo provlacenje po novinama. Njihovi profiti su abnormalni i takvi ostaju i za sledeću godinu.
  (pera, 12. januar 2018 18:39)

  # Link komentara