1. DJB je jedina politička opcija koja želi partiju da što više udalji od običnog čoveka što je i normalno. Zašto se ljudi na zapadu interesuju za politiku tek pred izbore? Zar je normalno da čak i čistačica može danas da se zaposli samo preko partije? U komunizmu, samo direktori su morali da budu članovi partije, a danas? U vreme komunizma, na zapad su bežali samo malo obrazovani, a danas profesori, lekari...To je cela poenta običnog gradjana Srbije!
  (Deki, 12. januar 2018 20:10)

  # Link komentara

 2. Najzad pametne reci. Samo jedinstveni nastup opozicije ce dovesti do pada nazadnjaka. Nadam se da ce i ostale opozicione partije prihvatiti ovu inicijativu.
  (Dendi, 12. januar 2018 18:30)

  # Link komentara

 3. @savac edukuj se malo o celoj priči radulovića kao ministra i vucica pa onda botuj. Da je sprovedeno sve sto je bilo u ekspozeu koji je pisao Radulović danas bi bilo drugačije. Skreso bi gubitke od javnih preduzeća i sve bi bilo zdravije a usudio bi se reci da bi bdp bio preko 4%. Jedina prava reformatorska stranka sa idejama i programom ostali se bave samo politickim marketingom ovog ili onog lika, sa prazninom ideja.
  (gojko, 12. januar 2018 17:37)

  # Link komentara

 4. "Iako postoje velike ideološke razlike, često dijametralno suprotne pozicije među ovim političkim organizacijama, iako se razlikujemo po mnogim pitanjima..."

  Da, razlikujete se, Raduloviću, po tome što nikome iz tih organizacija ne bi palo na pamet da udju u Vučićevu vladu, a ti si to uradio trčećim korakom, a sada nam glumiš velikog opozicionara! Šta, kao nisi znao ko je i šta je Vučić pre nego što si postao ministar, već ti je trebalo da radiš sa njim da bi shvatio o kakvom se čoveku radi?!? Aha.
  Uostalom, sve i da je tako, onaj ko ne ume da proceni AV-a, i ne treba da vodi glavni grad. Očigledno nema kapacitet.
  (Savac, 12. januar 2018 17:30)

  # Link komentara

 5. Bravo Sale legendo idemo do pobede.
   (Zeljko, 12. januar 2018 17:25)

  # Link komentara